- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bi heyecanla bekliyorsun ha ayrıntılıyi. Bnm beklediğimiz gbi olmadi normalinden cok farkı yoktu :) ama renkli degildi belkide ondan :) inslh guzl gecercanım prena test yaptırmıştım sonuçları negatif çıktı. Şuan herşey yolunda görünüyor. Önümüzdeki hafta ayrıntılı Ultrason için gideceğim. Onun heyecanı var. Bakalım yavrumun tipini net şekilde göreceğim dahası tüm vucudu organlarının kontrolü olacak bu nedenle heyecanlıyım.
Seni çok iyi anlıyorum kendini ne zaman hazır hisseder sen yap canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallahcanım benim yaa yapmadım test korkuyorum negatif görmekten
ayrıca istekte yok yapmak için
Sende haklısın canım hayırlsı olsun artk bekleyeceğiz müjdeni verirsin o zaman inşallahcanım dündü ama ben bugün için kendimi teste odaklamıştım. ama dün karar aldım yapmamaya bekliyorum şimdilik cumaya bakacağım gelmezse o zaman test yapacağım
İyiym şükür canım sen nasılsın aşılama mı yaptırıyorsun
Zamanı yokmuş bende var sanıyodmyaptırmak istiyorum tabi yine aynı şeyleri yaşamamak için. zamanı var mı?
Klomen benm korkulu ruyam valla. Hormonlar zaten alt üst oluyo bizim...Sağ ol canım. Hayırlısı. Yoruldum klomenden ya. Devrelerim bozuldu. Bayram için deplasmana gidersem ben bu hormonla mahvolurum dedim de o yüzden istemedim ama iğne olursa ne olur bilmem. Görelim Mevla neyler. Neylerse güzel eyler. İnşallah. Sen nasılsin nasıl gidiyor hayat sonuçlara çok var değil mi?
İyiyim canım evet canım bu ay değil ama öbür ay düşünüyoruz eşim yurtdışına gitme durumu var o gitmeden hamile olayım istiyorum Allah ın izniyle aşılama olmazsa tüp bebek bile düşünüyorum gözü kararttımİyiym şükür canım sen nasılsın aşılama mı yaptırıyorsun
Sevindim arkadaşın adına. Rabbim sana da bize de nasip eder inşallah. Kafan rahat olması en iyisi bol bol dinlen. Cumartesiye randevu aldım işte bakalım gelişiyor mu 9. Gün olacak. Ona göre ilerleme yaparız. Yok havuç kürü düşünmüyorum daha önce denemedim uygulanabilirliği konusunda kendime güvenmiyorum sanırım. Bakalım yumurtalar ne alemdeKlomen benm korkulu ruyam valla. Hormonlar zaten alt üst oluyo bizim...
Kullanma bencede. Senin yumoşlar gelişiyo Allahın izniyle. Çatlayacağı sıra incir kürüne havuç kürü de ekleniyor onuda yapacak mısın?
Ay napayım canım arkadasın günü geçmiş bana yazdı kalk dedm test alıp gelelim. Testi yapmayıda bilmiyor ben yaptım bi kaç saniye içinde çizgi çıktı sarıldm kutladık eşlerimiz geldi müjdeledik falan yemek yedik şimdi tepeye gidiyoruz bi bakym dedm. Kendim kadar sevindm. 2 ay sonra çıkacak sonucum.
2 ay korunmak zorundayım ya onun rahatlığı sanırım bendeki
İnslh bu kez olur ya seninde işin zor hem bağışıklık hem pıhtılaşma. Biz iyiyz çok şükür iğneye devam can yakıyor ama yapacak bisi yok :/
Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmadim size. Risk devam ediyor heyet raporu verdi doktorum evde yatiyorum sadece tuvalet icin kalkıyorum. Oglum iyi biraz daha karnimda dursun diye dua ediyoruz.
ROSE-MOON ve @kalplerasi cok tebrik ederim hamileymissiniz Allah tamamina erdirsin kucaginiza aldiginiz gunleri de gormeyi nasip etsin insallah.
@Babies16 Canim ne denir bilmiyorum. Insallah tekrar kisa surede hamile kalir yavruna bu kez kavusursun. Rabbimden senin icin ic ferahlığı diliyorum.
ZK_ASK yine kacamak yapmissiniz :)) Hakkınızda hayirlisi olsun insallah.
yanne Her seyin yolunda olmasina sevindim. Kalan sureyi de sorunsuz atlatirsiniz insallah.
İnslh canm :)Amiin cok sagol canim. Rabbim bebis icin can yanmalarini da azaltir insallah.
Sagol canimm benim yaa. Siz de iyi cok iyi olun insallah :))
Aynen önce yumoşlara bakmak lazım. Allahım güzel sonuçlar almanı nasip etsin bol hareket yumurtalığı çalıştırıyor desem inanır mısın?Sevindim arkadaşın adına. Rabbim sana da bize de nasip eder inşallah. Kafan rahat olması en iyisi bol bol dinlen. Cumartesiye randevu aldım işte bakalım gelişiyor mu 9. Gün olacak. Ona göre ilerleme yaparız. Yok havuç kürü düşünmüyorum daha önce denemedim uygulanabilirliği konusunda kendime güvenmiyorum sanırım. Bakalım yumurtalar ne alemde
Sağolasın canım inşallah gerek kalmadan gelir meleğin..İyiyim canım evet canım bu ay değil ama öbür ay düşünüyoruz eşim yurtdışına gitme durumu var o gitmeden hamile olayım istiyorum Allah ın izniyle aşılama olmazsa tüp bebek bile düşünüyorum gözü kararttım
Arkadaşınıda tebrik ederim darısı bizlere
canım dündü ama ben bugün için kendimi teste odaklamıştım. ama dün karar aldım yapmamaya bekliyorum şimdilik cumaya bakacağım gelmezse o zaman test yapacağım
canım ben dün eşimin ısrarı ile dün test yaptım negatif usul usul kırmızıların gelmesini bekliyorumNasılsın peki canım ağrı sızı olayı ne alemde farklı belirti var mı korkudan kendni kaptırmamak için vucudunu dinlemiyosun sanırım
canım eşim durmadı test yaptık test negatif hakkımızda hayırlısı demek buymuşSeni çok iyi anlıyorum kendini ne zaman hazır hisseder sen yap canım Rabbim yüzünü güldürsün inşallah
nasıl yani renkli değil mi? renkli olmayabilir mi? üzülürüm bende öyle çıkarsa hoş kesin gider başka yerde yaptırırım cok heycanlıyım bu ayı nasıl geçirdim bilemezsin... Kesin renkli olan bir yere koşarım ay aslında hepsi yalan iyi olsunlarda sıkıntı olmasında gerisi ıvır zıvır oyalanıyoruz işte başka türlü nasıl olcak...Bi heyecanla bekliyorsun ha ayrıntılıyi. Bnm beklediğimiz gbi olmadi normalinden cok farkı yoktu :) ama renkli degildi belkide ondan :) inslh guzl gecer
canım ayrıntılı ultrason renkli olmuyor zaten, bebeğin bütün organlarına, kan akışına, senin rahmine, göbek kordonundaki kan akımına bunlara bakıyor. bunları bitirince de anne görsün diye bebeğin yüzünü çekmek amaçlı renkliye geçiliyor. bebiş yüzünü saklamaz ise renkli fotoğrafı çekilip anneye veriliyor, bazı yerlerde cd de veriliyor.nasıl yani renkli değil mi? renkli olmayabilir mi? üzülürüm bende öyle çıkarsa hoş kesin gider başka yerde yaptırırım cok heycanlıyım bu ayı nasıl geçirdim bilemezsin... Kesin renkli olan bir yere koşarım ay aslında hepsi yalan iyi olsunlarda sıkıntı olmasında gerisi ıvır zıvır oyalanıyoruz işte başka türlü nasıl olcak...
canım ayrıntılı ultrason renkli olmuyor zaten, bebeğin bütün organlarına, kan akışına, senin rahmine, göbek kordonundaki kan akımına bunlara bakıyor. bunları bitirince de anne görsün diye bebeğin yüzünü çekmek amaçlı renkliye geçiliyor. bebiş yüzünü saklamaz ise renkli fotoğrafı çekilip anneye veriliyor, bazı yerlerde cd de veriliyor.
4ay kalacak canım öncesinde ki aylarda 5-10günlük seyirleri varSağolasın canım inşallah gerek kalmadan gelir meleğin..
Hakkınızda hayırlısı olsun biraz daha sabret yurtdışında fazla mı kalacak
Canımmmm biliyorum biz ne desek yine de üzüleceksin ama Rabbim daha hayırlısını vereceği için bekletiyor bizlericanım ben dün eşimin ısrarı ile dün test yaptım negatif usul usul kırmızıların gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?