günaydın kızlarrr ... bugün saat 3 de kontrolüm var dua edin lütfen inşallah bete hcg yükselmiştir ve keseyi görebilirim bu mübarek günde ve ayda dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyiniz
Bende kan vericem bugün inşallah saglıkla artmıştır kuzum hadi hayırlısı dualarım seninlegünaydın kızlarrr ... bugün saat 3 de kontrolüm var dua edin lütfen inşallah bete hcg yükselmiştir ve keseyi görebilirim bu mübarek günde ve ayda dualarınıza ihtiyacım var eksik etmeyiniz
Allah razı olsun arkadaşımcanım arkadaşım endişe etme dualarımızdasın İnşallah güzel haberlerle gelirsin... Allaha emanet canım benim...
Allah razı olsun canım inşallah canım inşallahBende kan vericem bugün inşallah saglıkla artmıştır kuzum hadi hayırlısı dualarım seninle
carsamba kan verdım negatf adet gunumdu bu gun olurum agrım cok cnmRegl olmayı mi bekliyorsun cnm test yaptınmı
Allahım bugünün yüzü suyu hürmetine mucizeni versin inşallah... bu ağrılar bebişin ağrılarıdır inşallahcarsamba kan verdım negatf adet gunumdu bu gun olurum agrım cok cnm
zannetmıyorum gulum ama Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda olcak sende habersız bırakma takıp edyrm bak stresten uzak dur en buyuk dusman sitres hersry guzel olcak inşallah dualarım senınle haber bklyrm canm inşallah hersey bu mubarek ayda guzel olcakAllahım bugünün yüzü suyu hürmetine mucizeni versin inşallah... bu ağrılar bebişin ağrılarıdır inşallah
Sağlıklı hayırlı olsun canım insaAllahAmin inşaAllah hep birlikte kuzum...
Sendende razı olsun...
Cinsiyet oğlan 12+5'te belli oldu değişmedi.... Rabbim hayırlısını versin
Bu sene çok erkek var kime sorsam erkek doğdu vardır bundada bir hayır... Bize bugünleri gösteren Rabbimiz'e sonsuz şükürler olsun...
Herkesede tattırsın inşaAllah...
Bu arada senin şimdi kasık ağrıların falan olabilir dikkat et kendini yorma ilk 3 ay özellikle...
Nasip kismet cnmcarsamba kan verdım negatf adet gunumdu bu gun olurum agrım cok cnm
inşallah inşallahzannetmıyorum gulum ama Allah razı olsun inşallah en kısa zamanda olcak sende habersız bırakma takıp edyrm bak stresten uzak dur en buyuk dusman sitres hersry guzel olcak inşallah dualarım senınle haber bklyrm canm inşallah hersey bu mubarek ayda guzel olcak
Amin canim ins.dr olarak araya birilerini katarak uludag universitesi tup bebek ana bilim dali baskanina gidiyorum.kendi ozel yeride var bursada tup bebekte fln en iyilerdenmis.bakalim dedigin gibi illada ol derse olucam hayirlisylaAllah hayırla sonuçlandırsın...
Moralini yüksek tut olman gerekiyorsa olursun çaresi var en azından çok şükür.... bende bi operasyon geçirdim biliyorsun ama insan gerekeni yaptırdıktan sonra kuş gibi hafifliyor sanki o zaman kendini daha iyi hissediyorsun. İnşallah sende hemen ardından hamile kalırsın
Doktor da çok önemli bu konuda onların deneyimlerine güvenerek adım atıyoruz inşallah işini iyi bilen biri denk gelirde tez zamanda güzel sonuçlarla atlatırsın
Allah telafisiz dertler vermesin....
Kızlar çıkalı 15 dk oldu öncesinde sakinleştirici yaptılar narkozda sersem etti şuan tam kendıme gelemedim haber vereyim dedim serum taktılar bitmesini bekliyorum çok aşırı karnım kasıklarım ağrıyo ama Allaha şükür bitti. Rabbm hiç kimseye yaşatmasın hepinizi çok sevıyorum
Onumuzdeki haftasonuna hazirliga basladim birkac gecelik aldim kizlarreee ne kadar iyi gecerse o kadar iyi verim aliriz insallah
Canim artik sadece olacak mi diye dusunmeye baslayinca olmuyor sonucta bu bizim isimiz degil eglencemizay hiç gülceğim yoktu:)
belkide çözümü geceliktir kimbilir :) sen bi dene. olursa bizde yapalım:)
Onumuzdeki haftasonuna hazirliga basladim birkac gecelik aldim kizlarreee ne kadar iyi gecerse o kadar iyi verim aliriz insallah
canım merhaba,Ayy deli kız :))))) hadi bakalım insAllah tutarda güzel bı hatıra kalır bu konusma
Merhaba tatlım, yok yok paniklesmene gerek yok semptom bu sonuçta devamli olacak diye bı kaide yokki. Benim bulantilarim 11haftada azalmaya başladı ve bı haftaya yakın bitti gibi. çok nadir akşam üstü şişkinlik yada bulantim oluyo kısa bı sure onun dışında iyim çok şükür.canım merhaba,
bişey danışmak istiyorum. benim yaklaşık 3 haftadır aralıksız migde yanmalarım ve bulantım vardı. Özellikle akşama doğru daha da artıyordu. Bugün hiç miğde yanmam ve bulantım olmadı... ay paniklesem mi? senin bulantı ile durumlar nasıl?
oo super senin adına sevindim.. Bende çok kötüydüm bugun hiç bişey olmayınca gerildim acıkcası sol tarafımda kasığımda ağrıda var hadi hayırlısı... sağolasın canım benim ... Ya benim ha bire kalbimi durdu kaygım bitmiyor... Alalh ıslah etsin beni...Merhaba tatlım, yok yok paniklesmene gerek yok semptom bu sonuçta devamli olacak diye bı kaide yokki. Benim bulantilarim 11haftada azalmaya başladı ve bı haftaya yakın bitti gibi. çok nadir akşam üstü şişkinlik yada bulantim oluyo kısa bı sure onun dışında iyim çok şükür.
Insallah canim yaAyy deli kız :))))) hadi bakalım insAllah tutarda güzel bı hatıra kalır bu konusma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?