2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Niye bu kadae gecikti ki üzülmedim desem yalan olur canım ya bu ay dr a git bence 3.günü. çalışmalar hızlansın bak rahim filminin kaçıncı ayı bu üç mü oluyor
benden hemen sonra çektirdi oda. ben temmuzda adet olursam 3. adeti görmüş olacağım

Niye bu kadae gecikti ki üzülmedim desem yalan olur canım ya bu ay dr a git bence 3.günü. çalışmalar hızlansın bak rahim filminin kaçıncı ayı bu üç mü oluyor
Allah razi olsun canım. Hayırlısı ne diyeyim oldu artık desek de boş da gerçi olmayınca olmuyor kısmet. Mayıs 12inde çektirmiştim filmi bu ikinci adet oluyor. Doktor yolu göründü bakalım hayırlısı sağ ol canım varlığın desteğin için

Duan sna vesile oldu belkide :) hayırlısı Allahım sağlık versn ikisinede

Sagolasin canim, iyiyim ikili test yaptirdim negatif cikti... Ama yinede yastan dolayi kan testi yaptirdim yurtdisina gitcek sonucu 2 hafta sonra gelicek.bu arada cinsiyeti netlesti dr. Erkek dedi. Bayagi heycanlandik cinsiyetten sonra.
İnslh oda temiz gelir da dahada rahatlar ve heyecanlanirsiniz :) Allahım sağlık versin en zorlu zamanları atlatmak uzeresin :)

Bugündu canım hamd olsun iyi hersey idrar yolu enfeksiyonm çıkmıştı bol su ic demislerdi ictim tekrarlicam testi ikili test yaptiricam birde onu telaslari var insaAllah temiz güzel çıkar hersey
Enfeksiyoninun en iyi çözümü su canm bol ic hele bu sıcaklarda. Kendinide sıcak tutmaya çalış . :) Testin temiz gelir umarm kafam rahat devam edersn

Cok fena bir iltihaplanmam var. Gobek deligimden bile kotu kokulu bir akinti geliyor. Hemen yarina randevu aldim kotu bisey cikar mi ki ?

Enfeksiyoninun en iyi çözümü su canm bol ic hele bu sıcaklarda. Kendinide sıcak tutmaya çalış . :) Testin temiz gelir umarm kafam rahat devam edersn
Icebildigim kadar iciyorum canım insaAllah fayda etmistir sagol canım benim saglikla kucağımiza alalim bebeklerimizi

canım korunma varmı şimdi sizde dr önerdimi rahim filmi
Dr 2 ay korun demişti kürtaj sonrası. İlk ay doldu. Rahim filmi önermedi henüz görüşmedim şu adet olamama durumunu söylediğimde ona göre bi yol çizilir daha eşim ve benim tahlil yaptırmamız gerekiyor hiç yapasım yok rahim filmini de adetim normal olsun diye istiyorum yine korunurum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…