2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Günaydın bugün çok isim var işler bana bakıyordu ben işlere büyük oğlanı dedesine yolladım esimede nöbet yazmışlar kamu görevlisine yazılımı nöbet sarma sarcam temizlik bu gün küçük oğlan yardım edecek belim kopuyor gece 1 de yattım 5 de kalkatim hayırlı günler

az kaldı az hayırlısıyla gelıyo yaramazın
fazla yorma kendını hayırlı bayramlar

inşallah olur kuzum boşa cıkmaz emeklerın
İnş canım isteyen herkesin canım bugün yaptığım ve dün gece yaptığım ovulasyon testleri sanki yeniden koyulaşmaya başladı neden acaba bir de sen bakar mısın en alttaki bugün yaptığım bir üstü dün gece

Eklentiler

• IMG_3720.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba canlar, bayramınız mübarek olsun Rabbim tekrarını nasip etsin inşallah

Bayadir bakamıyorum, annem onlar geldiler bı haftadır bizdelerdi şimdide memlekete doğru gittiler sagsalim gidip gelirler insAllah.

Bu arada bizde iyiz, gobuşumuz artık iki avucuma sigiyor 4kilo vermiştim 3unu geri aldım, haftaya cuma kontrolumuz var insAllah cinsiyetini bu sefer öğreniriz. Temmuz daha ayrıntılı ultrasonumuz var insAllah.
Öpüyorum hepinizi

Kizlar oncelikle iyi bayramlarr. Nasilsiniz
Bugun cifte bayram yasiyorum. Bu ay 12 sinde catlatma ignesi vurdurmustum. Iki gum once dayanamayip test yaptim negatifti ama bugun yaptigim testte silik cizgi var. Bayram tatilinnden hemen sonra doktora gidecegim. Dua edin insallah test dogrudur

Hayırlı bayramlar şekerim birdaha ki Ramazanı kucağımızda bebişlerle görmeyi nasip etsin Rabbim... senin adına ve sağlıklı olmanıza çok sevindim bin maşallah canım benim❤ Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleride nasip etsin inşallahhh... msjı yeni gördüm bebiş daha da büyümüştür karnın çıkmaya başladı mı :))

Bizde tatilden yeni döndük. Hamile kaldığım ay ilk kez yumurtlamıştımya bu ay ikinci oldu kürtaj sonrası güzel yumurtlıyorum he :) ama bu sefer korunmayı bırak ilişki bile olmadı tırsıyoruuum :)) ayın 12sinde yumurtlama akıntısı geldi bugun 14.günüm kasık göğüs ağrım hiç olmadı gecikecek diye düşünürken sabah birden hafif kasık ağrısından sonra leke gelmiş şu saat oldu hâlâ yok. başına böyle birşey gelen varmı acaba? Kürtaj sonrası adet hakkında bilenler yaşayanlar help me!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…