2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

canımm güzel günler de gelecek elbet dualarım seninle, demek hayırlısı buymuş ne denir. sen de biliyorsun başta çok acıyor ama elbet geçecek. güzel günler geldiğinde acın dinmiş olacak.

Kizlar merhaba sizlere bir sorum olucak bilen arkadaslar cevap verirse sevinirim. Simdi bende pkos var.

9 ay once 3 ay pespese klomen tedavisi gordum. Bugun yine doktora gittim ve 3 aylik klomene yine basliyorum fakat ben sogan kuruyle birlikte klomene baslamak istiyorum sizce bir sakincasi olur mu.?Klomene adetin 5. Gunu baslayip 5 gun kullanilcak. Sogan kurude adetin 7. Gunu baslanilip 15 gun kullanilacak .. var mi fikri yorumu olan?

Çok çok geçmiş olsun tekrarını yasatmasin rabbim canım benim.insallah geçecek Allah şifalı sabrını bol versin . Benimde çok fazla agrilarim olmuştu kanamada uzun sürmüştü ama gecti inşallah seninkide geçecek .

10.haftam bugun bitti bebek gelişemedi malesef. Sağolasın Rabbim herkese hayırla sağlıkla versın uzun sure bebek düşünmüyorum, aman aman :)

canım benim evet zaman herşeyin ilacı... şuan istihatın tadını çıkar biraz hem bedenini hem hem ruhunu dinlendir.
tabiki zamanı gelince en hayırlısından Rabbim sanada nasip edecek... Allah ayrdımcın olsun... en güzeli en hayırlısı nasibin olsun...

Off Zehra ya ağlattın beni
Ne olur bi dahaki gebeliğinde ne olur olumlu konuş belki ağzından çıkanı yaşıyorsun bazı insanlar vardır Ne söylerse onu yaşarlar en yakın arkadaşım öyleydi
Herşey güzel olacak tamam mı allah sana bi gebelikte iki sağlıklı evlat nasip etsin

Hayırlısını dilediğim için hayırlı olanı ver dedım buymuş hayırlı olan :) üzülme kız turp gibiyim ben. Alıştım bi kere attım acemiliği öncekinde :) bir gebelikte iki evlat mı hemde ikiz yaniii korktum sanki :) ama içimi ferahlatan ayet hâlâ aynı etkisi şuan bile " rahimde olanı Allah bilir "

Alışma olurmu alışma rabbim bu acılara kimseyi alıştırmasın tamam hayırlısı buymuş ki böyle olmuş ama lütfen alıştık gibi sözler söyleme

Canım çok geçmiş olsun allah daha büyük sıkıntılar yaşatmasın inşallah

ZK_ASK Rabbim beterinden saklasin. Cok gecmis olsun. Insalllah bundan sonraki gebeliğin saglikla gecsin. Sen cok guclu bir kadinsin bu da gececek Allah'in izniyle. Seni çok seviyorum.

yanne Canim cok tesekkur ederim. Bu gunler de gececek inanıyorum. Seni de cok seviyorum guzel kalpli arkadasim.

İnşallah canım atlattım çok şükür. Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin sana da bizlere de ♡
Alışma olurmu alışma rabbim bu acılara kimseyi alıştırmasın tamam hayırlısı buymuş ki böyle olmuş ama lütfen alıştık gibi sözler söyleme

Alıştım derken ilk önceki gibi ağlaya sızlaya girip ağlaya sızlaya çıkmadım normal karşıladım yanii diğerinde sadece iğneyle bitecek dedi doktor ben kendimi masada buldum. Ama bunda geçen haftadan beri hazırlıklıyım bugünü bekliyordum bitti diye rahatladım. bu seferki biraz daha yıpratıcı ve ağrılı oldu bu bi gerçek. Diğerinde rahmimi temizleyip ağrı kesici yaptılar bunda sakinleştirici ağrı kesici kanama kesici iğneler yedim narkozu söylemiyorum bile, iki tane binlik serum da yiyince şuan görsen yüzüm gözüm şiş :) çıkışımızı verdk eve şmdi geldik tatlım Rabbim acılara alıştırmasın hiç birimizi ama dediğim gibi önceki çok tecrubesizlikti. Bu seferki beklediğim kendimizi hazrladığım bir sondu.

Hakkımızda hayırlısı

Son düzenleme:
ZK_ASK Rabbim beterinden saklasin. Cok gecmis olsun. Insalllah bundan sonraki gebeliğin saglikla gecsin. Sen cok guclu bir kadinsin bu da gececek Allah'in izniyle. Seni çok seviyorum.

Canını yerim bende seni çok seviyorum ♡ Allah razı olsun Rabbim seninde iyi günlerini görmeyi nasip etsin ağrını sızını dindirsin, babasının tosununun doğuşunu buradan kutlamayı nasip etsin Allahım inşallahhhhh ♡♡

Canım hem geçmiş olsun hem başın sağolsun Allah bir daha yaşatmasın inş

Geçmiş olsun be kuzum Allah yardımcın olsun gerçekten zor zamanlar geçirdin kaç aydır Allah ım bol sabır versin en yakın zamnda cok guzl br şekilde seni odullendirsn Allah kimseye yaşatmasın inslh . Gebeliğin çok çok guzl geçer inslh tekrar nasip oldugunda

bnm bu ayda bışey yok şaşatımı şaşmadı 2 senede olmayan bu aymı olcakkı zaten olmuyosa zorlamamak lazım iyiyim yanı iyi gıbıyım canm
Senin bat geldimi ki canım
Streste çok etkiliyor canım hiç düşünme dicem ama en zoru o zaten Benim yatılı misafirim olduğu ay hamile kalmıştım biliyorsun

Nisaberatim bugün aklimdaydin hatta ozel mesaj atacaktim atilmiyor sana. Nasilsin naptın regl mi oldun ki karamsarsin böyle... Kader arkadasim benim. Biraz daha yakindan tanisalim.

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sabır versin sıhhat versin. Allah gönlüne ferahlık versin. Görmesem de kardeş bildim arkadaş bildim seni Rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…