2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Allah razi olsun canim ya.sende baya buyutmussun masallah.3 aylik bi bebek yaklasik bi sabun kalibi kadar oluyor.13 cm dir yani. 1.6 deildir.kocaman olmus artik.rabbim gonlume gore versin cinsiyetinide :)
sağol canım benim darısı senin başına... benim burdaki takvim geriden geliyor... o kafamı karıştırdı :)) neyse değiştirim doğum tarihi 27 Aralıkla ozaman uyumlu olacak sanırım :)

Gözün aydın minnoşun çok büyümüş. Bu haftadan itibaren ne kadar hızlı büyüdüğünü gördükçe çok şaşıracaksın :) Ve bana da senin haftanda erkek diye tahminde bulunmuştu doktorum hala da erkek değişmedi :) Bir oğluş daha geliyor demek hadi hayırlısı :)

Canım benim sağolasın Allah razı olsun ne yalan diyim çok sasırdım bu kadar büyük olacağını düşünmedim. Erkek istiyordum ama ne bilim içim burulmadı da değil kız mı olsa diye geçiyor şimdi... Nankör insanoğlu nankör işte... Hayırlısı artık canım... Kafamda Cem ismi vardı erkek için eşim kısa illahi yanına bi tane daha takacak... Bakalım biz isim işine bile girdik... Havaya girdik... Allahım herkese nasip etsin... Hep dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye rabbim...

Tebrik ederim canım gözünüz aydın. Sağlıkla ilerler inşallah

Insanoglu hep boyledir kendisinde olmayanı ister :) Oyle düşünme kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ikinci bebegin kiz olur belli mi olur :)

Insanoglu hep boyledir kendisinde olmayanı ister :) Oyle düşünme kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ikinci bebegin kiz olur belli mi olur :)

Kısmet canım hayırlısı herşeyin... 2. Bebek ya sorma 36 senede bu kadarı anca oldu, ikinci biraz zor olmakla birlikte imkansız değil tabi :))

canım şükür Allah a bak herşey yolunda iyi olun boyle bayağı buyumuş maşallaha ona Allahım korusun sızı

Kizlar hamileyimmmmmmm

Gözünüz aydın cnm Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Massallah canım güzel haberlerle gelmisin, erkekler daha çabuk beli ediyor kendini. Bizimki nazlı çıktı cumartesi gitigimde göremedik dedi doktor ama çok şükür sağlığı yerinde önemli olan o. 22temmuz ayrıntılı ultrason var dört gözle onu bekliyorum simdi

Allah razi olsun canim hepmze ins

Kızlar yanlışlıkla sildiğim veya girmedigim sürede belli olan hamisler varsa kusura bakmasın belirtin yazayım ara verince ve listeyi duzeltiyim diyince biraz karışıklık oldu mazur görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…