2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın kızlar hsg sonrası ilk adeti oldum hayırlısı vesselam. Dua ile hayırlı ramazanlar

hayırlısı canım ilk üç ay içinde gebe kalan çok kadın varmış benim ikinci aya döndü inşallah bu ay uğurlu gelir sağlıkla haber alırız birbirimizden

hayırlısı canım ilk üç ay içinde gebe kalan çok kadın varmış benim ikinci aya döndü inşallah bu ay uğurlu gelir sağlıkla haber alırız birbirimizden
Hayırlısı canım hepimiz için. Bu ay iğne ilaç için de gitmeyeceğim doktora temmuza kaldı bakalım. Görelim Mevla neyler. Neyler se güzel eyler inşallah

Günaydın kızlar hsg sonrası ilk adeti oldum hayırlısı vesselam. Dua ile hayırlı ramazanlar
Hayırlı Ramazanlar kuzum, bu ay adetin fazla gecikmedi sanırım. Yada bana günler çabuk geçti bilmiyorum :) sonraki adetinde inşallah gelmezse, gelirse eğer Ramazan bitimi ilaçlara da başlarsın artk hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim.

Sonuç temiz çıktı canım. 1 ay sonra biz eşimle tahlil yaptıracağız. Büyük ihtimal pıhtılaşma yada kromozom bozukluğu dedi. Dış gebeliğide düşük olarak yazdırdı. İki düşük yaptığını söylersin bakarlar eşinde ürolojiye görünsün sonuçları o zaman konuşalım, 2 ay korun dedi. Ama ben kışa kadar korunmayı düşünüyorum. Sizin de iyi olmanıza sevindim Allah daimi sağlık sıhhat versin ♡

okeanoss00 kuzu ne alemdesin? İyisiniz dimi? inşallah bir sorun yoktur. Merak ediyorum ses ver
Iyiyiz canim :) Ignelere ilaclara devam. Yarın raporum bitiyor 3 hafta sonunda is basi yapacağım 2 gun dene dedi doktor olmazsa tekrar rapor verecek. Pek giremiyorum arada sana bakıyorum okuyorum yazdıklarını. Iyi olmana cok sevindim. Genetik tarama yaptirin bakalim ne cikacak. Benim de cumartesi ayrıntılı ultrasonum var bebegin organlarina benim rahim boyuma bakacaklar. Insallah hayirli sonuclar aliriz.

Hakkınızda hayırlısı insAllah canlar

Ohh masallah cnm Rabbim daim etsin Cnm bide ayrintili için doktor yönlendiriyor demi? Yoksa kendinmi ayarlaman gerekiyor? Bide nerde yaptircaksiniz?

seni gördüğüme sevndim canım kafan rahat etsin bi kaç ay korun dinlen gez toz kafandan at birşeyleri sonra yolunuza bakın inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin

Ohh masallah cnm Rabbim daim etsin Cnm bide ayrintili için doktor yönlendiriyor demi? Yoksa kendinmi ayarlaman gerekiyor? Bide nerde yaptircaksiniz?
Doktorum yonlendirdi beni bir klinikte perinatolog bakacak. Randevu almistim geldi zamani :)

İyi olmanıza cok sevindim İnşallah daha iyi olursunuz canım, Allah yardımcın olsun...

hadi hayırlısı canım evet bi baktırın bakalım İnşallah ciddi bişey cıkmaz canım... Yazı iyi değerlendir inşallah hem bedenen hem ruhen dinlenirsin sonrasında hayırlı haberlerini alalırız... bu arada korunmanın dozunu kaçırma bak ben de o hezimetle bir baktım 2 yıl korunmuşuz...

Cok sagol canim hayırlısı insallah korkularim hala benimle ama iyi olmaya calisiyoruz. Tekmeliyor artik oglum beni pit pit :)

Kürtaj geldi geçti de etkileri hâlâ üzerimde. Yani vücudumda. Dayanamıyorum artk yanne , bebek istemiyorum bedenim bi an önce toparlansın istiyorum

Sağ ol canım benim. Evet iki gün geçti rekor gerileme içim sökülüyor sanki uzun zamandır böyle ağrı olmuyordu parça parça geliyor hiç bu kadar gelmezdi anlamadım ilk günden mahvetti beni. Hayırlısı bakalım canım bu ay gitmeyelim dedi eşim gelecek ay doktora artık kısmetse siz gittiniz mi tatile hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…