Canim benim cok sagol amin insaAllah seninde günün azalmis bir avazda saglikla kucağına alirsin insaAllah öpüyorumCanım çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Rahat bir hamilelik geçirirsin inşallah
17.ayda canımIns canim cok saol dualarin icin. Kacinci ayinda hamile kaldin peki
Musait zamanda bakicam kaldiricam listeden sadece hamilelr kalsin olmadı bakalım bir ayarlama yaparımCnm ara sıra hamislerden uğrayan oluyor ama simdiye kadar ben doğum yaptım diye yazan olmadı yada görmedim. Olsa yazarlar sanırım
Canim beniimmCok samimi yazdın içime kadar hiissetim valla amin cnm Rabbim hepimizi hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin yavrularimizi sagsalim kucagimiza almayı nasip etsin insAllah. Vatana millete hayırlı evlatlar olsunlar
Hayırlı olsun canım ayy çok sevindim :)
Canım benim Allah razı olsun insaAllah tüm hamisler saglikla kavusalim evlatlarimiza öpüyorumCanım hayırlı olsun çok sevindim hamile olduğuna :) inş çok güzel bir hamilelik geçirip sağlıklı bir şekilde evladını kucağına alırsın
Cok sagolun canlarim insaAllah saglikla hamile olmak kucagimiza almak nasip olsun iyiki varsınız hepiniz@Zehra ungrms Canim benim ne yaptın geldiginde beni de etiketle. Hayirli haberlerle gel insallah.
S selifor Cok tebrik ederim canim. Saglikla dunyaya gelsin bebegin saglikli bir hamilelik geçir insâllah.
Canim yazmistin cevap veremedim saglikla kucağına al sende cok sevindim ultrasonda falan bakildimi senin daha yeni sanırım degerine göre benim 1370 çıktı keseyi gördü sadece kasiktan 4+6 dedikızlar dün kan tahlili verdim 82,34 çıktı artmış bugün de dahiliye ye gidecem akşam malum şekerim var kontrol altına almak gerekiyor
17.ayda canım
Canlar bugün gittim doktora değerim cuma alinan kana göre 1370 çıktı bugünde ultrasonda bakıldı kese göründu bebek daha küçük dedi 3 hafta sonra gel dedi sat 15 nisandi sanırım gec dollenmemi oluyor bu ay 5 kere iliski olmustu 25ine denk geliyor nerdeyse dedigi haftaya göre o gunu ilişki olmus bilmiyorum tam anlayamadim kafam karıştı tahmini doğum ne zaman oluyor öyle subatami atıyor anlamadım
Hadi ya.bende suan 18. Ayimdayim.ve artik dogal yoldan olmaz diye yum takibi iliski fln hepsini biraktim.neguzel gelmis mucizen17.ayda canım
Sağol canım hamd olsun insaAllahCanım sonunda oldu demek,müthiş haber. Allah tamamına erdirsin.
acemilik ve heyecan canım ya hemen ogrenesim goresim geliyorCnm bence bebisi görmeyi bekle doktorun zaten söyler kaç haftayla uyumlu olduğunu. Sonra o haftayı çıkartır geri sayarsin o tarihi sat olarak sayarsin. Sonra telefonuna gebelik takip programı yuklersin hem takip eder hemde tahmini dogumunuda öğrenirsin, gerçi onu doktorun da söyler sana bebeğin haftasına gore
Canım ben bu ay hiç takip etmedim yatmadim hemen kalktm afedersin hep disari aktı gitti istekli degildim olmasa olur dedim kafam rahatti ne kadar çok isterken Rabbim imtihan ediyor vazgectim geldi minigim korunma ama akisina bırak bence canım vakti zamani gelicek ve olacaktırHadi ya.bende suan 18. Ayimdayim.ve artik dogal yoldan olmaz diye yum takibi iliski fln hepsini biraktim.neguzel gelmis mucizen
Geç döllenme olabilir ama sıkıntı yapma canım sonra yetişiyor bebek zamanla olması gereken haftaya :)Canlar bugün gittim doktora değerim cuma alinan kana göre 1370 çıktı bugünde ultrasonda bakıldı kese göründu bebek daha küçük dedi 3 hafta sonra gel dedi sat 15 nisandi sanırım gec dollenmemi oluyor bu ay 5 kere iliski olmustu 25ine denk geliyor nerdeyse dedigi haftaya göre o gunu ilişki olmus bilmiyorum tam anlayamadim kafam karıştı tahmini doğum ne zaman oluyor öyle subatami atıyor anlamadım
Sağol canım heyecan yapıyorum işteGeç döllenme olabilir ama sıkıntı yapma canım sonra yetişiyor bebek zamanla olması gereken haftaya :)
Kızlar selam 7+5 günlük hamileyim. SAT 5 nisan kesem göründü. Fakat doktorum 2 hafta geriden geldiğini söyledi yani 5+5 ile uyumlu dedi.bekleyelim dedi bekledik bir hafta daha sonuc depişmedi daha bebek yok kese yavaş büyüyor. Neyse yarın kürtaj olucam nasipse. Sorum şu kürtajdan sonra hemen hamile kalan varmı ? Düşük kanama vs olmadıpı için doktorum korunmana gerek yok dedi . Kürtaj sonrası hemen hamile kalan arkadaşlar bana bir umut olun[/QUOTE
Merhaba Nisanise bende 26 nisanda kese gelişmediği için kürtaj oldum. Beta hcg az yükseldi. Kese 6 haftalikta kaldı doktor korunun filan demedi 2 3 ay içinde yine hamile kalirsin dedi. Adetimde gelmedi daha. Kese neden gelişmiyor kimse doğru düzgün bişey demiyor hala forumlarda geziyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?