2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

vallahi ben daha yüksek olduğunu düşünüyorum benim kanda 111 iken idrar böyle çıkmıştı... bence POWERHACK daha yüksek çıkar:) var mı artıran...
Eki Görüntüle 2001986
Benim testte bu görüntüde ki gibi silikti 22 çıkmıştı o yüzden 102 de ısrarcıyım
Sende bi tahmin koy ortaya bakalım kimin ki tutacak

Baska dr ada git canim.emin olmadan yaptrraan icinde hep bi keske kalir

ikili test sonucu anliyan varmi hanimlar??

İkili Test

. Sonuç Açıklama : =========================================================================== | Parametre | Sonuç | Referans Aralığı | =========================================================================== | Serbest Beta-hCG | 25.99 IU/L | | =========================================================================== | PAPP-A | 2.25 IU/L | | =========================================================================== | Grafik | 10159 Sis... Güls... 27.05.png | | =========================================================================== Açıklama : Down Sendromu tarama testi risk olasılığının hesaplandığı bir tarama testidir. Tanı amaçlı yorumlanamaz. Kesin tanı fetus kromozom analizi sonucunda elde edilir.

Risk orani nerde yaziyor? Resmini atsana boyle yazınca anlasilmiyor. Sil ismini at ben bakayim.

Bende merak ettim canım burda anlaşılmıyor

Risk orani nerde yaziyor? Resmini atsana boyle yazınca anlasilmiyor. Sil ismini at ben bakayim.

Bende merak ettim canım burda anlaşılmıyor

sitede ikili test sonucu arastirirken "2017 ekim anne adaylarin" basligina denk geldim, oradada biri benim gibi sadece degerleri paylasmis kafasiz tavuk gibi bi ona bi buna soruyor. istemsizce hem guldum heme gicik oldum ayyooolll :)))) okeanoss00 sen kendini orda iyi tutmusun bayani dovmemek icin
neysekii boylelikle test sonucun sadece degerlerle degilde yaninda grafik olmasini anladim, aradim hastaneyi mail olarak gonderceklermis bakalim :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…