2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Şükür canım düzene girmesi bizim için en büyük gelişme. Olabileceğinin habercisi sonuçta. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin inşallah. Güzel haberlerde buluşmak duasıyla canım. Benim kasık ağrısı var dünden beri yumurta büyümesi için erken daha 7 . Gün çünkü doktora gidip gözükmedim ya kist falan ağrı yapmaz değil mi geçen ay iki yumurta vardı ya adetim de az geldi kaş yapayım derken göz çıkarmaktan korkuyorum. Eşim ilaç kullanamayacak olsan bile doktora gidelim demişti ben artık tiksindim istemiyorum demiştim inşallah kuruntu yapıyorumdur

Kist olduğu zamn adetle atılıyo dıye bılıyorum yumoşlar adetin 2.günü oluşmaya başladığı için birde incir işe mi yarıyor acaba onun ağrısını hıssedıyor olabılırsın bu sıcakta üşüttün mü diye sormycam .. dr yuzu bende hiiiiiç gormek ıstemıyorum ama totomuzu da kurtaramıyoruz onlardan... bi kontrole gıtmende fayda olacak gibi bence canım sık dişini bir gün git madem iğne olmycaksın daha gıtmezsin zaten

Kızlar merhaba ben 15 haftalık hamileyim size bi sorum olacaktı çatlak oluşumunu önlemek için uyguladığınız yöntemler neler ne zaman başlamak gerek ? Ilk gebeliğim pek bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim

yaptırmak istiyorum tabi yine aynı şeyleri yaşamamak için. zamanı var mı?
Fakultelerde tibbi genetige gidip soyluyorsun yapiyorlar canim.zamani yok dedi bana gemetik dr u telefonda.yarin bende gidip kan vericem.hatta bursaliyim bursada gec cikiyor sonuclar yogunluktan.bende eskisehiri aradim oraya gidicem.2 3 ay sonuc beklemek istemiyrm.en gec 20 gune cikar dedi eskisehir.sende ver bence bosubosuna imsan ayni seyleri niye yasasin.bana ozeldeki dr um dediki 3 tane dusuk yaptim de ozaman yapatlar tek dusuge yapmiyorlarmis :)

Aynen ya mecbur gidiyoruz. Ama bıktım orayı burayı açmaktan. Ama el mahkum ne yapalım. Rabbim ihtiyaç göstermesin ama yoklukları ni da göstermesin. Cumartesi gideceğim bakalım neler göreceğim

Aynen ya mecbur gidiyoruz. Ama bıktım orayı burayı açmaktan. Ama el mahkum ne yapalım. Rabbim ihtiyaç göstermesin ama yoklukları ni da göstermesin. Cumartesi gideceğim bakalım neler göreceğim

En çokta o yoruyo yumurta kontrolü çatal.... zaten geriliyosun sen...Allahm bunlardan kurtarsın seni inşallah canım benim

Kızlar selamün aleyküm kan testı sonucu 78 hemsıre 100 e yukselınce kesın gebelık dedı sız ne dıyosunuz tekrar kan testı yapcak ama ben erken gebelık testınde ıkıncı cızgıyı gördüm

Kızlar selamün aleyküm kan testı sonucu 78 hemsıre 100 e yukselınce kesın gebelık dedı sız ne dıyosunuz tekrar kan testı yapcak ama ben erken gebelık testınde ıkıncı cızgıyı gördüm
canım tebrik ederim adet öncesimi bu sonuç bence çok iyi arkadaşım katlanarak artar inşallah rabbim hayırlısı ile güzel bir gebelik nasip eder inşallah size

A. Selam canım. Hayırlı olsun 5 in yukarısı zaten gebelik demek sanırım günün de geçmemiş çok güzel bir değer bence inşallah kat kat katlanır sağlıkla kucağa alırsın yavrunu

canım tebrik ederim adet öncesimi bu sonuç bence çok iyi arkadaşım katlanarak artar inşallah rabbim hayırlısı ile güzel bir gebelik nasip eder inşallah size
Adet öncesı degıl canım maalesef adetim 5 gün gecıktı kan testınde ilk 15,60 ıkıncı de 78 cıktı sonuc ben ikinci sonucu ögrenmeden önce erken gebelık testı yaptım ama adetim gecıkmıstı

Adet öncesı degıl canım maalesef adetim 5 gün gecıktı kan testınde ilk 15,60 ıkıncı de 78 cıktı sonuc ben ikinci sonucu ögrenmeden önce erken gebelık testı yaptım ama adetim gecıkmıstı
ilk ne zaman ikinci ne zaman yapıldı kan testleriniz arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…