- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
- 198
Hayirli olsun kuzucugum.Hosgeldin canisi skilmistim bendedoktor tedavisine basladim bnde yarin klomene baslayacagim bakalm hayirlisi olsun bizle olanlarin cogu hamile kaldi bende tik yok
bilmiyorum canım peak gördükten sonra bi daha test yapmadım bi o gün değerlendirdik başkada yok 2 gündür..içimde gelmiyor. bu ay da bile bile es geçiyoruz yani. o kadar çok isterken ne kadar saçma geliyor dimi bu dediğim..neyse ya Ol deyipte olduracak olan ALLAH.Bende seni merak ettm canım nasılsın yumurtlama bitti dimi
Oyy oyy oyyyyyyyyy gozlerime inanamiyorum super coooook tebrik ederim muthis bir haber bu ve ben bu haberi simdi aliyorum, ama olsun seni coooook tebrik ediyorum canim arkadasimCanııımmm merhaba özlemişim sizi ya uzun zaman geçti burda ne günlerim oldu eskiler bilir beni
vefalı arkadaşım benim sağolasın:)
Şükürler olsun bende görüldüğü gibitakvimi bile yeni yaptım bi tuhafıma gitti... sende ne var ne yok? Diğer tanıdıklarım hepinize selam olsun özlemişim
Bu arada morsevdam diyorum hala alışmışım:) selifor da hamileymiş yeni gördüm S selifor hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin... sana daha önceden msj atmıştım ama okumadın sanırım... Rabbim hepinizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeni arkadaşlarada selamlar...Babies16 sen nasılsın canım?
İnş tutunur ümit edip boşa çıkacagına böyle düşünmen hoş beynin ne kadar boş olursa tutma olasılıgı olur belki dualarım seninle birtanem. Allahım melegine kavuştursun bir an evvelbilmiyorum canım peak gördükten sonra bi daha test yapmadım bi o gün değerlendirdik başkada yok 2 gündür..içimde gelmiyor. bu ay da bile bile es geçiyoruz yani. o kadar çok isterken ne kadar saçma geliyor dimi bu dediğim..neyse ya Ol deyipte olduracak olan ALLAH.
mübarek günlerde de zor oluyor zaten. öyle işte canım ben iyiyim onun dışında. sen nasılsın nasıl gidiyor bi daha kan verdin mi
Ben hala ayni canim.gecen ay fakulteye basvurdum.onlar direk artik lapaorskopi yaptrman lazim dediler.hsg den cok tarmin olmadilar i fertilite klinigine sevk ettiler.dun gittim esim test vercek bayramdan sonra.duruma gor ebi tedavi belirliycez artik.masallah buyutmussun sende bayaCanııımmm merhaba özlemişim sizi ya uzun zaman geçti burda ne günlerim oldu eskiler bilir beni
Şükürler olsun bende görüldüğü gibitakvimi bile yeni yaptım bi tuhafıma gitti... sende ne var ne yok? Diğer tanıdıklarım hepinize selam olsun özlemişim
Bu arada morsevdam diyorum hala alışmışım:) selifor da hamileymiş yeni gördüm S selifor hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin... sana daha önceden msj atmıştım ama okumadın sanırım... Rabbim hepinizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeni arkadaşlarada selamlar...Babies16 sen nasılsın canım?
Evet bencede demirbas olarak en cok bizim hakkimiz buralarin tozunu attrmak :)Iste geldim burdayim, ben bu iste ustayim.
Var mi arttiran. Kimler ne alemdeler?
Mavi Boncugumm
EceCigdem
Ve nicklerini hatirlayamadiklarim neler yaptiniz. Biz yine hortladik sanirim ne dersinbayangezenti Babies16
Artik su zinciri birimiz kiralim nolur lutfen nolur nolur nolur yani. Nolur yani anlamiyorum nolur yani. Olsun iste.....Evet bencede demirbas olarak en cok bizim hakkimiz buralarin tozunu attrmak :)
Canim benim Allah razı olsun unutmuş olabilirm kusura bakma seninde cok kalmamis sağlıkla kucağına al cinsiyeti ne hayırlı sağlıklı olsunCanııımmm merhaba özlemişim sizi ya uzun zaman geçti burda ne günlerim oldu eskiler bilir beni
sanırım deerken canım ?İnş tutunur ümit edip boşa çıkacagına böyle düşünmen hoş beynin ne kadar boş olursa tutma olasılıgı olur belki dualarım seninle birtanem. Allahım melegine kavuştursun bir an evvel
Baktırmadım cnm degere hastane uzak evde idrarda takip ediyorum
67.57 cıkan test ilk
İkinci de bugün idrara sıkısık degilken artmış sanırım
Oyy oyy oyyyyyyyyy gozlerime inanamiyorum super coooook tebrik ederim muthis bir haber bu ve ben bu haberi simdi aliyorum, ama olsun seni coooook tebrik ediyorum canim arkadasimAllah saglik sihhat versin. Bebisini sana bagislasin hayirla saglikla gelsin insallah. Mesajini gormedim canim. Ozelden konusalim ben neler kacirmisim
Ben hala ayni canim.gecen ay fakulteye basvurdum.onlar direk artik lapaorskopi yaptrman lazim dediler.hsg den cok tarmin olmadilar i fertilite klinigine sevk ettiler.dun gittim esim test vercek bayramdan sonra.duruma gor ebi tedavi belirliycez artik.masallah buyutmussun sende bayacinsiyeti ne ?
Oyy oyy oyyyyyyyyy gozlerime inanamiyorum super coooook tebrik ederim muthis bir haber bu ve ben bu haberi simdi aliyorum, ama olsun seni coooook tebrik ediyorum canim arkadasimAllah saglik sihhat versin. Bebisini sana bagislasin hayirla saglikla gelsin insallah. Mesajini gormedim canim. Ozelden konusalim ben neler kacirmisim
Ben hala ayni canim.gecen ay fakulteye basvurdum.onlar direk artik lapaorskopi yaptrman lazim dediler.hsg den cok tarmin olmadilar i fertilite klinigine sevk ettiler.dun gittim esim test vercek bayramdan sonra.duruma gor ebi tedavi belirliycez artik.masallah buyutmussun sende bayacinsiyeti ne ?
Keseyi görene kadar emin olamıyor insan kız :)sanırım deerken canım ?basbaya bağırıyor bebiş geliyorum anneeee diye güzel artış var bence canım MAŞALLAH ...
şehit olayı eşimi de beni de çok etkiledi eşim askeri personel. bi de zorla içinden gelmeden yapınca yararı olacagına zararı olur. bugün baya baya akıntım vardı ya devam ediyo ya catladı catlıyor. bılemedım canım. oluruna bırakmak en guzelı. hem lazere baslamıstım bu ayne yardan gecıyorum ne serden hesabı..
Canim benim Allah razı olsun unutmuş olabilirm kusura bakma seninde cok kalmamis sağlıkla kucağına al cinsiyeti ne hayırlı sağlıklı olsun
Artik su zinciri birimiz kiralim nolur lutfen nolur nolur nolur yani. Nolur yani anlamiyorum nolur yani. Olsun iste.....
ERROR... ()
Amin canim ins.rabbim onlarinda aillerine sabir versin.hsg de kadin dogum uzmani sivi grcti sikinti yok demisti.ama radyolog filmde bi goruntu almis sanki hafif bi boncuk tanesi gibi bisey var.dr larda acaba bi tikaniklik mi var diye suphe ediyor iste.duruma gore laparoskopi yaptrcaz gerekirseÇok teşekkür ederim amin Allah razı olsun kuzum ben burda ilk kez paylaşıyorum zaten hamilelik takvimini bile daha bugün yaptım
Uzun zamandır yoktum biliyorsun..
Konuşalım tabi ne zaman istersenRabbim tez zamanda sizede tattırsın gönülden diliyorum....
Anladım canım Rabbim tez zamanda yüzünüzü güldürsün.... hsg'de ne çıktı peki tüpün mü kapalıymış?
Uzun zaman oldu girmeyeli bende ilk aylar zor geçirdim bulantılar epey zorladı ama elhamdulillah...
Cinsiyet oğlan teyzesi:) çevremden hep oğlan duyuyorum bu sene çok var gerçekten... Vardır bununda bir hikmeti... bir yandan şehitler gidiyor:-( Allah düzeni böyle kuruyor herhalde... Kurban olduğum Rabbim bütün isteyenlere hayırlısını nasip etsin
Amin canim ins.rabbim onlarinda aillerine sabir versin.hsg de kadin dogum uzmani sivi grcti sikinti yok demisti.ama radyolog filmde bi goruntu almis sanki hafif bi boncuk tanesi gibi bisey var.dr larda acaba bi tikaniklik mi var diye suphe ediyor iste.duruma gore laparoskopi yaptrcaz gerekirse
Benimki totemcikti. Ala ala koca bir toto aldim....Smile Forever hatırlıyom ilk takvim yapma totemini sen yapmıştın burda :))
Hayirlisi olsun insallah canim rabbim emeginin karsiligini tez zamanda versin insallahHayirli olsun kuzucugum.
Bizi sorarsan cifter cifter dogurduk. 2. Postayi bekliyoruzz
Tabikisi hayaller bunlar ama hayatlar elde var sifir. Bakacaguzzzz bakalim. Yeniden 4 kolla sarilmaya basladim bu ay. Haydi hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?