2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

amin kuzum allah razi olsun insallah rabbim yuzumuze guler

Canım anlamıyorum ama daha erken değil mi Doğum için geçmiş olsun

Erken ama bilmiyom sonucu gösteren öğleden sonra

canım konuya çok hakim değilim ama endişe etme canım. İnşallah sağlıkla zamanında doğacaktır. Dr. konu ile ilgili daha aydınlatıcı olacaktır. Kendini boş yere strese sokma.. Allah yardımcın olsun canım...

Canım bugün yaptığım test en sondaki yeniden silikleşmeye başlamış ben yumurtladım mı yoksa hiç mi yumurtlamadım

canım pikten 12-36 saat içinde yumurtlama gerçekleşiyor. Dün seninki koyuydu ama cok değildi. Aslında bugün daha koyu olmasını bekliyordum ben. Sıvı tüketimine dikkat ettin mi? tamamen silikleştiğinde yumurtlama gerçekleşmiş olacak.
Sen dünü değerlendirdin eğer eşinde sıkıntı yoksa önümüzdeki 2 günüde değerlendir.
Endişe etme yumurtlama olup olmadığını bu testle anlamazsın. sadece yumurtlama zamanını bulmaya çalışyor test.Normal şartlarda pikten sonra gelişen yumurta çatlar...
sen değerlendir dediğim gibi... İnşallah güzel sonuçlar alacaksın...

Canım teşekkür ederim niyetliyim canım o yüzden sıvı alımı yok gece 3 ten beri:) sabah 11.30 da yapmıştım testi yani sence benimki çatlamış mı neden bugün daha silik çıktı acaba

Canım teşekkür ederim niyetliyim canım o yüzden sıvı alımı yok gece 3 ten beri:) sabah 11.30 da yapmıştım testi yani sence benimki çatlamış mı neden bugün daha silik çıktı acaba
testi yapışında bir sıkıntı yok evet. canım bu sorunun cevabını yarında yaptığında daha net alabilirsin gibi geldi.Çünkü Pikten sonra iki gün içinde silikleşecek silikleştiğinde de yumurtlama olmuş olacak. sen değerlendirmeye devam et... testlerede davm et bakarız canım. Ultrason kontolü yaptırma şansın varsa çok merak ediyorsan Ultrason takibi yapabilirsin.

Canım yarın da yapayım bakalım ne çıkacak tşk ederim bu arada Kadir gecen mübarek olsun

Canım çalıştığım için ancak gördüm yazdığını, sanki az daha koyulaşması lazımdı ama değerlendirerek iyi yapmışsın silikleşmiş, acaba çok erken mı başladın yapmaya bazen 20 . Günleri de bulabiliyor yımurtlama o yüzden sordum kaçıncı günün diye

Kızlar yanlışlıkla sildiğim veya girmedigim sürede belli olan hamisler varsa kusura bakmasın belirtin yazayım ara verince ve listeyi duzeltiyim diyince biraz karışıklık oldu mazur görün
Canım listede galiba ben yokum ama sorun degil olur öyle seyler
Babies16 tebrik ederim allahım tamamına erdirir hepimizinkini inşallah

Günaydın geçmiş kandiliniz mübarek olsun yatiyom doktor yatmamış ve günde en az 4 ltr su icmemi söyledi birde idrar yollarında enfokson varmış ilaç dedi 2 hafta sonra tekrar kontrol her hangi bir Ağrı'da şikayette beklemeden gel dedi

Günaydın iyi canım dinlen inşallah iyi gelecek, Allahın izniyle zamanında yapacaksın doğumu...

Sağol canım seninde Kadir Gecen mübarek olsun... Allah tüm dualarımızı kabul etsin İnşallah.. sana ve İsteyen herkese nasip etsin en hayırlısından anne olmayı...
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bak bu da bugünkü yaptığım test ve daha da silikleşmiş şimdi yumurtaladım mı ben dünü de değerlendirdik. En sondaki bugün yaptığım

Eklentiler

• IMG_3687.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…