2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Dün kontroldeydim herşey yolunda dedi ama agiralardan duramıyorum birde sıcaktan yemek yiyemiyorum zayıflamıştır 2 kg kaybetmisim artık belim tutmuyor sizler nasılsınız ses seda yok kimseden

Dün kontroldeydim herşey yolunda dedi ama agiralardan duramıyorum birde sıcaktan yemek yiyemiyorum zayıflamıştır 2 kg kaybetmisim artık belim tutmuyor sizler nasılsınız ses seda yok kimseden
Maşallah canım herşey yolunda olsun az kaldı sancılar normal artık. Normali bekliyosun dimi

Selam uzun zamandır yoktum şimdi msj ını görünce yazmak istedim neler oldu bilmiyorum takip edemedim fakat inan senin haftalardayken bende öyleydim bir bunalım hali söz konusuydu hep hamilelik bumu şimdi bidaha yok felan diyodum yani Allahım günah yazmasın ama ilerleyince herşey değişti merak etme yaşanabilcek şeyler çok güzel günler seni bekliyor. Ben şimdi ağırlaşma kısmına geçtim biraz daha yoruluyosun ama 7. Aya kadar çok güzel olacak. Sonrada merak ve heyecanlar güzel ve bakmışsın melek kucağında

İyi geceler kızlar. Bugün canım çok sıkıldı. Ya benim eski doktorum maddi sebeple gitmediğim doktor bilenler vardır söylemiştim fiyatı arttı diye bırakmak zorunda kalmıştım. O bana ne rahim filmi gerekli demişti ne polikistik demişti ben yine ikinci doktorun şu an gittiğim yani kuşku düşürmesiyle içime gidip o kadar para verdim şükür temiz çıktı ama en az 3ay istediğim doktora giderdim o parayla. Neyse para mesele değil şimdilik bugün doktor bana ne dese begenirsiniz kaç defadır canımı sıkan kadın sana pko demek doğru olmaz tam olarak öyle değilsin yani i mi etti geveledi ben hani böyle demiştiniz başka alternatifi yok mu işte ne yapabiliriz minimuma indirmek için falan dedim aylardır sürekli aynı şey yaşamaktan yoruldum çünkü. İlk aylar memnun kalmıştım ama bu ay yerle bir etti doktorun tutarsız konuşmaları başka şeyler de sordum hiç cevap veremedi önceki doktorum gerçekten ne kadar kaliteliymiş şimdi daha iyi anlıyorum ah şu para gözü kör olsun. Hayat çok acı. Şimdi korkuyorum oğlumda olduğu gibi Allah korusun bir sorun olsa bu anlar mi diye. Nokta atışı tedaviler yapmıştı bana oğlumda doktor. Elim kolum bağlı sanki ne yapacagimi bilmiyorum kızlar. İlaca yeniden başladık günde 1dedi. Ben oğlum da çatlama sorunu var diye incir kürü kullanıp 12. Gün gitmiştim iğne vurmuştum ilk ayda olmuştu şükür. Tabi nasip de bunuda aynen böyle söyledim e o zaman bu ayda incir iç ilacı günde bir iç incir yapacaksın diye dedi çok tutarsız konuşunca çok sinir oldum ya

Ben yasadım canım normal gercekten feci bi durum biliyorum zamanla azılıyo bide hamilelik reflusu olabilir bende oldu dr gaviscon verdi dr danıs inş cabucak atlatırsın benim 10. Haftaya kadar surdu sonra yanmaya dondu allah yar ve yardımcımız olsun çok ağladım ama azalır en kısa zamanda inşallah kraker leblebi ise yaramiyo dene surekli ve sık beslen

Batman yanıyor ben yanıp daralıyorum özetle :) senin cinsiyet netleşmiş miydi canım hatırlamıyom ,hazırlıklar nasıl gidiyor
Evet canm kesin kız :) Maraş daha çok yaniyo 42 43 hazırlıklar devam ediyor daha çok biseyi yok ufak tefek kiyaft var araba da almicam malum kışın kullanamam bahara doğru alicam .. beşikte annemgilden öyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…