2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Iste geldim burdayim, ben bu iste ustayim.

Var mi arttiran. Kimler ne alemdeler?
Mavi Boncugumm
EceCigdem
Ve nicklerini hatirlayamadiklarim neler yaptiniz. Biz yine hortladik sanirim ne dersin bayangezenti Babies16

Aynen canım nerden nereye geldi topik sizlere de nasip olsun hamis olmayan kalmasin

Canııımmm merhaba özlemişim sizi ya uzun zaman geçti burda ne günlerim oldu eskiler bilir beni
vefalı arkadaşım benim sağolasın:)
Şükürler olsun bende görüldüğü gibi takvimi bile yeni yaptım bi tuhafıma gitti... sende ne var ne yok? Diğer tanıdıklarım hepinize selam olsun özlemişim
Bu arada morsevdam diyorum hala alışmışım:) selifor da hamileymiş yeni gördüm S selifor hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin... sana daha önceden msj atmıştım ama okumadın sanırım... Rabbim hepinizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin yeni arkadaşlarada selamlar... Babies16 sen nasılsın canım?

Hosgeldin canisi skilmistim bende doktor tedavisine basladim bnde yarin klomene baslayacagim bakalm hayirlisi olsun bizle olanlarin cogu hamile kaldi bende tik yok

Merhaba canım uzun bir aradan sonra sizleri görmek güzel ...
Rabbim tez zamanda sanada diğerlerinede hayırlısıyla nasip etsin
Moralleri yüksek tutmaya çalışın ve bigün Allah ın izniyle olacağına inanın... bak ben neler yaşadım az çok biliyorsunuz bende çok bekledim ama şükürler olsun böyle olması gerekiyormuş demekki...

Kızlar size naçizane tavsiyem duaların gücüne inanın ben hamile kalmadan önce hergün meryem suresi okudum araya adetim ve geçirdiğim operasyon girmesine rağmen daha sonradan 41 güne tamamladım sonra yasin suresi okudum hergün ve onu okurken meğerse hamileymişimde haberim yok.. hamile kalıncada okumaya devam edin inşallah... tez zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin ve hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun
Bide Hz.İbrahim peygamberin evlat duasını da hergün okuyun ayet olduğu için abdestli okunacak tabi...
Çok kısa bir ayet.. "RABBİ HEBLİİ...." diye başlıyor bilen bilir onu mutlaka okuyun Allah o duanın hürmetine Hz.İbrahim'e Hz.İsmail'i yolladı... dualar olmasa biz bir hiçiz zaten tam tevekkülle inanalım sonra göreceksiniz Rabbim lütfetmiş

Insallah canim benim dualarinn icin cok tesekkurler tabiki rabbim en hayirlisini bilir hayirlisi ne zaman ise o zaman olur biz istemeye devam edecegiz bu zamana kadar. Rabbim kisa zamanda verir insallah senide gormek guzel rabbim kazasiz belasiz saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah

Hayırlı ramazanlar nasılsınız selfenor Hayırlı olsun umarım diğer arkadaşlardan gelmiştir aramıza bugün kontroldeydim bizim oğlan 1860 Gr 47 cm imiş yaklaşık tersmiz ilerleyen dönemlerde dönmezse sezaryanmis bekleyip göreceğiz dedi doktor yavaş yavaş elbiselerini battaniyesi mı vs almaya başladım çok yoruyor beni 12 kalmışım sizler nasılsınız rabbim ramazan hürmetine sizlerinde güldürür

Bende seni merak ettm canım nasılsın yumurtlama bitti dimi

Amin Allah razı olsun canım duamdasınız bi bakmışsın meleğin gelivermiş inşAllah Rabbim tez vakitte o günü göstersin
Olacak Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…