2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

İnşaallah canım sizlerde benim duamdasınız sadece bu ay bira daha fazla duaya ihtiyacım var eşim yurtdışına gidebilir 4ay olmayacak giderse nasıl olur bilmiyorum
Sen korunacak mısın akışına mı bırakacaksın canım

Yaa canimm benim toparlandim geldim :)) sen nasilsinn bakalim
Allah a şükür canım. İyiyim. Bildiğin giibi henüz anne adayı değilim. Kısmet. Benimde sat 11 temmuz. 22 temmuzda iğne vuruldum henüz çok yeni. Bakalım. Hayırlısı. Senin toparlanmana sevindim. Rabbim hayırlı sonuçlar versin inşallah

Bu hafta ufak ufak gitmeye caliscam vallahi bigun iyiyim bigun kotu... Sabahlar olmuyor... Komik ama kendime soz geciremiyirum..
Ya bu dr. Ben Anlamadim zaten. Biri icin gecerli olan oburu icin gecersiz... Bazen hicbiseyden anlamadiklarini dusunuyorum.
Kendimce sana onerim esin sperm testini yapsin once... Ondan sonra sen kendi testlerinide ysptirursin... Vallahi benim esim testi iyi cikmisti ama sivilasma suresi uzundu antibiotik kkullandigi ay bu gebelegim oldu ve biliosun simdilik iyi gidio en azindan kritik zamanlari atlattim.
Senin gebeliklerin hep bi saibe oldu kimyasal derken dis gebelik dendi birde rahim filmi cektirebilirsin...
Hormon testlerinde bi sikinti cikacagini dusunmuom... Allahim en hayirlisini nasip etsin sana canim...

Merhaba kızlar adetim gecikti ve, testim böyle çıktı.
Kan testi yaptıramadım henüz.
Silik çıktığında var mıdır hamilelik ?

Eklentiler

• IMG_2073.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 47
Maşallah 17 hafta oldğnu gördük gerisi de gelir inşallah canım... benim ilk dr da dengesizdi. Kimyasala benziyor dedi ama dış gebelik olduğu patoloji sonucunda çıktı.. dış gebelikte yumurtladığın tarafta dölleniyorya ben o ay sağdan yumurtladım ve sağ tarafım şişiyodu orda sertlik çoktu. İkinci gebelikte aynı dr baktı rahim duvarın kalın ilkinde değildi dedi. Keseyi vs görmüştük zaten. Diğer dr kalbi durmuş dedğnde ilk dr um kalbinin attığını bana bile gösterdi. Ama devlet hastanesinde kesem tam haftamla uyumluydu 9+4 görünüyordu bebeği bile göremediler 6.haftada kaldığı için. Aah ah zor günlerdi tabi. Belirsizlikle dr dr gezmek kolay mı her kafadan ses çıkıyor...Üç ayda peşpeşe yıprandım. Göğüslerm acıyo kasıklarımda ağrımaya başladı bugun. Lekelenme kesileli 16.gün oluyo. Yine adet olcam sanırım yafa yumurtlama dönemi bilmiyorum. Ben çocuktan ziyade şu dengemin düzene girmesni beklemeliyim. Aklında soru işareti kalmadan gebe olmak en güzeli canım. Tüm testleri yaptırmak en iyisi. Olaki üçüncü kürtajı kaldıramam demeyimde zor olur yani Allah yaşatmasın. Hayırlısı bakalım. Sen 30lu haftaları gördüğnde bende buralarda yeni hamiş olayım olmaz mı :))) tecrübelerinden faydalanırım :)

Merhaba kızlar adetim gecikti ve, testim böyle çıktı.
Kan testi yaptıramadım henüz.
Silik çıktığında var mıdır hamilelik ?
gayet iyi görünüyor canım kan testi yaptır tebrikler... Hayırlı bir gebelik nasip eder Rabbim İnşallah....

Yaaa şu eşlerimizin görevi... ne zor duygu bilirim benimki bir haftalığına giderdi yumurtlama dönemi burda olmazsa napcm derdim vardır her işte bir hayır kuzum. Onları beklemekle batı beklemekle günler akıp gidiyo haberimiz olmuyo... Allah yardımcın olsun hayırla sağlıkla versin bebeğinizi dilerim hayırlı zamanınız bu aydır ve müjdeniz bu ay nasibiniz olsun inşallah ♡ Rabbim ferahlık versin içine..

Ben korunuyorum canım uzun süre korunacağım işimi şansa bırakamam diyet spor tam gaz devam sağlığım vucudum yerine gelsin bi ondan sonra bakarız nasip

öyle canım bire bir bizde şahit olduk ama neyseki geçti...allahım bir daha yaşatmasın İnaşallah... bir dahaki en güzeli en hayırlısı olacak Allahın izniyle... Tabi kafandaki tüm soru işaretlerini kaldırman, sağlıklı kafa ile gebe kalman en iyisi... İnşallah canım benim canı gönülden diliyorum en güzel en hayırlı zamanda en sağlıklı şekilde bebeğine kavuş canım...

Amin Allah razı olsun..
Sizler olmasaydınız atlatamazdım...
Karanlık günlerimde tecrübelerinizle yakınlığınızla ışığım oldunuz canım ♡
Rabbim güzel günler yaşatsın hepimize ♡

Amin Allah razı olsun..
Sizler olmasaydınız atlatamazdım...
Karanlık günlerimde tecrübelerinizle yakınlığınızla ışığım oldunuz canım ♡
Rabbim güzel günler yaşatsın hepimize ♡
Amin canım amin cümlemize... İnşallah canım benim...

Igne takibi var desene safak sayalim beraber :)) bi hafta var aramizda ama ben yumurtlama gununu bilmiyorum.

Ay ben regl oldummm , ağrılar bu yüzdenmiş. İnşallah tam olurum rahatlarım dua et
Hayirlisi canimm bazen adet olunca seviniyoruz.

KAn testinde 63 çıktı yaptırdım.
Daha çok yeni dedilerZ 3-4 haftalık kadar.
İnşallah hayırlı gebelik olur teşekkürler
Gozunaydin canimm insallah saglikla devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…