2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Canım o koyu olan gün 16. Gün tşk ederim cevabın İçin ama bugün de yaptım daha silik çıktı bak resmî atayım baştan aşağı 16,17,18. Günler

Eklentiler

• IMG_3687.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 21
Canım bir de 16. Gününün gecesinde sağ tarafımda ağrı oldu bayağı sonraki gün yaptığım da da silikleşmişti

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun bak bu da bugünkü yaptığım test ve daha da silikleşmiş şimdi yumurtaladım mı ben dünü de değerlendirdik. En sondaki bugün yaptığım

canım ağrımda oldu diye yazmışsın, değerlendirmişsinizde evet yumurtla olmuşa benziyor... hadi hayırlara vesile olsun...
Güzel haberlerini bekliyoruz.

canım ağrımda oldu diye yazmışsın, değerlendirmişsinizde evet yumurtla olmuşa benziyor... hadi hayırlara vesile olsun...
Güzel haberlerini bekliyoruz.
Canım tşk ederim ama bazı arkadaşlar çok koyu olması gerekiyor diyorlardı benimki çok koyu olmadan silikleşti o neden inş tutar canım sence bugünü de değerlendireyim mi yoksa yarını mı

fatmasecret19 canım elinde daha varsa ovü testin yapmaya devam et ama 16 sında olmuşa benziyor, benim regl 28,33 günde değişiyor biara en koyuyu 20. Günde görmüştüm, ve ikinci test tarafı çok daha koyuydu , hayırlısı bakalım çok da takılma tek günlük ilişki ile bile tutturan oluyor:)

Evet canım öyle tabiki de ben o kadar şanslı değilim maalesef inş tutunur sence değerlendirmeye devam mı edeyim yoksa kafama göre mi :)

Canım aslında benim kafama takılan niye benimki biraz silikti yumurtlama olmadı mı acaba diye

Canım tşk ederim ama bazı arkadaşlar çok koyu olması gerekiyor diyorlardı benimki çok koyu olmadan silikleşti o neden inş tutar canım sence bugünü de değerlendireyim mi yoksa yarını mı
canım normal şartlarda günde bir yaptığın için ben bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. Evet ikinci çizginin ilkinden daha koyu olması Pik işaret ama bunu günde bir yaptığın testle yakalamama ihtimalin var. Bu nedenle koyulaşmaya başladığında ben günde iki kere yapıyordum. Sabah ve Akşam şeklinde ve yakalıyordum.
Canım bugün silikleştiğine göre bugün değerlendirmen daha iyi yarın oruç tutacağından akşamdan önce olmaz oda geç olabilir.

Canım zaten bugün de mi 3 gün üst üste olur o zaman spermler yeterli olur mu ki :) hani bir gün ara ile diyorlardı ya

Canım zaten bugün de mi 3 gün üst üste olur o zaman spermler yeterli olur mu ki :) hani bir gün ara ile diyorlardı ya
canım eşinin spermleri ile sıkıntısı yoksa sorun olmuyor :)) genelde yumurtlama zamanı üste üste 3 gün yapıo çoğu kişi.
Ama fark etmez olduran allah bir kerede de olduruyor. Benim bu gebeliğimde bütün ay 3 ilişkimiz oldu yani haftada bir oldu ve gebeyim.

Canım eşimin ileri yavaş hızlı spermi var ileri çok hızlı spermimiz maalesef yok yani geçenki testte öyle çıktı ondan önce vardı gerçi bu ay elim evicap Zinco içti ve incir kürünü yaptık

Kızlar çoktandır giremiyorum daha önce yazmıştım klomen kullandım ardından çatlama iğnesi bugün 17 günüm iğneden sonra gelen giden yok aşırı derecede bel kasık ve karın ağrım var test yapmaya korkuyorum 11 günü yaptı m negatf sizce neden regl gelmedi gelmesi kaçıncı gün de oluyo bilgisi olan bana ulasabikirmi

gec gordum canm k.b. bnmde oyle olup tekrar koyulaşmıştı ama bılemedım şimdi sen ilişkiye devam et yıne

canım ben pek bilmiyorum bu işi ama yine test yapman gerekiyor diye düşünüyorum. sonuçta adet olmamışsın ve son testi de bir hafta önce yapmışsın. İnşallah vardır gebelik canım...

benim ignenin 11. gunu pozıtıfı gorduk canım

canım ben pek bilmiyorum bu işi ama yine test yapman gerekiyor diye düşünüyorum. sonuçta adet olmamışsın ve son testi de bir hafta önce yapmışsın. İnşallah vardır gebelik canım...
Malaessef kuzum ya msji attıktan hemen sonra geldi benim regl hayal kırıklığı oldu benim için hayırlısı diyelim

Canım merhaba bugün yaptığım test en sondaki dünkü ile aynı koyulukta mı bir de dünü değerlendirmedik bir gün beklemek istedim

Eklentiler

• IMG_3709.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…