2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

yanne psikolojin ne alemde zuzum ? Biraz daha iyisindir inşallah. Merak ettim, yazıver görünce öptüm ♡

Canım benim psikoloji yerle bir oldu vallahi ne oldu bana bilmiyorum. Geçen hafta işe gelemdim ara verdim biraz takıldım evde, Bu hafta da bir gün gittim bir gün gitmedim. Kafama göre takılıyorum şu sıra biraz sosyaleşip kuzen arkadaşlarla görüşüp kafamı dağıtmeye çalışıyorum İnşallah daha iyi olacağım.
Bu arada Prenatest sonucum geldi bugün negatif herşey yolunda bir sıkıntı yok. bu ay sonunda Haftaya Cuma Dr. Randevum var. Bebeği tekrar göreceğim büyümüştür artık iyice...
Allah beni islah etsin diyorum başka bişey demiyorum. Sağol canım yazdığın için sen nasılsın nasıl gidiyor..

Selam canlar benim oglusum olcak galiba doktor net olmamakla birlikte erkege benziyor dedi 10 agustosta gosterirse ogrenicez çünkü kapatti bacaklarını döndü arkasını göstermedi pek kordonla karistirilma mevzusu olabilir dedi doktor sağlıkla gelsin miniklerimiz Allahim herkese nasip etsin

Aaa super insallah hayırlısı olsun inşallah ne kadarlık ki dr tahmin etti acaba benimkide tahmin eder mi pzt gunu ay bi heycan oldum

Aaa super insallah hayırlısı olsun inşallah ne kadarlık ki dr tahmin etti acaba benimkide tahmin eder mi pzt gunu ay bi heycan oldum
Sagol canım benim insaAllah hepimiz icin hayırlısı olur
13+4te tahminde bulundu gosterirse sanslisin erken öğrenirsin

Gostermez o zaman ya ben 12+3 de kontrolum hayırlısı olsun o zaman ama senin minnakda inşallah 10 ağustosta netleştirir
12.haftada öğrenen var canım ocak topiginden sende ogrenebilirsin belki belli olmaz ama 16.haftada net belli oluyormuş beklemek daha iyi tabi benimkide 16+5te gitmiş olcam agustosta erkekse pipisini saklayamaz bence

12.haftada öğrenen var canım ocak topiginden sende ogrenebilirsin belki belli olmaz ama 16.haftada net belli oluyormuş beklemek daha iyi tabi benimkide 16+5te gitmiş olcam agustosta erkekse pipisini saklayamaz bence
Insallah hayırlısi neyse o olsun saklamasın salsın o da ortalıga allahım nasip ederse bende öğrenirim inşallah

Hormonlarla alakalı bir durum olduğu için birşey diyemiyorum sağlıklı düşünemiyor insan :) kendini toparlamaya çalış canım Allah yardımcın olsun herşeyin yolunda olmasına sevindim birdaha merakta bırakmazsan daha çok sevinirim :) bende çok şükür iyiym canım sağolasın, bildğiniz gibi devam..

B Biravucmutluluk nerdesinn helppp!!

Sana birşey soracağım canım ya. Dr bize kromozom ve pıhtılaşma tahlili yaptırmamızı söylemişti. Ama belirli sebeplerden dolayı biz gidemedik. Bir yandan da benim artk doktor yüzü görmek istememe gibi durumum olduğu için savsakladım, evet.
Benin arkadasta iki kez peşpeşe kimyasal yaşadı onada bu testlerden yapılması istendi. Oda bende şuan unuttuk bu tahlillerin yapılacağı bir zaman var mı? Yani kürtajdan 6 hafta sonra mı yapılması gerekli? Yoksa istediğimiz zaman yaptırabiliyo muyuz? Sen nasıl yaptırmıştın anlatırmısın ışık ol

Canim benim ya kusura bakma ise gitmeyince bilgisayardanda uzak duruyorum bu nedenle girmiyorum. Telefondan bakiom boyle arada telefonda da hic keyif vermiyor:) ama dikkat ederim canim. Bu arada pihtilasma testi benim kurtaj oldugum gun yapilmisti. Belli bir suresi oldugunu sanmiyorum. Birde bu gebelegimden once hormon testleri yapilinca yine pihtilasmaya bakilmisti. Kromozon testi hic gerek duymadi benim dr. Ysptirmadigim icin bilmiyorum.

Amin canim, Rabbim tez zamanda hayirlisi ile nasip etsin insAllah

Gostermez o zaman ya ben 12+3 de kontrolum hayırlısı olsun o zaman ama senin minnakda inşallah 10 ağustosta netleştirir
Eger doktorun 12ci haftada ultrasonda bebegin Nub'u net yakalayabilirse cinsiyetini 80% tahminin olabilir cnm.
Bende kizimi oyle tahmin etmistim ve dogru cikti

İnşaallah ikiz olur annesi
Allah razi olsun canım hayırlısıyla tek iki fark etmez bana sağlıklı olsun yeter. Bu 5. İğne ilaç son bir yılda bir buçuk yıldan fazla oldu da istiyoruz hep tek yumurta olurdu kaliteli olsun tek olsun raziyim bu kez şaşırttı iki oldu ama inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…