2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım bence Allah esirgesin kötü bişe olsa bulantı ha diye bı güne geçmez diye düşünüyorum, sonuçta hcg hormonu hemen çıkmıyor vücuttan. Ve seni çok iyi anlıyorum, annelik bu olsa gerek. Bazen benimde aklıma kötü şeyler geliyor, sanırım bebisimiz minik ve onu hissedemiyor olmamızdan kaynaklanıyor, ki hissetigimizde bu korkunun azalacağına inanıyorum. Kaldiki senin bı kaybın var ve bu korkunun içinde olması çok dogal. Allah'a emanet yavrularimiz

Selifor kalp atisini duydun mu?
Hayır canım pazartesi gittim kese göründü 4+6 yazmis ultrason kagidina 13 haziranda gidicem o zaman duyarim sanırım ama fazla ilgilenmedi memnun kalmadim sat 15 nisan oma gore suan 6+6 yim gec dollenme galiba anlayamadım sen naptin

4+4 kese gorundu allaha sukur 5+3 de yani pazartesi kontrolum var ama erkenmi kalp atısi icin yada duyulurmu bilmiyorum heyecanlıyım
Bide bende mide bulantısi felan hiç bisey yok bi goguslerde hassasiyet var birde sırt agrısı o kadar sende ne belirtiler var

6.haftadan sonra duyuyor sanırım çoğu kişi insaAllah duyarsin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Bende bulanti var kusmuyorm şükür ama midem geri gelir gibi oluyor goguslerimde agri azaldi ama şişler kasık agrim var yorulunca falan halsizlik uyku hali var birde cok sinirli ve aglak oldum o kadar

Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah heycan garip bi endise var ilk gebelik oldugundan heralde gelismeleri paylasalım allahım yar ve yardımcımız olsun

Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah heycan garip bi endise var ilk gebelik oldugundan heralde gelismeleri paylasalım allahım yar ve yardımcımız olsun
Amin canım tabi ki paylaşalım bende baya evham yapıyorum hayırla saglikla kucağımiza alalim insaAllah

Canım 5+3'te kalp atışını duyamayabilirsin duyamazsan telaşlanma sakın... ben 5+4'te keseyi görmüştüm o gün kalp atışı henüz yoktu doktor 10 gün sonra gel dedi o zaman duyuldu çok şükür...
Ama daha geç duyanlarda var mesela ablam 8.haftada duymuştu
İnsan ister istemez endişe ediyor tabi ama olumlu düşün rahat ol strese girme duyarsınız Allah ın izniyle...
Bu iş başından sonuna kadar sabır işi valla sabredicez Allah yavrularımızı korusun

ay canım benim vallahi öyle Allah'a emanetler.. Allah esirgesin... evet çok haklısın canım işte...Sabretcem inşallah 2 hafta sonra kontrol... çok sağoasın vallhi rahatladım senle konusunca... birde kimseye de söyleyemiyorum çünkü herkes benden daha panik... dün anneme belim ağrıyo dedim demez olaydım bugün 3 kere aradı... düşün artık...
cok sağol canım benim allah razı olsun..

Maalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin

Maalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
Canım gerçekten cok üzüldüm Allahim saglikla tekrar nasip etsin kimseyi imtihan etmesin evlatla

Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın yüzünü güldürsün inşaAllah kardeşim:-( Vardır bundada bir hayır....

Aynen canim yA kıl tüy uğraş uğraş nereye kadar. Koyverdim gitti :)

Cnm cok üzüldüm allahım böyle uygun görmüş en kısa zamanda saglıklı sekilde tekrar kalırsın

Kızlar benim gecen cuma değerim 1370cikmisti simdi 10binden yukari olmasi lazim kac haftaliktir sizce ultrasonda 4+6 dedi pazartesi ama bana küçük geldi gec dollenme falanmi acaba bilemedim sat 15 nisan

hepimizin ici yandi be canim umarim bugunu degerlendirebilirsiniz rabbim usterse bir defaylada olur tabi hayirlisiyla

gecmis olsun canim rabbimin izniyle evladini tez zamanda kucagina alirsin insallah Nisaberatim bu ay hayirli haberler verirsin insallah okeanoss00 serviks uzunlugun ne durumda @Zehra ungrms yanne mercimek tanemiz ne alemde hersey yolundadir insallah zehra hep aklimdasin sen naptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…