2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Iyiym canim.ilk hafta kabullenmesi cok zor geldi ama suanda biliyrmki karnim bos ve yapcak hic bisey yok giden gitti.hayirlisi diyip geciyrm.sen neler yapyrsun nasil gidiyor
Sıcaklar bitiriyo beni de :) atlatiyosun zamnla inslh hemen tekrar olurda hafifler acin

Sıcaklar bitiriyo beni de :) atlatiyosun zamnla inslh hemen tekrar olurda hafifler acin
Genetik ve pihtilasma baktrcam canim haftaya.onalrda 15 20 gune cikiyormus bu ay gecicek yani.ins sonsasinda hayirlisiyla hemen olur . Senin ne guzel az kalmis baya.tam sicaklara denk gelmis agir donemide rabbim kolaylik versim sanada

Genetik ve pihtilasma baktrcam canim haftaya.onalrda 15 20 gune cikiyormus bu ay gecicek yani.ins sonsasinda hayirlisiyla hemen olur . Senin ne guzel az kalmis baya.tam sicaklara denk gelmis agir donemide rabbim kolaylik versim sanada
Evet kotu sıcaklara denk geldik sükur 5 haftamiz kaldı inslh oda geçer br an önce. Çok iyi edersn gerçekten durup dururken durduğuna Gore pıhtılaşma olma ihtimali var gbi duruyo bakalm ne cikicak

ikinci canım araştırma falan yapılmadı dr sordum ama gerek yok şuanlık dedi. ne yapacağım hiç bilmiyorum
Gerek yok diyen doktoru boşver bnce bnada yok gerek diyorlardı ama pıhtılaşma çıktı bak 2.olmuş bnce yaptr . Esinle alakalı da olabilir sperm yapısı bozuluyor varikosel de ama pıhtılaşma da olabilir yani bnce baktr ameliyat ta olacaktı sanırm yakında

bayramdan sonra olacak inşallah ameliyatı eşim. haziranın 20 de kürtaj yaptı dr o iğneden vurdu. daha sonra patoloji de dış gebelik denildi. bu ay 2. adetimi oldum canım pazartesi dr kontrole gittim ne yapabiliriz korunma devam etsin mi diye 2 ay daha korunmamı söyledi tahlile gerek yok dedi bi tane kistim vardı ermiş. 2 ay daha korunmak istemiyorum yaaa bu ay da korunacağım ama eşimin ameliyatından sonra korunmayacağım.
senin gebeliğin nasıl maşalllah yaa az kaldı Rabbim acısını göstermesin.

Nasılsın canm :) sonuçlar geldi mi
canım prena test yaptırmıştım sonuçları negatif çıktı. Şuan herşey yolunda görünüyor. Önümüzdeki hafta ayrıntılı Ultrason için gideceğim. Onun heyecanı var. Bakalım yavrumun tipini net şekilde göreceğim dahası tüm vucudu organlarının kontrolü olacak bu nedenle heyecanlıyım.

İnşallah bakalm güzel haberler bekliyorum incir vesilen olsun iğneye falan gerek kalmadan inşallah canım hayırlısı olsun hakkında

İnşallah bakalm güzel haberler bekliyorum incir vesilen olsun iğneye falan gerek kalmadan inşallah canım hayırlısı olsun hakkında
Sağ ol canım. Hayırlısı. Yoruldum klomenden ya. Devrelerim bozuldu. Bayram için deplasmana gidersem ben bu hormonla mahvolurum dedim de o yüzden istemedim ama iğne olursa ne olur bilmem. Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler. İnşallah. Sen nasılsin nasıl gidiyor hayat sonuçlara çok var değil mi?

A anneveoglusu canım bende sana bakmak için girmiştim
Zehracım sen nasılsın
canım negatif görmekten o kadar çok korkuyorum ki ondan yapmaya cezaret edemiyorum onun için akışına bıraktım
cumaya kadar kırmızı kart yemezsem o zaman yapacağım

sen ne yaptın aşılama için görüştün mü

canım dündü ama ben bugün için kendimi teste odaklamıştım. ama dün karar aldım yapmamaya bekliyorum şimdilik cumaya bakacağım gelmezse o zaman test yapacağım
Oyyy canım ya içimden bi his senin hamiş olduğunu söylüyor inşaallah öyledir kırmızılara 9ay veda edersin Canım eşim yanımda değil bu ay aşılamayı iptal ettik önünüzdeki ay düşünüyoruz Allah izin verirse bu ay yumurta takibi yaptıracağım öyle bakalım hayırlısı olsun

Amiiinnn. İyi diyeym iyi olsun sıcakta biraz zor geciyo son aylar zormua cidden az kaldı heyecanla bekliyoruz inslh Allahım en kısa sürede nasip etsn gönlünüze göre olsun inslh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…