2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Herkese merhaba
15 aylık evliyim ve artık bi çocuğum olsun istiyorum yalnız hiç jinekolojik muayeneye gitmedim korkuyorum. Nolur yardımm sanırım bişey çıkar diye korkum var biliyorum çok saçma ama bi de çok ağrılı adet görüyorum tecrübeleriniz benim için çok önemli paylaşan olursa şimdiden tşk

Amin kuzum, Her zorlukta bi kolaylık vardır deyip önüme bakıyorum her durum tabiki çok zor ama kucağıma alıp kaybetmekten iyidir diye düşünüyorum haftaya patoloji sonucu çıkacak bakalım neden öyle olmuş göreceğiz hayırlısı, sen nasılsın bebiş hareketli mi :)

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim sabır versin sıhhat versin. Allah gönlüne ferahlık versin. Görmesem de kardeş bildim arkadaş bildim seni Rabbim imtihanını kolaylaştırsın inşallah
Kendime yakın gördüğüm kızlardan birisin sende canım benim Allah razı olsun, vakti zamanı geldğnde Rabbim olduruyo o en güzel vekildir hayırla sağlıkla versin. Sen nasılsın rahim filmi sonrası bata kaç kaldı?

ZK_ASK neyin var cnm bi sıkıntı yok ins
Bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım canım çok şükür bi sıkıntı yok Allahın izniyle
Çok sağol kuzum şükür geride kaldı bile, Allah hepimize can sağlığı versin. Eşim yıllık izne ayrıldı 25 gün gezeceğiz karadeniz turu yapar güzel bi kafa dağıtırız artk :)

Maalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun hamileliğine sevinip ardından düşüğünü okuyunca kötü oldum hızlı gelişmiş herşey ama uzun süre hamileyim diye gezip sonrasında kaybetmek daha kötü herşey biz insanlar için bebeğine önceki düşüğünde bir adım yaklaşmıştın bunda ikişer adım atıyorsun artk böyle düşün çok şükür ki hamile kalıyoruz ben iki kez o masaya yattım sen inşallah kürtaja gerek kalmaz ki ben kalacağını sanmıyorum bununla geçmiş olsun Rabbim hayırla sağlıkla versin evlat inşallah ♡

Sağol canım beni düşündüğün için iyiym çok şükür dediğin gibi hepimizin içi yandığı şu dönemde ocaklar sönerken ben hamileliğim sonlandı diye üzülürsem bencillik etmiş olurum onlar bu vatanın evlatlarıydı ve toprağa vermek zorunda kaldık Allah asıl onların ailesine geride kalanlarına sabır versin, amin.

ZK_ASK canım nasıl oldun toparlayabildinmi biraz
Mis gibiyim canım teşekkür ederim :) ağrım kanamam arada oluyo bazen kesiliyo kafasına göre takılıyo onun dışında yaramaz havadis yok şükür :)

yanne bulantın Birden kayboldu diye bebeğin kalbini durduğunu düşünme korkularında haklısın ama yersiz bir şekilde ne kendini ne de bebeğini boş yere üzme. gulii7 ninde dediği gibi birden belirti kaybolmaz öyle bişy olsa bile. Benim göğüs ağrım daha yeni yeni hafifledi biliyormusun? Betam kaça düştü hiç bilmiyorum da ama bildiğim bişy var bulantı geçecek gibi olur geri başlar sen o gün bulantı yok yazmışsın eminim şuan tekrar yaşıyorsundur :) Rabbim sağlıkla hayırlıca kucağına alacağın günü göstersin ve tüm hamişlerimize ♡♡♡

ZK_ASK canım çok sağol inan ki çok üzgünün herşey tabi Allahdan geliyor inancım tam rabbime şükür hayırlısını sağlıklısını nasip etsin diye dua ettim hep. bu hayrlısıymış.

Kizlar bir yanlis yaptim. Adetin 5.gunu baslaniyor ya klomene ben sahurda atmadim 4.gun diye saydim hala gece 12 yi gecmesine ragmen. Iftarda da unuttum misafirim vardi 6. Gunun sabah sahurunda basladim birsey olur mu ki ?

ZK_ASK canim inan ne desem bilemiyorum. Rabbim en iyisini bilir bizim icin hep en iyisini ister. Her şerden guzel bir hayir dogar. Rabbim senin icin en guzel hayirlisini nasip etsin insallah

ZK_ASK canim inan ne desem bilemiyorum. Rabbim en iyisini bilir bizim icin hep en iyisini ister. Her şerden guzel bir hayir dogar. Rabbim senin icin en guzel hayirlisini nasip etsin insallah

Hoşgeldin bacım bende çok korkardım muayeneden ama korku boşuna zamanını çalar. gitmeden bişey bilemezsin bu belirsizlik daha kötü bişeydir... hem belki bişeyin yoktur cesaretini topla ve bir an önce git bence
kendini sıkmazsan canın yanmaz zaten çok kısa süren bir işlem
doktorada rica edersin yumuşak davranması için...
Adetlerin de çok sancılıymış bunun bi sebebi olabilir ama herşeyin çaresi var artık. Benimde adetlerim çok sancılı geçerdi acıdan kıvranırdım fenalaşırdım ben alttan operasyon geçirdim ve sonradan anladımki adetimin sancılı olmasının nedeni oymuş... ama sende illa bişey vardır demiyorum tabi ihmal etme dediğim gibi sağlığın daha önemli

ZK_ASK iyi olmana sevindim canım. Rabbim gönlüne huzur versin. Gezme kafa dağıtmak ise yarayacaktır inşallah. Olup da sonradan kaybetme konusunda katılıyorum sana Rabbim dağına göre kar veriyor şükür ki buna da. Kokusunu almadan daha kolay olur sanırım. Ama her türlü annelik annelik işte de. Ne diyelim. Nasip. Rabbim koca koca adam edip vatani koruması için gönderen koca yürekli annelere sabır versin. Dua ile canım

ZK_ASK çok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı tekrar yaşatmasın hayırlı evlat nasip etsin
Amin canım Allah razı olsun sende sağlıkla al kucağına inşallah bazı topiklerde görmüştüm ismini hatırlıyorum seni o zamanlar hamile değildin :) maşallah Rabbim bebeğinizi size bağışlasın ♡

Kizlar bir yanlis yaptim. Adetin 5.gunu baslaniyor ya klomene ben sahurda atmadim 4.gun diye saydim hala gece 12 yi gecmesine ragmen. Iftarda da unuttum misafirim vardi 6. Gunun sabah sahurunda basladim birsey olur mu ki ?
Ben hiç bilmiyorum cnm, bilen olursa yazar mutlaka

Anladım canım, evet doktorun önemli olduğu gibi hastanede çok önemli. İnsAllah gitiginde gönlündeki gibi olur, doktorun bayramlarda gece calismamami eksi tabi ama gitiginde sorarsın öyle bı durum olursa ne nasıl olur diye ona gorede gene karar verirsin.

Gittiğimiz yrd doç Dr muane fiyatı galiba 300kusur cnm, ama eşimin sigortası sağolsun 15tl ödüyoruz. Tahlillerinde tam fiyatını biliyorum tam ödemediğimiz icin.

Evet cnm önemli olan sağlıklı olmaları hiç fark etmiyor erkek kız, yerumm ben onu ya
Gobusumdede sanki hafif mı dolgunluk var ama baksan anlamazsın hamiş olduğumu cnm. Dört gözle gobusu bekliyorum :))) evet siskinlik ilk döneme nazaran baya azaldı ama arasıra gene yolluyor tabi. Çok şükür zorlu dönemi atlatıldı gebeliğin balayına eristik:))
Ayın 17sinde gitcem cnm ozaman insAllah daha net belli olur cinsiyeti, paylaşırım burda mutlaka

Mrb cnm, korkunu yenip doktora gorunmen lazım. Derdin varsa çaresini oylelikle daha kolay bulursun. Ben hamilelik dusuncesine bı sene kala sırf herşey yolundami diye tüm tetikleri yaptirmistim. Doğrusu olanda böyle aslında her evli bayanın senelik rutin kontrolerini yaptırmasını önerilir

Çok sevindim canım seni çok güçlü bir kadınsın, Rabbim sana sabır versin, sağlık sıhhat versin en uygun zamanda bebisini nasip etsin İNSALLAH

Sağol canım dualarınız yetiyor gönlümü ferahlatmaya, Allah razı olsun. Klomende başarılar sana da :) ben üç kez kullanmıştım üçüncüde dış gebelik oldum son klomende doktor son şansın demişti tedaviye başlarsam iğneyle büyütülecek yumurtalar ama uzuuun bi süre düşünmüyorum Rabbim sizlere nasip etsin 6.günde başlasan bence bir sorun olacağını sanmıyorum sen kalbini düz tut devam et kullanmaya Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah bu mubarek aylarda

ARKADASLARRR uzun aradan sonra cok sukur evıme dondum bulantı sebebıyle 1 ayı gecıktır memleketteydım haffleyınce eşimin yanındayım tekrar ...
net sıkıntısından aktıf degıldım ıns bundan sonra buradayım da acar acmaz moralım bozuldu acıkcası ZEHRA cım aynıydık cnm senınle ıyı gıdıyordu mucıze yasamıstık bu mubarek gunlerde buyuk bır sınav verdın cnm sormıcam ne oldu dıye ,basamaklardan tek tek cıkıyorsun ınancın saglam cnm mukafatın cok guzel olucak ınssss ALLAH ım tez zamanda tekrar nasıp etsın bır an once de kendını toparla kuzummm ...

ne dıyorduk hersey ALLAH tan tevekkule devam ..cok opuyorummm senıııı sen guclu kızsınnnn ZK_ASK

bu ara da bebek mujdesı alan arkadasları tebrık edıyorum saglıkla kucaklarınıza alın ıns kızlar ,mujdeyı bekleyenlere de bu güzel ay vesıle olsunnn ınsss herseyın bır zamanı var ALLAH ım hayırlısını nasıp etsın ...

gecmıse donuk baya sayfa var okuyamadım toplu ıletıyorum dıleklerımı

Bulantilarim normal şükür yemek yedirmicek kadar değil yumurta peynir süt hepsini gün icinde yiyip içiyorum su da içiyorum arada kasık agrim oluyor oda anne burdayım isareti gibi sıkıntı yok alistim olmayinca korkutuyor şimdiden 1 kilo almisim

Aynen canım sabırla beklememiz lazım yaşadığımız hiç bişy sebepsiz değil işte. Rabbim yine nasip eder inşallah hayırla sağlıkla ♡ sancın çok mu

Aynen canım sabırla beklememiz lazım yaşadığımız hiç bişy sebepsiz değil işte. Rabbim yine nasip eder inşallah hayırla sağlıkla ♡ sancın çok mu
valla sancım yok canım peçeteye kahverengi akıntı geldi dün. ped de de aynı akıntı vardı ama çok az bugünde aynı ağrım akıntım yok . aşırı terlemem var. zaten küçüktüya ondan böyle oldu sanırım kıpkırmızı kan falan gelmedi

gulii7 az kaldı canım göbişinin büyümesine :) hergün biraz daha büyüyecek benim göbeğimde 4.aydan sonra kahverengi çizgi çıktı bu bazı gebelerde oluyor eğer sendede çıkarsa şaşırma... tahminen inşAllah 1 ay sonra hareketlerinide hissedersin artık

Evet canım beraberdik seni yarı yolda bıraktığım için kusura bakma :) senin iyi haberini almak bana inan iyi geldi Rabbim sizi korusun inşallah ♡ bu günümüze şükür diyorum üzülmek yok belkide beni ilerde karşıma çıkacak felaketlerden korudu bilemeyiz Rabbim en iyisini bilir ♡ bulantılardan dolayı zayıflamadın dimi kuzum şimdi nasılsın

İnsAllah cnm sabırsızlıkla bekliyorum seninde ilk gebeliginmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…