2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bata kadar buraya girmesemmi diyorum girince hic aklimdan cikmiyor cok dusunuyorum strese bagli farkli belirtiler bedenimde goruyorum geriliyorum bilmiyorum bakalim bu 12-13 gun nasil gececek

canım nasıl için rahat ediyorsa öyle yap... Ama gelimeleri bize vermeyi unutma... Biraz hayata oluruna bırakınca zaman daha hızlı geçiyor... Hayırlısı hakkında canım benim..

Allah senden de razı olsun canım benim İnşallah diyim ne diyim :) bugün dr. randevunda herşyi konuş dr ile hiç bişey havada kalmasın canım... Sonrada tatiline git dinlen biraz ... öpüyorum canım arkadaşım

Yok Canim ya ben hic degerlendiremedim. Bi daha ki aya artık. Regle 9 gün var. Zaten artik aşılama yolu gözüküyor ona odakliyim canim.
bellmi olur ama pik yaptığında ilişki olmuştu sanki olacağı varsa bir defadada olur herşey rabbimden .aşılamayla çok arkadaşım çocuk sahibi oldu hayırlısı olsuninşallah

canım nasıl için rahat ediyorsa öyle yap... Ama gelimeleri bize vermeyi unutma... Biraz hayata oluruna bırakınca zaman daha hızlı geçiyor... Hayırlısı hakkında canım benim..
tamam canım haber veririm hoş girmeyecem diyorum ama sizleride merak edip geliyorum :)

Kızlar dün 2. Kez kan testi yaptırdım doktorun isteğiyle bugün sonuç 16451,4 çıktı 5+2 deyim benim hesabima göre doktor cuma gel kontrol için demişti sizce değerim nasıl

Hay maşallah sayfadaki herkes hamile ben dogurdum kuzuma kavuştum darısı sizlerin başına inşallah arkadaşlar. Bu güzel duyguyu Rabbim herkese nasip etsin inşallah:))

Çok güzel bir haber, Allah Bağışlasın Maşallah size...
Darısı bana, hamile ve tüm isteyen arkadaşların başına İnşallah...

Kızlar dün 2. Kez kan testi yaptırdım doktorun isteğiyle bugün sonuç 16451,4 çıktı 5+2 deyim benim hesabima göre doktor cuma gel kontrol için demişti sizce değerim nasıl

güzel canım artık bu andan sonra hedefin Kese ve Bebeğini görmek olsun.. hadi Maşallah canım.. cumaya hadi güzel haberlerini alırız...

güzel canım artık bu andan sonra hedefin Kese ve Bebeğini görmek olsun.. hadi Maşallah canım.. cumaya hadi güzel haberlerini alırız...
Benim de asıl hedefim ultrasonda dün görmekti ama doktor bakmadı kan vermemi istedi değerlerim artmış mı diye :) cuma günü görücez inşallah fasulyeyi :)

Aynı dert bendede var canimbende adet düzensizliği var ve bende çocuk istiyorum banada Dr Diane 35 verdi ve ben bu hapı kullanmaya başlayalı hep göğüslerim ağrıyo adet olunca geçti ama tekrar başladı bu ikinci tabletim ne yapayım bilemedim

Sağol canim ya moral oluyorsun insana. Allah dileyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Hay maşallah sayfadaki herkes hamile ben dogurdum kuzuma kavuştum darısı sizlerin başına inşallah arkadaşlar. Bu güzel duyguyu Rabbim herkese nasip etsin inşallah:))

Aaa ne güzel basligimizin ilk bebisi:))) gözünüz aydın cnm Rabbim hayırlı evlat eylesin insAllah. Doğumun nasıl geçti?

Seninde gözün aydın cnm hayırlı olsun

Aaa ne güzel basligimizin ilk bebisi:))) gözünüz aydın cnm Rabbim hayırlı evlat eylesin insAllah. Doğumun nasıl geçti?

Seninde gözün aydın cnm hayırlı olsun
Teşekkür ederim canım. Normal olacaktı ama sonra acil sezeryan iyi idi çok şükür ağrın sizin oluyor tabiki ama onun kokusu herşeye değer şimdiden 37 günlük olduk bile:)) inşallah hepiniz bir avazda kurtulursunuz. Yalnız bir tavsiyem var bebek doğup odaya geldiğinde ağzına bir iki damla sade maden suyu akitin bebek o zaman gaz problemini de halleder hemde sarılığı çabuk atlatır çoğu yerden duydum biz yaptık çokta iyi oldu sarılık olmadık çok şükür:)) hamile iken Dr kendiniz bol bol icin

Geçmiş olsun cnm Rabbim annali babalı büyütsün insAllah. Bu benim ilk gebeligim ve eminimki bebek kokusu paha biçilemez
Madensuyu ne yapiyormuski? İlk defa duyuyorum

Geçmiş olsun cnm Rabbim annali babalı büyütsün insAllah. Bu benim ilk gebeligim ve eminimki bebek kokusu paha biçilemez
Madensuyu ne yapiyormuski? İlk defa duyuyorum
Benim de ilk canım. Kokusu cennet kokusu zaten. Maden suyu çocuk doğar doğmaz sarılık riski yüksek o yüzden 2 hafta 2 saatte bir besliyorsun mama olur anne sütü olur besliyorsun. Maden suyu sarılığı çabuk atlatmayı sağlıyor benim arkadaşlarıma bir doktor söylemiş sadece hafif taddir çocuğa. Eğer normal doğum olursa Meryem Ana otu diye birşey var araştır bı onu da o da faydalı imiş normal doğuma. Çocuk isteyenler için de faydalı imiş.

Tmm cnm tskler tavsiyelerin icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…