2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Malesef küsken bisey yapmadigimiz icin bebekte olmaz yani

Hareketli canm coksukur bazen öyle br vuruyor ki korkuyorum . Canm keşke genetiğe yollasaydin bir demlik patoloji de genelde normal cikiyo doğru düzgün birşeye de bakmiyorlar. Neyse inslh br daha yasamazsn kaç aylık korunma verdi doktorun?

ayyy evet ilk başta o mereti bırak kurtulda arın temizlen ondan sonra güzel güzel bebişini kucağına alırsın inşallah

sağol canım benim vallahi ben beklemedeyim şimdilik bir yaramazlık yok... Heralde bebişimde iyidir bilmiyorum... ikincei randevu arası cok uzunmuş haftaya kontrolüm bende çok merak ediyorum doğrusu...
iyidir annesi iyidir çok üzerine düşme hamileliğin tadını çıkart nazlan bugünleri çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook arayacaksın demedi deme hemi

canımn ya ben ne zamandır gırmıyodum da sımdı gordum evet pik olmuş bu =)
ertesi gün çok silik olunca pik olduğunu anladım :) hayırlısı olsun inşallah.sen neler yapıyorsun bu ay değerlendirebildinmi

vallahi kocamamı özledim ya... okadar uyuyorum ki adam hep basımda ama cok özledim... artık oda rahat bırakıyor rahat edim diye ama yavaş yavaş takılmaya başladım böyle yanında kocamı özlenir ben özlüyorum...

bu arda pik olmuşta ne olsu eşin geldi mi? değerlendirebildiniz mi?

evet canım pik cumartesiydi pazarda silikleşti eşim c.tesi akşam geldi bu defa denk geldi gibi allahtan olursa olur olmazsa sonraki aylara bakalım :) inşallah rabbim hepimize nasip eder bugün sabah işe gelirken kızım soruyo anne ne zaman kardeşim olacak şaşrdm bi an :) teyzesi tembihlemiş meğer arada bir annene sor ne zaman kardeşim olcak diye :) ben aileme daha korunmay bıraktığım söylemedim psikolojik baskı istemiyorum kimse olana kadar birşey sorsun istemiyorum

çok sevindim canım gerisi allaha kalmış hadi güzel haberlerini duyarız inşallah... ya bu baskılar oluyor hiç engel olamazsın canım... ;Vallahi pik yakaladınız bu ay inşallah oldu be canım... Hayırlısı...

walla canım benim hayat şartlarım zor olduğundan kimse baskı yapamıyor eşim yanımda değil kızım var ben işe gidiyorum bedenen ve ruhen yorgunum aslına bakarsan ama içimde aşırı çocuk sevgisi ve kızımın kardeşsiz kalmasnı hiç istemeyişimden dolayı girdik bir yola rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Allah ayrdımcın olsun evet canım tek kardeş olmak gerçekten çok sıkıcı... bence de kardeş cok güzel olmalı kesinlikle..

Allah ayrdımcın olsun evet canım tek kardeş olmak gerçekten çok sıkıcı... bence de kardeş cok güzel olmalı kesinlikle..
Bata kadar buraya girmesemmi diyorum girince hic aklimdan cikmiyor cok dusunuyorum strese bagli farkli belirtiler bedenimde goruyorum geriliyorum bilmiyorum bakalim bu 12-13 gun nasil gececek

Bilmem bebeği gönderdik dedi doktor ben yeni uyanmıştım o kafayla soramadım. Ama doktor bakılacak demişti bilmiyorum. Henüz görüşmedik korunma konusunu da konuşmadık operasyondan sonra gitmedim bugun bir hafta oldu yarın gideceğim inşallah.

Sizede maşallah canım vursun sen onu hakettin :) Kadına yönelik şiddeti destekliyorum. Ancak, içten gelen minicik bir tekmeyse. :)

Sağol canım Allah razı olsun. Bence evham hiç yapma.. Büyük hissediyorum :)) YaKaMoZz-z a da söylediğim gibi endişelerin boşa çıkacak inşallah, tadını çıkar mis gibi. Allaha emanet karnındaki yavruşumuz

Yok Canim ya ben hic degerlendiremedim. Bi daha ki aya artık. Regle 9 gün var. Zaten artik aşılama yolu gözüküyor ona odakliyim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…