2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

kızlar dün kan tahlili verdim 82,34 çıktı artmış bugün de dahiliye ye gidecem akşam malum şekerim var kontrol altına almak gerekiyor

hadi bundan sonraki süreçlerde Allah ayrdımcın olsun... ya şeker cok önemli gebelikte özellikle sıkıntılı aksatma canım İnşallah herşey yolunda gider sağlıklı bir gebelik temenni ederim sana canım... bir sıkıntı yaşamadan sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin rabbim..

ZK_ASK canım nasılsın
Yaşadığın şeyler kolay değil ama teslimiyetine hayran kaldım maşallah inşallah bi daha böyle sınanmazsın rabbim yardımcın olsun hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

canım benim bu adetin bebeğine vesile olur inşallah.. umudu yitirmek yok önümüzdeki aylarda İnşallah rabbim sanada sağlıklı gebeliği nasip etsin...
Insallah canim carsamba gunu hemen gidecegim doktira heman baslayacagim tekrar tedaviye belki bayram sevincinde yasariz sevincimizi

Canım çok sağol cevabın için, peki açıldı diyorsun ya açıldığını hsg yi çeken mi dedi dr mu dedi,yani film çekerken açıldığına göre ciddi bi tıkanıklık değil , bunu doktor filme bakark söylüyor mu osay3

Aynen canim doktor filme bakıp anlıyor o söylüyor zaten. Rica ederim ne demek. Sen film mi cektireceksin

Aynen canim doktor filme bakıp anlıyor o söylüyor zaten. Rica ederim ne demek. Sen film mi cektireceksin
Çektirdim canım tek tüp tkalı ve polipnolma olasılığı var yazıyor raporsa

Çok sağ ol canım iyiyim şükür. Korunma olmadı ama öyle takip falan da etmedim. Hayırlısı bakalım. Bat 5mayıs.

yanne bı kaç gün yoktun azda yazacaktım nerdesin koz diyeee:))

ZK_ASK canım nasılsın hep aklımdasın duamdasin Rabbim yar ve yardımcınız olsun

ZK_ASK Canim benim ne yaptın geldiginde beni de etiketle. Hayirli haberlerle gel insallah.

S selifor Cok tebrik ederim canim. Saglikla dunyaya gelsin bebegin saglikli bir hamilelik geçir insâllah.

Kızlar çıkalı 15 dk oldu öncesinde sakinleştirici yaptılar narkozda sersem etti şuan tam kendıme gelemedim haber vereyim dedim serum taktılar bitmesini bekliyorum çok aşırı karnım kasıklarım ağrıyo ama Allaha şükür bitti. Rabbm hiç kimseye yaşatmasın hepinizi çok sevıyorum

Çektirdim canım tek tüp tkalı ve polipnolma olasılığı var yazıyor raporsa
Çektirdim cAnım, raporu daha gösteremedim perşembe göstercem, raporda sağ normal sol bloke ve polipnolma olasılığı var yazıyor,çeken dr çıkarken bana birikme oldu dedi doktorun söyler ne yapman gerektiğini dedi osay3

canım benim cok geçmiş olsun, dinlen istirahat et canım benim..

Cok gecmis olsun canim Rabbim acil sifalar versin sabir versin insAllah...

Sabredip bekliyceksin canim mecburen. Terimlerden anlamiyorum ben pek. Ama benim doktor ikisindede hemen soylemisti ne var ne yok.

canımm çok geçmiş olsun Allahım sabrını versin dayanma gücünü versin ben anlarım seni çok zor ama geçecek Allah yine nasip eder inşallahhh.

amin canım amin inşallah..

Gecmis olsun canm insallah saglikli bi gebelik yasarsin bidahakine. Arkadasn snn için dua istiyordu ordan taniyorum seni. Kac haftalikti bebek ?

canımm çok geçmiş olsun Allahım sabrını versin dayanma gücünü versin ben anlarım seni çok zor ama geçecek Allah yine nasip eder inşallahhh.
Evet dış gebelikte ki gibi değilmiş amelıyathanesı bıle farklıydı kalçadan iki ağrı kesici iğne yaptılar kanama kesilsin dıye iğne vurdular bidaha serum taktılar şuan ağrım hafifledi yatağı parçalycaktım. Vakit geçtikçe önce bedenen sonra ruhen sancılarım geçecek. Desteğiniz için hepinize tesekkur edıyorum bu bebek hediye dediklerinde ben belkide imtihanımdır diyodum öyle oldu imtihan içinde imtihan yaşıyorum Rabbim hepimize güç versin bugunumuzden geri koymasın kimseyede yaşatmasın amin

Gecmis olsun canm insallah saglikli bi gebelik yasarsin bidahakine. Arkadasn snn için dua istiyordu ordan taniyorum seni. Kac haftalikti bebek ?
10.haftam bugun bitti bebek gelişemedi malesef. Sağolasın Rabbim herkese hayırla sağlıkla versın uzun sure bebek düşünmüyorum, aman aman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…