2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Maalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
cok uzuldum canm hayırlısı olsun demktn başka dıck bişey yok Allah kerim olacak inşallah gecmiş olsun canm

kuzu bnden bişey yok zaten bu ayda ilişki olamucak 2 hafta boyunca koca gece yok bn gunduz oruç olcam bu ay ilaçta kullanıyorum ilişki olsaydıda koruncaktr sigara bırakmak için bi ilaç kullanyrm c katagorısınde oldugu için korunmak zorundaydım ama Allaj verdi korumayı :)

iyiyim canm pek gremyrm ben adet oldum 2 gecıkmeli bu ay zaten olmcak ustte yazdm kuzum
sen nasılsın bebişim nasık bakım

Bu mubarek gunlerin hurmetine Rabbim tum isteyen herkese saglikli hayirli evlat sahibi olmayi nasip etsin ins.bayramda ne duruyon bebek yokmuyu duymsk zoruna gidiyo insanin.

Pıhtı falan yok kırmızı kan da yok canım salı günü bakilacak beta hcg . Diyet yapiyorduk aynen ben bırakmadım hala devam ediyorum biraz değisiklik yapmistim ama simdi devam yine
Bende dün baktırdım hızlı düşüş göstermiş 1189a düşmüş ağrım yok ama kanama hafif devam ediyor sanırım beta sıfırlanınca kesilecek oda

Canım klomen sinir stres yapıyor, sanırım ondan
Sorun benden kaynakli degil ki ben iciyorum ama sinirli olan esim oluyor nasilsa. Insallah cumaya kadar aramiz duzelir cuma gunu doktor kontrolum var cunku. Bu arada kizlar klomenden mi bilmiyorum ama bir migde bulantim var yeni adet olmus olmasam kesin hamileyim diyecegim hamileyken cok bulantim oluyordu bu bulantilarda ayni oyle

Ay canim bilmiyorum ya madallahimiz vardi gecen aydan beri tam klomene basliyorum kavga ediyoruz devami gelmiyor cok kotu durumdayim
Canım köprüyü geçene kadar sen dayı de boşver
Bende hamile kalmak istediğim dönemde eşim bana nedense tuhaf davranıyordu her şey birbirimize batar olmuştu ona rağmen aksatmadım hamile kaldıktan sonra herşey düzeldi erkekler çok belli etmese de bizden daha çok stres yapıyor sen yalandan da olsa gülümse bi muradına erde sonra hakkından gelirsin

Çok şükür iyiyiz canım bebişin gelecek vakti biliyor tatlım allah onu yazmıştır annesine de sabretmek düşüyor o gün gelmiş olsun inşallah rabbim daha fazla bekletmesin

Cnm nasil gidiyo gebelik
Bu mubarek gunlerin hurmetine Rabbim tum isteyen herkese saglikli hayirli evlat sahibi olmayi nasip etsin ins.bayramda ne duruyon bebek yokmuyu duymsk zoruna gidiyo insanin.
İyi canım çok şükür bi yaramazlık Yok
Amiiin amiiiin amiiiin
Rabbim hepinize sağlıklı gebelik nasip etsin buraya hepiniz yazacaksınız hamileyim diye allah izin verirse

Maalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin

Hayırlısı olsun canım, Hiç üzme kendini bunu yaşayan ilk de değilsin sonda olmayacaksın... Ama bu kadar erken olması gerçekten cok daha iyi bundan emin ol... Allahın Takdiri İnşallah sonraki gebeliğin sağlıklı olur... canım çok geçmiş olsun...

sağol canım benim vallahi ben beklemedeyim şimdilik bir yaramazlık yok... Heralde bebişimde iyidir bilmiyorum... ikincei randevu arası cok uzunmuş haftaya kontrolüm bende çok merak ediyorum doğrusu...

ZK_ASK
canım arkadaşım ya kendini bırakmış beni teselli ediyor... Canım benim bu arada karadeniz turu cok güzel keyfini sür.. iyice dinlen... güzelliği havası suyu herşeyi iyi gelecektir sana... Çok sevindim iyi olmana... bende haftaya randevum yaşayıp göreceğim canım korkunun ecele faydası yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…