Aynen doğru dıyorsun canım. Ben de bi safsata olduğunu düşünmüştüm Zaten bana da mantıklı gelmedi ama yine de bi sorayım dedim :)canım zaten değerin iyi olacak gittiğinde bu değerde de alttan bakmaya gerek duymaz. Benim gebelik takiplerimde hep karından baktı dr. sıkıntı olursa daha iyi anlamak için genelde vajnal bakıyorlar. Cok sıkıntı olacağını düşünmüyorum. İlişkinin serbest olduğu gebeliklerde 1 dk. sürmeyen ultrason muayenesi ne sıkıntı yaratabilir ki?
Eneeeee ben dünü hic degerlendirmedik idrarimi tutuyorum birazdan test yapar yayimlarim. Dur sen dur ben bugunden basliyim calismalara:)canım bu pike benziyor. Bence bugünü değerlendirmelisin. Bugünde testini yap bakalım nasıl çıkcak... Herkes de değişiyor cunkü...
Maşallah allahım inş döllenir saglıkla tutunur sana ay hadi inş dualarım seninle şekerim
bu sabah pembe bı leke geldı bat yarın yada 1iydı zaten canm doğru dyn dusunmemek lazım kısmet artık sız nasılsnzSenin bat geldimi ki canım
Streste çok etkiliyor canım hiç düşünme dicem ama en zoru o zaten Benim yatılı misafirim olduğu ay hamile kalmıştım biliyorsun
Eneeeee ben dünü hic degerlendirmedik idrarimi tutuyorum birazdan test yapar yayimlarim. Dur sen dur ben bugunden basliyim calismalara:)
attım canm sana ozeldn bklyrm acılmasınıNisaberatim bugün aklimdaydin hatta ozel mesaj atacaktim atilmiyor sana. Nasilsin naptın regl mi oldun ki karamsarsin böyle... Kader arkadasim benim. Biraz daha yakindan tanisalim.
yarına pık kuzum inşallah :))Kizlar kac gune pik gorurum? Bugun ilk kez koyulasti. Dun falan hep silikti
inşallah canım ya.. bu ay umutlanmalı mıyım bilmiyorum son 2aydır falan test yapmıyordum sonra üzülüyorum diye. bu ay tiroid değerim 10 sonra ilk kez düzelmiş. şimdiye kadar gebelıge engel dıyodur doktor bu ay sonuclara bakınca artık engel degıl cok guzel sonuc demıstı. hatta aynı gun esıme yenıden tahlıl yaptırdık 5 aydır onun hareketlılık durumunun duzelmesını beklıyorduk onda da yeterlı bı artıs olmus. bu sebeple bu ay bı takıp edeyım dedım ınsallah sonu husran olmazMaşallah allahım inş döllenir saglıkla tutunur sana ay hadi inş dualarım seninle şekerim
son 2 testım kaldı elımde canım yarın yaparım canım. ınsallah tutar hayırlısıyla canım yatamam canım ben bunu görmeyi umut ediyordum zaten bugün daha koyu bugünü değerlendir. yarında devam teste silik çıkarsa bilki yumurtan çatladı çatlayacak. daha vaktimiz var pik ten 12-36 saat arasında yumurta çatlıyor.
aynen canım. eşime mesaj attım piskolojik olarak hazırla kendını ıs yerınde stresten uzak dur bugün dıye. =) her zaman hazırım dıyo şapşikosay3 canım ne güzel pik olmuş, bismillah diyip koyulun çalışmaya :))))
Kızlar kan verdim 3 te cıkıcak sabah yine yaptım test kutuya koyucam süsledim bide testi
ayyy canım bugün ki testın ne guzel cıkmıs oyleeee.. hadı bı de guzel sonuclar cıksın kanda... süprızın cok guzel olmusKızlar kan verdim 3 te cıkıcak sabah yine yaptım test kutuya koyucam süsledim bide testi
Bende babalar gününü bekliyemiyorum bu mutlu haberi hemen vermek istiyorum o yüzden bu akşam söyliyecegim artık pasta aldım üstüne güzel bir yazı yazarım 2. Melegimiz yolda yada başka bişiAy çok tatliş olmuş canimeminim eşin çok sevincek:))
Bende böyle kalpli kutunun içine bı çift papuc koyup kutunun kapağının iç tarafına yazı yazmıştım, doğum gününde vermiştim eşime
Ay çok tatliş olmuş canimeminim eşin çok sevincek:))
Bende böyle kalpli kutunun içine bı çift papuc koyup kutunun kapağının iç tarafına yazı yazmıştım, doğum gününde vermiştim eşime
İnşallah güzel cıkar kan canım evet baya iyi çıktı cok şükür artıyor testlerde iyice belliyiz artık :)ayyy canım bugün ki testın ne guzel cıkmıs oyleeee.. hadı bı de guzel sonuclar cıksın kanda... süprızın cok guzel olmus
Yumurta dollenirse 10 gün sonra sonuc alırsın ben dpo 8.ci günü hafif hafif belli oluyordu ozamanbenim 21 hazıran evlılık yıl donumum keske benımde o gune oyle verecek bı hedıyem olsaaaaaPOWERHACK
benim 21 hazıran evlılık yıl donumum keske benımde o gune oyle verecek bı hedıyem olsaaaaaPOWERHACK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?