2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Kendini sıcak tut hava sıcak diye yalın ayak gezme tamam mı pıhtı falan gelmedi heralde? Tekrar beta baktıracak mısın ay bide aklıma geldi
Biz ikimiz diyet yapıyorduk geçen aylarda dimi canım?

ZK_ASK cnm bı karadenizlik varmı ailede yada esinde? Bende aslen rizeliyim:)) Rizeye gidiyorsanız aydere mutlaka gidin hem doğa manzarası hemde kaplıcalar var canım güzel bı stress atarsiniz

Amin sendende ALLAH razı olsun canım ismin zehra mı? Dualarıma seni de katayım artık:) evet canım bi zamanlar çok yazardım buralarda... buraya ilk yazanlardanım zaten ilk sayfada adım belki ordan görmüşsündür. Bende bi çok şey yaşadım ama hiçbirini boşuna yaşamadığımı biliyorum Rabbim bilir şükretmek lazım herzaman...
Ben hiçbir zaman ümitsizliğe düşmedim inanana yakışmaz zaten
İnanıyorumki burda isteyen herkesede Rabbim lütfedecek inşaAllah nasip edecek Allah duaları zayi etmez

İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Benim de rahattı mide bulantısı hiç olmadı gibi bişey. Erkek diye içime doğmuştu öyle de oldu. Erkek olabilir belki seninki de. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Hayirlisi buymus canim benim belki dogsaydi baska sorunlar olacakti kendini boyle telkin et ben inaniyorum sadece zamani var ...kiz sen kurtaj oldunda pesine hamile kaldin mshhh hersey beklenir senden :)

Verdim kilo canim 4 kilo falan sabhlari su icsem cikti aksamlari biraz daha iyiydim hep toparladim cok sukur yine eskisi gibi degilim ama idare ediyoruz :)
gozum ac karnim ac istahm yok gibi yiyemiyorm aglayasim geliyor vala :)

ilerleyen zamanlar yeme umuduyla yasiyorm iste :)

Ama benimde ilki dusuktu ya tam mutlulugumu yasayamiyorum cnm ya karnim agrsa acaba dusuk mu yapicm niy3 agirdi niye sanci girdi hep stresliyim bi gor fena

İnsAllah cnm sabırsızlıkla bekliyorum seninde ilk gebeliginmi?

Evet canım ilk olunca daha heyecanlı oluyor insan:) Yüce Rabbim sağ selamet kavuştursun yavrularımıza

@cgdmkrks nasılsın canım ya beni hatırladınmı:) maşallah doğum zamanın gelmiş Allah sağ salim kavuştursun... ben 3 ay bulantılar çektim:-( benimkide oğlan o cinsiyetle belli olmuyo canım bünye meselesi

Fotograf nasil eklemiyordu kizlar ovu testi yaptim bu pik mi degilmi anlayamadim size soracaktim

Amin canım benim insaAllah gönlümde kız yatıyor sağlıklı olsun yeterki Bakalım daha cok var belli olmasına

Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah en hayirli ayda

Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah en hayirli ayda

Her gebelik kendine has kuzum bak benim önceki dış gebelikti sonrası normal oldu biliyosun kendını strese sokma olacak olan ilk haftalarda oluyor zaten, yemeye başlarsın artk yemeğini canım vitaminlerini almaya dikkat et sende tehlikeli dönemi atlattın 10 hafta bitti 11 haftanın içindesin dimi beraberdik ordan hesapladım :))dediğin gbi artk korunmaya daha dikkat edicem :)) hakkımızda hayrlısı

Aynı düşüncedeyiz :) evet ismim Zehra ♡ duaların hayırla karşılık bulsun canım Allah razı olsun evet yaşadığımız hiç bişy boşa değil hem imtihan dünyası imtihan için gonderildik Allah yanlışa düşürmesin ♡

ZK_ASK cnm bı karadenizlik varmı ailede yada esinde? Bende aslen rizeliyim:)) Rizeye gidiyorsanız aydere mutlaka gidin hem doğa manzarası hemde kaplıcalar var canım güzel bı stress atarsiniz

Yok benim ve eşimin ailesi iç anadolu bölgesinde yasıyor. Bizde eşimin işi gereği doğu anadoludayız, akdenize çok gittik bu sefer karadeniz istedi eşim :) banada o yanımda olsun heryer Paris tamam canım Rize tarafında olursak dediğin yere gideriz inşallah, resim atarım :)))

Hayırlı uğurlu olsun canım. Tabi canım %100 değil ama çevremde kız bebek bekleyenlere göre daha rahat bir hamilelik geçirdim. Mesela kuzenim de benimle aynı anda hamile kaldı onunki de kız. Onda da hiç mide bulantısı olmadı ama yüzü burnu çok şişti benim aksime. Benim midem bulandı ama çok değil. Salatalıktan tiksindim. Hala da yiyemiyorum

Cümlemizden canım amin ağzına sağlık çok güzel söyledin
Sende böyle sağlam inanç olduktan sonra güzel günler yakındır inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…