- 6 Mayıs 2016
- 9.191
- 9.090
- 198
Hayırlı uğurlu olsun canım. Tabi canım %100 değil ama çevremde kız bebek bekleyenlere göre daha rahat bir hamilelik geçirdim. Mesela kuzenim de benimle aynı anda hamile kaldı onunki de kız. Onda da hiç mide bulantısı olmadı ama yüzü burnu çok şişti benim aksime. Benim midem bulandı ama çok değil. Salatalıktan tiksindim. Hala da yiyemiyorum
Eki Görüntüle 2004202 kizlar bu pik mi degil mi hu huuu kimse yokmu @osay3 @okeanoss00POWERHACK sizler kullandiniz sanirim
Kiz daha gec gosteriyormus galiba cok heyecanliym ya zaman nasil gecicek bilmiyorumAllahım gönlüne göre versin canım. Ben 11.haftada öğrenmiştim
Pik cnm bu hadi hayırlı olsunEki Görüntüle 2004202 kizlar bu pik mi degil mi hu huuu kimse yokmu @osay3 @okeanoss00POWERHACK sizler kullandiniz sanirim
O kadar hızlı geçiyor ki. Daha şurda hamileyim yazdığımı dün gibi hatırlıyorum. Hiç anlamıyor insan.. bana ense kalınlığına bakmak için alttan muayene etti. O zaman çok net görülüyor. Bebiş de bacaklarını uzatınca görmememiz mümkün değildi :)))Kiz daha gec gosteriyormus galiba cok heyecanliym ya zaman nasil gecicek bilmiyorum
SEK in şişe sütünü içebilirsin eğer miden bulanmıyorsa. Ben her gün 1 şişe içiyordum. 20 kilo aldım ama vücudum çok ödem yaptı. Ayaklarım çok şişti. İnşallah sağlıkla doğsun da kilo verilir. Ahmet Poyraz koyacağız nasip olursaDoğrudur bende başından beri süt içemiyorum çokda faydalı bişey değil zaten malum market sütleri...
Ama yoğurdumu mayalıyorum o daha faydalı ben öyle pek hamurişi ve tatlı yemememe rağmen 6 ayda 10 kilo almışım hayret ettim
Sen kaç kilo aldın? Ne isim koyacaksınız
Canım tesekkur ederim bilgi verdigin icin bi telaş var ister istemez allahım yavrularımızı bize bağıslasın inş duyarım canım sabrettik bugune kadar yine edecegiz allahım ne verirse hayırlısını verir deyip dua ediyoruz saolasınCanım 5+3'te kalp atışını duyamayabilirsin duyamazsan telaşlanma sakın... ben 5+4'te keseyi görmüştüm o gün kalp atışı henüz yoktu doktor 10 gün sonra gel dedi o zaman duyuldu çok şükür...
Ama daha geç duyanlarda var mesela ablam 8.haftada duymuştu
İnsan ister istemez endişe ediyor tabi ama olumlu düşün rahat ol strese girme duyarsınız Allah ın izniyle...
Bu iş başından sonuna kadar sabır işi valla sabredicez Allah yavrularımızı korusun
Amin allahım inşallah sonuna erdirir canım mutlulugumuz daim olurAmin canım tabi ki paylaşalım bende baya evham yapıyorum hayırla saglikla kucağımiza alalim insaAllah
Uzuldum canım allahım sanada hayırlı vakitte saglıklı evlat nasip etsin imsallah dualarımdasın canımMaalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
SEK in şişe sütünü içebilirsin eğer miden bulanmıyorsa. Ben her gün 1 şişe içiyordum. 20 kilo aldım ama vücudum çok ödem yaptı. Ayaklarım çok şişti. İnşallah sağlıkla doğsun da kilo verilir. Ahmet Poyraz koyacağız nasip olursa
SEK in şişe sütünü içebilirsin eğer miden bulanmıyorsa. Ben her gün 1 şişe içiyordum. 20 kilo aldım ama vücudum çok ödem yaptı. Ayaklarım çok şişti. İnşallah sağlıkla doğsun da kilo verilir. Ahmet Poyraz koyacağız nasip olursa
Canım tesekkur ederim bilgi verdigin icin bi telaş var ister istemez allahım yavrularımızı bize bağıslasın inş duyarım canım sabrettik bugune kadar yine edecegiz allahım ne verirse hayırlısını verir deyip dua ediyoruz saolasın
Amin allah tum yavruları korusun
Maşallah canım sizler de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Rabbim kimseye aratmadan nasip etsin. Yok ikili testti yok detaylı ultrasondu yok şeker yüklemesi derken bir bakmışsın 24.haftaya gelmişsin. Şimdi diyoruz ki 1 hafta kaldı. Karnım büyümedi derken şu an ayaklarımı göremiyorum :)))MasAllah cnm doğuma 5 kalmissagsalim yavrunun kucağına alırsın insAllah. Benimde şuan çok uzun bı zaman gibi geliyor ama arkama baktımmi "aa 13hafta olduk" diyorum:)))
Evet kaşar peyniri de çok kilo aldırıyor. Tahin pekmez de yarıyor bebişe. Hamileliğimde demir eksikliği çok oldu bende. Demiri günde 2 tane almama rağmen kahvaltıda bile et yiceksin dedi doktor. Sen de dikkat et kendineİçemiyorum canım içseydim torkunun günlük sütünü içerdim ama sütlü tatlılar yiyorum tabi herzaman değil kendim yapmaya üşeniyorum:)
Kaşar peynirinde çok fazla kalsiyum varmış ona bayılırım
Güzel isimmiş sağlıcakla kucağına alırsın inşaAllah hepimizin doğumu kolay olur.....
Rica ederim canım Rabbim sabrımızı hayırla sonuçlandırsın inşaAllah....
Bütün isteyen bekleyen herkesi de umduklarına nail eylesin....
Amin canım benim insaAllahAmin allahım inşallah sonuna erdirir canım mutlulugumuz daim olur
Hayırdır canımHic iyi degilim. Yine bir tedavi zamani ve yine bir tartisma
Kendini sıcak tut hava sıcak diye yalın ayak gezme tamam mı pıhtı falan gelmedi heralde? Tekrar beta baktıracak mısın ay bide aklıma geldi
Biz ikimiz diyet yapıyorduk geçen aylarda dimi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?