2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Az evvel yine kan verdim . Biliyorum negatifi göreceğim . Daha şimdiden kaç tane erken test yaptım çıkmadı . Ümit işte . Ya çıkarsa diye. Çevredekiler sorunca düşünmüyoruz diyoruz , deli gibi çocuk istiyoruz aslında . Bütün Ümit'lerim tükendi . Sıkıldım artık . Ve içimi size dökmek istedim

Böyle düşünme lütfen bak burda da ümidini kesip şimdi Hamile olan arkadaşlar var
Sende anne olacaksın sadece herşeyin vakti zamanı var
İnşallah kan sonucuyla yüzün güler

Yaa merhaba canim biz de 8. Haftadayiz ayni sey bende de var o kazinma hissi.Ne kadar yersen ye asla gecmeyen

Yaa merhaba canim biz de 8. Haftadayiz ayni sey bende de var o kazinma hissi.Ne kadar yersen ye asla gecmeyen
Bugun dayanamadim dr a gittim.rennieduo verdi.geldim geleli 3 kere fln ictim az rahatlayor ama etkisi geciyor bakalim belki ictikce ins fayda eder

okeanoss00 A anneveoglusu B Biravucmutluluk kalplerasi cok sagolun kizlar sonuc cikinca yazarim. Allah herkese hayirlisini nasip etsin... Ama tek bildigim cok zor hamilelik... bedenen ve psikolojik olarak cok yiprataci... Hic boyle dusunmezdim... Bunalimda gibi hic birsey keyif vermiyor... Depresyona mi girdim diye dunuyorum... Sanirim bi destege ihtiyacim var...

Böyle düşünme lütfen bak burda da ümidini kesip şimdi Hamile olan arkadaşlar var
Sende anne olacaksın sadece herşeyin vakti zamanı var
İnşallah kan sonucuyla yüzün güler
Maalesef Canım, kan sonucumdan sonra bir baktım ki adet olmuşum . Sonuçta negatif zaten

canım öyle deme kendini o olguya kaptırma lütfen bunu çok bekledin ve istedin hormonlarının değişmesi seni etkiliyor canım. ama inan anne olunca bu günlerini özleyeceksin. yakında kuzunun tekmesini hissedeceksin ben yıllardır o tekrar teklemeyi emzirme mutluluğunu yaşamayı hayal ediyorum. bu güzel dönemi en güzel şekilde geçir çünkü senin tüm ruh halini ufaklıkta seninle yaşıyor ve hissediyor bunu bil mutlu ve rahat anne mutlu ve rahat bir bebek demek bunu unutma.

Sağolasın canım Allah razı olsun♡ sen nasılsın Mustafa Çınarımız nasıl
İyiyim canım. Sıcaklar çok zorluyor. Bu hamilelikte ateş basması denen şey çok kötü bir şeymiş. Nefessiz kalıyorum resmen. Allah yardımcım olsun. Minnak oğlan da iyi büyüyor teyzesi :)
Sağolasın canım iyiyiz çok şükür. İnşallah güzel haberlerini alırız senin de. Ovulasyon testi kullanmadıysan kullanmanı tavsiye ederim. Ben o şekilde hamile kalmıştım.

Hamilelik bir nevi hastalık gibi. Öyle değil diyorlar ama tam da öyle. Sıcaklar ve hormonlar hepimizi zorluyor canım. Çoğu hamile bu hissettiklerini hissediyor ben de dahil. Ama sonu güzel Allah'ın izniyle. Minnak adamlarımıza kavuşalım hepsini unutacağız. Sen tekmelerini hissettiğinde daha güçlü hissedeceksin kendini :)

Aynen Allah yardımcın olsun gerçekten çoook sıcak.... çalışan insana zorken hamile ve çalışan ve sıcak sayamycam daha fazla :))

ben oğlumu 2 kasımda doğurmuştum ondan bilirim çok zor ağırlık dönemi başlıyor sıcakla sıcaklar sona ermesine yakında doğum oluyor çok zorluyor koca karınla bu sıcakları yaşamak

ben oğlumu 2 kasımda doğurmuştum ondan bilirim çok zor ağırlık dönemi başlıyor sıcakla sıcaklar sona ermesine yakında doğum oluyor çok zorluyor koca karınla bu sıcakları yaşamak
Benim doğumum da ekim sonu görünüyor. İlk defa sıcakları iliklerime kadar hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…