- 4 Haziran 2017
- 102
- 65
- 13
- 32
Ay sen hamile misin çok sevindim takip ediyordum düşük yapmıştın geçen aylarda ya mucizeni korusun Rabbim :)) maşallahMasAllah cnm doğuma 5 kalmissagsalim yavrunun kucağına alırsın insAllah. Benimde şuan çok uzun bı zaman gibi geliyor ama arkama baktımmi "aa 13hafta olduk" diyorum:)))
Ay sen hamile misin çok sevindim takip ediyordum düşük yapmıştın geçen aylarda ya mucizeni korusun Rabbim :)) maşallah
Ay sen hamile misin çok sevindim takip ediyordum düşük yapmıştın geçen aylarda ya mucizeni korusun Rabbim :)) maşallah
Ay canim bilmiyorum ya madallahimiz vardi gecen aydan beri tam klomene basliyorum kavga ediyoruz devami gelmiyor cok kotu durumdayimHayırdır canım
cok uzuldum canm hayırlısı olsun demktn başka dıck bişey yok Allah kerim olacak inşallah gecmiş olsun canmMaalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
kuzu bnden bişey yok zaten bu ayda ilişki olamucak 2 hafta boyunca koca gece yok bn gunduz oruç olcam bu ay ilaçta kullanıyorum ilişki olsaydıda koruncaktr sigara bırakmak için bi ilaç kullanyrm c katagorısınde oldugu için korunmak zorundaydım ama Allaj verdi korumayı :)hepimizin ici yandi be canim umarim bugunu degerlendirebilirsiniz rabbim usterse bir defaylada olur tabi hayirlisiyla
gecmis olsun canim rabbimin izniyle evladini tez zamanda kucagina alirsin insallahNisaberatim bu ay hayirli haberler verirsin insallah @okeanoss00 serviks uzunlugun ne durumda ZK_ASK yanne mercimek tanemiz ne alemde hersey yolundadir insallah zehra hep aklimdasin sen naptin
iyiyim canm pek gremyrm ben adet oldum 2 gecıkmeli bu ay zaten olmcak ustte yazdm kuzumNisaberatim canım nerelerdesin
Cnm nasil gidiyo gebelikNisaberatim canım nerelerdesin
Bende dün baktırdım hızlı düşüş göstermiş 1189a düşmüş ağrım yok ama kanama hafif devam ediyor sanırım beta sıfırlanınca kesilecek odaPıhtı falan yok kırmızı kan da yok canım salı günü bakilacak beta hcg . Diyet yapiyorduk aynen ben bırakmadım hala devam ediyorum biraz değisiklik yapmistim ama simdi devam yine
İyiyim şükür yakamozcum :) sen nasılsın nasıl gidiyor bakam?Zehracım nasılsın canım
Canım klomen sinir stres yapıyor, sanırım ondanAy canim bilmiyorum ya madallahimiz vardi gecen aydan beri tam klomene basliyorum kavga ediyoruz devami gelmiyor cok kotu durumdayim
Sorun benden kaynakli degil ki ben iciyorum ama sinirli olan esim oluyor nasilsa. Insallah cumaya kadar aramiz duzelir cuma gunu doktor kontrolum var cunku. Bu arada kizlar klomenden mi bilmiyorum ama bir migde bulantim var yeni adet olmus olmasam kesin hamileyim diyecegim hamileyken cok bulantim oluyordu bu bulantilarda ayni oyleCanım klomen sinir stres yapıyor, sanırım ondan
Canım köprüyü geçene kadar sen dayı de boşverAy canim bilmiyorum ya madallahimiz vardi gecen aydan beri tam klomene basliyorum kavga ediyoruz devami gelmiyor cok kotu durumdayim
Çok şükür iyiyiz canım bebişin gelecek vakti biliyor tatlım allah onu yazmıştır annesine de sabretmek düşüyor o gün gelmiş olsun inşallah rabbim daha fazla bekletmesincok uzuldum canm hayırlısı olsun demktn başka dıck bişey yok Allah kerim olacak inşallah gecmiş olsun canm
kuzu bnden bişey yok zaten bu ayda ilişki olamucak 2 hafta boyunca koca gece yok bn gunduz oruç olcam bu ay ilaçta kullanıyorum ilişki olsaydıda koruncaktr sigara bırakmak için bi ilaç kullanyrm c katagorısınde oldugu için korunmak zorundaydım ama Allaj verdi korumayı :)
iyiyim canm pek gremyrm ben adet oldum 2 gecıkmeli bu ay zaten olmcak ustte yazdm kuzum
sen nasılsın bebişim nasık bakım
Cnm nasil gidiyo gebelik
İyi canım çok şükür bi yaramazlık YokBu mubarek gunlerin hurmetine Rabbim tum isteyen herkese saglikli hayirli evlat sahibi olmayi nasip etsin ins.bayramda ne duruyon bebek yokmuyu duymsk zoruna gidiyo insanin.
:) çok şükür herşey yolunda şimdilikİyiyim şükür yakamozcum :) sen nasılsın nasıl gidiyor bakam?
Maalesef kızlar degerim 250 ve kanamam da basadi düşük yapiyorum hayirlisi buymuş . Rabbim sizlere hayirli sağlikli evlatlar nasip etsin
hepimizin ici yandi be canim umarim bugunu degerlendirebilirsiniz rabbim usterse bir defaylada olur tabi hayirlisiyla
gecmis olsun canim rabbimin izniyle evladini tez zamanda kucagina alirsin insallahNisaberatim bu ay hayirli haberler verirsin insallah @okeanoss00 serviks uzunlugun ne durumda ZK_ASK yanne mercimek tanemiz ne alemde hersey yolundadir insallah zehra hep aklimdasin sen naptin
Amin kuzum, Her zorlukta bi kolaylık vardır deyip önüme bakıyorum her durum tabiki çok zor ama kucağıma alıp kaybetmekten iyidir diye düşünüyorum haftaya patoloji sonucu çıkacak bakalım neden öyle olmuş göreceğiz hayırlısı, sen nasılsın bebiş hareketli mi :)
Kendime yakın gördüğüm kızlardan birisin sende canım benim Allah razı olsun, vakti zamanı geldğnde Rabbim olduruyo o en güzel vekildir hayırla sağlıkla versin. Sen nasılsın rahim filmi sonrası bata kaç kaldı?
Bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım canım çok şükür bi sıkıntı yok Allahın izniyle
Çok sağol kuzum şükür geride kaldı bile, Allah hepimize can sağlığı versin. Eşim yıllık izne ayrıldı 25 gün gezeceğiz karadeniz turu yapar güzel bi kafa dağıtırız artk :)
Canım çok geçmiş olsun hamileliğine sevinip ardından düşüğünü okuyunca kötü oldum hızlı gelişmiş herşey ama uzun süre hamileyim diye gezip sonrasında kaybetmek daha kötü herşey biz insanlar için bebeğine önceki düşüğünde bir adım yaklaşmıştın bunda ikişer adım atıyorsun artk böyle düşün çok şükür ki hamile kalıyoruz ben iki kez o masaya yattım sen inşallah kürtaja gerek kalmaz ki ben kalacağını sanmıyorum bununla geçmiş olsun Rabbim hayırla sağlıkla versin evlat inşallah ♡
canım arkadaşım ya kendini bırakmış beni teselli ediyor... Canım benim bu arada akradeniz turu cok güzel keyfini sür.. iyice dinlen... güzelliği havası suyu herşeyi iyi gelecektir sana... Çok sevindim iyi olmana... bende yaşayıp göreceğim canım korkunun ecele faydası yok...
Sağol canım beni düşündüğün için iyiym çok şükür dediğin gibi hepimizin içi yandığı şu dönemde ocaklar sönerken ben hamileliğim sonlandı diye üzülürsem bencillik etmiş olurum onlar bu vatanın evlatlarıydı ve toprağa vermek zorunda kaldık Allah asıl onların ailesine geride kalanlarına sabır versin, amin.
Mis gibiyim canım teşekkür ederim :) ağrım kanamam arada oluyo bazen kesiliyo kafasına göre takılıyo onun dışında yaramaz havadis yok şükür :)
yanne bulantın Birden kayboldu diye bebeğin kalbini durduğunu düşünme korkularında haklısın ama yersiz bir şekilde ne kendini ne de bebeğini boş yere üzme. gulii7 ninde dediği gibi birden belirti kaybolmaz öyle bişy olsa bile. Benim göğüs ağrım daha yeni yeni hafifledi biliyormusun? Betam kaça düştü hiç bilmiyorum da ama bildiğim bişy var bulantı geçecek gibi olur geri başlar sen o gün bulantı yok yazmışsın eminim şuan tekrar yaşıyorsundur :) Rabbim sağlıkla hayırlıca kucağına alacağın günü göstersin ve tüm hamişlerimize ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?