- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Biraz düzensiz artmış canımmerhaba kızlar nasılsınz?
ben iyi değilim gibi ..
24 NİSAN ADET oldum malum 26 Mayıs da değerim 43,16 idi
28.mayıs 82,10
29.mayıs 92,15 yarın kontrolüm var değerlerim az mı artıyor bu da mı olmadı içimi kara bulutlar kapladı . Adete göre 5 haftalık ama değerlerim öyle değil çokk düşünceliyim çok fazla
merhaba kızlar nasılsınz?
ben iyi değilim gibi ..
24 NİSAN ADET oldum malum 26 Mayıs da değerim 43,16 idi
28.mayıs 82,10
29.mayıs 92,15 yarın kontrolüm var değerlerim az mı artıyor bu da mı olmadı içimi kara bulutlar kapladı . Adete göre 5 haftalık ama değerlerim öyle değil çokk düşünceliyim çok fazla
inşallah canım inşallah dualarınızı bekliyorumcanım daha cok yeni dur biraz sabret karamsar olmak için erken.. Ama takip dr. yaptır. sonuçta ilk zamanlar bu tarz şeyler olabiliyor. sonucu olumluda olumsuzda olabilir... takipini ihmal etme.. Dualarımız seninle canım üzme kendini endişelerini anlıyorum ama biraz sakin ol yaşayığ görecez... İnşallah toparlar değerlerin..
Allah razı olsun canım ama böyle olunca da başka gebelerin değirleryle karşılaştırıyorum adetim geçmesinin ardın dan 43 gördüm başka sayfada bi arkadaş adete 10 gün kala 136 çıkmış yani ben de neden böyle anlamadım çok üzülüyorum . peki 27 değerle doğum yaptın mıcanım önemli olan 2 günde bir baktırmak, hemen ertesi gün baktırmış olman seni yanıltmıştır. Ayrıca geç döllenme olmuş olabilir, benim ilk gebeliğimde 5 haftalık olmam gereken haftada değerim 27ydi:)
gelir canm bişey yok cunku 0 yanıİnşallah gelmez canım
Bu ay benimde ilk kez öyle oldu hic ikinci cizgi gormedim 2 gun falan noluyor demistim hatta ama sonra sonra belirdi 2 gun içinde de peak oldu zaten. Bi o gun degerlendirebildik. Dün de degerlendirmemiz gerekiyordu ama malum sirnaktan ve diyarbakirdan gelen kötü haberler mahfetti bizi canimiz hic bisi istemedi..gecmis olsun canim rabbim bedenen ve ruhen en kisa surede toparlanmani nasip eder insallah
basla basla canim rabbimin izniyle insallah bu sy sendende hayirli guzel haberler aliriz grubumyz ham8s dolu masallah.bu arada ovu testini bugun yaptim adetim pazar bitti sadece tek cizgi var normalmi bu hicbilmiyorum hafif iki cizgi olmasi gerekmezmiydi
canım o gebeliğim ikizdi, bebeklerim normal gelişti ancak 9. haftada pıhtılaşma yüzünden kalpleri durdu..Allah razı olsun canım ama böyle olunca da başka gebelerin değirleryle karşılaştırıyorum adetim geçmesinin ardın dan 43 gördüm başka sayfada bi arkadaş adete 10 gün kala 136 çıkmış yani ben de neden böyle anlamadım çok üzülüyorum . peki 27 değerle doğum yaptın mı
Çok sağol canım haklısın vesvese işte içim çok huzursuz bide aile hekimimin de etkisi var aslında o çok etkiledi hoş konuşmadı . daha önce de bi düşük olunca böyle oluyor insancanım o gebeliğim ikizdi, bebeklerim normal gelişti ancak 9. haftada pıhtılaşma yüzünden kalpleri durdu..
kendini başkaları ile kıyaslarsan çok hata yaparsın, kimisi çok erken kimisi çok geç yumurtluyor. en mutlu olacağın zamanı böyle kuruntularla heba etmemelisin.
canım boşuna kendini üzmenin olacaklaırnın önüne geçmekte hiçbir faydası olmaz. iyi düşün iyi olsun. Allah büyüktür, duanı eksik etme.Çok sağol canım haklısın vesvese işte içim çok huzursuz bide aile hekimimin de etkisi var aslında o çok etkiledi hoş konuşmadı . daha önce de bi düşük olunca böyle oluyor insan
sağol Allah razı olsuncanım boşuna kendini üzmenin olacaklaırnın önüne geçmekte hiçbir faydası olmaz. iyi düşün iyi olsun. Allah büyüktür, duanı eksik etme.
Çok sağol canım haklısın vesvese işte içim çok huzursuz bide aile hekimimin de etkisi var aslında o çok etkiledi hoş konuşmadı . daha önce de bi düşük olunca böyle oluyor insan
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak tahmini gebelik haftası ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta ......................... 5 - 50
4 hafta............................. 5 - 425
5 hafta .......................... 20 - 7300
6 hafta .......................... 1,080 - 56,000
7 -12 hafta....................... 7,650 - 290,000
13-16 hafta ...................... 13,300 - 250,000
17-24 hafta ...................... 4,000 - 165,000
Bu ay benimde ilk kez öyle oldu hic ikinci cizgi gormedim 2 gun falan noluyor demistim hatta ama sonra sonra belirdi 2 gun içinde de peak oldu zaten. Bi o gun degerlendirebildik. Dün de degerlendirmemiz gerekiyordu ama malum sirnaktan ve diyarbakirdan gelen kötü haberler mahfetti bizi canimiz hic bisi istemedi..o kadar şehit varken cocuk dusuncek hal kalmadı.
evet canım sen takılma herkesin ki farklı. seninde normal haftana göre... Sadece artışları biraz dengesiz olabiliyormuş ama ilk haftalarda... Aklından iyi şeyler geçir inşallah dengelenir canım...değerim 29.5.2017 de 92,15 d bu durum da 5 hafta oluyor ööylemi
yada 4 hafta
Milletce basimiz sagolsun( Rabbim din dusmanlarina firsat vermesin insAllah.
Kimsenin değeriyle kıyaslama canım benim ilk hamileliğimde bat günü 38 diAllah razı olsun canım ama böyle olunca da başka gebelerin değirleryle karşılaştırıyorum adetim geçmesinin ardın dan 43 gördüm başka sayfada bi arkadaş adete 10 gün kala 136 çıkmış yani ben de neden böyle anlamadım çok üzülüyorum . peki 27 değerle doğum yaptın mı
evet aynı yerde yaptırıyorumKimsenin değeriyle kıyaslama canım benim ilk hamileliğimde bat günü 38 di
Değerin kaç çıktığı değil nasıl arttığı önemli inşallah düzelir değerlerin birde aynı yerdemi yaptırıyorsun tahlili
İnşallah çift çizgi görüp takvim yaptığın gün en kısa zamanda gelirTakvim yaptımda :) bakim nası duruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?