Canım benimki de geç döllenmeydi. 22 Haziran yerine 13 Haziran gösteriyor artık ultrason tarihi. Öne çekti yani doğum gününü. 12 Haziran da kısmetse kucağımıza alacağızSağol canım heyecan yapıyorum işte
Amin canim ins.dr olarak araya birilerini katarak uludag universitesi tup bebek ana bilim dali baskanina gidiyorum.kendi ozel yeride var bursada tup bebekte fln en iyilerdenmis.bakalim dedigin gibi illada ol derse olucam hayirlisyla
Rica ederim canım ne demekay canım benim vallahi öyle Allah'a emanetler.. Allah esirgesin... evet çok haklısın canım işte...Sabretcem inşallah 2 hafta sonra kontrol... çok sağoasın vallhi rahatladım senle konusunca... birde kimseye de söyleyemiyorum çünkü herkes benden daha panik... dün anneme belim ağrıyo dedim demez olaydım bugün 3 kere aradı... düşün artık...
cok sağol canım benim allah razı olsun..
Kimyasala mı dönmüş cnmMaalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
Mavi Boncugumm canım sen ne ameliyatı olmuştun laparaskopi mi
Evet tatlım , çok şükür normal çıktı
Canım gerçekten cok üzüldüm Allahim saglikla tekrar nasip etsin kimseyi imtihan etmesin evlatla
Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın yüzünü güldürsün inşaAllah kardeşim:-( Vardır bundada bir hayır....
Çok geçmiş olsun canım
Rabbim tekrarını yaşatmasın hayırlı sağlıklı bi gebelik nasip etsin
Cnm cok üzüldüm allahım böyle uygun görmüş en kısa zamanda saglıklı sekilde tekrar kalırsın
Çok geçmiş olsun canım inş sağlıklı şekilde olur bir dahakine
hepimizin ici yandi be canim umarim bugunu degerlendirebilirsiniz rabbim usterse bir defaylada olur tabi hayirlisiyla
gecmis olsun canim rabbimin izniyle evladini tez zamanda kucagina alirsin insallah @Nisaberatim bu ay hayirli haberler verirsin insallah @okeanoss00 serviks uzunlugun ne durumda @Zehra ungrms @yanne mercimek tanemiz ne alemde hersey yolundadir insallah zehra hep aklimdasin sen naptin
Rica ederim canım ne demekoda anne işte kuzusunun kuzusunu dusunuyo Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin insAllah
Kimyasala mı dönmüş cnmgeçmiş olsun, Rabbim sağlık sıhhat versin
Anladım çok geçmiş olsun diycem ama geçmiş zaten :)Yok canım ben rahimden operasyon olmadım, vajinadan oldum doğuştan bir sıkıntım varmış o yüzden olmam gerekti
MâşâAllahcinsiyet tahmini yapmadı heralde doktor... tabi devlette mi yaptırdın bilmiyorum ama özelde bi tahminde bulunuyolar benimki 12+5'te belli olmuştu ama tabi herkesinki hemen göstermeyebilir
Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar. Rabbim tekrar yaşamam gerektiğini düşünmüş ve tekrar yaşadım kanamayla atmaya çalışıyorum salı gününe kadar gitmezse kürtaj olacağım ... Allah'ım kimseye yaşatmasın isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ...
Anladım çok geçmiş olsun diycem ama geçmiş zaten :)
Ozele gidiyorum cnm, geçen hafta cumartesi gitmiştik 12+3 haftalıkken ama doktorum tahminde bulunmadı erken diye. Nub teorisi biliyormusun? Ona göre bebişim kıza benziyor :))) 17sinde tekrar gidecem 15+3 haftalıkken bakalım ozaman ne gorcez
Bu arada sanada maşallah canımyolun yarısını bitirmisiniz.
Çok şükür canım... geçti ama kolay olmadı tabi.. Allah kimseye telafisiz dertler vermesin
Elhamdulillah canım
Hee nub teorisini duydum :) kesenin ilk şekli nasıldı? Hani fasulye şekli oğlan, yuvarlaksa kız çıkıyor diye bi görüş de varya... benimki, ablamınki bide görümceminki fasulye şeklindeydi üçümüzünkide oğlan:) tabi bunlar bir varsayım... Allah hayırlı olanı nasip etsin... ben rüyamda bile kız görürdüm içime kız doğardı hep eşimde kızım kızım diye sever dururdu ama yanıldık:)
Rabbim böyle uygun görmüş bize şükretmekten başka laf düşmez...
Bu arada ben hala istediğim gibi bi doktor bulamadım ama artık gidicem haftaya inşallah memnun kalırım bakalım
O zaman cokta aldırmamak lazim bu tarih olayina sartlar nasil gelisiyorsa öyle gidiyor desene benim 20ocak gözüküyor 14ocakta doğum günüm belki annesiyle aynı günde gelir minigimCanım benimki de geç döllenmeydi. 22 Haziran yerine 13 Haziran gösteriyor artık ultrason tarihi. Öne çekti yani doğum gününü. 12 Haziran da kısmetse kucağımıza alacağız
canım benim 2015 aralık da bi düşüm olmuştu bi de bu var ikinci arada hamile kalamadım inşallah dediğin gibi olurOzele gidiyorum cnm, geçen hafta cumartesi gitmiştik 12+3 haftalıkken ama doktorum tahminde bulunmadı erken diye. Nub teorisi biliyormusun? Ona göre bebişim kıza benziyor :))) 17sinde tekrar gidecem 15+3 haftalıkken bakalım ozaman ne gorcez
Canim kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diyolar, bende kimyasaldan sonra hamiş kaldım. İnsAllah bı umut sende hemen peşine hamile kalirsin
Evet çok takılma 1-2 hafta normal zaten. Beslenmene dikkat et. Her gün 1 yumurta, 1 bardak süt, beyaz peynir mutlaka tüket. Bebiş senden beslendiği için yerine koymalısın. Yoğurt, tahin pekmez kaşar peyniri de çok tükettim. Bebek güzel kilo aldı. Bulantı durumların nasıl?O zaman cokta aldırmamak lazim bu tarih olayina sartlar nasil gelisiyorsa öyle gidiyor desene benim 20ocak gözüküyor 14ocakta doğum günüm belki annesiyle aynı günde gelir minigim
Sağlıkla kucağına al canım ya sen kucağına alicaksin ben ertesi gün kismetse kalp atisini duyucam
Canım Göztepe medical parka 10 numara bi doktor geldi Kadıköy şifadaydı bundan önce Gökmen iyigün şiddetle tavsiye ederim çok başarılı bi doktorOzele gidiyorum cnm, geçen hafta cumartesi gitmiştik 12+3 haftalıkken ama doktorum tahminde bulunmadı erken diye. Nub teorisi biliyormusun? Ona göre bebişim kıza benziyor :))) 17sinde tekrar gidecem 15+3 haftalıkken bakalım ozaman ne gorcez
Canim kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diyolar, bende kimyasaldan sonra hamiş kaldım. İnsAllah bı umut sende hemen peşine hamile kalirsin
Canım Göztepe medical parka 10 numara bi doktor geldi Kadıköy şifadaydı bundan önce Gökmen iyigün şiddetle tavsiye ederim çok başarılı bi doktor
Şimdi baktimda 8haftalik kesemiz yuvarlak gibi duruyor. Evet cnm bizim için eğlence çıktı işte , bunlarla oyaliyoruz kendimizi :))) tabi, hep derim en başta sağlık sonra hayırlısı olsun diye. benimde içime hep oğlan doğuyor ama gönlümde kız yatiyorhayırlısı inşallah.
İstanbuldasin dimi? Nereye gidiyorsun? Ben Medical park Göztepe gidiyorum. suanki doktorum çok yoğun, sanırım tüp bebek uzmanı diye. O yüzden aynı hastanede başka bir doktora randevu aldım, hoşuma giderse onunla devam edecez. Nette araştırdım biraz ve güzel yorumlar denk geldim insAllah öyledir:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?