- 30 Ağustos 2016
- 1.191
- 1.665
- 63
- 36
Ayy inşallah bak simdi tekrar umutlandım aslında önemli degil ama merak öldürüyo beniAmin canim, Rabbim tez zamanda hayirlisi ile nasip etsin insAllah
Eger doktorun 12ci haftada ultrasonda bebegin Nub'u net yakalayabilirse cinsiyetini 80% tahminin olabilir cnm.
Bende kizimi oyle tahmin etmistim ve dogru cikti
Teşekkür ederim canımAmin canim, Rabbim tez zamanda hayirlisi ile nasip etsin insAllah
Eger doktorun 12ci haftada ultrasonda bebegin Nub'u net yakalayabilirse cinsiyetini 80% tahminin olabilir cnm.
Bende kizimi oyle tahmin etmistim ve dogru cikti
Belli değil canım, senin belli miHayirlisiyla dogsalardi. Normal mi sezeryan mi olucak snin belli mi
Yaa bi kaç aydır iğnede olmuyordun ilk iğnende hayırlıca tutsun inşallah sağlığıyla gelsin seni çok bekletti bu ay bizlere müjdeni vermeyi nasip eder inşallah Rabbim ♡ZK_ASK nasılsin canım? Bugün iğneyi oldum solda iki yumurta olmuş bu ilk benim için hep tek oluyordu. Hayırlısı bakalım. Dua eder dua beklerim
Süpriz bu ansızın gelir beklemediğin bi anda :) nasip işi hayırlısı olsun hakkında... dualarımdasınız hepiniz. Bende şükür iyiym betam yeni sıfırlandı diyet spor tekrar başladım devam hayata :)Nasıl olayım canım yuvarlanıp gidiyoruz çok şükür bekliyoruz meleğimizi ne zaman bize sürpriz yapacak diye sen nasılsın
Aa öyle mi dr bize 6 hafta demişti niye acaba aradım tlfnu da kapalı. Dr hem bana hem eşime bakılmasını istedi sperm testi yaptır falan dedi kısaca bizi dünyanın işi bekliyo :) sen işe ne zaman gidiyorsn canm karar verdn mi iyi misin biraz dahaCanim benim ya kusura bakma ise gitmeyince bilgisayardanda uzak duruyorum bu nedenle girmiyorum. Telefondan bakiom boyle arada telefonda da hic keyif vermiyor:) ama dikkat ederim canim. Bu arada pihtilasma testi benim kurtaj oldugum gun yapilmisti. Belli bir suresi oldugunu sanmiyorum. Birde bu gebelegimden once hormon testleri yapilinca yine pihtilasmaya bakilmisti. Kromozon testi hic gerek duymadi benim dr. Ysptirmadigim icin bilmiyorum.
Allah razi olsun canım. Evet en son martta iğne vurulmuştum Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah sağ ol canım. İlk haber vereceğim insanlardan birisin insalah senin de hayırlısıyla haberini alırız. Düşünmek istemiyorum ama bu iki yumurta olduğu halde de olmazsa sanırım artık umudum iyice tükenir. Rabbim hayr etsin dua et olur mu?Yaa bi kaç aydır iğnede olmuyordun ilk iğnende hayırlıca tutsun inşallah sağlığıyla gelsin seni çok bekletti bu ay bizlere müjdeni vermeyi nasip eder inşallah Rabbim ♡
Allah razi olsun canım. Evet en son martta iğne vurulmuştum Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah sağ ol canım. İlk haber vereceğim insanlardan birisin insalah senin de hayırlısıyla haberini alırız. Düşünmek istemiyorum ama bu iki yumurta olduğu halde de olmazsa sanırım artık umudum iyice tükenir. Rabbim hayr etsin dua et olur mu?
Merhabalar,Kızlar Selam nasılsınız? laparoskopi sonrası bu ay ilk deneme olacak, tüplerimden biri alınmıştı, biz hiç gün takibi yapamıyoruz yani ovülasyon testi yaptım koyu günleri değerlendirmedik, değerlendirmeyincede geriliyorum, testi yapmayınca da boşa geçiyor diye geriliyorum ama sonuç olarak iki günde bir olması mümkün olmuyor,düşünmesem daha iyi olur belki diyecem ama o da mümkün değil.
rahim filmi çektirmiş miydinMerhabalar,
Ben de bu ay adet olursam histereskopi olacağım.
Çünkü hormonal ve sperm sorunu yok, ama rahme düzeltme yapılacak.
Bu arda ovulasyon testi ben de kullandım değerlendirdim de o günleri yine de olmamıştı.
2 günde bir hep mümkün olmuyor ki.
Ama adet bitimindne 10-12 gün süresinde 2 günde bir deniyoruz. Fakat tüm ay olmuyor bizim de.
Şart değil aslında canm bn ağustosta kurtaj oldum kasımda yaptırdım cnku önce doktor gerek yok dedi sonra biz israr ve çabalarla başka doktorlar deneye deneye ancak o ayı buldu ama son kurtajdan 1bucuk 2 ay öncesinde yapılması iyi olmazmış önceki hamileligimde etkisi kalmıştı diyedir sanırm sn artk istediğin zamn yaptırabilirsin. Araştırma hastanesinde kadın doğuma git orda hematoloji ye yolluyorlar onlar istiyo bütün tahlilleri . Hadi hayırlısı olsun sonuç çıkması 1 ayı buluyor habern olsn bebgi hemen dusunuyorsan hemen gtsen iyi olur daha sonuç bekliceksn cnku. :) Baska aklına takılan varsa sor canm.B Biravucmutluluknerdesinn helppp!!
Sana birşey soracağım canım ya. Dr bize kromozom ve pıhtılaşma tahlili yaptırmamızı söylemişti. Ama belirli sebeplerden dolayı biz gidemedik. Bir yandan da benim artk doktor yüzü görmek istememe gibi durumum olduğu için savsakladım, evet.
Benin arkadasta iki kez peşpeşe kimyasal yaşadı onada bu testlerden yapılması istendi. Oda bende şuan unuttuk bu tahlillerin yapılacağı bir zaman var mı? Yani kürtajdan 6 hafta sonra mı yapılması gerekli? Yoksa istediğimiz zaman yaptırabiliyo muyuz? Sen nasıl yaptırmıştın anlatırmısın ışık ol
Büyük ihtimal sezeryan demişti önce ama son aylar konusurz dedi bu kontrolde konusucam 32 haftalık oluyo artk konuşmak gerk kendimi ona gore hazirlimBelli değil canım, senin belli mi
Şart değil aslında canm bn ağustosta kurtaj oldum kasımda yaptırdım cnku önce doktor gerek yok dedi sonra biz israr ve çabalarla başka doktorlar deneye deneye ancak o ayı buldu ama son kurtajdan 1bucuk 2 ay öncesinde yapılması iyi olmazmış önceki hamileligimde etkisi kalmıştı diyedir sanırm sn artk istediğin zamn yaptırabilirsin. Araştırma hastanesinde kadın doğuma git orda hematoloji ye yolluyorlar onlar istiyo bütün tahlilleri . Hadi hayırlısı olsun sonuç çıkması 1 ayı buluyor habern olsn bebgi hemen dusunuyorsan hemen gtsen iyi olur daha sonuç bekliceksn cnku. :) Baska aklına takılan varsa sor canm.
Allah razi olsun canım. Desteğin için. Günde tek ilaç içtim ayrıca incir de kür yapıp içtim şükür büyüdü. İnşallah tutar. Hayırlı haberlerde buluşalım canım. Zaten demişti oglumundaki doktorum bizim istediğimiz tek ve kaliteli yumurta diye. İnşallah öyle olur. Rabbim hayr etsin. Bu süreç böyle sıkıntılı düşünceli biliyorsun inşallah en az hasarla geçerBence yanlış düşünüyorsun kuzum. Benim klomenle 5 yumurtam olurdu hiç biri tutmazdı adet olurdum. Nette çok okudum 4-5 yumurtayla sonuç negatif bir tane yumurtayla pozitifi gören.. Bunun yumurtanın sayısıyla hiç alakası yok bak senin ilaçsız yumurtan buyuyo iğne desteğiyle çatlatılıyo Rabbim nasip eder de bu ay olsun inşallah. Çünkü oğluşta da ilk iğnende olmuştu dimi... geçmişi bıraktık bu senin ilk iğnen olsun ve Rabbim yine nasip etsin güldürsün yüzünüzü, hayırlı sağlıklı ve salih evlat versin inşallah ♡
evet çektirdim, patololojk birşey yok.Kızlar Selam nasılsınız? laparoskopi sonrası bu ay ilk deneme olacak, tüplerimden biri alınmıştı, biz hiç gün takibi yapamıyoruz yani ovülasyon testi yaptım koyu günleri değerlendirmedik, değerlendirmeyincede geriliyorum, testi yapmayınca da boşa geçiyor diye geriliyorum ama sonuç olarak iki günde bir olması mümkün olmuyor,düşünmesem daha iyi olur belki diyecem ama o da mümkün değil.
rahim filmi çektirmiş miydin
O zaman histeroskopi olman da fayda var tabi.evet çektirdim, patololojk birşey yok.
sadece ters rahim görüyünor, tüpler de açık.
ama rahimde biraz şekil bozukluğu var gibi.
Yani olmamasında ihtimaller bu gibi.O zaman histeroskopi olman da fayda var tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?