Geçmiş olsun be kuzumAllah yardımcın olsun gerçekten zor zamanlar geçirdin kaç aydır Allah ım bol sabır versin en yakın zamnda cok guzl br şekilde seni odullendirsn Allah kimseye yaşatmasın inslh . Gebeliğin çok çok guzl geçer inslh tekrar nasip oldugunda
Kendime yakın gördüğüm kızlardan birisin sende canım benim Allah razı olsun, vakti zamanı geldğnde Rabbim olduruyo o en güzel vekildir hayırla sağlıkla versin. Sen nasılsın rahim filmi sonrası bata kaç kaldı?Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sabır versin sıhhat versin. Allah gönlüne ferahlık versin. Görmesem de kardeş bildim arkadaş bildim seni Rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallah
Bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım canım çok şükür bi sıkıntı yok Allahın izniyleZK_ASK neyin var cnm bi sıkıntı yok ins
Çok sağol kuzum şükür geride kaldı bile, Allah hepimize can sağlığı versin. Eşim yıllık izne ayrıldı 25 gün gezeceğiz karadeniz turu yapar güzel bi kafa dağıtırız artk :)canım kusuruma bakma inan hep aklımda idin seni merak ediyordum mesajyarına bakıp buldum
çok geçmiş olsun güzelim. rabbim sağlıkla nasip etsin tekrarırını inşallah
herkesin bu dünyada sınavı var tatlım bunu bil. bu günlerde geride kalacak allahın izniyle
Canım çok geçmiş olsun hamileliğine sevinip ardından düşüğünü okuyunca kötü oldum hızlı gelişmiş herşey ama uzun süre hamileyim diye gezip sonrasında kaybetmek daha kötü herşey biz insanlar için bebeğine önceki düşüğünde bir adım yaklaşmıştın bunda ikişer adım atıyorsun artk böyle düşün çok şükür ki hamile kalıyoruz ben iki kez o masaya yattım sen inşallah kürtaja gerek kalmaz ki ben kalacağını sanmıyorum bununla geçmiş olsun Rabbim hayırla sağlıkla versin evlat inşallah ♡Maalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
Sağol canım beni düşündüğün için iyiym çok şükür dediğin gibi hepimizin içi yandığı şu dönemde ocaklar sönerken ben hamileliğim sonlandı diye üzülürsem bencillik etmiş olurum onlar bu vatanın evlatlarıydı ve toprağa vermek zorunda kaldık Allah asıl onların ailesine geride kalanlarına sabır versin, amin.hepimizin ici yandi be canim umarim bugunu degerlendirebilirsiniz rabbim usterse bir defaylada olur tabi hayirlisiyla
gecmis olsun canim rabbimin izniyle evladini tez zamanda kucagina alirsin insallah @Nisaberatim bu ay hayirli haberler verirsin insallah @okeanoss00 serviks uzunlugun ne durumdaZK_ASK yanne mercimek tanemiz ne alemde hersey yolundadir insallah zehra hep aklimdasin sen naptin
Mis gibiyim canım teşekkür ederim :) ağrım kanamam arada oluyo bazen kesiliyo kafasına göre takılıyo onun dışında yaramaz havadis yok şükür :)
Herkese merhaba
15 aylık evliyim ve artık bi çocuğum olsun istiyorum yalnız hiç jinekolojik muayeneye gitmedim korkuyorum. Nolur yardımm sanırım bişey çıkar diye korkum var biliyorum çok saçma ama bi de çok ağrılı adet görüyorum tecrübeleriniz benim için çok önemli paylaşan olursa şimdiden tşk
Amin canım Allah razı olsun sende sağlıkla al kucağına inşallah bazı topiklerde görmüştüm ismini hatırlıyorum seni o zamanlar hamile değildin :) maşallah Rabbim bebeğinizi size bağışlasın ♡ZK_ASK çok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın hayırlı evlat nasip etsin
Ben hiç bilmiyorum cnm, bilen olursa yazar mutlakaKizlar bir yanlis yaptim. Adetin 5.gunu baslaniyor ya klomene ben sahurda atmadim 4.gun diye saydim hala gece 12 yi gecmesine ragmen. Iftarda da unuttum misafirim vardi 6. Gunun sabah sahurunda basladim birsey olur mu ki ?
Evet kuzum ben ataşehir'deyim yakın bi yer olsun istedim küçükbakkalköy'deki hastaneleri araştırdım avicenna ile eren hastanesi var orda ikisi arasında kararsız kaldım ama bende yorumlar üzerine eren hastanesinde karar kıldım tabi beğenirsem denicem önce bakalım orda filiz hanım adında bi doktor varmış o hastaneninde sahibiymiş iyi dediler ama bişeye kafam takıldı o doktor tatil günlerinde ve gece saatlerinde doğuma gelmiyormuş benim doğumumda Allah'ın izniyle kurban bayramı zamanına denk geliyor tamdabakalım nolacak Allah hayırlısını nasip etsin o hastanenin fiyatlarıda bazı yerlere göre uygun geldi senin gittiğin hastanenin fiyatları nasıl peki?
Bu arada Allah hakkında hayırlısını nasip etsin kızı erkeği yok tabi ama insanın gönlünde yatan oluyor benimde gönlüm kızdan yanaydı ama hayırlısı buymuş o yüzden hiç sorun değil şükürler olsun Rabbim nasip etmişya.... cinsiyeti öğrenince banada haber ver emi merak ettim:) karnın çıktımı biraz?O aylarda çok şişkinlik olabiliyo gazdan ama asıl büyüme 4.aydan sonra başlıyor
Mrb cnm, korkunu yenip doktora gorunmen lazım. Derdin varsa çaresini oylelikle daha kolay bulursun. Ben hamilelik dusuncesine bı sene kala sırf herşey yolundami diye tüm tetikleri yaptirmistim. Doğrusu olanda böyle aslında her evli bayanın senelik rutin kontrolerini yaptırmasını önerilirHerkese merhaba
15 aylık evliyim ve artık bi çocuğum olsun istiyorum yalnız hiç jinekolojik muayeneye gitmedim korkuyorum. Nolur yardımm sanırım bişey çıkar diye korkum var biliyorum çok saçma ama bi de çok ağrılı adet görüyorum tecrübeleriniz benim için çok önemli paylaşan olursa şimdiden tşk
Amin kuzum, Her zorlukta bi kolaylık vardır deyip önüme bakıyorum her durum tabiki çok zor ama kucağıma alıp kaybetmekten iyidir diye düşünüyorum haftaya patoloji sonucu çıkacak bakalım neden öyle olmuş göreceğiz hayırlısı, sen nasılsın bebiş hareketli mi :)
Kendime yakın gördüğüm kızlardan birisin sende canım benim Allah razı olsun, vakti zamanı geldğnde Rabbim olduruyo o en güzel vekildir hayırla sağlıkla versin. Sen nasılsın rahim filmi sonrası bata kaç kaldı?
Bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım canım çok şükür bi sıkıntı yok Allahın izniyle
Çok sağol kuzum şükür geride kaldı bile, Allah hepimize can sağlığı versin. Eşim yıllık izne ayrıldı 25 gün gezeceğiz karadeniz turu yapar güzel bi kafa dağıtırız artk :)
Canım çok geçmiş olsun hamileliğine sevinip ardından düşüğünü okuyunca kötü oldum hızlı gelişmiş herşey ama uzun süre hamileyim diye gezip sonrasında kaybetmek daha kötü herşey biz insanlar için bebeğine önceki düşüğünde bir adım yaklaşmıştın bunda ikişer adım atıyorsun artk böyle düşün çok şükür ki hamile kalıyoruz ben iki kez o masaya yattım sen inşallah kürtaja gerek kalmaz ki ben kalacağını sanmıyorum bununla geçmiş olsun Rabbim hayırla sağlıkla versin evlat inşallah ♡
Sağol canım beni düşündüğün için iyiym çok şükür dediğin gibi hepimizin içi yandığı şu dönemde ocaklar sönerken ben hamileliğim sonlandı diye üzülürsem bencillik etmiş olurum onlar bu vatanın evlatlarıydı ve toprağa vermek zorunda kaldık Allah asıl onların ailesine geride kalanlarına sabır versin, amin.
Mis gibiyim canım teşekkür ederim :) ağrım kanamam arada oluyo bazen kesiliyo kafasına göre takılıyo onun dışında yaramaz havadis yok şükür :)
yanne bulantın Birden kayboldu diye bebeğin kalbini durduğunu düşünme korkularında haklısın ama yersiz bir şekilde ne kendini ne de bebeğini boş yere üzme. gulii7 ninde dediği gibi birden belirti kaybolmaz öyle bişy olsa bile. Benim göğüs ağrım daha yeni yeni hafifledi biliyormusun? Betam kaça düştü hiç bilmiyorum da ama bildiğim bişy var bulantı geçecek gibi olur geri başlar sen o gün bulantı yok yazmışsın eminim şuan tekrar yaşıyorsundur :) Rabbim sağlıkla hayırlıca kucağına alacağın günü göstersin ve tüm hamişlerimize ♡♡♡
ZK_ASK canim inan ne desem bilemiyorum. Rabbim en iyisini bilir bizim icin hep en iyisini ister. Her şerden guzel bir hayir dogar. Rabbim senin icin en guzel hayirlisini nasip etsin insallah
Bulantilarim normal şükür yemek yedirmicek kadar değil yumurta peynir süt hepsini gün icinde yiyip içiyorum su da içiyorum arada kasık agrim oluyor oda anne burdayım isareti gibi sıkıntı yok alistim olmayinca korkutuyor şimdiden 1 kilo almisimEvet çok takılma 1-2 hafta normal zaten. Beslenmene dikkat et. Her gün 1 yumurta, 1 bardak süt, beyaz peynir mutlaka tüket. Bebiş senden beslendiği için yerine koymalısın. Yoğurt, tahin pekmez kaşar peyniri de çok tükettim. Bebek güzel kilo aldı. Bulantı durumların nasıl?
Aynen canım sabırla beklememiz lazım yaşadığımız hiç bişy sebepsiz değil işte. Rabbim yine nasip eder inşallah hayırla sağlıkla ♡ sancın çok muZK_ASK canım çok sağol inan ki çok üzgünün herşey tabi Allahdan geliyor inancım tam rabbime şükür hayırlısını sağlıklısını nasip etsin diye dua ettim hep. bu hayrlısıymış.
valla sancım yok canım peçeteye kahverengi akıntı geldi dün. ped de de aynı akıntı vardı ama çok az bugünde aynı ağrım akıntım yok . aşırı terlemem var. zaten küçüktüya ondan böyle oldu sanırım kıpkırmızı kan falan gelmediAynen canım sabırla beklememiz lazım yaşadığımız hiç bişy sebepsiz değil işte. Rabbim yine nasip eder inşallah hayırla sağlıkla ♡ sancın çok mu
ARKADASLARRR uzun aradan sonra cok sukur evıme dondum bulantı sebebıyle 1 ayı gecıktır memleketteydım haffleyınce eşimin yanındayım tekrar ...
net sıkıntısından aktıf degıldım ıns bundan sonra buradayım da acar acmaz moralım bozuldu acıkcası ZEHRA cım aynıydık cnm senınle ıyı gıdıyordu mucıze yasamıstık bu mubarek gunlerde buyuk bır sınav verdın cnm sormıcam ne oldu dıye ,basamaklardan tek tek cıkıyorsun ınancın saglam cnm mukafatın cok guzel olucak ınssss ALLAH ım tez zamanda tekrar nasıp etsın bır an once de kendını toparla kuzummm ...
ne dıyorduk hersey ALLAH tan tevekkule devam ..cok opuyorummm senıııı sen guclu kızsınnnnZK_ASK
gulii7 az kaldı canım göbişinin büyümesine :) hergün biraz daha büyüyecek benim göbeğimde 4.aydan sonra kahverengi çizgi çıktı bu bazı gebelerde oluyor eğer sendede çıkarsa şaşırma... tahminen inşAllah 1 ay sonra hareketlerinide hissedersin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?