- 31 Mayıs 2016
- 760
- 871
- 103
Ayy maşallah çok sevindim canım ya5 temmuzda esim test vercekti bizi laprsokopiye yonlendrmislerdi.bu degerlere gore olmasi lazimdi diyolardi.yarin bat..bugun tamamen umitsizce test yaptim evde ccift cizgi.baska yaptim oda oyle.sorna kan verdim 179 cikti canim
Sağolasın canım bu ay kullandığın ilaç ve eşininin olmamasından dolayı çalışmalara ara vermişsiniz, tez zamanda en güzelini, hayırlısını Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin arkadaşım...canım şükür Allah a bak herşey yolunda iyi olun boyle bayağı buyumuş maşallaha ona Allahım korusun sızı
Öyle konuşmuştuk 1 ay cok uzun ama o uzun süre güzel suprizlere gebeymiş meğer. Allah yavrularımızı korusun tabi cinsiyet işin eğlencesi. Allah gönlüne göre göre versin canım...Gözünüz aydın cnm Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Massallah canım güzel haberlerle gelmisin, erkekler daha çabuk beli ediyor kendini. Bizimki nazlı çıktı cumartesi gitigimde göremedik dedi doktor ama çok şükür sağlığı yerinde önemli olan o. 22temmuz ayrıntılı ultrason var dört gözle onu bekliyorum simdi
sağolasın Allah isteyen Herkese en güzelini en hayırlısını nasip etsin...Onun devamı gelir :))) 2017 senesine bi oğluş daha geliyo hmmmm maşallah :)
Amin canim ALLH Razi olsun bizde esimle cok sevindik hepimize sag saglim almayi nasip etsin rabbim insAyy maşallah çok sevindim canım yaRabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
walla canım benimde kafam rahat regl oldum :) bu ay sadece gezmeye odaklandım rabbim sağlık sıhhat verirse :)canım sagolasın ben bu ay bı nevı antıdepresan gurubundan ilaç kullandım o yuzden korunuyorum bu ay zaten kocada yok bu ay o yuzden es gecıyorum kafam daha rahat su konulardan az uzAk kalmak rahatlattı bıraz
sagol cnm bnm bu arada rahım fılmı cktrdm temuz acık cıktı sorun yokmuş artık hayrlısı dyelımSağolasın canım bu ay kullandığın ilaç ve eşininin olmamasından dolayı çalışmalara ara vermişsiniz, tez zamanda en güzelini, hayırlısını Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin arkadaşım...
Öyle konuşmuştuk 1 ay cok uzun ama o uzun süre güzel suprizlere gebeymiş meğer. Allah yavrularımızı korusun tabi cinsiyet işin eğlencesi. Allah gönlüne göre göre versin canım...
sağolasın Allah isteyen Herkese en güzelini en hayırlısını nasip etsin...
değil canım yarın veya ertesı gune cunkı daha koyu oluyor bnde kullndm devm et yapmaya t daha koyu olcakKIzlar merhaba Yen'i hamileliğini öğrenenlere Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bu ay bende ovulasyon testi kullandım anlayan arkadaşlar yorumlar mı bugün ovulasyon günü mü
inşallah canmwalla canım benimde kafam rahat regl oldum :) bu ay sadece gezmeye odaklandım rabbim sağlık sıhhat verirse :)
sagol cnm bnm bu arada rahım fılmı cktrdm temuz acık cıktı sorun yokmuş artık hayrlısı dyelım
Aminnn canım inşallahAmin canim ALLH Razi olsun bizde esimle cok sevindik hepimize sag saglim almayi nasip etsin rabbim ins
KIzlar merhaba Yen'i hamileliğini öğrenenlere Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin bu ay bende ovulasyon testi kullandım anlayan arkadaşlar yorumlar mı bugün ovulasyon günü mü
Önemli değil canım sende benim oğlan gibi aceleci davranmissin :) ama daha bekleye dursun Muhammed öyle acele yok zaten ottugum yerden kalkamıyorum 4 günde kg almisim ninem hamur işi den vazgeçmiyor iki günde bir mantı yidiriyo ya 14 kg aldım çok degilmi ?Estagfirullah canım bilerek degil çoğu kisiyi dogumu olanlari kaldirmistm yanlislikla silmisimdir kusura bakma yazıyorum hemen
Sağlıkla gelsin paşa insaAllah canım ben şimdiden aldım 2kilo kadar 14 bence iyi gibi tam da bilgim yok ama sağlıklı olun ikinizde kilo gider Allahın izniyleÖnemli değil canım sende benim oğlan gibi aceleci davranmissin :) ama daha bekleye dursun Muhammed öyle acele yok zaten ottugum yerden kalkamıyorum 4 günde kg almisim ninem hamur işi den vazgeçmiyor iki günde bir mantı yidiriyo ya 14 kg aldım çok degilmi ?
Ben bugünü değerlendirdim canım yine de tşk ederim hayırlısı artıkdeğil canım yarın veya ertesı gune cunkı daha koyu oluyor bnde kullndm devm et yapmaya t daha koyu olcak
Bu bugün yaptığım testti canım artık yarın yine aynı saatte yaparım bugünü de değerlendirdim yine de benfatmasecret19 canı son yaptığı koyu gibi ama sanki az daha koyu olması lazım sen bugün tekrar bi test yap
Benim olmuştu canım. Baya bi üşüyordum. Hamile olduğumu öğrendikten sonra Uzun süre de öyle devam etti. Vitaminleri kullanmaya başlayınca düzeldi. İnşallah sen de hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın. Rabbim yüzünü güldürsünhamile olan kizlar. hamile oldugunuzu ogrenmeden once ve ya ogrendikten sonra ayaklarindan usuyen oldumu hic? aşilama yaptirdim ve bugun 6. gunum adatime 10 gun var daha ve ayaklarim bildigiz buz batanneye ortuyorum hala cok soguk sizde hic boyle bi belieti oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?