- 26 Mayıs 2014
- 1.709
- 1.689
- 333
İnşallah çift çizgi görüp takvim yaptığın gün en kısa zamanda gelir
Amin çok sağolAmin. sanada hayırlı dogumlar olsun inşaallah:) henüz yumurta halindeyiz ama kalsın bu imza. Bakalım:)
gayet güzel duruyor çok yakıştı hadi hayırlısı canım...Takvim yaptımda :) bakim nası duruyo :)
Iste geldim burdayim, ben bu iste ustayim.Bu topiğin adı güya, eylül ekim kasım anneleriydi
Eskinin @morsevdam'ı şimdiki adıyla S selifor da hamile kaldıgına göre buranın müzmin demirbaşlarını arzederim:)
Ben dahil,Babies16 , Smile Forever o zamandan kalanlar başka varsa hatrıma düşmedi
Ben burdayım ☺Iste geldim burdayim, ben bu iste ustayim.
Var mi arttiran. Kimler ne alemdeler?
Mavi Boncugumm
EceCigdem
Ve nicklerini hatirlayamadiklarim neler yaptiniz. Biz yine hortladik sanirim ne dersinbayangezenti Babies16
Ve hamilesin tebrik ederimBen burdayım ☺
Aynen canım nerden nereye geldi topik sizlere de nasip olsun hamis olmayan kalmasinBu topiğin adı güya, eylül ekim kasım anneleriydi
Eskinin @morsevdam'ı şimdiki adıyla S selifor da hamile kaldıgına göre buranın müzmin demirbaşlarını arzederim:)
Ben dahil,Babies16 , Smile Forever o zamandan kalanlar başka varsa hatrıma düşmedi
Bakalim hayirlisi canım bazen soldada olur gibi oluyor genelde ortada zaten nasipBenim hep sağdaydı gerçi hâlâ sağda :) oğlum olacak inş
Iste geldim burdayim, ben bu iste ustayim.
Mavi Boncugumm
EceCigdem
Ve nicklerini hatirlayamadiklarim neler yaptiniz. Biz yine hortladik sanirim ne dersinbayangezenti Babies16
Hosgeldin canisi skilmistim bendeIste geldim burdayim, ben bu iste ustayim.
Mavi Boncugumm
EceCigdem
Iste geldim burdayim, ben bu iste ustayim.
Mavi Boncugumm
EceCigdem
Hosgeldin canisi skilmistim bendedoktor tedavisine basladim bnde yarin klomene baslayacagim bakalm hayirlisi olsun bizle olanlarin cogu hamile kaldi bende tik yok
Ben benBu topiğin adı güya, eylül ekim kasım anneleriydi
Insallah canim benim dualarinn icin cok tesekkurler tabiki rabbim en hayirlisini bilir hayirlisi ne zaman ise o zaman olur biz istemeye devam edecegiz bu zamana kadar. Rabbim kisa zamanda verir insallah senide gormek guzel rabbim kazasiz belasiz saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallahMerhaba canım uzun bir aradan sonra sizleri görmek güzel ...
Rabbim tez zamanda sanada diğerlerinede hayırlısıyla nasip etsin
Moralleri yüksek tutmaya çalışın ve bigün Allah ın izniyle olacağına inanın... bak ben neler yaşadım az çok biliyorsunuz bende çok bekledim ama şükürler olsun böyle olması gerekiyormuş demekki...
Kızlar size naçizane tavsiyem duaların gücüne inanın ben hamile kalmadan önce hergün meryem suresi okudum araya adetim ve geçirdiğim operasyon girmesine rağmen daha sonradan 41 güne tamamladım sonra yasin suresi okudum hergün ve onu okurken meğerse hamileymişimde haberim yok.. hamile kalıncada okumaya devam edin inşallah... tez zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin ve hepimizi sağ salim yavrularımıza kavuştursun
Bide Hz.İbrahim peygamberin evlat duasını da hergün okuyun ayet olduğu için abdestli okunacak tabi...
Çok kısa bir ayet.. "RABBİ HEBLİİ...." diye başlıyor bilen bilir onu mutlaka okuyun Allah o duanın hürmetine Hz.İbrahim'e Hz.İsmail'i yolladı... dualar olmasa biz bir hiçiz zaten tam tevekkülle inanalım sonra göreceksiniz Rabbim lütfetmiş
Bende seni merak ettm canım nasılsın yumurtlama bitti dimiBu ay benimde ilk kez öyle oldu hic ikinci cizgi gormedim 2 gun falan noluyor demistim hatta ama sonra sonra belirdi 2 gun içinde de peak oldu zaten. Bi o gun degerlendirebildik. Dün de degerlendirmemiz gerekiyordu ama malum sirnaktan ve diyarbakirdan gelen kötü haberler mahfetti bizi canimiz hic bisi istemedi..o kadar şehit varken cocuk dusuncek hal kalmadı.
Regl olmayı mi bekliyorsun cnm test yaptınmıgelir canm bişey yok cunku 0 yanı
gec döllenme ihtimalı kesınlıkle yok zaten yum. takıp yapmştm blki 1 gun gec catladıysa eger adet 1 gun gec gelir durum bu
Hiii o seyim bitemiyor...Takvimimi yaptım bekliyorum:) sende yap şeyin bitince:))
Insallah canim benim dualarinn icin cok tesekkurler tabiki rabbim en hayirlisini bilir hayirlisi ne zaman ise o zaman olur biz istemeye devam edecegiz bu zamana kadar. Rabbim kisa zamanda verir insallah senide gormek guzel rabbim kazasiz belasiz saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?