- 3 Ekim 2016
- 681
- 931
- 53
- 34
canımm güzel günler de gelecek elbet dualarım seninle, demek hayırlısı buymuş ne denir. sen de biliyorsun başta çok acıyor ama elbet geçecek. güzel günler geldiğinde acın dinmiş olacak.Evet dış gebelikte ki gibi değilmiş amelıyathanesı bıle farklıydı kalçadan iki ağrı kesici iğne yaptılar kanama kesilsin dıye iğne vurdular bidaha serum taktılar şuan ağrım hafifledi yatağı parçalycaktım. Vakit geçtikçe önce bedenen sonra ruhen sancılarım geçecek. Desteğiniz için hepinize tesekkur edıyorum bu bebek hediye dediklerinde ben belkide imtihanımdır diyodum öyle oldu imtihan içinde imtihan yaşıyorum Rabbim hepimize güç versin bugunumuzden geri koymasın kimseyede yaşatmasın amin
Çok çok geçmiş olsun tekrarını yasatmasin rabbim canım benim.insallah geçecek Allah şifalı sabrını bol versin . Benimde çok fazla agrilarim olmuştu kanamada uzun sürmüştü ama gecti inşallah seninkide geçecek .Evet dış gebelikte ki gibi değilmiş amelıyathanesı bıle farklıydı kalçadan iki ağrı kesici iğne yaptılar kanama kesilsin dıye iğne vurdular bidaha serum taktılar şuan ağrım hafifledi yatağı parçalycaktım. Vakit geçtikçe önce bedenen sonra ruhen sancılarım geçecek. Desteğiniz için hepinize tesekkur edıyorum bu bebek hediye dediklerinde ben belkide imtihanımdır diyodum öyle oldu imtihan içinde imtihan yaşıyorum Rabbim hepimize güç versin bugunumuzden geri koymasın kimseyede yaşatmasın amin
10.haftam bugun bitti bebek gelişemedi malesef. Sağolasın Rabbim herkese hayırla sağlıkla versın uzun sure bebek düşünmüyorum, aman aman :)
Evet dış gebelikte ki gibi değilmiş amelıyathanesı bıle farklıydı kalçadan iki ağrı kesici iğne yaptılar kanama kesilsin dıye iğne vurdular bidaha serum taktılar şuan ağrım hafifledi yatağı parçalycaktım. Vakit geçtikçe önce bedenen sonra ruhen sancılarım geçecek. Desteğiniz için hepinize tesekkur edıyorum bu bebek hediye dediklerinde ben belkide imtihanımdır diyodum öyle oldu imtihan içinde imtihan yaşıyorum Rabbim hepimize güç versin bugunumuzden geri koymasın kimseyede yaşatmasın amin
Hayırlısını dilediğim için hayırlı olanı ver dedım buymuş hayırlı olan :) üzülme kız turp gibiyim ben. Alıştım bi kere attım acemiliği öncekinde :) bir gebelikte iki evlat mı hemde ikiz yaniii korktum sanki :) ama içimi ferahlatan ayet hâlâ aynı etkisi şuan bile " rahimde olanı Allah bilir "Off Zehra ya ağlattın beni
Ne olur bi dahaki gebeliğinde ne olur olumlu konuş belki ağzından çıkanı yaşıyorsun bazı insanlar vardır Ne söylerse onu yaşarlar en yakın arkadaşım öyleydi
Herşey güzel olacak tamam mı allah sana bi gebelikte iki sağlıklı evlat nasip etsin
Yok kiz oyle deme Rabbim insallah sagliklisini hayirlisini vericek sanada. Insallah cok mtlu olursun en kisa surede10.haftam bugun bitti bebek gelişemedi malesef. Sağolasın Rabbim herkese hayırla sağlıkla versın uzun sure bebek düşünmüyorum, aman aman :)
Alışma olurmu alışma rabbim bu acılara kimseyi alıştırmasın tamam hayırlısı buymuş ki böyle olmuş ama lütfen alıştık gibi sözler söylemeHayırlısını dilediğim için hayırlı olanı ver dedım buymuş hayırlı olan :) üzülme kız turp gibiyim ben. Alıştım bi kere attım acemiliği öncekinde :) bir gebelikte iki evlat mı hemde ikiz yaniii korktum sanki :) ama içimi ferahlatan ayet hâlâ aynı etkisi şuan bile " rahimde olanı Allah bilir "
Canım çok geçmiş olsun allah daha büyük sıkıntılar yaşatmasın inşallahKızlar çıkalı 15 dk oldu öncesinde sakinleştirici yaptılar narkozda sersem etti şuan tam kendıme gelemedim haber vereyim dedim serum taktılar bitmesini bekliyorum çok aşırı karnım kasıklarım ağrıyo ama Allaha şükür bitti. Rabbm hiç kimseye yaşatmasın hepinizi çok sevıyorum
bnm bu ayda bışey yok şaşatımı şaşmadı 2 senede olmayan bu aymı olcakkı zaten olmuyosa zorlamamak lazım iyiyim yanı iyi gıbıyım canm
İnşallah canım atlattım çok şükür. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da bizlere de ♡Çok çok geçmiş olsun tekrarını yasatmasin rabbim canım benim.insallah geçecek Allah şifalı sabrını bol versin . Benimde çok fazla agrilarim olmuştu kanamada uzun sürmüştü ama gecti inşallah seninkide geçecek .
Alışma olurmu alışma rabbim bu acılara kimseyi alıştırmasın tamam hayırlısı buymuş ki böyle olmuş ama lütfen alıştık gibi sözler söyleme
ZK_ASK Rabbim beterinden saklasin. Cok gecmis olsun. Insalllah bundan sonraki gebeliğin saglikla gecsin. Sen cok guclu bir kadinsin bu da gececek Allah'in izniyle. Seni çok seviyorum.
Canım hem geçmiş olsun hem başın sağolsun Allah bir daha yaşatmasın inşKızlar çıkalı 15 dk oldu öncesinde sakinleştirici yaptılar narkozda sersem etti şuan tam kendıme gelemedim haber vereyim dedim serum taktılar bitmesini bekliyorum çok aşırı karnım kasıklarım ağrıyo ama Allaha şükür bitti. Rabbm hiç kimseye yaşatmasın hepinizi çok sevıyorum
Yolunda canm çok şükür ya iyiym bakamiyorm artk işlerim oluyor bebek faln derken zamn akıp geçiyor hc anlamiyorum
Geçmiş olsun be kuzumKızlar çıkalı 15 dk oldu öncesinde sakinleştirici yaptılar narkozda sersem etti şuan tam kendıme gelemedim haber vereyim dedim serum taktılar bitmesini bekliyorum çok aşırı karnım kasıklarım ağrıyo ama Allaha şükür bitti. Rabbm hiç kimseye yaşatmasın hepinizi çok sevıyorum
Senin bat geldimi ki canımbnm bu ayda bışey yok şaşatımı şaşmadı 2 senede olmayan bu aymı olcakkı zaten olmuyosa zorlamamak lazım iyiyim yanı iyi gıbıyım canm
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sabır versin sıhhat versin. Allah gönlüne ferahlık versin. Görmesem de kardeş bildim arkadaş bildim seni Rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallahKızlar çıkalı 15 dk oldu öncesinde sakinleştirici yaptılar narkozda sersem etti şuan tam kendıme gelemedim haber vereyim dedim serum taktılar bitmesini bekliyorum çok aşırı karnım kasıklarım ağrıyo ama Allaha şükür bitti. Rabbm hiç kimseye yaşatmasın hepinizi çok sevıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?