2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Doğrudur bende başından beri süt içemiyorum çokda faydalı bişey değil zaten malum market sütleri...
Ama yoğurdumu mayalıyorum o daha faydalı ben öyle pek hamurişi ve tatlı yemememe rağmen 6 ayda 10 kilo almışım hayret ettim
Sen kaç kilo aldın? Ne isim koyacaksınız

Kiz daha gec gosteriyormus galiba cok heyecanliym ya zaman nasil gecicek bilmiyorum
O kadar hızlı geçiyor ki. Daha şurda hamileyim yazdığımı dün gibi hatırlıyorum. Hiç anlamıyor insan.. bana ense kalınlığına bakmak için alttan muayene etti. O zaman çok net görülüyor. Bebiş de bacaklarını uzatınca görmememiz mümkün değildi :)))

SEK in şişe sütünü içebilirsin eğer miden bulanmıyorsa. Ben her gün 1 şişe içiyordum. 20 kilo aldım ama vücudum çok ödem yaptı. Ayaklarım çok şişti. İnşallah sağlıkla doğsun da kilo verilir. Ahmet Poyraz koyacağız nasip olursa

Canım tesekkur ederim bilgi verdigin icin bi telaş var ister istemez allahım yavrularımızı bize bağıslasın inş duyarım canım sabrettik bugune kadar yine edecegiz allahım ne verirse hayırlısını verir deyip dua ediyoruz saolasın
Amin allah tum yavruları korusun

MasAllah cnm doğuma 5 kalmis sagsalim yavrunun kucağına alırsın insAllah. Benimde şuan çok uzun bı zaman gibi geliyor ama arkama baktımmi "aa 13hafta olduk" diyorum:)))

İçemiyorum canım içseydim torkunun günlük sütünü içerdim ama sütlü tatlılar yiyorum tabi herzaman değil kendim yapmaya üşeniyorum:)
Kaşar peynirinde çok fazla kalsiyum varmış ona bayılırım
Güzel isimmiş sağlıcakla kucağına alırsın inşaAllah hepimizin doğumu kolay olur.....

Rica ederim canım Rabbim sabrımızı hayırla sonuçlandırsın inşaAllah....
Bütün isteyen bekleyen herkesi de umduklarına nail eylesin....

MasAllah cnm doğuma 5 kalmis sagsalim yavrunun kucağına alırsın insAllah. Benimde şuan çok uzun bı zaman gibi geliyor ama arkama baktımmi "aa 13hafta olduk" diyorum:)))
Maşallah canım sizler de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Rabbim kimseye aratmadan nasip etsin. Yok ikili testti yok detaylı ultrasondu yok şeker yüklemesi derken bir bakmışsın 24.haftaya gelmişsin. Şimdi diyoruz ki 1 hafta kaldı. Karnım büyümedi derken şu an ayaklarımı göremiyorum :)))

Evet kaşar peyniri de çok kilo aldırıyor. Tahin pekmez de yarıyor bebişe. Hamileliğimde demir eksikliği çok oldu bende. Demiri günde 2 tane almama rağmen kahvaltıda bile et yiceksin dedi doktor. Sen de dikkat et kendine

Hic iyi degilim. Yine bir tedavi zamani ve yine bir tartisma

Kızlar 18 haftalık hamileyim bulantilar halsizlikler bitmedi siz neler yaptınız bulanti için

Kendini sıcak tut hava sıcak diye yalın ayak gezme tamam mı pıhtı falan gelmedi heralde? Tekrar beta baktıracak mısın ay bide aklıma geldi
Biz ikimiz diyet yapıyorduk geçen aylarda dimi canım?

Pıhtı falan yok kırmızı kan da yok canım salı günü bakilacak beta hcg . Diyet yapiyorduk aynen ben bırakmadım hala devam ediyorum biraz değisiklik yapmistim ama simdi devam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…