2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Benim de kahverengi kahve telvesi gibi akinti basladi ve iyiye işaret olmadı şu mübarek günlerin hatrina bizlerinde sağlıklı bebekleri olsun inşallah. Hayırlısı olsun hiç korkma yeni başlangıçlar yaparız inşallah

Benim de kahverengi kahve telvesi gibi akinti basladi ve iyiye işaret olmadı şu mübarek günlerin hatrina bizlerinde sağlıklı bebekleri olsun inşallah. Hayırlısı olsun hiç korkma yeni başlangıçlar yaparız inşallah

İnşallah canım benim amin inşallah

Hayırlı olsun canım bende hamisim bir süredir girmemistm bende senin gibi güzel haberle geldim
Değerin haftana göre baya iyi benim 15 nisan sat gecen cuma kan verdim 1370 çıktı senin daha sonra kac cikmis ikiz olma ihtimali olabilir gibi tam bilgim yok bu konuda ama ya da erken döllenmedir sağlıkla gelsinler insaAllah

Bugun dr gittim birsey demedi kesemizi gorduk resmimizi cektik hayırlısı allahtan kuzum allahım sağlıklı sihhatli kucağımıza almayı nasip etsin

Canlar ben kasik agrisini sağda ve ortada hissediyorum oglusummu olucakki acaba sag erkekti sanırım cinsiyeti belli olanlar ilk haftalarki hissettiginizle tutttu mu
Canım bende sağda hissettim cinsiyetit erkek bizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…