2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Bi heyecanla bekliyorsun ha ayrıntılıyi. Bnm beklediğimiz gbi olmadi normalinden cok farkı yoktu :) ama renkli degildi belkide ondan :) inslh guzl gecer

canım dündü ama ben bugün için kendimi teste odaklamıştım. ama dün karar aldım yapmamaya bekliyorum şimdilik cumaya bakacağım gelmezse o zaman test yapacağım
Sende haklısın canım hayırlsı olsun artk bekleyeceğiz müjdeni verirsin o zaman inşallah

Klomen benm korkulu ruyam valla. Hormonlar zaten alt üst oluyo bizim...
Kullanma bencede. Senin yumoşlar gelişiyo Allahın izniyle. Çatlayacağı sıra incir kürüne havuç kürü de ekleniyor onuda yapacak mısın?

Ay napayım canım arkadasın günü geçmiş bana yazdı kalk dedm test alıp gelelim. Testi yapmayıda bilmiyor ben yaptım bi kaç saniye içinde çizgi çıktı sarıldm kutladık eşlerimiz geldi müjdeledik falan yemek yedik şimdi tepeye gidiyoruz bi bakym dedm. Kendim kadar sevindm. 2 ay sonra çıkacak sonucum.
2 ay korunmak zorundayım ya onun rahatlığı sanırım bendeki

İyiym şükür canım sen nasılsın aşılama mı yaptırıyorsun
İyiyim canım evet canım bu ay değil ama öbür ay düşünüyoruz eşim yurtdışına gitme durumu var o gitmeden hamile olayım istiyorum Allah ın izniyle aşılama olmazsa tüp bebek bile düşünüyorum gözü kararttım
Arkadaşınıda tebrik ederim darısı bizlere

Sevindim arkadaşın adına. Rabbim sana da bize de nasip eder inşallah. Kafan rahat olması en iyisi bol bol dinlen. Cumartesiye randevu aldım işte bakalım gelişiyor mu 9. Gün olacak. Ona göre ilerleme yaparız. Yok havuç kürü düşünmüyorum daha önce denemedim uygulanabilirliği konusunda kendime güvenmiyorum sanırım. Bakalım yumurtalar ne alemde

İnslh bu kez olur ya seninde işin zor hem bağışıklık hem pıhtılaşma. Biz iyiyz çok şükür iğneye devam can yakıyor ama yapacak bisi yok :/

Amiin cok sagol canim. Rabbim bebis icin can yanmalarini da azaltir insallah.

Sagol canimm benim yaa. Siz de iyi cok iyi olun insallah :))

Aynen önce yumoşlara bakmak lazım. Allahım güzel sonuçlar almanı nasip etsin bol hareket yumurtalığı çalıştırıyor desem inanır mısın?

Bi totemim vardı burda bata yakın grip olan gebe diye bi çok kişi onayladı bak bi iddia daha atıyorum bugun arkadasa gebelik testi almaya gderken dedım bu totem bende tuttu sende de tutarsa kulupteki kızlara yazcam diye. Oda bu ay çok hareketli bi dönemden geçti zayıfladı biraz. Oda etli butluydu. Aklıma gelmşken yazaym dedm :))) benm ortaya attıklarım bitmez daha

Bu arada kız kan verirken bende yanındaydım dur bakalım ne çıkacak hazır gelmsken verym diye :) iyiki vermişim sonuç 2.0 bata 4 kaldı dıyor takvim inşallah duzenli gelir yine. Göğüs ağrım iyiye işaretmiş benim için bu ay

Sağolasın canım inşallah gerek kalmadan gelir meleğin..

Hakkınızda hayırlısı olsun biraz daha sabret yurtdışında fazla mı kalacak

canım dündü ama ben bugün için kendimi teste odaklamıştım. ama dün karar aldım yapmamaya bekliyorum şimdilik cumaya bakacağım gelmezse o zaman test yapacağım

Nasılsın peki canım ağrı sızı olayı ne alemde farklı belirti var mı korkudan kendni kaptırmamak için vucudunu dinlemiyosun sanırım

Nasılsın peki canım ağrı sızı olayı ne alemde farklı belirti var mı korkudan kendni kaptırmamak için vucudunu dinlemiyosun sanırım
canım ben dün eşimin ısrarı ile dün test yaptım negatif usul usul kırmızıların gelmesini bekliyorum

Bi heyecanla bekliyorsun ha ayrıntılıyi. Bnm beklediğimiz gbi olmadi normalinden cok farkı yoktu :) ama renkli degildi belkide ondan :) inslh guzl gecer
nasıl yani renkli değil mi? renkli olmayabilir mi? üzülürüm bende öyle çıkarsa hoş kesin gider başka yerde yaptırırım cok heycanlıyım bu ayı nasıl geçirdim bilemezsin... Kesin renkli olan bir yere koşarım ay aslında hepsi yalan iyi olsunlarda sıkıntı olmasında gerisi ıvır zıvır oyalanıyoruz işte başka türlü nasıl olcak...

canım ayrıntılı ultrason renkli olmuyor zaten, bebeğin bütün organlarına, kan akışına, senin rahmine, göbek kordonundaki kan akımına bunlara bakıyor. bunları bitirince de anne görsün diye bebeğin yüzünü çekmek amaçlı renkliye geçiliyor. bebiş yüzünü saklamaz ise renkli fotoğrafı çekilip anneye veriliyor, bazı yerlerde cd de veriliyor.

hım tamam ozaman cünkü yiğenim cd var renkliydi... o yüzden beklentim renkli aydınlattın beni çok sağolasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…