sağol canım benim darısı senin başına... benim burdaki takvim geriden geliyor... o kafamı karıştırdı :)) neyse değiştirim doğum tarihi 27 Aralıkla ozaman uyumlu olacak sanırım :)Allah razi olsun canim ya.sende baya buyutmussun masallah.3 aylik bi bebek yaklasik bi sabun kalibi kadar oluyor.13 cm dir yani. 1.6 deildir.kocaman olmus artik.rabbim gonlume gore versin cinsiyetinide :)
Gözün aydın minnoşun çok büyümüş. Bu haftadan itibaren ne kadar hızlı büyüdüğünü gördükçe çok şaşıracaksın :) Ve bana da senin haftanda erkek diye tahminde bulunmuştu doktorum hala da erkek değişmedi :) Bir oğluş daha geliyor demek hadi hayırlısı :)Babies16 ve @zyekici cok sevindim sizin adınıza.. Tebrik ederim Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.
Frida1kahlo geçmiş olsun inşallah bundan sonrasında sende muradına ermen dileğimle...
okeanoss00 @Zehra ungrms Nisaberatim gulii7 canlarım bende ctesi günü dr. randevum vardı. Bazı testler yaptırmamı istemişti. Testlere göre biraz kansızlık var dedi. Mutlti vitamin hap verdi. bu aylarda düşük tansiyon normal dedi. herşey yolunde bebeğim 13 cm olmuş. cok buyumüş ben anlamadım ultrason kağıdında da 1,63 cm yazıyor. ağırlığı 50 gr. Tam 3 aylık oldun dedi. Bu cuma ikili test için çağırdı. Bu arada tahmin sadece dedi Erkek olduğunu düşünüyorum dedi :)))
Gözün aydın canım. Gözün aydın minnoşun çok büyümüş. Bu haftadan itibaren ne kadar hızlı büyüdüğünü gördükçe çok şaşıracaksın :) Ve bana da senin haftanda erkek diye tahminde bulunmuştu doktorum hala da erkek değişmedi :) Bir oğluş daha geliyor demek hadi hayırlısı :)
Tebrik ederim canım gözünüz aydın. Sağlıkla ilerler inşallahMERHABA KIZLAR NASILSINIZ
BENDE CUMA GÜNÜ ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜM ONDAN ÖNCE ÇARŞAMBA OLMUŞTU CUMA, CUMARTESİ, PAZAR ÇALIŞTIK YERİMDEM KALMKADAN AYAKLAR HAVADA BİR SÜRE YATTIM.
CEVİZ YEDİK BALIK YAĞI HAPI KULLANDIK, EŞİM KEÇİBOYNUZU ÖZÜNÜ SOĞUK PRES 10 GÜNDÜR KULLANIYOR, BEN ÇEKİRDEK ÇİTLEDİM. NE YAPILMASI GEREKİYORSA YAPTIK ARTIK RABBİM SAĞLIKLA HAYIRLISINI NASİP ETSİN HAKKIMIZDA
Allah razi olsun canim hepimize saglikla nasio etsin insBabies16 tebrikler gözünüz aydin. Sağlıkla insallah
Insanoglu hep boyledir kendisinde olmayanı ister :) Oyle düşünme kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ikinci bebegin kiz olur belli mi olur :)Canım benim sağolasın Allah razı olsun ne yalan diyim çok sasırdım bu kadar büyük olacağını düşünmedim. Erkek istiyordum ama ne bilim içim burulmadı da değil kız mı olsa diye geçiyor şimdi... Nankör insanoğlu nankör işte... Hayırlısı artık canım... Kafamda Cem ismi vardı erkek için eşim kısa illahi yanına bi tane daha takacak... Bakalım biz isim işine bile girdik... Havaya girdik... Allahım herkese nasip etsin... Hep dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin diye rabbim...
Insanoglu hep boyledir kendisinde olmayanı ister :) Oyle düşünme kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz ikinci bebegin kiz olur belli mi olur :)
Onun devamı gelir :))) 2017 senesine bi oğluş daha geliyo hmmmm maşallah :)Kısmet canım hayırlısı herşeyin... 2. Bebek ya sorma 36 senede bu kadarı anca oldu, ikinci biraz zor olmakla birlikte imkansız değil tabi :))
F fatmaelifnur S selifor olacak canım yanlış yazmışsın göremeyebilir, ama sildiğini sanmam nerden gördün ki silindiğiniSelfenor beni topicden silmissin çok üzüldüm bı kusurmu isledim
İlk sayfada hamileler kısmında baktım goremedimF fatmaelifnur S selifor olacak canım yanlış yazmışsın göremeyebilir, ama sildiğini sanmam nerden gördün ki silindiğini
Doğurduğunu düşünmüştürİlk sayfada hamileler kısmında baktım goremedim
canım şükür Allah a bak herşey yolunda iyi olun boyle bayağı buyumuş maşallaha ona Allahım korusun sızıBabies16 ve @zyekici cok sevindim sizin adınıza.. Tebrik ederim Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.
Frida1kahlo geçmiş olsun inşallah bundan sonrasında sende muradına ermen dileğimle...
okeanoss00 @Zehra ungrms Nisaberatim gulii7 canlarım bende ctesi günü dr. randevum vardı. Bazı testler yaptırmamı istemişti. Testlere göre biraz kansızlık var dedi. Mutlti vitamin hap verdi. bu aylarda düşük tansiyon normal dedi. herşey yolunde bebeğim 13 cm olmuş. cok buyumüş ben anlamadım ultrason kağıdında da 1,63 cm yazıyor. ağırlığı 50 gr. Tam 3 aylık oldun dedi. Bu cuma ikili test için çağırdı. Bu arada tahmin sadece dedi Erkek olduğunu düşünüyorum dedi :)))
Kizlar hamileyimmmmmmm
Massallah canım güzel haberlerle gelmisin, erkekler daha çabuk beli ediyor kendini. Bizimki nazlı çıktı cumartesi gitigimde göremedik dedi doktor ama çok şükür sağlığı yerinde önemli olan o. 22temmuz ayrıntılı ultrason var dört gözle onu bekliyorum simdiBabies16 ve @zyekici cok sevindim sizin adınıza.. Tebrik ederim Allahım hayırlısıyla sağlıkla kucağınaza almayı nasip etsin.
Allah razi olsun canim hepmze insGözünüz aydın cnm Rabbim sagsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Massallah canım güzel haberlerle gelmisin, erkekler daha çabuk beli ediyor kendini. Bizimki nazlı çıktı cumartesi gitigimde göremedik dedi doktor ama çok şükür sağlığı yerinde önemli olan o. 22temmuz ayrıntılı ultrason var dört gözle onu bekliyorum simdi
Estagfirullah canım bilerek degil çoğu kisiyi dogumu olanlari kaldirmistm yanlislikla silmisimdir kusura bakma yazıyorum hemenSelfenor beni topicden silmissin çok üzüldüm bı kusurmu isledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?