- 2 Ekim 2016
- 673
- 1.126
- 33
- 42
Korunmayı bıraktıktan sonra olursa bu aylarda doğum yaparım Allah izin verirse. Çalışmıyorum nasılsa evde mis gibi geçer :)) sıcağa hiç gelemiyorum hiç :)Benden tavsiye kuzu sen yaza getirme hamileliğini :)
24 temmuz canimberen20 senin bat ne zaman canım
benimde 22 temmuz yakınız inşallah güzel haberler alırız bizim sayfaya baksana güzel bir haber var24 temmuz canim
Batman yanıyor ben yanıp daralıyorum özetle :) senin cinsiyet netleşmiş miydi canım hatırlamıyom ,hazırlıklar nasıl gidiyorBnde çok şükür iyiym . Nasl gidiyor bakalm sicakalrda bn bitiyorm sabaha kadr aglicm az kaldo
Maşallah canım herşey yolunda olsun az kaldı sancılar normal artık. Normali bekliyosun dimiDün kontroldeydim herşey yolunda dedi ama agiralardan duramıyorum birde sıcaktan yemek yiyemiyorum zayıflamıştır 2 kg kaybetmisim artık belim tutmuyor sizler nasılsınız ses seda yok kimseden
Selam uzun zamandır yoktum şimdi msj ını görünce yazmak istedim neler oldu bilmiyorum takip edemedim fakat inan senin haftalardayken bende öyleydim bir bunalım hali söz konusuydu hep hamilelik bumu şimdi bidaha yok felan diyodum yani Allahım günah yazmasın ama ilerleyince herşey değişti merak etme yaşanabilcek şeyler çok güzel günler seni bekliyor. Ben şimdi ağırlaşma kısmına geçtim biraz daha yoruluyosun ama 7. Aya kadar çok güzel olacak. Sonrada merak ve heyecanlar güzel ve bakmışsın melek kucağındaokeanoss00 A anneveoglusu B Biravucmutluluk @kalplerasi cok sagolun kizlar sonuc cikinca yazarim. Allah herkese hayirlisini nasip etsin... Ama tek bildigim cok zor hamilelik... bedenen ve psikolojik olarak cok yiprataci... Hic boyle dusunmezdim... Bunalimda gibi hic birsey keyif vermiyor... Depresyona mi girdim diye dunuyorum... Sanirim bi destege ihtiyacim var...
Iyiyiz canim idare etmeye çalışıyoruz. Sen nasilsin?Kızlarrrr selammm nasılsınızzz ben uzun zamandır giremiyorum merak ettim herşey yolundadır umarım.
B BiravucmutlulukZK_ASK F fatmaelifnur okeanoss00 S selifor friendlyfriendly takipte edemedim neler yaptınız. Tabi daha adını unuttuğum herkesss
Bende iyiyim ağırlaştım artık ama iyiyim çok şükür zaman geçiyor hemen herkes büyüttü bebişleri maşallahhhIyiyiz canim idare etmeye çalışıyoruz. Sen nasilsin?
Zaman ilerliyor canim :) Hayirlisiyla dogduklari günleri de haber edelim insallah :)Bende iyiyim ağırlaştım artık ama iyiyim çok şükür zaman geçiyor hemen herkes büyüttü bebişleri maşallahhh
Kızlarrrr selammm nasılsınızzz ben uzun zamandır giremiyorum merak ettim herşey yolundadır umarım.
B BiravucmutlulukZK_ASK F fatmaelifnur okeanoss00 S selifor friendlyfriendly takipte edemedim neler yaptınız. Tabi daha adını unuttuğum herkesss
Gene aynı gün adet olmuşuz:)Çok şükür canım iyiyim bende. Al benden de o kadar hala birşey yok. Kısmet. Yarin doktora gideceğim benimde sat 11 temmuz
Ya inanmıyorum allahım bagıslasın saglıkla kucağını almayi nasip etsin canım ben uzun zaman çok mutlu oldum ikiz hamisimiz varKizlar ikizlerim geliyormusss
Ben yasadım canım normal gercekten feci bi durum biliyorum zamanla azılıyo bide hamilelik reflusu olabilir bende oldu dr gaviscon verdi dr danıs inş cabucak atlatırsın benim 10. Haftaya kadar surdu sonra yanmaya dondu allah yar ve yardımcımız olsun çok ağladım ama azalır en kısa zamanda inşallah kraker leblebi ise yaramiyo dene surekli ve sık beslenSlm kizlar ya ben cok kotuyumbulanti kusmayi gectim midemde delici bi kazinma hissi var.aclikla toklukla hic alakasi yok yemek yemeyle fln hic biseyle geciremiyorum.3 4 gundur gece 1 saat uyumamisimdir.ne kusmaya benziyor ne bulantiya.varmi boyle bisey yasayan.surekli kraker leblebi biseyler atstryorum ama yok hiv bisey fayda etmiyor
Klomene başladık yeniden canım en son martta kullanmıştımGene aynı gün adet olmuşuz:)
Hakkımızda hayırlısı olsun canım. Doktora ne için gideceksin
Evet canm kesin kız :) Maraş daha çok yaniyo 42 43Batman yanıyor ben yanıp daralıyorum özetle :) senin cinsiyet netleşmiş miydi canım hatırlamıyom ,hazırlıklar nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?