2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hosgeldin canisi skilmistim bende doktor tedavisine basladim bnde yarin klomene baslayacagim bakalm hayirlisi olsun bizle olanlarin cogu hamile kaldi bende tik yok
Hayirli olsun kuzucugum.
Bizi sorarsan cifter cifter dogurduk. 2. Postayi bekliyoruzz

Tabikisi hayaller bunlar ama hayatlar elde var sifir. Bakacaguzzzz bakalim. Yeniden 4 kolla sarilmaya basladim bu ay. Haydi hayirlisi

Bende seni merak ettm canım nasılsın yumurtlama bitti dimi
bilmiyorum canım peak gördükten sonra bi daha test yapmadım bi o gün değerlendirdik başkada yok 2 gündür..içimde gelmiyor. bu ay da bile bile es geçiyoruz yani. o kadar çok isterken ne kadar saçma geliyor dimi bu dediğim..neyse ya Ol deyipte olduracak olan ALLAH.
mübarek günlerde de zor oluyor zaten. öyle işte canım ben iyiyim onun dışında. sen nasılsın nasıl gidiyor bi daha kan verdin mi

Oyy oyy oyyyyyyyyy gozlerime inanamiyorum super coooook tebrik ederim muthis bir haber bu ve ben bu haberi simdi aliyorum, ama olsun seni coooook tebrik ediyorum canim arkadasim Allah saglik sihhat versin. Bebisini sana bagislasin hayirla saglikla gelsin insallah. Mesajini gormedim canim.Ozelden konusalim ben neler kacirmisim

İnş tutunur ümit edip boşa çıkacagına böyle düşünmen hoş beynin ne kadar boş olursa tutma olasılıgı olur belki dualarım seninle birtanem. Allahım melegine kavuştursun bir an evvel

Baktırmadım cnm degere hastane uzak evde idrarda takip ediyorum
67.57 cıkan test ilk
İkinci de bugün idrara sıkısık degilken artmış sanırım

Eklentiler

• IMG_1621.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_1672.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 40
Ben hala ayni canim.gecen ay fakulteye basvurdum.onlar direk artik lapaorskopi yaptrman lazim dediler.hsg den cok tarmin olmadilar i fertilite klinigine sevk ettiler.dun gittim esim test vercek bayramdan sonra.duruma gor ebi tedavi belirliycez artik.masallah buyutmussun sende baya cinsiyeti ne ?

Canim benim Allah razı olsun unutmuş olabilirm kusura bakma seninde cok kalmamis sağlıkla kucağına al cinsiyeti ne hayırlı sağlıklı olsun

sanırım deerken canım ? basbaya bağırıyor bebiş geliyorum anneeee diye güzel artış var bence canım MAŞALLAH ...
şehit olayı eşimi de beni de çok etkiledi eşim askeri personel. bi de zorla içinden gelmeden yapınca yararı olacagına zararı olur. bugün baya baya akıntım vardı ya devam ediyo ya catladı catlıyor. bılemedım canım. oluruna bırakmak en guzelı. hem lazere baslamıstım bu ay ne yardan gecıyorum ne serden hesabı..

Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun kuzum ben burda ilk kez paylaşıyorum zaten hamilelik takvimini bile daha bugün yaptım
Uzun zamandır yoktum biliyorsun..
Konuşalım tabi ne zaman istersen Rabbim tez zamanda sizede tattırsın gönülden diliyorum....

Anladım canım Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün.... hsg'de ne çıktı peki tüpün mü kapalıymış?
Uzun zaman oldu girmeyeli bende ilk aylar zor geçirdim bulantılar epey zorladı ama elhamdulillah...
Cinsiyet oğlan teyzesi:) çevremden hep oğlan duyuyorum bu sene çok var gerçekten... Vardır bununda bir hikmeti... bir yandan şehitler gidiyor:-( Allah düzeni böyle kuruyor herhalde... Kurban olduğum Rabbim bütün isteyenlere hayırlısını nasip etsin

Çok teşekkür ederim amin Allah razı olsun kuzum ben burda ilk kez paylaşıyorum zaten hamilelik takvimini bile daha bugün yaptım
Uzun zamandır yoktum biliyorsun..
Konuşalım tabi ne zaman istersen Rabbim tez zamanda sizede tattırsın gönülden diliyorum....

Anladım canım Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün.... hsg'de ne çıktı peki tüpün mü kapalıymış?
Uzun zaman oldu girmeyeli bende ilk aylar zor geçirdim bulantılar epey zorladı ama elhamdulillah...
Cinsiyet oğlan teyzesi:) çevremden hep oğlan duyuyorum bu sene çok var gerçekten... Vardır bununda bir hikmeti... bir yandan şehitler gidiyor:-( Allah düzeni böyle kuruyor herhalde... Kurban olduğum Rabbim bütün isteyenlere hayırlısını nasip etsin

Keseyi görene kadar emin olamıyor insan kız :)
Haklısın cok üzüldüm elden bişi gelmiyor keşke böyle kötü haberler almasak artık her gün şehit haberi alıyoruz allahım sonumuzun hayır eylesin.
Belki yarın akşam olur ne kadar istekli olursanız okadar iyi olur dogum öncesi lazeri tavsiye ederim ben yapmadjm pişmanım hem kafan rahat olursa ovulasyon da döllenmede iyi olur stres etkilio cünkü biliyorsun hormonları

Canim benim Allah razı olsun unutmuş olabilirm kusura bakma seninde cok kalmamis sağlıkla kucağına al cinsiyeti ne hayırlı sağlıklı olsun

Amin inşaAllah hep birlikte kuzum...
Sendende razı olsun...
Cinsiyet oğlan 12+5'te belli oldu değişmedi.... Rabbim hayırlısını versin
Bu sene çok erkek var kime sorsam erkek doğdu vardır bundada bir hayır... Bize bugünleri gösteren Rabbimiz'e sonsuz şükürler olsun...
Herkesede tattırsın inşaAllah...
Bu arada senin şimdi kasık ağrıların falan olabilir dikkat et kendini yorma ilk 3 ay özellikle...

Artik su zinciri birimiz kiralim nolur lutfen nolur nolur nolur yani. Nolur yani anlamiyorum nolur yani. Olsun iste.....
ERROR... ( )
Amin canim ins.rabbim onlarinda aillerine sabir versin.hsg de kadin dogum uzmani sivi grcti sikinti yok demisti.ama radyolog filmde bi goruntu almis sanki hafif bi boncuk tanesi gibi bisey var.dr larda acaba bi tikaniklik mi var diye suphe ediyor iste.duruma gore laparoskopi yaptrcaz gerekirse

Allah hayırla sonuçlandırsın...
Moralini yüksek tut olman gerekiyorsa olursun çaresi var en azından çok şükür.... bende bi operasyon geçirdim biliyorsun ama insan gerekeni yaptırdıktan sonra kuş gibi hafifliyor sanki o zaman kendini daha iyi hissediyorsun. İnşallah sende hemen ardından hamile kalırsın
Doktor da çok önemli bu konuda onların deneyimlerine güvenerek adım atıyoruz inşallah işini iyi bilen biri denk gelirde tez zamanda güzel sonuçlarla atlatırsın
Allah telafisiz dertler vermesin....

Hayirli olsun kuzucugum.
Bizi sorarsan cifter cifter dogurduk. 2. Postayi bekliyoruzz

Tabikisi hayaller bunlar ama hayatlar elde var sifir. Bakacaguzzzz bakalim. Yeniden 4 kolla sarilmaya basladim bu ay. Haydi hayirlisi
Hayirlisi olsun insallah canim rabbim emeginin karsiligini tez zamanda versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…