- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Sıcaklar bitiriyo beni de :) atlatiyosun zamnla inslh hemen tekrar olurda hafifler acinIyiym canim.ilk hafta kabullenmesi cok zor geldi ama suanda biliyrmki karnim bos ve yapcak hic bisey yok giden gitti.hayirlisi diyip geciyrm.sen neler yapyrsun nasil gidiyor
Nasılsın canm :) sonuçlar geldi miSağol canım benim inşallah. İyice dinlen az kalmış sabrın sonu selamettir , Allahın izniyle bu sürecide atlatacaksın
Evladın için en doğru zamanda dünyaya gelmesi için dua ediyorum canım...
Genetik ve pihtilasma baktrcam canim haftaya.onalrda 15 20 gune cikiyormus bu ay gecicek yani.ins sonsasinda hayirlisiyla hemen olur . Senin ne guzel az kalmis baya.tam sicaklara denk gelmis agir donemide rabbim kolaylik versim sanadaSıcaklar bitiriyo beni de :) atlatiyosun zamnla inslh hemen tekrar olurda hafifler acin
ikinci canım araştırma falan yapılmadı dr sordum ama gerek yok şuanlık dedi. ne yapacağım hiç bilmiyorumCanm snin ikinci dusuk mu . Araştırman yapıldı mı?
Evet kotu sıcaklara denk geldik sükur 5 haftamiz kaldı inslh oda geçer br an önce. Çok iyi edersn gerçekten durup dururken durduğuna Gore pıhtılaşma olma ihtimali var gbi duruyo bakalm ne cikicakGenetik ve pihtilasma baktrcam canim haftaya.onalrda 15 20 gune cikiyormus bu ay gecicek yani.ins sonsasinda hayirlisiyla hemen olur . Senin ne guzel az kalmis baya.tam sicaklara denk gelmis agir donemide rabbim kolaylik versim sanada
Gerek yok diyen doktoru boşver bnce bnada yok gerek diyorlardı ama pıhtılaşma çıktı bak 2.olmuş bnce yaptr . Esinle alakalı da olabilir sperm yapısı bozuluyor varikosel de ama pıhtılaşma da olabilir yani bnce baktr ameliyat ta olacaktı sanırm yakındaikinci canım araştırma falan yapılmadı dr sordum ama gerek yok şuanlık dedi. ne yapacağım hiç bilmiyorum
bayramdan sonra olacak inşallah ameliyatı eşim. haziranın 20 de kürtaj yaptı dr o iğneden vurdu. daha sonra patoloji de dış gebelik denildi. bu ay 2. adetimi oldum canım pazartesi dr kontrole gittim ne yapabiliriz korunma devam etsin mi diye 2 ay daha korunmamı söyledi tahlile gerek yok dedi bi tane kistim vardı ermiş. 2 ay daha korunmak istemiyorum yaaa bu ay da korunacağım ama eşimin ameliyatından sonra korunmayacağım.Gerek yok diyen doktoru boşver bnce bnada yok gerek diyorlardı ama pıhtılaşma çıktı bak 2.olmuş bnce yaptr . Esinle alakalı da olabilir sperm yapısı bozuluyor varikosel de ama pıhtılaşma da olabilir yani bnce baktr ameliyat ta olacaktı sanırm yakında
canım prena test yaptırmıştım sonuçları negatif çıktı. Şuan herşey yolunda görünüyor. Önümüzdeki hafta ayrıntılı Ultrason için gideceğim. Onun heyecanı var. Bakalım yavrumun tipini net şekilde göreceğim dahası tüm vucudu organlarının kontrolü olacak bu nedenle heyecanlıyım.Nasılsın canm :) sonuçlar geldi mi
Benm arkadas iki kez kimyasal yaşadı dr genetiğe yolladı bugun gidip kan verdi sen napmayı düşünüyorsun peki?ikinci canım araştırma falan yapılmadı dr sordum ama gerek yok şuanlık dedi. ne yapacağım hiç bilmiyorum
İnşallah bakalm güzel haberler bekliyorum incir vesilen olsun iğneye falan gerek kalmadan inşallah canım hayırlısı olsun hakkındaYok canım ya yok denecek kadar az geliyor cumartesi ye randevu aldım 9. Gün oluyor gidip görüneceğim bakalım ne varmış nasıl olmuş incir e başladım ilaç düşünmüyorum ama iğne olur sanırım eğer gelişme gösteriyorsa
Sağ ol canım. Hayırlısı. Yoruldum klomenden ya. Devrelerim bozuldu. Bayram için deplasmana gidersem ben bu hormonla mahvolurum dedim de o yüzden istemedim ama iğne olursa ne olur bilmem. Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler. İnşallah. Sen nasılsin nasıl gidiyor hayat sonuçlara çok var değil mi?İnşallah bakalm güzel haberler bekliyorum incir vesilen olsun iğneye falan gerek kalmadan inşallah canım hayırlısı olsun hakkında
Evet canım benim de aklım sende kaldı hayırlı haber insalah. A anneveoglusuA anneveoglusu bugun test günündü naptın canım?
yaptırmak istiyorum tabi yine aynı şeyleri yaşamamak için. zamanı var mı?Benm arkadas iki kez kimyasal yaşadı dr genetiğe yolladı bugun gidip kan verdi sen napmayı düşünüyorsun peki?
A anneveoglusu canım bende sana bakmak için girmiştimA anneveoglusu bugun test günündü naptın canım?
canım dündü ama ben bugün için kendimi teste odaklamıştım. ama dün karar aldım yapmamaya bekliyorum şimdilik cumaya bakacağım gelmezse o zaman test yapacağımA anneveoglusu bugun test günündü naptın canım?
canım negatif görmekten o kadar çok korkuyorum ki ondan yapmaya cezaret edemiyorum onun için akışına bıraktım
canım benim yaa yapmadım test korkuyorum negatif görmektenEvet canım benim de aklım sende kaldı hayırlı haber insalah. A anneveoglusu
Oyyy canım ya içimden bi his senin hamiş olduğunu söylüyor inşaallah öyledir kırmızılara 9ay veda edersincanım dündü ama ben bugün için kendimi teste odaklamıştım. ama dün karar aldım yapmamaya bekliyorum şimdilik cumaya bakacağım gelmezse o zaman test yapacağım
Amiiinnn. İyi diyeym iyi olsun sıcakta biraz zor geciyo son aylar zormua cidden az kaldı heyecanla bekliyoruz inslh Allahım en kısa sürede nasip etsn gönlünüze göre olsun inslh.bayramdan sonra olacak inşallah ameliyatı eşim. haziranın 20 de kürtaj yaptı dr o iğneden vurdu. daha sonra patoloji de dış gebelik denildi. bu ay 2. adetimi oldum canım pazartesi dr kontrole gittim ne yapabiliriz korunma devam etsin mi diye 2 ay daha korunmamı söyledi tahlile gerek yok dedi bi tane kistim vardı ermiş. 2 ay daha korunmak istemiyorum yaaa bu ay da korunacağım ama eşimin ameliyatından sonra korunmayacağım.
senin gebeliğin nasıl maşalllah yaa az kaldı Rabbim acısını göstermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?