2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Rica ederim canım ne demek oda anne işte kuzusunun kuzusunu dusunuyo Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin insAllah

Maalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
Kimyasala mı dönmüş cnm geçmiş olsun, Rabbim sağlık sıhhat versin

Canım gerçekten cok üzüldüm Allahim saglikla tekrar nasip etsin kimseyi imtihan etmesin evlatla

Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın yüzünü güldürsün inşaAllah kardeşim:-( Vardır bundada bir hayır....

Çok geçmiş olsun canım
Rabbim tekrarını yaşatmasın hayırlı sağlıklı bi gebelik nasip etsin

Cnm cok üzüldüm allahım böyle uygun görmüş en kısa zamanda saglıklı sekilde tekrar kalırsın

Çok geçmiş olsun canım inş sağlıklı şekilde olur bir dahakine

Rica ederim canım ne demek oda anne işte kuzusunun kuzusunu dusunuyo Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin insAllah

Kimyasala mı dönmüş cnm geçmiş olsun, Rabbim sağlık sıhhat versin

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar. Rabbim tekrar yaşamam gerektiğini düşünmüş ve tekrar yaşadım kanamayla atmaya çalışıyorum salı gününe kadar gitmezse kürtaj olacağım ... Allah'ım kimseye yaşatmasın isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ...

MâşâAllah cinsiyet tahmini yapmadı heralde doktor... tabi devlette mi yaptırdın bilmiyorum ama özelde bi tahminde bulunuyolar benimki 12+5'te belli olmuştu ama tabi herkesinki hemen göstermeyebilir

Ozele gidiyorum cnm, geçen hafta cumartesi gitmiştik 12+3 haftalıkken ama doktorum tahminde bulunmadı erken diye. Nub teorisi biliyormusun? Ona göre bebişim kıza benziyor :))) 17sinde tekrar gidecem 15+3 haftalıkken bakalım ozaman ne gorcez
Bu arada sanada maşallah canım yolun yarısını bitirmisiniz.

Canim kimyasaldan sonra daha kolay hamile kalınıyor diyolar, bende kimyasaldan sonra hamiş kaldım. İnsAllah bı umut sende hemen peşine hamile kalirsin

Anladım çok geçmiş olsun diycem ama geçmiş zaten :)

Çok şükür canım... geçti ama kolay olmadı tabi.. Allah kimseye telafisiz dertler vermesin

Elhamdulillah canım
Hee nub teorisini duydum :) kesenin ilk şekli nasıldı? Hani fasulye şekli oğlan, yuvarlaksa kız çıkıyor diye bi görüş de varya... benimki, ablamınki bide görümceminki fasulye şeklindeydi üçümüzünkide oğlan:) tabi bunlar bir varsayım... Allah hayırlı olanı nasip etsin... ben rüyamda bile kız görürdüm içime kız doğardı hep eşimde kızım kızım diye sever dururdu ama yanıldık:)
Rabbim böyle uygun görmüş bize şükretmekten başka laf düşmez...
Bu arada ben hala istediğim gibi bi doktor bulamadım ama artık gidicem haftaya inşallah memnun kalırım bakalım

Şimdi baktimda 8haftalik kesemiz yuvarlak gibi duruyor. Evet cnm bizim için eğlence çıktı işte , bunlarla oyaliyoruz kendimizi :))) tabi, hep derim en başta sağlık sonra hayırlısı olsun diye. benimde içime hep oğlan doğuyor ama gönlümde kız yatiyor hayırlısı inşallah.

İstanbuldasin dimi? Nereye gidiyorsun? Ben Medical park Göztepe gidiyorum. suanki doktorum çok yoğun, sanırım tüp bebek uzmanı diye. O yüzden aynı hastanede başka bir doktora randevu aldım, hoşuma giderse onunla devam edecez. Nette araştırdım biraz ve güzel yorumlar denk geldim insAllah öyledir:)))

Canım benimki de geç döllenmeydi. 22 Haziran yerine 13 Haziran gösteriyor artık ultrason tarihi. Öne çekti yani doğum gününü. 12 Haziran da kısmetse kucağımıza alacağız
O zaman cokta aldırmamak lazim bu tarih olayina sartlar nasil gelisiyorsa öyle gidiyor desene benim 20ocak gözüküyor 14ocakta doğum günüm belki annesiyle aynı günde gelir minigim
Sağlıkla kucağına al canım ya sen kucağına alicaksin ben ertesi gün kismetse kalp atisini duyucam

canım benim 2015 aralık da bi düşüm olmuştu bi de bu var ikinci arada hamile kalamadım inşallah dediğin gibi olur

Evet çok takılma 1-2 hafta normal zaten. Beslenmene dikkat et. Her gün 1 yumurta, 1 bardak süt, beyaz peynir mutlaka tüket. Bebiş senden beslendiği için yerine koymalısın. Yoğurt, tahin pekmez kaşar peyniri de çok tükettim. Bebek güzel kilo aldı. Bulantı durumların nasıl?

Canım Göztepe medical parka 10 numara bi doktor geldi Kadıköy şifadaydı bundan önce Gökmen iyigün şiddetle tavsiye ederim çok başarılı bi doktor

Canım Göztepe medical parka 10 numara bi doktor geldi Kadıköy şifadaydı bundan önce Gökmen iyigün şiddetle tavsiye ederim çok başarılı bi doktor

Tskler canim not etim, 17sine aldığım doktoru begenmezsem bide ona gideriz:)))

Kizlar bir yanlis yaptim. Adetin 5.gunu baslaniyor ya klomene ben sahurda atmadim 4.gun diye saydim hala gece 12 yi gecmesine ragmen. Iftarda da unuttum misafirim vardi 6. Gunun sabah sahurunda basladim birsey olur mu ki ?

Evet kuzum ben ataşehir'deyim yakın bi yer olsun istedim küçükbakkalköy'deki hastaneleri araştırdım avicenna ile eren hastanesi var orda ikisi arasında kararsız kaldım ama bende yorumlar üzerine eren hastanesinde karar kıldım tabi beğenirsem denicem önce bakalım orda filiz hanım adında bi doktor varmış o hastaneninde sahibiymiş iyi dediler ama bişeye kafam takıldı o doktor tatil günlerinde ve gece saatlerinde doğuma gelmiyormuş benim doğumumda Allah'ın izniyle kurban bayramı zamanına denk geliyor tamda bakalım nolacak Allah hayırlısını nasip etsin o hastanenin fiyatlarıda bazı yerlere göre uygun geldi senin gittiğin hastanenin fiyatları nasıl peki?
Bu arada Allah hakkında hayırlısını nasip etsin kızı erkeği yok tabi ama insanın gönlünde yatan oluyor benimde gönlüm kızdan yanaydı ama hayırlısı buymuş o yüzden hiç sorun değil şükürler olsun Rabbim nasip etmişya.... cinsiyeti öğrenince banada haber ver emi merak ettim:) karnın çıktımı biraz? O aylarda çok şişkinlik olabiliyo gazdan ama asıl büyüme 4.aydan sonra başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…