2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Ya benim de ağrıyordu ama şuan kopuyor sanki Allah yardım etsin canım

Valla siz iyi günlerimiz artık oturduğum yerden kalkamıyorum sıcaklar bı yandan ağrılar bı yandan hayırlısı ile bı kucağıma alaydım Allah olmayanlara da nasip etsin olanlara da sabır versin

Başkent üniversitesi hastanesinde Doğum ücreti nedir bilgisi olan var mı? Muayeneler?
Ayrıca mide bulantısı yaşayanlar zencefil çayı içebilirler. Zararı yokmuş, İbrahim Saraçoğlu hoca öyle dedi. Demlenme süresi 5 dk.

merhaba kızlar nasılsınız? bugün bi bakayım kim var kim yok dedim. ne var ne yok..
hamile arkadaşlarım inşallah sağ sağlm kavuşursunuz bebişlerinize ... anne olma yolunda olan değerli arkadaşlarım inşallah sizlerde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde olursunuz..
Gelelim bana;
:) şu aralar tamamen diyet ve spor yapıyorum 65 kiloyum 6 kilo fazlam var ve vermem gerek çok acil :) 1 ay boş geçti kalan 2 ay daha boş geçecek daha sonra inşallah çalışmalara başlayacağız:)

Dualarınızı eksik etmeyin

valla bilmiyom canim hamile oldugumu ogrendigim zaman dusuk oluyo ne yapacagimi bilmiyorum gercekten yoruldum eve kapandim kimseyle konusmak istemiyorum o derecedeyim
Bnmde 2 tane oldu bundan önce kan pıhtılaşmasi varmı diye trombofili paneli testi yaptırdım araştırma hastanesinde 3 gende pıhtılaşma çıktı suan iğne ve coraspin kullanıyorum 29.haftadaym bak doğuma kadrda devam edicem snde hemen yatır . Eğer varsa Gebelik öncesi coraspin veriyorlar hamile kalınca da igne inslh br daha yasamazsn kalp atışlarıni duymuyorsun demi hiç ogreniyorsun sonra dusuyo

aynen oyle

Minicik bir kızım olsun. Gül koksun teni. Elimi tutsun mini mini elleri. Gerçekten sevmeyi öğretsin bana. Canım olsun, aşkım olsun, hayatım olsun. Bir kızım olsun benim.

Yüzü gülsün hep. Kaderi gülsün. Dolu dolu olsun bakışları. Yüreği sevgiyle ışıldasın. Şu beş para etmeyen dünyada güneş olup parlasın. İyi ki geldim desin dünyaya. İyi ki annemsin...
Bir kızım olsun benim.

Ateş gibi yaksın gözleri, merhameti yürekleri okşasın. Hiddeti savursun rüzgarları, gülüşü bir hayat kurtarsın. Ben gibi olmasın ama bir kızım olsun benim.

Her seferinde ilk kez sarılıyormuşçasına sarılayım. Sanki ilk kez öpmüş gibi öpeyim onu. Seveyim dünyanın en büyük sevgisiyle. Saçlarını döksün sineme, annem desin. Derdine derman olayım. Derdime derman olsun kızım, meleğim... Bir kızım olsun benim.

Dokunursa canlansın solmuş çiçekler, mutluluğuyla gülsün melekler. Kıskandırsın güzelliği masmavi denizleri, utansın mehtap ona bakarken. Simsiyah saçlarına gece imrensin. Bir kızım olsun benim.

Tertemiz kalsın ilk gün ki gibi. Keder çizgileri yerleşmesin yüzüne. Yalan olmasın ne özünde ne sözünde. Hayalleri sapasağlam kalsın. Umutla arkadaş olsun başta. Hayat onu yanlış arkadaşla tanıştırmasın. Yolları engellerle dolsa da güçlü olsun benim kızım. Ağlayacaksa gözyaşları içine akmasın. Kendine küsmesin. Susmasın sakın. Zor da olsa başarsın. Alnı açık, yüzü ak bir kızım olsun benim.

Onunla seveyim her şeyi. Yeniden tanıyayım dünyayı. Tekrar umut edeyim. Tutsun ellerimden, beraber büyüyelim. Bir kızım olsun benim..
ALLAH tum ısteyen kullarına evlat sahıbı olmayı nasıp etsın ...AMIN...
ALINTIDIR

Rabbim hayırlısıyla sana bana isteyen herkese nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…