2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Igne takibi var desene safak sayalim beraber :)) bi hafta var aramizda ama ben yumurtlama gununu bilmiyorum.

Hayirlisi canimm bazen adet olunca seviniyoruz.

Gozunaydin canimm insallah saglikla devam etsin

Yaa nerelerdesin özlettin kendni :) nasılsın iyi misin görüşmeyeli?

Igne takibi var desene safak sayalim beraber :)) bi hafta var aramizda ama ben yumurtlama gununu bilmiyorum.

Hayirlisi canimm bazen adet olunca seviniyoruz.

Gozunaydin canimm insallah saglikla devam etsin
Birer birer hayırlı haber alırız inşallah canım

ZK_ASK canım en karanlık an güneşin doğduğuna en yakın olan zaman mis. Rabbim Seni çeşitli imtihanlar la sınadı esin de sende şükür bu süreci en az hasarla atlattınız Rabbim yüzünüzü güldürecek bir mutluluk nasip edecektir eminim. Sevginiz güçlendi saygınız sınandı şükür ki göğüs gerdiniz. Rabbim sana sağlık versin insalah tüm testleriniz temiz çıkar. Hayırlısıyla anne olursun duam seninle

Yaa nerelerdesin özlettin kendni :) nasılsın iyi misin görüşmeyeli?

Iyiyim canimm kalbim biraz daha ferabladi. Bu gunumuze sukur. Sen nasilsin bakalim. Her adet yeni baslangic demektir

Birer birer hayırlı haber alırız inşallah canım

Amiin canim. Gunler geciyo sukur bir de evlat muradina erseydim

Ignenin etkisini hissediyo musun hala canim.

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Iyiyim canimm kalbim biraz daha ferabladi. Bu gunumuze sukur. Sen nasilsin bakalim. Her adet yeni baslangic demektir

Rabbim gönlünde ferahlıkla yaşatsın her gününü canım. Kürtaj sonrası ağız tadıyla adet olcam diye seviniyorum biz korunmaya devam :))

Canım benim Allah razı olsun senden ya. Hepimiz bişeylerle sınanıyoruz
Bakalım bizi neler bekliyo. Güzel günler hepimiz için yakın olsun, canımız yanmasın hiçbirimizin. Allaha duamdır. Çocuğunda hayırlısını sağlıklısını verir inşallah. Testler konusunda hiç bi fikrim yok bakalım Rabbim dermansız dert vermesin yeterki.
Güzel sözlerin için çokkk teşekkür ederim :) desteğin ve sen iyiki varsın

Allah razi olsun canım. İnşallah nasip eder. İğne henüz yeni sayılır. Kasık ağrısı var daha artıyor azalıyor ama gitmiyor. Bekliyoruz vesselam

KAn testinde 63 çıktı yaptırdım.
Daha çok yeni dedilerZ 3-4 haftalık kadar.
İnşallah hayırlı gebelik olur teşekkürler
Cok güzel Canım Hayırlı olsun Biraz beklemek zor geliyor ama sabrın sonu selamet... Tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almmayıda nasip etsin...

Allah razi olsun canım. İnşallah nasip eder. İğne henüz yeni sayılır. Kasık ağrısı var daha artıyor azalıyor ama gitmiyor. Bekliyoruz vesselam

Bende vurundum cok kez biraz bunaldiyo insani hormonlari tavan yapiyoo ama yumuslara etkisi super

Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz tüm topik :))

OoO bi gun eksildi bile :)) gece olma munasebetiyle tabii

Sicaklarda hep bi halsizlik var ipuculari anlayamiyor insan kisin vucudumu daha iyi dinliyordum kizlarr

Selam arkadaşlar. Dün detaylı ultrasona girdim. Bebekle ilgili her şey çok güzel çıktı. Fakat servikal uzunluk 28 mm çıktı. Perinatolog bir şey demedi. Ama ben kafaya taktım. 21. haftada 28 mm kısa mı? Ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…