- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Geçmiş olsun canım rabbim yardım etsin değerlerin az artmış aslında pek düzenli olmamış 113 ten sonra 226 gibi olmalıydı içine sinmiyorsa biraz daha bekle istersen mucize yaşayanlar var inşallah sende yaşayanlardan olursunİnan bana da birsey demedi gecenin bu saati oldu bak hala bende geziniyorum insanda gene bir acaba kalıyor işteyarın kürtaj olcam acaba diyorum erken mi davranıyorum beta hcg 4016 cıkmıstı carsamba günü bi daha da baktırmadım. Bugün gittim kese boyutunu söylemedi fakat 5+5 ile uyumlu dedi forumda okuyorum bazen o arayı kapatan bebekler oluyormuş umutla gittim bıgün hüsranla geri döndüm. Benim ilk bera hcg degerim 113 2 gün sonra 186 2 gün sonra 392 olmustu tam dedim normal şimdi de kese cıktı başıma Allah yardımcımız olsun inşallah iş hamile kalmakla bitmiyor arkadaşım maalesef
Biliyorum evet cok var ama zamanda alehime işliyor hep ayrıca bu gece cok dua ettim Rabbime bi çıkıs yolu göster diye az önce kahverengi akıntılarım başladı demekki hayırlısı buymuş hiç olmamıstı öncedenGeçmiş olsun canım rabbim yardım etsin değerlerin az artmış aslında pek düzenli olmamış 113 ten sonra 226 gibi olmalıydı içine sinmiyorsa biraz daha bekle istersen mucize yaşayanlar var inşallah sende yaşayanlardan olursun
yanne Canim cok tesekkur ederim. Bu gunler de gececek inanıyorum. Seni de cok seviyorum guzel kalpli arkadasim.
Kizlar kac gune pik gorurum? Bugun ilk kez koyulasti. Dun falan hep silikti
İnan bana da birsey demedi gecenin bu saati oldu bak hala bende geziniyorum insanda gene bir acaba kalıyor işteyarın kürtaj olcam acaba diyorum erken mi davranıyorum beta hcg 4016 cıkmıstı carsamba günü bi daha da baktırmadım. Bugün gittim kese boyutunu söylemedi fakat 5+5 ile uyumlu dedi forumda okuyorum bazen o arayı kapatan bebekler oluyormuş umutla gittim bıgün hüsranla geri döndüm. Benim ilk bera hcg degerim 113 2 gün sonra 186 2 gün sonra 392 olmustu tam dedim normal şimdi de kese cıktı başıma Allah yardımcımız olsun inşallah iş hamile kalmakla bitmiyor arkadaşım maalesef
Canım daha yeni bugun 92.15 cuma gunu yeni kontrolüm hayırlısı bakalim Insallah saglikli mutlu huzurlu bir gebelik yaşarızCanim yazmistin cevap veremedim saglikla kucağına al sende cok sevindim ultrasonda falan bakildimi senin daha yeni sanırım degerine göre benim 1370 çıktı keseyi gördü sadece kasiktan 4+6 dedi
Kızlar bana yardımcı olur musunuz ? Ben 25 Mayıs'ta testte hamile olduğumu görünce ertesi sabah kandan önce direkt doktora gitmiştim önce ultrasondan baktı ve çok Yen'i bi oluşum var ama kesin bişey diyemem suan dedi kan testine yönlendirdi ve 1 ay sonra gel demişti.. bendekanı verdim cuma günü sonucu aynı gün aldım ama doktora geri dönemedim o gün,şimdi sorum şu bana 1 ay süre geç gibi geldi sizce hangi gün tekrar doktora gitmeyi talep etmeliyim
Cuma günü yaptırdığım da 243 çıkmıştı canım.canım kan testlerinin sonuçlarını söylermisin?
1 ay çok uzun gerçekten kese bebek kalp kontrolü sağlandıktan sonra sağlıklı gebeliklerde 1 ay sonrası tekrar çağırılırKızlar bana yardımcı olur musunuz ? Ben 25 Mayıs'ta testte hamile olduğumu görünce ertesi sabah kandan önce direkt doktora gitmiştim önce ultrasondan baktı ve çok Yen'i bi oluşum var ama kesin bişey diyemem suan dedi kan testine yönlendirdi ve 1 ay sonra gel demişti.. bendekanı verdim cuma günü sonucu aynı gün aldım ama doktora geri dönemedim o gün,şimdi sorum şu bana 1 ay süre geç gibi geldi sizce hangi gün tekrar doktora gitmeyi talep etmeliyim
O an tam kesinliği olmadığı için öyle dedi sanırım doktor ultrason da net sonuç için erkendi.. hangi gün gitsem mantıklı olur sizce1 ay çok uzun gerçekten kese bebek kalp kontrolü sağlandıktan sonra sağlıklı gebeliklerde 1 ay sonrası tekrar çağırılır
Cuma günü yaptırdığım da 243 çıkmıştı canım.
En son cuma günü mü yaptırdın testO an tam kesinliği olmadığı için öyle dedi sanırım doktor ultrason da net sonuç için erkendi.. hangi gün gitsem mantıklı olur sizce
Yine cuma gününe randevu alabilirsem garanti olur o zaman. Çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim canım :))canım cuma günü 243 çıkmış ise iki günde 2 katına çıkar. yani bugün senin değerin 972 cıvarı olması gerekiyor.
perşembe günüde 1944 değerin olacak. Eğer için rahat etsin istiyorsan perşmebe günü dr. gidip ultrason uayenesi olup keseni görebilirsin. değer 1500 geçinde kese ultarason ile gözlemlenebiliyor. Ama keseyi görünce 2 hafta sonra yine gitmen icap etcek ozamanda bebeğini ve kalp atışlarını görebileceksin.
Evet bende cuma günü gitmeyi düşünüyorum acelem Yok ama bilmekte isterim ilerleyişi :) teşekkür ederim açıklama için ben de böyle yapmaya karar verdim :)En son cuma günü mü yaptırdın test
Cuma günü 243 olan testin bugün 900 civarı olur
Sağlıklı ilerliyorsa cuma günü vajinal kese kesin görünür kese göründükten 14 gün sonra kalp için tekrar gidilir ve rutin kontroller devam eder cuma günü gitmeni öneririm
Yine cuma gününe randevu alabilirsem garanti olur o zaman. Çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim canım :))
Acele etmek değil aslında bu sadece emin olmak :)Evet bende cuma günü gitmeyi düşünüyorum acelem Yok ama bilmekte isterim ilerleyişi :) teşekkür ederim açıklama için ben de böyle yapmaya karar verdim :)
Bana da saçma gelince acaba ultrasonda tam belli olmadığı için mi iyice kesinleşsin diye düşündü anlayamadım.. bir de ultrason da alttan bakması bi sorun oluşturur mu öyle bişey duydum ama doğruluğunu bilmiyorumevet bencede dr. arada keseyi görmeden direk 1 ay sonra gel demesi biraz hatalı olmuş cünkü ilk zaman cok önemli değer artışların kontolü kese nin görünmesi.. sen cuma günü vaktidir git keseni gör canım...
Evet aynen öyle :)) teşekkür edıyorum herkes sağlıklı bi hamilelik ve doğum geçirsin umarımAcele etmek değil aslında bu sadece emin olmak :)
Sağlıklı gebelik dilerim
Bana da saçma gelince acaba ultrasonda tam belli olmadığı için mi iyice kesinleşsin diye düşündü anlayamadım.. bir de ultrason da alttan bakması bi sorun oluşturur mu öyle bişey duydum ama doğruluğunu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?