2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Aynen doğru dıyorsun canım. Ben de bi safsata olduğunu düşünmüştüm Zaten bana da mantıklı gelmedi ama yine de bi sorayım dedim :)

Senin bat geldimi ki canım
Streste çok etkiliyor canım hiç düşünme dicem ama en zoru o zaten Benim yatılı misafirim olduğu ay hamile kalmıştım biliyorsun
bu sabah pembe bı leke geldı bat yarın yada 1iydı zaten canm doğru dyn dusunmemek lazım kısmet artık sız nasılsnz

Eneeeee ben dünü hic degerlendirmedik idrarimi tutuyorum birazdan test yapar yayimlarim. Dur sen dur ben bugunden basliyim calismalara:)

yanne POWERHACK
Bu olmuş işte:) yumurtlama tamamdir

tamam canım ben bunu görmeyi umut ediyordum zaten bugün daha koyu bugünü değerlendir. yarında devam teste silik çıkarsa bilki yumurtan çatladı çatlayacak. daha vaktimiz var pik ten 12-36 saat arasında yumurta çatlıyor.

Maşallah allahım inş döllenir saglıkla tutunur sana ay hadi inş dualarım seninle şekerim
inşallah canım ya.. bu ay umutlanmalı mıyım bilmiyorum son 2aydır falan test yapmıyordum sonra üzülüyorum diye. bu ay tiroid değerim 10 sonra ilk kez düzelmiş. şimdiye kadar gebelıge engel dıyodur doktor bu ay sonuclara bakınca artık engel degıl cok guzel sonuc demıstı. hatta aynı gun esıme yenıden tahlıl yaptırdık 5 aydır onun hareketlılık durumunun duzelmesını beklıyorduk onda da yeterlı bı artıs olmus. bu sebeple bu ay bı takıp edeyım dedım ınsallah sonu husran olmaz

son 2 testım kaldı elımde canım yarın yaparım canım. ınsallah tutar hayırlısıyla canım ya

Kızlar kan verdim 3 te cıkıcak sabah yine yaptım test kutuya koyucam süsledim bide testi

Ay çok tatliş olmuş canim eminim eşin çok sevincek:))
Bende böyle kalpli kutunun içine bı çift papuc koyup kutunun kapağının iç tarafına yazı yazmıştım, doğum gününde vermiştim eşime

Bende babalar gününü bekliyemiyorum bu mutlu haberi hemen vermek istiyorum o yüzden bu akşam söyliyecegim artık pasta aldım üstüne güzel bir yazı yazarım 2. Melegimiz yolda yada başka bişi

benim 21 hazıran evlılık yıl donumum keske benımde o gune oyle verecek bı hedıyem olsaaaaa POWERHACK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…