2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Hayırlısı olur insalah canım. Bende aynı bir öyle bir böyle geçiyor günler. Bekliyorum adet olmayı ama henüz olmadım. Test de negatif. Rabbim hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin insalah. Dua ile.

canım bat ne zamandı inşallah meleğin gelmiştir sağlıkla

Karnim belim her yerim agriyo 5 dk da tuvalete gdyom karnim taş gibi oluyor kasiklarim agriyo yatamiyom esimedediyemedim normalmiki acile gidiyimmi normalmiki

Karnim belim her yerim agriyo 5 dk da tuvalete gdyom karnim taş gibi oluyor kasiklarim agriyo yatamiyom esimedediyemedim normalmiki acile gidiyimmi normalmiki

Canim ne guzel haberler ya cok sevindim... Masallah allah sagsaglim kucagina almayida nasip etsin... Cok guzel ya... Allah isteyen herkese nasip etsin..
Tsekkur ederim canim saolasin.rabbim hepimizin kucagimaza almayi nasip etsin ins.herkesede nasip etsin :)

Çok şükür canm sıcaklar harici herşey guzl :) kontrol ne zamn snin
Bugündu canım hamd olsun iyi hersey idrar yolu enfeksiyonm çıkmıştı bol su ic demislerdi ictim tekrarlicam testi ikili test yaptiricam birde onu telaslari var insaAllah temiz güzel çıkar hersey

Lutfen banada yardimci olurmusunuz ben aşılama yapdirmak isdiyorum ama rahmim eyri biraz korkuyorum aci verirmi?yapdiranlar yatdimci olurmu.konu acdim kimse birsey yazmiyor

Dün acile gittim doktor hafif sancim var dedi ben yerimde duramıyorum dedim enfeksiyon çıktı bir içimlik ilaç verdi bol bol su iç dedi cuma günü normal kontrole gidecem artık kontrollere haftadan haftaya olcak sizler nasılsınız nasıl gidiyor ellerim ayaklarım şişti

OĞLUMDA SON DÖNEMDE BENDE DE OLMUŞTU CANIM BOL BOL SU İÇ TAVSİYEM

Sagolasin canim, iyiyim ikili test yaptirdim negatif cikti... Ama yinede yastan dolayi kan testi yaptirdim yurtdisina gitcek sonucu 2 hafta sonra gelicek.bu arada cinsiyeti netlesti dr. Erkek dedi. Bayagi heycanlandik cinsiyetten sonra.

CANIM BEBİŞ ERKEKMİŞ GÖZÜN AYDIN. SAĞLIKLA GELSİN PAŞAM. CANIM YAŞIN KAÇ
İKİLİ TESTE SORUN YOKSA NİYE GÖNDERDİNİZ TESTİ BENDE İLERİKİ YAŞ GEBELİĞİ YAŞAYACAĞIM ALLAH NASİP EDERSE BİLGİ EDİNMEK İÇİN SORUYORUM

Sagolasin canim, iyiyim ikili test yaptirdim negatif cikti... Ama yinede yastan dolayi kan testi yaptirdim yurtdisina gitcek sonucu 2 hafta sonra gelicek.bu arada cinsiyeti netlesti dr. Erkek dedi. Bayagi heycanlandik cinsiyetten sonra.
Bi oğluş daha eklendi topiğe :) hayırla sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz canım maşallah size♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…