2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

sağol canım benim... ben yıne de beklentıyı düşüreyim yoksa hayallere dalıcam sımdı

canım inşallah bu ay müjdeni vereceksin.. Sen bu üç günü değerlendir. Tesitini yarınyap dememin sebebi silikleşince yumurta çatlıyor. onu anlaman için testi yap diyorum. Eşinde sperm sıkıntın varsa üst üste ilişki yaşama tamam mı? bugün olsun ara ver bir gün sonra tekrar olsun ilişki. Hadi rabbim yüzüne gülsün bu ay bu kadar vesilen var...

canım yaaa aynen. ALLAH razı olsun ne guzel yazmıssın =) inşallah bende sizin kafileye katılırım.

Evet 12 mayısta oldum 30 günde bir olurdu bu ay erken yumurtladom inofolic ile pkoyum

bence sen dur artık kan testini bekle canım... Bu kadar idrar testine ne gerek var... Heyecanını anlıyorum ama yeter kuzum...
İnşallah 2 saat sonrada kanda güzel değerle bizimle paylaşırsın.. Sabır sabır biraz hadi

Daha yapmam zaten canım bunları kutuya eklemek için yaptım :) allahım çok şükür inş güzel degerle taclandırırız

tebrikler canım.. Diğer Süreçlerde de allah yardımcın olsun hep yüzünü güldürsün...Sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…