hımm anladım canım hayırlısı olsun bı dahakı aya denersın ınsallah allah gonlune gore verır
inşallah olur kuzum boşa cıkmaz emeklerınCanım önemli değil tşk ederim ama dün değerlendirmedik bir gün bekleyim dedim spermler için
az kaldı az hayırlısıyla gelıyo yaramazınGünaydın bugün çok isim var işler bana bakıyordu ben işlere büyük oğlanı dedesine yolladım esimede nöbet yazmışlar kamu görevlisine yazılımı nöbet sarma sarcam temizlik bu gün küçük oğlan yardım edecek belim kopuyor gece 1 de yattım 5 de kalkatim hayırlı günler
İnş canım isteyen herkesin canım bugün yaptığım ve dün gece yaptığım ovulasyon testleri sanki yeniden koyulaşmaya başladı neden acaba bir de sen bakar mısın en alttaki bugün yaptığım bir üstü dün geceinşallah olur kuzum boşa cıkmaz emeklerın
Amin canjm seninde kutlu olsunbayramınızı şimdiden kutlayayım hepınıze hayırlı bayramlar inşallah bırdahakı Ramazanıda goruruz
Cok tesekkur ettim canimMasalEbrar22 canım hatırladığım arkadaş değilse bile burada biri vardı öyle yaz istersen yardımcı olacaktır arkadaşlar hakkımızda hayırlısı
Rica ederim canım İnsalah derdine ortak olan arkadaşlarla buluşursun burada sağ olsun herkes birbirine yardımcı oluyorCok tesekkur ettim canim
İnşallahhhhhHerkese iyi bayramlar inşallah bir dahaki bayrama bebislerimizle gireriz
Darısı sen ve arkadaşlara hayırlı bayramlaraz kaldı az hayırlısıyla gelıyo yaramazın
fazla yorma kendını hayırlı bayramlar
@Babies16 ve @zyekici cok sevindim sizin adınıza.. Tebrik ederim Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.
@Frida1kahlo geçmiş olsun inşallah bundan sonrasında sende muradına ermen dileğimle...
@okeanoss00ZK_ASK Nisaberatim gulii7 canlarım bende ctesi günü dr. randevum vardı. Bazı testler yaptırmamı istemişti. Testlere göre biraz kansızlık var dedi. Mutlti vitamin hap verdi. bu aylarda düşük tansiyon normal dedi. herşey yolunde bebeğim 13 cm olmuş. cok buyumüş ben anlamadım ultrason kağıdında da 1,63 cm yazıyor. ağırlığı 50 gr. Tam 3 aylık oldun dedi. Bu cuma ikili test için çağırdı. Bu arada tahmin sadece dedi Erkek olduğunu düşünüyorum dedi :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?