2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Geçmiş olsun canım rabbim yardım etsin değerlerin az artmış aslında pek düzenli olmamış 113 ten sonra 226 gibi olmalıydı içine sinmiyorsa biraz daha bekle istersen mucize yaşayanlar var inşallah sende yaşayanlardan olursun

Biliyorum evet cok var ama zamanda alehime işliyor hep ayrıca bu gece cok dua ettim Rabbime bi çıkıs yolu göster diye az önce kahverengi akıntılarım başladı demekki hayırlısı buymuş hiç olmamıstı önceden

arkadaşlar öncelikle cok geçmiş olsun.. bazı gebelikler ama spermden ama yumurtadan kaynaklı döllenme sürecini tamamlayamıyor tamalayamadığı için bebek gelişimi olmuyor. Bu cok yaygın coğu kişide olabiliyor. Sebebide olabilir sebepsizde olabilir. Allah sabır versin çok yıpratıcı süreçler... ve burada coğu arkadaşımızın yaşadığı bişey bende dahil.
Öncelikle kürtaj olduysanız dr. size korunmanıza gerek yok dese bence kendi fikrim en az 2 ay yani iki adet sonrası korunmasız ilişkiye başlayın. Çünkü Kürtaj sonrası hem rahim hem psikolojik olarak toparlanmakta fayda var.
Benim Dr. 3 ay korun demişti. Korunma diyen dr. anlamıyorum sonuçta kürtaj sonrası hemen gebe kalanlar var ve maalesef sonuç genelde olumusuz.
Nacizane tavsiyem (dr. daha iyi bilir) bende hiç değilse kürtaj sonrası bir kez adet olup rahmin normal yapısına dönmesi için fırsat verin sonrasında gebelik programı yapın. Kürtaj olmanın gebeliğe engel bir durumu da yok. Korkmayın...

Canim yazmistin cevap veremedim saglikla kucağına al sende cok sevindim ultrasonda falan bakildimi senin daha yeni sanırım degerine göre benim 1370 çıktı keseyi gördü sadece kasiktan 4+6 dedi
Canım daha yeni bugun 92.15 cuma gunu yeni kontrolüm hayırlısı bakalim Insallah saglikli mutlu huzurlu bir gebelik yaşarız

Kızlar bana yardımcı olur musunuz ? Ben 25 Mayıs'ta testte hamile olduğumu görünce ertesi sabah kandan önce direkt doktora gitmiştim önce ultrasondan baktı ve çok Yen'i bi oluşum var ama kesin bişey diyemem suan dedi kan testine yönlendirdi ve 1 ay sonra gel demişti.. bendekanı verdim cuma günü sonucu aynı gün aldım ama doktora geri dönemedim o gün,şimdi sorum şu bana 1 ay süre geç gibi geldi sizce hangi gün tekrar doktora gitmeyi talep etmeliyim

canım kan testlerinin sonuçlarını söylermisin?

1 ay çok uzun gerçekten kese bebek kalp kontrolü sağlandıktan sonra sağlıklı gebeliklerde 1 ay sonrası tekrar çağırılır

1 ay çok uzun gerçekten kese bebek kalp kontrolü sağlandıktan sonra sağlıklı gebeliklerde 1 ay sonrası tekrar çağırılır
O an tam kesinliği olmadığı için öyle dedi sanırım doktor ultrason da net sonuç için erkendi.. hangi gün gitsem mantıklı olur sizce

Cuma günü yaptırdığım da 243 çıkmıştı canım.

canım cuma günü 243 çıkmış ise iki günde 2 katına çıkar. yani bugün senin değerin 972 cıvarı olması gerekiyor.
perşembe günüde 1944 değerin olacak. Eğer için rahat etsin istiyorsan perşmebe günü dr. gidip ultrason uayenesi olup keseni görebilirsin. değer 1500 geçinde kese ultarason ile gözlemlenebiliyor. Ama keseyi görünce 2 hafta sonra yine gitmen icap etcek ozamanda bebeğini ve kalp atışlarını görebileceksin.

O an tam kesinliği olmadığı için öyle dedi sanırım doktor ultrason da net sonuç için erkendi.. hangi gün gitsem mantıklı olur sizce
En son cuma günü mü yaptırdın test
Cuma günü 243 olan testin bugün 900 civarı olur
Sağlıklı ilerliyorsa cuma günü vajinal kese kesin görünür kese göründükten 14 gün sonra kalp için tekrar gidilir ve rutin kontroller devam eder cuma günü gitmeni öneririm

Yine cuma gününe randevu alabilirsem garanti olur o zaman. Çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim canım :))

Evet bende cuma günü gitmeyi düşünüyorum acelem Yok ama bilmekte isterim ilerleyişi :) teşekkür ederim açıklama için ben de böyle yapmaya karar verdim :)

Yine cuma gününe randevu alabilirsem garanti olur o zaman. Çok açıklayıcı yazmışsın teşekkür ederim canım :))

evet bencede dr. arada keseyi görmeden direk 1 ay sonra gel demesi biraz hatalı olmuş cünkü ilk zaman cok önemli değer artışların kontolü kese nin görünmesi.. sen cuma günü vaktidir git keseni gör canım...

Bana da saçma gelince acaba ultrasonda tam belli olmadığı için mi iyice kesinleşsin diye düşündü anlayamadım.. bir de ultrason da alttan bakması bi sorun oluşturur mu öyle bişey duydum ama doğruluğunu bilmiyorum

canım zaten değerin iyi olacak gittiğinde bu değerde de alttan bakmaya gerek duymaz. Benim gebelik takiplerimde hep karından baktı dr. sıkıntı olursa daha iyi anlamak için genelde vajnal bakıyorlar. Cok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İlişkinin serbest olduğu gebeliklerde 1 dk. sürmeyen ultrason muayenesi ne sıkıntı yaratabilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…