- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Hayırlısı olur insalah canım. Bende aynı bir öyle bir böyle geçiyor günler. Bekliyorum adet olmayı ama henüz olmadım. Test de negatif. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin insalah. Dua ile.
Sat 7 hazirandı da bat belli olmuyor son iki aydır 32 günde oluyordum öncesi çok karışık. Dündü ona göre yani ağrı var ama icraat yok. Malesefcanım bat ne zamandı inşallah meleğin gelmiştir sağlıkla
yumurtlama testi kullanıyor musunSat 7 hazirandı da bat belli olmuyor son iki aydır 32 günde oluyordum öncesi çok karışık. Dündü ona göre yani ağrı var ama icraat yok. Malesef
Yok canım hiç kullanmadım. İnternetten alma imkanım yok burada öğrendim zaten nasıl olduğunu denemedim hiçyumurtlama testi kullanıyor musun
Canım kendini iyi hissetmiyorsan git. Son haftalar ne olur ne olmaz için rahatlar hemKarnim belim her yerim agriyo 5 dk da tuvalete gdyom karnim taş gibi oluyor kasiklarim agriyo yatamiyom esimedediyemedim normalmiki acile gidiyimmi normalmiki
Canim ne guzel haberler ya cok sevindim... Masallah allah sagsaglim kucagina almayida nasip etsin... Cok guzel ya... Allah isteyen herkese nasip etsin..Duyduk canim cok sukur ikisinidr saolasin..senin nasil gidiyor :)
Sagolasin canim, iyiyim ikili test yaptirdim negatif cikti... Ama yinede yastan dolayi kan testi yaptirdim yurtdisina gitcek sonucu 2 hafta sonra gelicek.bu arada cinsiyeti netlesti dr. Erkek dedi. Bayagi heycanlandik cinsiyetten sonra.İyi günler, kızlar nasılsınız?? Epey oldu giremiyorum nabersiniz :)))) @okeanoss00 @NisaberatimBabies16 yanne S selifor @Zanamm174 Htckbrysl @friendlyfriendly
@Zehra ungrms
Tsekkur ederim canim saolasin.rabbim hepimizin kucagimaza almayi nasip etsin ins.herkesede nasip etsin :)Canim ne guzel haberler ya cok sevindim... Masallah allah sagsaglim kucagina almayida nasip etsin... Cok guzel ya... Allah isteyen herkese nasip etsin..
Bugündu canım hamd olsun iyi hersey idrar yolu enfeksiyonm çıkmıştı bol su ic demislerdi ictim tekrarlicam testi ikili test yaptiricam birde onu telaslari var insaAllah temiz güzel çıkar herseyÇok şükür canm sıcaklar harici herşey guzl :) kontrol ne zamn snin
Dün acile gittim doktor hafif sancim var dedi ben yerimde duramıyorum dedim enfeksiyon çıktı bir içimlik ilaç verdi bol bol su iç dedi cuma günü normal kontrole gidecem artık kontrollere haftadan haftaya olcak sizler nasılsınız nasıl gidiyor ellerim ayaklarım şişti
Benim beklenen gün geldi. Artık umutlar başka bahara. Adet oldum canım en sancılısındanZK_ASK
Sagolasin canim, iyiyim ikili test yaptirdim negatif cikti... Ama yinede yastan dolayi kan testi yaptirdim yurtdisina gitcek sonucu 2 hafta sonra gelicek.bu arada cinsiyeti netlesti dr. Erkek dedi. Bayagi heycanlandik cinsiyetten sonra.
Niye bu kadae gecikti kiBenim beklenen gün geldi. Artık umutlar başka bahara. Adet oldum canım en sancılısındanZK_ASK
Bi oğluş daha eklendi topiğe :) hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz canım maşallah size♡Sagolasin canim, iyiyim ikili test yaptirdim negatif cikti... Ama yinede yastan dolayi kan testi yaptirdim yurtdisina gitcek sonucu 2 hafta sonra gelicek.bu arada cinsiyeti netlesti dr. Erkek dedi. Bayagi heycanlandik cinsiyetten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?