Sagolasin canim benim insallah... Sende muradina hayirlisiyla er canim rabbim yardimcin olsun...yanne erkek yeğen geliyormuş canım çok sevindim. Sağlıkla kucağa alırsın inşallah. Test için de sıkma canını. Kalbini müsterih tut Rabbim hayırlısını versin inşallah
Sagolasin canim allah sanada en kisa zamanda nasip etsin. Dogrusu dr. 36 yasinda oldugum icin yapmami onerdi. İlk basta dusunmuoduk ama her test stres olacak bu testi yapinca genetik bi rahatsizlik varsa kesin sonuc veriyor. 3lu 4lu testlere ve aminosentez e gerek kalmiyor.yani iyi cikarsa bu test yola devam. Kotu cikarsa en azindan simdi bilecegim.ne yaparim onu dusunmek istemiyorum ama duam herseyin normal cikmasi.CANIM BEBİŞ ERKEKMİŞ GÖZÜN AYDIN. SAĞLIKLA GELSİN PAŞAM. CANIM YAŞIN KAÇ
İKİLİ TESTE SORUN YOKSA NİYE GÖNDERDİNİZ TESTİ BENDE İLERİKİ YAŞ GEBELİĞİ YAŞAYACAĞIM ALLAH NASİP EDERSE BİLGİ EDİNMEK İÇİN SORUYORUM
Sen doğurda hele :)ZK_ASK B Biravucmutluluk sagolun kizlar hayirlisi artik bekliyorum. Evet ilk defa bu kadar ilerlemisken mutlu sona hayirlisi ile kavusmak nasip olur insallah.
Zehracim iyi gordum seni allahim yardimcin olsun umarim en hayirlisindan seninde gebeligini duymak taniklik etmek istiyorum...
Dr 2 ay korun demişti kürtaj sonrası. İlk ay doldu. Rahim filmi önermedi henüz görüşmedim şu adet olamama durumunu söylediğimde ona göre bi yol çizilir daha eşim ve benim tahlil yaptırmamız gerekiyor hiç yapasım yok rahim filmini de adetim normal olsun diye istiyorum yine korunurum ben
Patoloji sonucumda normal sağlıklı bi gebelik olduğu çıktı. Genetik tahlil yaptıracağız. Kalbi neden durduğuna dair. kan pıhtılaşması mı var yada kromozom bozukluğu mu ona bakılacak. Eşimde sperm örneği verecek işte birsürü iş. Korunma konusuda yeni yıla kadar korunmayı düşünüyorum canım bayağı bi toparlanmak istiyorum vucut ve kafa olarak gebelikten korkarak değil, deli gibi isteyerek sanki bunları hiç yaşamamışım gibi ilk kez olacakmış gibi istiyorumkorunma devam mı edecek zehracım ne tahlilleri istedi dr
anladım canım zor dönemlerden geçtin neden yaa diyemiyorum sana o kadar haklısın kii...Patoloji sonucumda normal sağlıklı bi gebelik olduğu çıktı. Genetik tahlil yaptıracağız. Kalbi neden durduğuna dair. kan pıhtılaşması mı var yada kromozom bozukluğu mu ona bakılacak. Eşimde sperm örneği verecek işte birsürü iş. Korunma konusuda yeni yıla kadar korunmayı düşünüyorum canım bayağı bi toparlanmak istiyorum vucut ve kafa olarak gebelikten korkarak değil, deli gibi isteyerek sanki bunları hiç yaşamamışım gibi ilk kez olacakmış gibi istiyorum
Sende o zamana kadar çoktaan hamiş kalıp cinsiyet müjdesini vermiş olursun inşallah :)
Amin canım hiç birinizin kötü gününü göstermesin bana Rabbim ♡♡♡♡anladım canım zor dönemlerden geçtin neden yaa diyemiyorum sana o kadar haklısın kii...
rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah yaptır testleri tabiki içinde şüpheleriniz kalmasın ama ben birşey çıkacağını düşünmüyorum pataloji sonucunuz temiz çünkü.
inşallah bende sana güzel haberler verebilirim o zamana kadar canım hakkımızda hayırlısı
amin amin canım benimAmin canım hiç birinizin kötü gününü göstermesin bana Rabbim ♡♡♡♡
rabbim kortuğun ile sınamasın arkadaşım güzel haberlerini alacağız allahın izniyleSagolasin canim benim insallah... Sende muradina hayirlisiyla er canim rabbim yardimcin olsun...
Sagolasin canim allah sanada en kisa zamanda nasip etsin. Dogrusu dr. 36 yasinda oldugum icin yapmami onerdi. İlk basta dusunmuoduk ama her test stres olacak bu testi yapinca genetik bi rahatsizlik varsa kesin sonuc veriyor. 3lu 4lu testlere ve aminosentez e gerek kalmiyor.yani iyi cikarsa bu test yola devam. Kotu cikarsa en azindan simdi bilecegim.ne yaparim onu dusunmek istemiyorum ama duam herseyin normal cikmasi.
Cok saol canim seninde hepimizn ins saglikla kucagmza alalim insAyyy süper bir haber maşallah canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla gelsin kuzuların
Amin inslh :)Icebildigim kadar iciyorum canım insaAllah fayda etmistir sagol canım benim saglikla kucağımiza alalim bebeklerimizi
Bnde çok şükür iyiym . Nasl gidiyor bakalm sicakalrda bn bitiyorm sabaha kadr aglicm az kaldoBen de uzun zamandır giremedim canım iyiyim sen nasılsın
Sonuç çıkınca haber verirsin bizede :)ZK_ASK B Biravucmutluluk sagolun kizlar hayirlisi artik bekliyorum. Evet ilk defa bu kadar ilerlemisken mutlu sona hayirlisi ile kavusmak nasip olur insallah.
Zehracim iyi gordum seni allahim yardimcin olsun umarim en hayirlisindan seninde gebeligini duymak taniklik etmek istiyorum...
Çok girmiyorm artık fırsat bulamıyorum girincede katılmıyorum konuşmalara yeniler gelmiş konuya çok muhabbete girmiyorm o yüzden :) kızın nasil şeker yüklemesi ne zamn. Adi eylül dimi kesin ?Canim merhaba ekim annelerinde goremiyorum artik seni ama aklimdasin . Insallah her sey yolundadir. Biz çok şükür iyiyiz inşallah hepimiz icin böyle devam eder rabbim burdaki tüm arkadaslarima da hayirli zamanda sağlıkla evlatlar nasip etsin insallah.
Cok şükür iyiyiz canim. Şeker yüklemesi haftaya yapilacak. Biz Eylül isminden eylülde doğmayacağı icin vazgectik nasip canım. Senin şeker yüklemen yapıldı mi?Çok girmiyorm artık fırsat bulamıyorum girincede katılmıyorum konuşmalara yeniler gelmiş konuya çok muhabbete girmiyorm o yüzden :) kızın nasil şeker yüklemesi ne zamn. Adi eylül dimi kesin ?
Bz kesin karar verdik Eylül adı ve büyük ihtimal lede eylülün son haftası oluyo doğum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?