Ben yuvarlanıp gıdıyorum canım değişen bişy yok.. sen nasılsın son gelısmeler neler? Konuşamadık hiç haberimde yok.
Valla canım o kadar uzun zamandır girmedim ki buraya hic biseyi takip edemedim. Aylardir kafam boş sözde ama hala aynı yerde sayıyorum Rabbim daha nasip etmedi. Teşekkürler hatırlayıp sorduğun için
Canım iyiyim. Çalışmalara devam ama akışına bırakarak. Hala tık yok hatta dün regl oldum... Sen nasılsınosay3 nasılsin canım nerelerdesin? Hamilelik düşüncesi rafa mi kalktı yola devam mi?
Böyle düşünme lütfen bak burda da ümidini kesip şimdi Hamile olan arkadaşlar varAz evvel yine kan verdim . Biliyorum negatifi göreceğim . Daha şimdiden kaç tane erken test yaptım çıkmadı . Ümit işte . Ya çıkarsa diye. Çevredekiler sorunca düşünmüyoruz diyoruz , deli gibi çocuk istiyoruz aslında . Bütün Ümit'lerim tükendi . Sıkıldım artık . Ve içimi size dökmek istedim
Yaa merhaba canim biz de 8. Haftadayiz ayni sey bende de var o kazinma hissi.Ne kadar yersen ye asla gecmeyenSlm kizlar ya ben cok kotuyumbulanti kusmayi gectim midemde delici bi kazinma hissi var.aclikla toklukla hic alakasi yok yemek yemeyle fln hic biseyle geciremiyorum.3 4 gundur gece 1 saat uyumamisimdir.ne kusmaya benziyor ne bulantiya.varmi boyle bisey yasayan.surekli kraker leblebi biseyler atstryorum ama yok hiv bisey fayda etmiyor
Bugun dayanamadim dr a gittim.rennieduo verdi.geldim geleli 3 kere fln ictim az rahatlayor ama etkisi geciyor bakalim belki ictikce ins fayda ederYaa merhaba canim biz de 8. Haftadayiz ayni sey bende de var o kazinma hissi.Ne kadar yersen ye asla gecmeyen
Çok şükür canım iyiyim bende. Al benden de o kadar hala birşey yok. Kısmet. Yarin doktora gideceğim benimde sat 11 temmuzCanım iyiyim. Çalışmalara devam ama akışına bırakarak. Hala tık yok hatta dün regl oldum... Sen nasılsın
Maalesef Canım, kan sonucumdan sonra bir baktım ki adet olmuşum . Sonuçta negatif zatenBöyle düşünme lütfen bak burda da ümidini kesip şimdi Hamile olan arkadaşlar var
Sende anne olacaksın sadece herşeyin vakti zamanı var
İnşallah kan sonucuyla yüzün güler
canım öyle deme kendini o olguya kaptırma lütfen bunu çok bekledin ve istedin hormonlarının değişmesi seni etkiliyor canım. ama inan anne olunca bu günlerini özleyeceksin. yakında kuzunun tekmesini hissedeceksin ben yıllardır o tekrar teklemeyi emzirme mutluluğunu yaşamayı hayal ediyorum. bu güzel dönemi en güzel şekilde geçir çünkü senin tüm ruh halini ufaklıkta seninle yaşıyor ve hissediyor bunu bil mutlu ve rahat anne mutlu ve rahat bir bebek demek bunu unutma.okeanoss00 A anneveoglusu B Biravucmutluluk kalplerasi cok sagolun kizlar sonuc cikinca yazarim. Allah herkese hayirlisini nasip etsin... Ama tek bildigim cok zor hamilelik... bedenen ve psikolojik olarak cok yiprataci... Hic boyle dusunmezdim... Bunalimda gibi hic birsey keyif vermiyor... Depresyona mi girdim diye dunuyorum... Sanirim bi destege ihtiyacim var...
İyiyim canım. Sıcaklar çok zorluyor. Bu hamilelikte ateş basması denen şey çok kötü bir şeymiş. Nefessiz kalıyorum resmen. Allah yardımcım olsun. Minnak oğlan da iyi büyüyor teyzesi :)Sağolasın canım Allah razı olsun♡ sen nasılsın Mustafa Çınarımız nasıl
Sağolasın canım iyiyiz çok şükür. İnşallah güzel haberlerini alırız senin de. Ovulasyon testi kullanmadıysan kullanmanı tavsiye ederim. Ben o şekilde hamile kalmıştım.merhaba arkadaşlar uzun süredir girmedim varmı bir değişiklikyanne okeanoss00 hamişlik nasıl gidiyor yeni güzel haberler varmı bu arada bende bişey yok 4 aydır fazla önemsemedim pek birşeyde yapmadım ama bundan sonra neler yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var önerilerinizi alabilirmiyim :)
Hamilelik bir nevi hastalık gibi. Öyle değil diyorlar ama tam da öyle. Sıcaklar ve hormonlar hepimizi zorluyor canım. Çoğu hamile bu hissettiklerini hissediyor ben de dahil. Ama sonu güzel Allah'ın izniyle. Minnak adamlarımıza kavuşalım hepsini unutacağız. Sen tekmelerini hissettiğinde daha güçlü hissedeceksin kendini :)okeanoss00 A anneveoglusu B Biravucmutluluk kalplerasi cok sagolun kizlar sonuc cikinca yazarim. Allah herkese hayirlisini nasip etsin... Ama tek bildigim cok zor hamilelik... bedenen ve psikolojik olarak cok yiprataci... Hic boyle dusunmezdim... Bunalimda gibi hic birsey keyif vermiyor... Depresyona mi girdim diye dunuyorum... Sanirim bi destege ihtiyacim var...
Aynen Allah yardımcın olsun gerçekten çoook sıcak.... çalışan insana zorken hamile ve çalışan ve sıcak sayamycam daha fazla :))İyiyim canım. Sıcaklar çok zorluyor. Bu hamilelikte ateş basması denen şey çok kötü bir şeymiş. Nefessiz kalıyorum resmen. Allah yardımcım olsun. Minnak oğlan da iyi büyüyor teyzesi :)
Sağolasın canım iyiyiz çok şükür. İnşallah güzel haberlerini alırız senin de. Ovulasyon testi kullanmadıysan kullanmanı tavsiye ederim. Ben o şekilde hamile kalmıştım.
ben oğlumu 2 kasımda doğurmuştum ondan bilirim çok zor ağırlık dönemi başlıyor sıcakla sıcaklar sona ermesine yakında doğum oluyor çok zorluyor koca karınla bu sıcakları yaşamakHamilelik bir nevi hastalık gibi. Öyle değil diyorlar ama tam da öyle. Sıcaklar ve hormonlar hepimizi zorluyor canım. Çoğu hamile bu hissettiklerini hissediyor ben de dahil. Ama sonu güzel Allah'ın izniyle. Minnak adamlarımıza kavuşalım hepsini unutacağız. Sen tekmelerini hissettiğinde daha güçlü hissedeceksin kendini :)
Napalım çekiyoruz. Bidaha doğurursam mart anası olmak istiyorumAynen Allah yardımcın olsun gerçekten çoook sıcak.... çalışan insana zorken hamile ve çalışan ve sıcak sayamycam daha fazla :))
Benim doğumum da ekim sonu görünüyor. İlk defa sıcakları iliklerime kadar hissettim.ben oğlumu 2 kasımda doğurmuştum ondan bilirim çok zor ağırlık dönemi başlıyor sıcakla sıcaklar sona ermesine yakında doğum oluyor çok zorluyor koca karınla bu sıcakları yaşamak
Mesaj tekrarıben oğlumu 2 kasımda doğurmuştum ondan bilirim çok zor ağırlık dönemi başlıyor sıcakla sıcaklar sona ermesine yakında doğum oluyor çok zorluyor koca karınla bu sıcakları yaşamak
Yani bu aylarda hamile kalcan aslında tam o aylara denk geliyo :)) neyse bi daha ki sefere artk :)Napalım çekiyoruz. Bidaha doğurursam mart anası olmak istiyorum
Benden tavsiye kuzu sen yaza getirme hamileliğini :)Yani bu aylarda hamile kalcan aslında tam o aylara denk geliyo :)) neyse bi daha ki sefere artk :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?