aynen canım... eğer döllenirse yetişir...Yumurta dollenirse 10 gün sonra sonuc alırsın ben dpo 8.ci günü hafif hafif belli oluyordu ozaman
Döllenir inş allahım dualarım seninleaynen canım... eğer döllenirse yetişir...
amin canım yaaa benle birlikte tüm bekleyenlere nasip etsin ALLAH...preseed jel kaldı elimde. son 2 aydır vazgectıgım ıcın onu da kullanmıyordum. bu kez kullanayım ben :)Ay hadi insAllah tatlım, Rabbim nasip etsin inşallah
sağol canım benim... ben yıne de beklentıyı düşüreyim yoksa hayallere dalıcam sımdıDöllenir inş allahım dualarım seninle
sağol canım benim... ben yıne de beklentıyı düşüreyim yoksa hayallere dalıcam sımdı
canım yaaa aynen. ALLAH razı olsun ne guzel yazmıssın =) inşallah bende sizin kafileye katılırım.canım inşallah bu ay müjdeni vereceksin.. Sen bu üç günü değerlendir. Tesitini yarınyap dememin sebebi silikleşince yumurta çatlıyor. onu anlaman için testi yap diyorum. Eşinde sperm sıkıntın varsa üst üste ilişki yaşama tamam mı? bugün olsun ara ver bir gün sonra tekrar olsun ilişki. Hadi rabbim yüzüne gülsün bu ay bu kadar vesilen var...
amin canım... Allah senden de razı olsun...canım yaaa aynen. ALLAH razı olsun ne guzel yazmıssın =) inşallah bende sizin kafileye katılırım.
Ayyy maşallah şahane olmuş tebrik ederim bu aradaKızlar kan verdim 3 te cıkıcak sabah yine yaptım test kutuya koyucam süsledim bide testi
Çok sağol canım allah razı olsun degerim kaç çıkıcak acaba sabırsızlıktan evdeki stogu bitircem resmenAyyy maşallah şahane olmuş tebrik ederim bu arada
Tahmin edeyim 102 :)Çok sağol canım allah razı olsun degerim kaç çıkıcak acaba sabırsızlıktan evdeki stogu bitircem resmen
2 saat kaldı :) ay inş cnm saglıkla katlansında yumurtlama bakılırsa bat bugün 14.günTahmin edeyim 102 :)
Bata mı 12 gün var canım2 saat kaldı :) ay inş cnm saglıkla katlansında yumurtlama bakılırsa bat bugün 14.gün
Normal 28 gün regl die bakılırsa 12 gün var
Evet 12 mayısta oldum 30 günde bir olurdu bu ay erken yumurtladom inofolic ile pkoyumBata mı 12 gün var canım
Evet 12 mayısta oldum 30 günde bir olurdu bu ay erken yumurtladom inofolic ile pkoyum
Daha yapmam zaten canım bunları kutuya eklemek için yaptım :) allahım çok şükür inş güzel degerle taclandırırızbence sen dur artık kan testini bekle canım... Bu kadar idrar testine ne gerek var... Heyecanını anlıyorum ama yeter kuzum...
İnşallah 2 saat sonrada kanda güzel değerle bizimle paylaşırsın.. Sabır sabır biraz hadi
Tahmin edeyim 102 :)
:) inş canım ya kızımda 60.73 iken silikti bilmiyorum cizgim bana güzel geldi inş degerim yüksektirvallahi ben daha yüksek olduğunu düşünüyorum benim kanda 111 iken idrar böyle çıkmıştı... bencePOWERHACK daha yüksek çıkar:) var mı artıran...
Eki Görüntüle 2001986
tebrikler canım.. Diğer Süreçlerde de allah yardımcın olsun hep yüzünü güldürsün...Sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin...
mukemmel bu canm cok guzel maşallahKızlar kan verdim 3 te cıkıcak sabah yine yaptım test kutuya koyucam süsledim bide testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?