2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Biraz düzensiz artmış canım

canım daha cok yeni dur biraz sabret karamsar olmak için erken.. Ama takip dr. yaptır. sonuçta ilk zamanlar bu tarz şeyler olabiliyor. sonucu olumluda olumsuzda olabilir... takipini ihmal etme.. Dualarımız seninle canım üzme kendini endişelerini anlıyorum ama biraz sakin ol yaşayığ görecez... İnşallah toparlar değerlerin..

inşallah canım inşallah dualarınızı bekliyorum

Allah razı olsun canım ama böyle olunca da başka gebelerin değirleryle karşılaştırıyorum adetim geçmesinin ardın dan 43 gördüm başka sayfada bi arkadaş adete 10 gün kala 136 çıkmış yani ben de neden böyle anlamadım çok üzülüyorum . peki 27 değerle doğum yaptın mı

Bu ay benimde ilk kez öyle oldu hic ikinci cizgi gormedim 2 gun falan noluyor demistim hatta ama sonra sonra belirdi 2 gun içinde de peak oldu zaten. Bi o gun degerlendirebildik. Dün de degerlendirmemiz gerekiyordu ama malum sirnaktan ve diyarbakirdan gelen kötü haberler mahfetti bizi canimiz hic bisi istemedi.. o kadar şehit varken cocuk dusuncek hal kalmadı.

canım o gebeliğim ikizdi, bebeklerim normal gelişti ancak 9. haftada pıhtılaşma yüzünden kalpleri durdu..
kendini başkaları ile kıyaslarsan çok hata yaparsın, kimisi çok erken kimisi çok geç yumurtluyor. en mutlu olacağın zamanı böyle kuruntularla heba etmemelisin.

Çok sağol canım haklısın vesvese işte içim çok huzursuz bide aile hekimimin de etkisi var aslında o çok etkiledi hoş konuşmadı . daha önce de bi düşük olunca böyle oluyor insan

Çok sağol canım haklısın vesvese işte içim çok huzursuz bide aile hekimimin de etkisi var aslında o çok etkiledi hoş konuşmadı . daha önce de bi düşük olunca böyle oluyor insan
canım boşuna kendini üzmenin olacaklaırnın önüne geçmekte hiçbir faydası olmaz. iyi düşün iyi olsun. Allah büyüktür, duanı eksik etme.

Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak tahmini gebelik haftası ve Beta HCG değerleri:

Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta ......................... 5 - 50
4 hafta............................. 5 - 425
5 hafta .......................... 20 - 7300
6 hafta .......................... 1,080 - 56,000
7 -12 hafta....................... 7,650 - 290,000
13-16 hafta ...................... 13,300 - 250,000
17-24 hafta ...................... 4,000 - 165,000

değerim 29.5.2017 de 92,15 d bu durum da 5 hafta oluyor ööylemi

yada 4 hafta

Milletce basimiz sagolsun ( Rabbim din dusmanlarina firsat vermesin insAllah.

değerim 29.5.2017 de 92,15 d bu durum da 5 hafta oluyor ööylemi

yada 4 hafta
evet canım sen takılma herkesin ki farklı. seninde normal haftana göre... Sadece artışları biraz dengesiz olabiliyormuş ama ilk haftalarda... Aklından iyi şeyler geçir inşallah dengelenir canım...

Kimsenin değeriyle kıyaslama canım benim ilk hamileliğimde bat günü 38 di
Değerin kaç çıktığı değil nasıl arttığı önemli inşallah düzelir değerlerin birde aynı yerdemi yaptırıyorsun tahlili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…