- 14 Ekim 2016
- 732
- 590
- 23
- 33
amin kuzum allah razi olsun insallah rabbim yuzumuze gulerBenim olmuştu canım. Baya bi üşüyordum. Hamile olduğumu öğrendikten sonra Uzun süre de öyle devam etti. Vitaminleri kullanmaya başlayınca düzeldi. İnşallah sen de hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Rabbim yüzünü güldürsün
Canım bugün yaptığım test en sondaki yeniden silikleşmeye başlamış ben yumurtladım mı yoksa hiç mi yumurtlamadımfatmasecret19 canı son yaptığı koyu gibi ama sanki az daha koyu olması lazım sen bugün tekrar bi test yap
Canım bu da bugün yaptığım test en sondaki silikleşmişdeğil canım yarın veya ertesı gune cunkı daha koyu oluyor bnde kullndm devm et yapmaya t daha koyu olcak
değil canım yarın veya ertesı gune cunkı daha koyu oluyor bnde kullndm devm et yapmaya t daha koyu olcak
Canım anlamıyorum ama daha erken değil mi Doğum için geçmiş olsunKontrole geldim sancim çıktı 2 litre su iç dediler yarım saat sonra tekrar nts gircem yine birde tersmis oğlan sezeryan dedi doktor ikinci kontrole göre yatış verecek ya sancim 80 lere çıkıyormuş anlayan varmı bu sayiyi
Erken ama bilmiyom sonucu gösteren öğleden sonra
Canım bugün yaptığım test en sondaki yeniden silikleşmeye başlamış ben yumurtladım mı yoksa hiç mi yumurtlamadım
Canım teşekkür ederim niyetliyim canım o yüzden sıvı alımı yok gece 3 ten beri:) sabah 11.30 da yapmıştım testi yani sence benimki çatlamış mı neden bugün daha silik çıktı acabacanım pikten 12-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor. Dün seninki koyuydu ama cok değildi. Aslında bugün daha koyu olmasını bekliyordum ben. Sıvı tüketimine dikkat ettin mi? tamamen silikleştiğinde yumurtlama gerçekleşmiş olacak.
Sen dünü değerlendirdin eğer eşinde sıkıntı yoksa önümüzdeki 2 günüde değerlendir.
Endişe etme yumurtlama olup olmadığını bu testle anlamazsın. sadece yumurtlama zamanını bulmaya çalışyor test.Normal şartlarda pikten sonra gelişen yumurta çatlar...
sen değerlendir dediğim gibi... İnşallah güzel sonuçlar alacaksın...
testi yapışında bir sıkıntı yok evet. canım bu sorunun cevabını yarında yaptığında daha net alabilirsin gibi geldi.Çünkü Pikten sonra iki gün içinde silikleşecek silikleştiğinde de yumurtlama olmuş olacak. sen değerlendirmeye devam et... testlerede davm et bakarız canım. Ultrason kontolü yaptırma şansın varsa çok merak ediyorsan Ultrason takibi yapabilirsin.Canım teşekkür ederim niyetliyim canım o yüzden sıvı alımı yok gece 3 ten beri:) sabah 11.30 da yapmıştım testi yani sence benimki çatlamış mı neden bugün daha silik çıktı acaba
Canım yarın da yapayım bakalım ne çıkacak tşk ederim bu arada Kadir gecen mübarek olsuntesti yapışında bir sıkıntı yok evet. canım bu sorunun cevabını yarında yaptığında daha net alabilirsin gibi geldi.Çünkü Pikten sonra iki gün içinde silikleşecek silikleştiğinde de yumurtlama olmuş olacak. sen değerlendirmeye devam et... testlerede davm et bakarız canım. Ultrason kontolü yaptırma şansın varsa çok merak ediyorsan Ultrason takibi yapabilirsin.
Sağol canım seninde Kadir Gecen mübarek olsun... Allah tüm dualarımızı kabul etsin İnşallah.. sana ve İsteyen herkese nasip etsin en hayırlısından anne olmayı...Canım yarın da yapayım bakalım ne çıkacak tşk ederim bu arada Kadir gecen mübarek olsun
Canım kaçıncı gününCanım bugün yaptığım test en sondaki yeniden silikleşmeye başlamış ben yumurtladım mı yoksa hiç mi yumurtlamadım
Canım listede galiba ben yokum ama sorun degil olur öyle seylerKızlar yanlışlıkla sildiğim veya girmedigim sürede belli olan hamisler varsa kusura bakmasın belirtin yazayım ara verince ve listeyi duzeltiyim diyince biraz karışıklık oldu mazur görün
Allah razi olsun canim amin.dedigin gibi hepimize sag salim hayirki evlatlar almayi nasio etsin kucagmzaCanım listede galiba ben yokum ama sorun degil olur öyle seyler
Babies16 tebrik ederim allahım tamamına erdirir hepimizinkini inşallah
Ekliyorum canım benim kusuruma bakma unuttuğum içinCanım listede galiba ben yokum ama sorun degil olur öyle seyler
Babies16 tebrik ederim allahım tamamına erdirir hepimizinkini inşallah
Günaydın geçmiş kandiliniz mübarek olsun yatiyom doktor yatmamış ve günde en az 4 ltr su icmemi söyledi birde idrar yollarında enfokson varmış ilaç dedi 2 hafta sonra tekrar kontrol her hangi bir Ağrı'da şikayette beklemeden gel dedi
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bak bu da bugünkü yaptığım test ve daha da silikleşmiş şimdi yumurtaladım mı ben dünü de değerlendirdik. En sondaki bugün yaptığımSağol canım seninde Kadir Gecen mübarek olsun... Allah tüm dualarımızı kabul etsin İnşallah.. sana ve İsteyen herkese nasip etsin en hayırlısından anne olmayı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?