2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yanne erkek yeğen geliyormuş canım çok sevindim. Sağlıkla kucağa alırsın inşallah. Test için de sıkma canını. Kalbini müsterih tut Rabbim hayırlısını versin inşallah
Sagolasin canim benim insallah... Sende muradina hayirlisiyla er canim rabbim yardimcin olsun...

Sagolasin canim allah sanada en kisa zamanda nasip etsin. Dogrusu dr. 36 yasinda oldugum icin yapmami onerdi. İlk basta dusunmuoduk ama her test stres olacak bu testi yapinca genetik bi rahatsizlik varsa kesin sonuc veriyor. 3lu 4lu testlere ve aminosentez e gerek kalmiyor.yani iyi cikarsa bu test yola devam. Kotu cikarsa en azindan simdi bilecegim.ne yaparim onu dusunmek istemiyorum ama duam herseyin normal cikmasi.

ZK_ASK B Biravucmutluluk sagolun kizlar hayirlisi artik bekliyorum. Evet ilk defa bu kadar ilerlemisken mutlu sona hayirlisi ile kavusmak nasip olur insallah.
Zehracim iyi gordum seni allahim yardimcin olsun umarim en hayirlisindan seninde gebeligini duymak taniklik etmek istiyorum...

Sen doğurda hele :)

korunma devam mı edecek zehracım ne tahlilleri istedi dr

korunma devam mı edecek zehracım ne tahlilleri istedi dr
Patoloji sonucumda normal sağlıklı bi gebelik olduğu çıktı. Genetik tahlil yaptıracağız. Kalbi neden durduğuna dair. kan pıhtılaşması mı var yada kromozom bozukluğu mu ona bakılacak. Eşimde sperm örneği verecek işte birsürü iş. Korunma konusuda yeni yıla kadar korunmayı düşünüyorum canım bayağı bi toparlanmak istiyorum vucut ve kafa olarak gebelikten korkarak değil, deli gibi isteyerek sanki bunları hiç yaşamamışım gibi ilk kez olacakmış gibi istiyorum

Sende o zamana kadar çoktaan hamiş kalıp cinsiyet müjdesini vermiş olursun inşallah :)

anladım canım zor dönemlerden geçtin neden yaa diyemiyorum sana o kadar haklısın kii...
rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah yaptır testleri tabiki içinde şüpheleriniz kalmasın ama ben birşey çıkacağını düşünmüyorum pataloji sonucunuz temiz çünkü.

inşallah bende sana güzel haberler verebilirim o zamana kadar canım hakkımızda hayırlısı

Amin canım hiç birinizin kötü gününü göstermesin bana Rabbim ♡♡♡♡

ZK_ASK Canım seni toparlanmış gördüm maşallah. rabbim gönlüne göre versin inşallah. Hayırlı haberlerini almak nasip olur.

yanne Canım inşallah sonuç iyi çıkar, kötü çıkacağını sanmıyorum sen içini ferah tut.

rabbim kortuğun ile sınamasın arkadaşım güzel haberlerini alacağız allahın izniyle

Sağolasın canım Allah razı olsun♡ sen nasılsın Mustafa Çınarımız nasıl

Sonuç çıkınca haber verirsin bizede :)

Çok girmiyorm artık fırsat bulamıyorum girincede katılmıyorum konuşmalara yeniler gelmiş konuya çok muhabbete girmiyorm o yüzden :) kızın nasil şeker yüklemesi ne zamn. Adi eylül dimi kesin ?

Bz kesin karar verdik Eylül adı ve büyük ihtimal lede eylülün son haftası oluyo doğum :))

Cok şükür iyiyiz canim. Şeker yüklemesi haftaya yapilacak. Biz Eylül isminden eylülde doğmayacağı icin vazgectik nasip canım. Senin şeker yüklemen yapıldı mi?

Slm kizlar ya ben cok kotuyum bulanti kusmayi gectim midemde delici bi kazinma hissi var.aclikla toklukla hic alakasi yok yemek yemeyle fln hic biseyle geciremiyorum.3 4 gundur gece 1 saat uyumamisimdir.ne kusmaya benziyor ne bulantiya.varmi boyle bisey yasayan.surekli kraker leblebi biseyler atstryorum ama yok hiv bisey fayda etmiyor

merhaba arkadaşlar uzun süredir girmedim varmı bir değişiklik yanne okeanoss00 hamişlik nasıl gidiyor yeni güzel haberler varmı bu arada bende bişey yok 4 aydır fazla önemsemedim pek birşeyde yapmadım ama bundan sonra neler yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var önerilerinizi alabilirmiyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…