valla sancım yok canım peçeteye kahverengi akıntı geldi dün. ped de de aynı akıntı vardı ama çok az bugünde aynı ağrım akıntım yok . aşırı terlemem var. zaten küçüktüya ondan böyle oldu sanırım kıpkırmızı kan falan gelmedi
Amin canım Allah razı olsun sende sağlıkla al kucağına inşallah bazı topiklerde görmüştüm ismini hatırlıyorum seni o zamanlar hamile değildin :) maşallah Rabbim bebeğinizi size bağışlasın ♡
Amin canım Amin.Kizlar istemsizce Cok duygulandım yaRabbim her kim ne diliyor sa gonlundekini hayırlısi ile nasip etsin...
İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Benim de rahattı mide bulantısı hiç olmadı gibi bişey. Erkek diye içime doğmuştu öyle de oldu. Erkek olabilir belki seninki de. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahBulantilarim normal şükür yemek yedirmicek kadar değil yumurta peynir süt hepsini gün icinde yiyip içiyorum su da içiyorum arada kasık agrim oluyor oda anne burdayım isareti gibi sıkıntı yok alistim olmayinca korkutuyor şimdiden 1 kilo almisim
Evet canım beraberdik seni yarı yolda bıraktığım için kusura bakma :) senin iyi haberini almak bana inan iyi geldi Rabbim sizi korusun inşallah ♡ bu günümüze şükür diyorum üzülmek yok belkide beni ilerde karşıma çıkacak felaketlerden korudu bilemeyiz Rabbim en iyisini bilir ♡ bulantılardan dolayı zayıflamadın dimi kuzum şimdi nasılsın
İnsAllah cnm sabırsızlıkla bekliyorumseninde ilk gebeliginmi?
Evet canım ilk olunca daha heyecanlı oluyor insan:) Yüce Rabbim sağ selamet kavuştursun yavrularımıza
İnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Benim de rahattı mide bulantısı hiç olmadı gibi bişey. Erkek diye içime doğmuştu öyle de oldu. Erkek olabilir belki seninki de. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
@cgdmkrks nasılsın cnm ya beni hatırladınmı:) maşallah doğum zamanın gelmiş Allah sağ salim kavuştursun... ben 3 ay bulantılar çektim:-( benimkide oğlan o cinsiyetle belli olmuyo canım bünye meselesi
Amin canım benim insaAllah gönlümde kız yatıyor sağlıklı olsun yeterki Bakalım daha cok var belli olmasınaİnşallah rahat bir hamilelik geçirirsin. Benim de rahattı mide bulantısı hiç olmadı gibi bişey. Erkek diye içime doğmuştu öyle de oldu. Erkek olabilir belki seninki de. Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah en hayirli aydaSağol canım dualarınız yetiyor gönlümü ferahlatmaya, Allah razı olsun. Klomende başarılar sana da :) ben üç kez kullanmıştım üçüncüde dış gebelik oldum son klomende doktor son şansın demişti tedaviye başlarsam iğneyle büyütülecek yumurtalar ama uzuuun bi süre düşünmüyorum Rabbim sizlere nasip etsin 6.günde başlasan bence bir sorun olacağını sanmıyorum sen kalbini düz tut devam et kullanmaya Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah bu mubarek aylarda
Rabbim hepimizin gonlune gore versin insallah en hayirli aydaSağol canım dualarınız yetiyor gönlümü ferahlatmaya, Allah razı olsun. Klomende başarılar sana da :) ben üç kez kullanmıştım üçüncüde dış gebelik oldum son klomende doktor son şansın demişti tedaviye başlarsam iğneyle büyütülecek yumurtalar ama uzuuun bi süre düşünmüyorum Rabbim sizlere nasip etsin 6.günde başlasan bence bir sorun olacağını sanmıyorum sen kalbini düz tut devam et kullanmaya Rabbim hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah bu mubarek aylarda
Her gebelik kendine has kuzum bak benim önceki dış gebelikti sonrası normal oldu biliyosun kendını strese sokma olacak olan ilk haftalarda oluyor zaten, yemeye başlarsın artk yemeğini canım vitaminlerini almaya dikkat et sende tehlikeli dönemi atlattın 10 hafta bitti 11 haftanın içindesin dimi beraberdik ordan hesapladım :))dediğin gbi artk korunmaya daha dikkat edicem :)) hakkımızda hayrlısıHayirlisi buymus canim benim belki dogsaydi baska sorunlar olacakti kendini boyle telkin et ben inaniyorum sadece zamani var ...kiz sen kurtaj oldunda pesine hamile kaldin mshhh hersey beklenir senden :)
Verdim kilo canim 4 kilo falan sabhlari su icsem cikti aksamlari biraz daha iyiydim hep toparladim cok sukur yine eskisi gibi degilim ama idare ediyoruz :)
gozum ac karnim ac istahm yok gibi yiyemiyorm aglayasim geliyor vala :)
ilerleyen zamanlar yeme umuduyla yasiyorm iste :)
Ama benimde ilki dusuktu ya tam mutlulugumu yasayamiyorum cnm ya karnim agrsa acaba dusuk mu yapicm niy3 agirdi niye sanci girdi hep stresliyim bi gor fena
Aynı düşüncedeyiz :) evet ismim Zehra ♡ duaların hayırla karşılık bulsun canım Allah razı olsun evet yaşadığımız hiç bişy boşa değil hem imtihan dünyası imtihan için gonderildik Allah yanlışa düşürmesin ♡Amin sendende ALLAH razı olsun canım ismin zehra mı? Dualarıma seni de katayım artık:) evet canım bi zamanlar çok yazardım buralarda... buraya ilk yazanlardanım zaten ilk sayfada adım belki ordan görmüşsündür. Bende bi çok şey yaşadım ama hiçbirini boşuna yaşamadığımı biliyorum Rabbim bilir şükretmek lazım herzaman...
Ben hiçbir zaman ümitsizliğe düşmedim inanana yakışmaz zaten
İnanıyorumki burda isteyen herkesede Rabbim lütfedecek inşaAllah nasip edecek Allah duaları zayi etmez
ZK_ASK cnm bı karadenizlik varmı ailede yada esinde? Bende aslen rizeliyim:)) Rizeye gidiyorsanız aydere mutlaka gidin hem doğa manzarası hemde kaplıcalar var canım güzel bı stress atarsiniz
Allahım gönlüne göre versin canım. Ben 11.haftada öğrenmiştimAmin canım benim insaAllah gönlümde kız yatıyor sağlıklı olsun yeterki Bakalım daha cok var belli olmasına
Hayırlı uğurlu olsun canım. Tabi canım %100 değil ama çevremde kız bebek bekleyenlere göre daha rahat bir hamilelik geçirdim. Mesela kuzenim de benimle aynı anda hamile kaldı onunki de kız. Onda da hiç mide bulantısı olmadı ama yüzü burnu çok şişti benim aksime. Benim midem bulandı ama çok değil. Salatalıktan tiksindim. Hala da yiyemiyorumEvet canım ilk olunca daha heyecanlı oluyor insan:) Yüce Rabbim sağ selamet kavuştursun yavrularımıza
cgdmkrks nasılsın canım ya beni hatırladınmı:) maşallah doğum zamanın gelmiş Allah sağ salim kavuştursun... ben 3 ay bulantılar çektim:-( benimkide oğlan o cinsiyetle belli olmuyo canım bünye meselesi
Aynı düşüncedeyiz :) evet ismim Zehra ♡ duaların hayırla karşılık bulsun canım Allah razı olsun evet yaşadığımız hiç bişy boşa değil hem imtihan dünyası imtihan için gonderildik Allah yanlışa düşürmesin ♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?