Ayyy süper bir haber maşallah canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla gelsin kuzularınKizlar ikizlerim geliyormusss
Hayırlısı canım öyle ne diyeyim. Allah razi olsunCANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH BU AY RABBİM HAYIRYLISI İLE NASİP EDER
benden hemen sonra çektirdi oda. ben temmuzda adet olursam 3. adeti görmüş olacağımNiye bu kadae gecikti kiüzülmedim desem yalan olur canım ya bu ay dr a git bence 3.günü. çalışmalar hızlansın bak rahim filminin kaçıncı ayı bu üç mü oluyor
Allah razi olsun canım. Hayırlısı ne diyeyim oldu artık desek de boş da gerçi olmayınca olmuyor kısmet. Mayıs 12inde çektirmiştim filmi bu ikinci adet oluyor. Doktor yolu göründü bakalım hayırlısı sağ ol canım varlığın desteğin içinNiye bu kadae gecikti kiüzülmedim desem yalan olur canım ya bu ay dr a git bence 3.günü. çalışmalar hızlansın bak rahim filminin kaçıncı ayı bu üç mü oluyor
Evet canım mayıs in 12 inde çekildim ikinci adet oldu ondan sonra. Bakalım artıkbenden hemen sonra çektirdi oda. ben temmuzda adet olursam 3. adeti görmüş olacağım
Duan sna vesile oldu belkide :) hayırlısı Allahım sağlık versn ikisinedeAmin canim.Aynen oyle oldu canim ya rabbime sukurler olsun.ramazanda kandilde cocugu olmayan herkese tek tek isimleriyle dua etmistim allahim onlara cifter cifter ver bana tek versend e olur ben teke raziyim diye.rabbim bana cift vermis sukurler olsun :)
Hc çıkamıyom ya esim hc bırakmıyor hele mahvolursun diyo .Hadi gene iyisin sıcaklar hafiflediğinde doğumun olacak inşallah :) dışarı çıkma fazla bu sıcak insanı yamultur :))
İnslh oda temiz gelir da dahada rahatlar ve heyecanlanirsiniz :) Allahım sağlık versin en zorlu zamanları atlatmak uzeresin :)Sagolasin canim, iyiyim ikili test yaptirdim negatif cikti... Ama yinede yastan dolayi kan testi yaptirdim yurtdisina gitcek sonucu 2 hafta sonra gelicek.bu arada cinsiyeti netlesti dr. Erkek dedi. Bayagi heycanlandik cinsiyetten sonra.
Enfeksiyoninun en iyi çözümü su canm bol ic hele bu sıcaklarda. Kendinide sıcak tutmaya çalış . :) Testin temiz gelir umarm kafam rahat devam edersnBugündu canım hamd olsun iyi hersey idrar yolu enfeksiyonm çıkmıştı bol su ic demislerdi ictim tekrarlicam testi ikili test yaptiricam birde onu telaslari var insaAllah temiz güzel çıkar hersey
benden hemen sonra çektirdi oda. ben temmuzda adet olursam 3. adeti görmüş olacağım
rabbim bu ay nasip eder inşallahEvet canım mayıs in 12 inde çekildim ikinci adet oldu ondan sonra. Bakalım artık
Bende önümüzdeki aylarda çektiririm bi daha adet olaymda sabırsızlıkla bekliyorum
Cok fena bir iltihaplanmam var. Gobek deligimden bile kotu kokulu bir akinti geliyor. Hemen yarina randevu aldim kotu bisey cikar mi ki ?
hamileliğiniz hayırlı olsun canım. bol bol su için size tavsiyem hiç ihmal etmeyin
Icebildigim kadar iciyorum canım insaAllah fayda etmistir sagol canım benim saglikla kucağımiza alalim bebeklerimiziEnfeksiyoninun en iyi çözümü su canm bol ic hele bu sıcaklarda. Kendinide sıcak tutmaya çalış . :) Testin temiz gelir umarm kafam rahat devam edersn
Ben de uzun zamandır giremedim canım iyiyim sen nasılsınİyi günler, kızlar nasılsınız?? Epey oldu giremiyorum nabersiniz :)))) @okeanoss00 @Nisaberatim @Babies16 @yanne S seliforZanamm174 Htckbrysl friendlyfriendly
@Zehra ungrms
Dr 2 ay korun demişti kürtaj sonrası. İlk ay doldu. Rahim filmi önermedi henüz görüşmedim şu adet olamama durumunu söylediğimde ona göre bi yol çizilir daha eşim ve benim tahlil yaptırmamız gerekiyor hiç yapasım yok rahim filmini de adetim normal olsun diye istiyorum yine korunurum bencanım korunma varmı şimdi sizde dr önerdimi rahim filmi
Canim merhaba ekim annelerinde goremiyorum artik seni ama aklimdasin . Insallah her sey yolundadir. Biz çok şükür iyiyiz inşallah hepimiz icin böyle devam eder rabbim burdaki tüm arkadaslarima da hayirli zamanda sağlıkla evlatlar nasip etsin insallah.İyi günler, kızlar nasılsınız?? Epey oldu giremiyorum nabersiniz :)))) @okeanoss00 @Nisaberatim @Babies16 @yanne S seliforZanamm174 Htckbrysl friendlyfriendly
@Zehra ungrms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?