oo super senin adına sevindim.. Bende çok kötüydüm bugun hiç bişey olmayınca gerildim acıkcası sol tarafımda kasığımda ağrıda var hadi hayırlısı... sağolasın canım benim ... Ya benim ha bire kalbimi durdu kaygım bitmiyor... Alalh ıslah etsin beni...
Amin inşallah allahın izniyle almak nasip olsun rabbim isteyen herkesinde duasını kabul eder inşallah dualarım burdaki tum isteyenlerleVe hamilesin tebrik ederim
Sag saglim kucagina alirsin insallah.
Selifor kalp atisini duydun mu?Sağlıklı hayırlı olsun canım insaAllah
Aynen kasık agrim bulantim oluyor dikkat ediyorum gerisi Allaha emanet
Hayır canım pazartesi gittim kese göründü 4+6 yazmis ultrason kagidina 13 haziranda gidicem o zaman duyarim sanırım ama fazla ilgilenmedi memnun kalmadim sat 15 nisan oma gore suan 6+6 yim gec dollenme galiba anlayamadım sen naptinSelifor kalp atisini duydun mu?
4+4 kese gorundu allaha sukur 5+3 de yani pazartesi kontrolum var ama erkenmi kalp atısi icin yada duyulurmu bilmiyorum heyecanlıyımHayır canım pazartesi gittim kese göründü 4+6 yazmis ultrason kagidina 13 haziranda gidicem o zaman duyarim sanırım ama fazla ilgilenmedi memnun kalmadim sat 15 nisan oma gore suan 6+6 yim gec dollenme galiba anlayamadım sen naptin
6.haftadan sonra duyuyor sanırım çoğu kişi insaAllah duyarsin canım güzel haberlerini bekliyoruz4+4 kese gorundu allaha sukur 5+3 de yani pazartesi kontrolum var ama erkenmi kalp atısi icin yada duyulurmu bilmiyorum heyecanlıyım
Bide bende mide bulantısi felan hiç bisey yok bi goguslerde hassasiyet var birde sırt agrısı o kadar sende ne belirtiler var
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah heycan garip bi endise var ilk gebelik oldugundan heralde gelismeleri paylasalım allahım yar ve yardımcımız olsun6.haftadan sonra duyuyor sanırım çoğu kişi insaAllah duyarsin canım güzel haberlerini bekliyoruz
Bende bulanti var kusmuyorm şükür ama midem geri gelir gibi oluyor goguslerimde agri azaldi ama şişler kasık agrim var yorulunca falan halsizlik uyku hali var birde cok sinirli ve aglak oldum o kadar
Amin canım tabi ki paylaşalım bende baya evham yapıyorum hayırla saglikla kucağımiza alalim insaAllahAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah heycan garip bi endise var ilk gebelik oldugundan heralde gelismeleri paylasalım allahım yar ve yardımcımız olsun
4+4 kese gorundu allaha sukur 5+3 de yani pazartesi kontrolum var ama erkenmi kalp atısi icin yada duyulurmu bilmiyorum heyecanlıyım
Bide bende mide bulantısi felan hiç bisey yok bi goguslerde hassasiyet var birde sırt agrısı o kadar sende ne belirtiler var
Canım bence Allah esirgesin kötü bişe olsa bulantı ha diye bı güne geçmez diye düşünüyorum, sonuçta hcg hormonu hemen çıkmıyor vücuttan. Ve seni çok iyi anlıyorum, annelik bu olsa gerek. Bazen benimde aklıma kötü şeyler geliyor, sanırım bebisimiz minik ve onu hissedemiyor olmamızdan kaynaklanıyor, ki hissetigimizde bu korkunun azalacağına inanıyorum. Kaldiki senin bı kaybın var ve bu korkunun içinde olması çok dogal. Allah'a emanet yavrularimiz
Canım gerçekten cok üzüldüm Allahim saglikla tekrar nasip etsin kimseyi imtihan etmesin evlatlaMaalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
Maalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun canımMaalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
Aynen canim yA kıl tüy uğraş uğraş nereye kadar. Koyverdim gitti :)Keseyi görene kadar emin olamıyor insan kız :)
Haklısın cok üzüldüm elden bişi gelmiyor keşke böyle kötü haberler almasak artık her gün şehit haberi alıyoruz allahım sonumuzun hayır eylesin.
Belki yarın akşam olur ne kadar istekli olursanız okadar iyi olur dogum öncesi lazeri tavsiye ederim ben yapmadjm pişmanım hem kafan rahat olursa ovulasyon da döllenmede iyi olur stres etkilio cünkü biliyorsun hormonları
Cnm cok üzüldüm allahım böyle uygun görmüş en kısa zamanda saglıklı sekilde tekrar kalırsınMaalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım inş sağlıklı şekilde olur bir dahakineMaalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
hepimizin ici yandi be canim umarim bugunu degerlendirebilirsiniz rabbim usterse bir defaylada olur tabi hayirlisiylaBu ay benimde ilk kez öyle oldu hic ikinci cizgi gormedim 2 gun falan noluyor demistim hatta ama sonra sonra belirdi 2 gun içinde de peak oldu zaten. Bi o gun degerlendirebildik. Dün de degerlendirmemiz gerekiyordu ama malum sirnaktan ve diyarbakirdan gelen kötü haberler mahfetti bizi canimiz hic bisi istemedi..o kadar şehit varken cocuk dusuncek hal kalmadı.
gecmis olsun canim rabbimin izniyle evladini tez zamanda kucagina alirsin insallahMaalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?