2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kizlar kac gune pik gorurum? Bugun ilk kez koyulasti. Dun falan hep silikti

Eklentiler

• 20170529_144136-1.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 37
Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah
Canim benim cok sagol amin insaAllah seninde günün azalmis bir avazda saglikla kucağına alirsin insaAllah öpüyorum

Musait zamanda bakicam kaldiricam listeden sadece hamilelr kalsin olmadı bakalım bir ayarlama yaparım

Hayırlı olsun canım ayy çok sevindim :)

Canım hayırlı olsun çok sevindim hamile olduğuna :) inş çok güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın
Canım benim Allah razı olsun insaAllah tüm hamisler saglikla kavusalim evlatlarimiza öpüyorum

S selifor canim tebrik ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah cok sevindim

@Zehra ungrms Canim benim ne yaptın geldiginde beni de etiketle. Hayirli haberlerle gel insallah.

S selifor Cok tebrik ederim canim. Saglikla dunyaya gelsin bebegin saglikli bir hamilelik geçir insâllah.
Cok sagolun canlarim insaAllah saglikla hamile olmak kucagimiza almak nasip olsun iyiki varsınız hepiniz

kızlar dün kan tahlili verdim 82,34 çıktı artmış bugün de dahiliye ye gidecem akşam malum şekerim var kontrol altına almak gerekiyor
Canim yazmistin cevap veremedim saglikla kucağına al sende cok sevindim ultrasonda falan bakildimi senin daha yeni sanırım degerine göre benim 1370 çıktı keseyi gördü sadece kasiktan 4+6 dedi

Canlar bugün gittim doktora değerim cuma alinan kana göre 1370 çıktı bugünde ultrasonda bakıldı kese göründu bebek daha küçük dedi 3 hafta sonra gel dedi sat 15 nisandi sanırım gec dollenmemi oluyor bu ay 5 kere iliski olmustu 25ine denk geliyor nerdeyse dedigi haftaya göre o gunu ilişki olmus bilmiyorum tam anlayamadim kafam karıştı tahmini doğum ne zaman oluyor öyle subatami atıyor anlamadım

Son düzenleme:

Cnm bence bebisi görmeyi bekle doktorun zaten söyler kaç haftayla uyumlu olduğunu. Sonra o haftayı çıkartır geri sayarsin o tarihi sat olarak sayarsin. Sonra telefonuna gebelik takip programı yuklersin hem takip eder hemde tahmini dogumunuda öğrenirsin, gerçi onu doktorun da söyler sana bebeğin haftasına gore

acemilik ve heyecan canım ya hemen ogrenesim goresim geliyor

Hadi ya.bende suan 18. Ayimdayim.ve artik dogal yoldan olmaz diye yum takibi iliski fln hepsini biraktim.neguzel gelmis mucizen
Canım ben bu ay hiç takip etmedim yatmadim hemen kalktm afedersin hep disari aktı gitti istekli degildim olmasa olur dedim kafam rahatti ne kadar çok isterken Rabbim imtihan ediyor vazgectim geldi minigim korunma ama akisina bırak bence canım vakti zamani gelicek ve olacaktır

Geç döllenme olabilir ama sıkıntı yapma canım sonra yetişiyor bebek zamanla olması gereken haftaya :)

Canlar ben kasik agrisini sağda ve ortada hissediyorum oglusummu olucakki acaba sag erkekti sanırım cinsiyeti belli olanlar ilk haftalarki hissettiginizle tutttu mu

Kızlar selam 7+5 günlük hamileyim. SAT 5 nisan kesem göründü. Fakat doktorum 2 hafta geriden geldiğini söyledi yani 5+5 ile uyumlu dedi.bekleyelim dedi bekledik bir hafta daha sonuc depişmedi daha bebek yok kese yavaş büyüyor. Neyse yarın kürtaj olucam nasipse. Sorum şu kürtajdan sonra hemen hamile kalan varmı ? Düşük kanama vs olmadıpı için doktorum korunmana gerek yok dedi . Kürtaj sonrası hemen hamile kalan arkadaşlar bana bir umut olun

İnan bana da birsey demedi gecenin bu saati oldu bak hala bende geziniyorum insanda gene bir acaba kalıyor işte yarın kürtaj olcam acaba diyorum erken mi davranıyorum beta hcg 4016 cıkmıstı carsamba günü bi daha da baktırmadım. Bugün gittim kese boyutunu söylemedi fakat 5+5 ile uyumlu dedi forumda okuyorum bazen o arayı kapatan bebekler oluyormuş umutla gittim bıgün hüsranla geri döndüm. Benim ilk bera hcg degerim 113 2 gün sonra 186 2 gün sonra 392 olmustu tam dedim normal şimdi de kese cıktı başıma Allah yardımcımız olsun inşallah iş hamile kalmakla bitmiyor arkadaşım maalesef

Ayrıca test yap beta hcg artık düşmeye başlamıstır eger yükselişe geçtiyse şükür gene hamilesin demektir. Rabbim aratmasın hiç kimseye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…