1.5 saatim kaldı evde vakit geçirmeye çalışıyorum :)mukemmel bu canm cok guzel maşallah
142 dıyorum kuzuvallahi ben daha yüksek olduğunu düşünüyorum benim kanda 111 iken idrar böyle çıkmıştı... bencePOWERHACK daha yüksek çıkar:) var mı artıran...
Eki Görüntüle 2001986
Benim testte bu görüntüde ki gibi silikti 22 çıkmıştı o yüzden 102 de ısrarcıyımvallahi ben daha yüksek olduğunu düşünüyorum benim kanda 111 iken idrar böyle çıkmıştı... bencePOWERHACK daha yüksek çıkar:) var mı artıran...
Eki Görüntüle 2001986
Baska dr ada git canim.emin olmadan yaptrraan icinde hep bi keske kalirİnan bana da birsey demedi gecenin bu saati oldu bak hala bende geziniyorum insanda gene bir acaba kalıyor işteyarın kürtaj olcam acaba diyorum erken mi davranıyorum beta hcg 4016 cıkmıstı carsamba günü bi daha da baktırmadım. Bugün gittim kese boyutunu söylemedi fakat 5+5 ile uyumlu dedi forumda okuyorum bazen o arayı kapatan bebekler oluyormuş umutla gittim bıgün hüsranla geri döndüm. Benim ilk bera hcg degerim 113 2 gün sonra 186 2 gün sonra 392 olmustu tam dedim normal şimdi de kese cıktı başıma Allah yardımcımız olsun inşallah iş hamile kalmakla bitmiyor arkadaşım maalesef
Risk orani nerde yaziyor? Resmini atsana boyle yazınca anlasilmiyor. Sil ismini at ben bakayim.ikili test sonucu anliyan varmi hanimlar??
İkili Test
. Sonuç Açıklama : =========================================================================== | Parametre | Sonuç | Referans Aralığı | =========================================================================== | Serbest Beta-hCG | 25.99 IU/L | | =========================================================================== | PAPP-A | 2.25 IU/L | | =========================================================================== | Grafik | 10159 Sis... Güls... 27.05.png | | =========================================================================== Açıklama : Down Sendromu tarama testi risk olasılığının hesaplandığı bir tarama testidir. Tanı amaçlı yorumlanamaz. Kesin tanı fetus kromozom analizi sonucunda elde edilir.
bende 200 diyim ucim birazBenim testte bu görüntüde ki gibi silikti 22 çıkmıştı o yüzden 102 de ısrarcıyım
Sende bi tahmin koy ortaya bakalım kimin ki tutacak
Bende merak ettim canım burda anlaşılmıyorikili test sonucu anliyan varmi hanimlar??
İkili Test
. Sonuç Açıklama : =========================================================================== | Parametre | Sonuç | Referans Aralığı | =========================================================================== | Serbest Beta-hCG | 25.99 IU/L | | =========================================================================== | PAPP-A | 2.25 IU/L | | =========================================================================== | Grafik | 10159 Sis... Güls... 27.05.png | | =========================================================================== Açıklama : Down Sendromu tarama testi risk olasılığının hesaplandığı bir tarama testidir. Tanı amaçlı yorumlanamaz. Kesin tanı fetus kromozom analizi sonucunda elde edilir.
:)
Risk orani nerde yaziyor? Resmini atsana boyle yazınca anlasilmiyor. Sil ismini at ben bakayim.
Bende merak ettim canım burda anlaşılmıyor
67.52 cıkmıs :) allaha şükür
Maşallah canım tebrik ederim sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah67.52 cıkmıs :) allaha şükür
67.52 cıkmıs :) allaha şükür
Cok sağol şekerim :)tekrar gozunuz aydin tatlim
İnşallah canım saglıkla kavuşalım yavrumuza inşallah :) hepimiz saglıklı gebelik yaşayalımMaşallah canım tebrik ederim sağlıklı gebelik yaşarsın inşallah
Sağol yavrum darısı basına inşallah evet demekki farkli oluyoryanne demekkı her insanın bunyesı farklı canm ıdrara yansıma suresi falan farklı bak
maşallah artık kesın oldu hayırlı olsun
Cok sağol şekerim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?