- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Malesef küsken bisey yapmadigimiz icin bebekte olmaz yaniCanım köprüyü geçene kadar sen dayı de boşver
Bende hamile kalmak istediğim dönemde eşim bana nedense tuhaf davranıyordu her şey birbirimize batar olmuştu ona rağmen aksatmadım hamile kaldıktan sonra herşey düzeldi erkekler çok belli etmese de bizden daha çok stres yapıyor sen yalandan da olsa gülümse bi muradına erde sonra hakkından gelirsin
yanne SEN NASILSIN CANIM
canımn ya ben ne zamandır gırmıyodum da sımdı gordum evet pik olmuş bu =)Eki Görüntüle 2004202 kizlar bu pik mi degil mi hu huuu kimse yokmuosay3 @okeanoss00 @Visneli_Turtam sizler kullandiniz sanirim
Hareketli canm coksukur bazen öyle br vuruyor ki korkuyorum . Canm keşke genetiğe yollasaydin bir demlik patoloji de genelde normal cikiyo doğru düzgün birşeye de bakmiyorlar. Neyse inslh br daha yasamazsn kaç aylık korunma verdi doktorun?Amin kuzum, Her zorlukta bi kolaylık vardır deyip önüme bakıyorum her durum tabiki çok zor ama kucağıma alıp kaybetmekten iyidir diye düşünüyorum haftaya patoloji sonucu çıkacak bakalım neden öyle olmuş göreceğiz hayırlısı, sen nasılsın bebiş hareketli mi :)
Kendime yakın gördüğüm kızlardan birisin sende canım benim Allah razı olsun, vakti zamanı geldğnde Rabbim olduruyo o en güzel vekildir hayırla sağlıkla versin. Sen nasılsın rahim filmi sonrası bata kaç kaldı?
Bebeğimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım canım çok şükür bi sıkıntı yok Allahın izniyle
Çok sağol kuzum şükür geride kaldı bile, Allah hepimize can sağlığı versin. Eşim yıllık izne ayrıldı 25 gün gezeceğiz karadeniz turu yapar güzel bi kafa dağıtırız artk :)
Canım çok geçmiş olsun hamileliğine sevinip ardından düşüğünü okuyunca kötü oldum hızlı gelişmiş herşey ama uzun süre hamileyim diye gezip sonrasında kaybetmek daha kötü herşey biz insanlar için bebeğine önceki düşüğünde bir adım yaklaşmıştın bunda ikişer adım atıyorsun artk böyle düşün çok şükür ki hamile kalıyoruz ben iki kez o masaya yattım sen inşallah kürtaja gerek kalmaz ki ben kalacağını sanmıyorum bununla geçmiş olsun Rabbim hayırla sağlıkla versin evlat inşallah ♡
Sağol canım beni düşündüğün için iyiym çok şükür dediğin gibi hepimizin içi yandığı şu dönemde ocaklar sönerken ben hamileliğim sonlandı diye üzülürsem bencillik etmiş olurum onlar bu vatanın evlatlarıydı ve toprağa vermek zorunda kaldık Allah asıl onların ailesine geride kalanlarına sabır versin, amin.
Mis gibiyim canım teşekkür ederim :) ağrım kanamam arada oluyo bazen kesiliyo kafasına göre takılıyo onun dışında yaramaz havadis yok şükür :)
yanne bulantın Birden kayboldu diye bebeğin kalbini durduğunu düşünme korkularında haklısın ama yersiz bir şekilde ne kendini ne de bebeğini boş yere üzme. @gulii7 ninde dediği gibi birden belirti kaybolmaz öyle bişy olsa bile. Benim göğüs ağrım daha yeni yeni hafifledi biliyormusun? Betam kaça düştü hiç bilmiyorum da ama bildiğim bişy var bulantı geçecek gibi olur geri başlar sen o gün bulantı yok yazmışsın eminim şuan tekrar yaşıyorsundur :) Rabbim sağlıkla hayırlıca kucağına alacağın günü göstersin ve tüm hamişlerimize ♡♡♡
ayyy evet ilk başta o mereti bırak kurtulda arın temizlen ondan sonra güzel güzel bebişini kucağına alırsın inşallahcok uzuldum canm hayırlısı olsun demktn başka dıck bişey yok Allah kerim olacak inşallah gecmiş olsun canm
kuzu bnden bişey yok zaten bu ayda ilişki olamucak 2 hafta boyunca koca gece yok bn gunduz oruç olcam bu ay ilaçta kullanıyorum ilişki olsaydıda koruncaktr sigara bırakmak için bi ilaç kullanyrm c katagorısınde oldugu için korunmak zorundaydım ama Allaj verdi korumayı :)
iyiyim canm pek gremyrm ben adet oldum 2 gecıkmeli bu ay zaten olmcak ustte yazdm kuzum
sen nasılsın bebişim nasık bakım
iyidir annesi iyidir çok üzerine düşme hamileliğin tadını çıkart nazlan bugünleri çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook arayacaksınsağol canım benim vallahi ben beklemedeyim şimdilik bir yaramazlık yok... Heralde bebişimde iyidir bilmiyorum... ikincei randevu arası cok uzunmuş haftaya kontrolüm bende çok merak ediyorum doğrusu...
ertesi gün çok silik olunca pik olduğunu anladım :) hayırlısı olsun inşallah.sen neler yapıyorsun bu ay değerlendirebildinmicanımn ya ben ne zamandır gırmıyodum da sımdı gordum evet pik olmuş bu =)
ayyy evet ilk başta o mereti bırak kurtulda arın temizlen ondan sonra güzel güzel bebişini kucağına alırsın inşallah
iyidir annesi iyidir çok üzerine düşme hamileliğin tadını çıkart nazlan bugünleri çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook arayacaksındemedi deme hemi
ertesi gün çok silik olunca pik olduğunu anladım :) hayırlısı olsun inşallah.sen neler yapıyorsun bu ay değerlendirebildinmi
evet canım pik cumartesiydi pazarda silikleşti eşim c.tesi akşam geldi bu defa denk geldi gibi allahtan olursa olur olmazsa sonraki aylara bakalım :) inşallah rabbim hepimize nasip eder bugün sabah işe gelirken kızım soruyo anne ne zaman kardeşim olacak şaşrdm bi an :) teyzesi tembihlemiş meğer arada bir annene sor ne zaman kardeşim olcak diye :) ben aileme daha korunmay bıraktığım söylemedim psikolojik baskı istemiyorum kimse olana kadar birşey sorsun istemiyorumvallahi kocamamı özledim ya... okadar uyuyorum ki adam hep basımda ama cok özledim... artık oda rahat bırakıyor rahat edim diye ama yavaş yavaş takılmaya başladım böyle yanında kocamı özlenir ben özlüyorum...
bu arda pik olmuşta ne olsu eşin geldi mi? değerlendirebildiniz mi?
evet canım pik cumartesiydi pazarda silikleşti eşim c.tesi akşam geldi bu defa denk geldi gibi allahtan olursa olur olmazsa sonraki aylara bakalım :) inşallah rabbim hepimize nasip eder bugün sabah işe gelirken kızım soruyo anne ne zaman kardeşim olacak şaşrdm bi an :) teyzesi tembihlemiş meğer arada bir annene sor ne zaman kardeşim olcak diye :) ben aileme daha korunmay bıraktığım söylemedim psikolojik baskı istemiyorum kimse olana kadar birşey sorsun istemiyorum
walla canım benim hayat şartlarım zor olduğundan kimse baskı yapamıyor eşim yanımda değil kızım var ben işe gidiyorum bedenen ve ruhen yorgunum aslına bakarsan ama içimde aşırı çocuk sevgisi ve kızımın kardeşsiz kalmasnı hiç istemeyişimden dolayı girdik bir yola rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahçok sevindim canım gerisi allaha kalmış hadi güzel haberlerini duyarız inşallah... ya bu baskılar oluyor hiç engel olamazsın canım... ;Vallahi pik yakaladınız bu ay inşallah oldu be canım... Hayırlısı...
walla canım benim hayat şartlarım zor olduğundan kimse baskı yapamıyor eşim yanımda değil kızım var ben işe gidiyorum bedenen ve ruhen yorgunum aslına bakarsan ama içimde aşırı çocuk sevgisi ve kızımın kardeşsiz kalmasnı hiç istemeyişimden dolayı girdik bir yola rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
Bata kadar buraya girmesemmi diyorum girince hic aklimdan cikmiyor cok dusunuyorum strese bagli farkli belirtiler bedenimde goruyorum geriliyorum bilmiyorum bakalim bu 12-13 gun nasil gececekAllah ayrdımcın olsun evet canım tek kardeş olmak gerçekten çok sıkıcı... bence de kardeş cok güzel olmalı kesinlikle..
Hareketli canm coksukur bazen öyle br vuruyor ki korkuyorum . Canm keşke genetiğe yollasaydin bir demlik patoloji de genelde normal cikiyo doğru düzgün birşeye de bakmiyorlar. Neyse inslh br daha yasamazsn kaç aylık korunma verdi doktorun?
Doktora yarın gideceğim canım ben 3-4 kez regl olmak istiyorum 5 te olabilir :))):) çok şükür herşey yolunda şimdilik
Ne kadar süre korunacaksın canım doktorun bu konuda bilgilendirdi mi
Çok şükür iyiyim canım temizlenmeyi bekliyorum işte... Sen nasılsın ne var ne yok? Bata kaç kaldıZK_ASK NASILSIN CANIM
Sağol canım Allah razı olsun. Bence evham hiç yapma.. Büyük hissediyorum :))ZK_ASK
canım arkadaşım ya kendini bırakmış beni teselli ediyor... Canım benim bu arada karadeniz turu cok güzel keyfini sür.. iyice dinlen... güzelliği havası suyu herşeyi iyi gelecektir sana... Çok sevindim iyi olmana... bende haftaya randevum yaşayıp göreceğim canım korkunun ecele faydası yok...
ayyy evet ilk başta o mereti bırak kurtulda arın temizlen ondan sonra güzel güzel bebişini kucağına alırsın inşallah
iyidir annesi iyidir çok üzerine düşme hamileliğin tadını çıkart nazlan bugünleri çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook arayacaksındemedi deme hemi
ertesi gün çok silik olunca pik olduğunu anladım :) hayırlısı olsun inşallah.sen neler yapıyorsun bu ay değerlendirebildinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?