Adetim 4 gün gecıkmışti ılk testımı ozman yaptırdım 15,60 cıktı.sonra 6. Gün gecıkmesınde ıkıncı testı yaptırdım sonuc ertesı gün cıkacagıniçin dayanamadım akşamına erken gebelık testı yaptım ıkıncı cızgıyı gördüm hatta durdukca netleşti çizgi ertesı gün kan degerim 78 e yukselmiş onu ögrendım ama hemsıre 100 üzerine kesın gebelık dıyoruz dediilk ne zaman ikinci ne zaman yapıldı kan testleriniz arkadaşım
canın iki gün arayla yaptırdığın testlerde iki katı yükselme var inşallah böyle gider geç döllenme anlaşılanAdetim 4 gün gecıkmışti ılk testımı ozman yaptırdım 15,60 cıktı.sonra 6. Gün gecıkmesınde ıkıncı testı yaptırdım sonuc ertesı gün cıkacagıniçin dayanamadım akşamına erken gebelık testı yaptım ıkıncı cızgıyı gördüm hatta durdukca netleşti çizgi ertesı gün kan degerim 78 e yukselmiş onu ögrendım ama hemsıre 100 üzerine kesın gebelık dıyoruz dedi
Evet canım gideceğim 2imizin aileside aynı şehirde artık biraz orası biraz kendi ailem paylaştıracağım ama evime eşime doyamadım evlendim evleneli bizi bi biz anlarızYaa canım benim uzunmuş ailenin yanına gidecek msin
Bizmkilerde bu akşam çıkıyo kızlar yazmış şu görevlere bi alışamadım artk yeter vs vs yazmışlar napacan ki ne diyecen şu duruma. Arkadaslarınla ailenle vs vakit geçir dycem koca evde olmaynca insanın tadı da olmuyo yaşadığm için diyebileceğim birşey yokEvet canım gideceğim 2imizin aileside aynı şehirde artık biraz orası biraz kendi ailem paylaştıracağım ama evime eşime doyamadım evlendim evleneli bizi bi biz anlarız
Amin canım nereye gidiyor eşin çok mu kalacak Allah yardımcıları olsunBizmkilerde bu akşam çıkıyo kızlar yazmış şu görevlere bi alışamadım artk yeter vs vs yazmışlar napacan ki ne diyecen şu duruma. Arkadaslarınla ailenle vs vakit geçir dycem koca evde olmaynca insanın tadı da olmuyo yaşadığm için diyebileceğim birşey yokRabbim sağ salim kavuştursun sizi ♡♡♡
Aynen öyle iyi olsunlar da. Ya renkli degildi bnmki ama ucretde baya azdı sn iyi bi hastanede yaptiriyosan genelde herkesin renkli oluyonasıl yani renkli değil mi? renkli olmayabilir mi? üzülürüm bende öyle çıkarsa hoş kesin gider başka yerde yaptırırım cok heycanlıyım bu ayı nasıl geçirdim bilemezsin... Kesin renkli olan bir yere koşarım ay aslında hepsi yalan iyi olsunlarda sıkıntı olmasında gerisi ıvır zıvır oyalanıyoruz işte başka türlü nasıl olcak...
Aynen öyle iyi olsunlar da. Ya renkli degildi bnmki ama ucretde baya azdı sn iyi bi hastanede yaptiriyosan genelde herkesin renkli oluyonasıl yani renkli değil mi? renkli olmayabilir mi? üzülürüm bende öyle çıkarsa hoş kesin gider başka yerde yaptırırım cok heycanlıyım bu ayı nasıl geçirdim bilemezsin... Kesin renkli olan bir yere koşarım ay aslında hepsi yalan iyi olsunlarda sıkıntı olmasında gerisi ıvır zıvır oyalanıyoruz işte başka türlü nasıl olcak...
Merhaba kizlar nasilsiniz? Uzun zamandir yazmadim size. Risk devam ediyor heyet raporu verdi doktorum evde yatiyorum sadece tuvalet icin kalkıyorum. Oglum iyi biraz daha karnimda dursun diye dua ediyoruz.
@ROSE-MOON vekalplerasi cok tebrik ederim hamileymissiniz Allah tamamina erdirsin kucaginiza aldiginiz gunleri de gormeyi nasip etsin insallah.
@Babies16 Canim ne denir bilmiyorum. Insallah tekrar kisa surede hamile kalir yavruna bu kez kavusursun. Rabbimden senin icin ic ferahlığı diliyorum.
ZK_ASK yine kacamak yapmissiniz :)) Hakkınızda hayirlisi olsun insallah.
@yanne Her seyin yolunda olmasina sevindim. Kalan sureyi de sorunsuz atlatirsiniz insallah.
Yok şükür ki burdalar bi kaç gün sürüyo bir hafta sirüyo falan. Kız aileme çok uzağım öyle olmasa napardımAmin canım nereye gidiyor eşin çok mu kalacak Allah yardımcıları olsun
Saçmalamış. Hamilesin inşallah sağlıkla ilerlersin bu süreçte hayırlı olsunAdetim 4 gün gecıkmışti ılk testımı ozman yaptırdım 15,60 cıktı.sonra 6. Gün gecıkmesınde ıkıncı testı yaptırdım sonuc ertesı gün cıkacagıniçin dayanamadım akşamına erken gebelık testı yaptım ıkıncı cızgıyı gördüm hatta durdukca netleşti çizgi ertesı gün kan degerim 78 e yukselmiş onu ögrendım ama hemsıre 100 üzerine kesın gebelık dıyoruz dedi
Ayyy maşallah sana da çok az kalmış sezaryen mi olacak nasılsın durumlar nasıl yaaa doğduğunda müjdele bizi dualarında da unutma sağ salim kavuşşş yavrunaaa♡♡♡♡♡Merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah miadında sağlıkla kavuşursun oğluna az daha sabır annesi inşallah kucağına alınca yüm zorluklar bitecek.
İyiyim canım yok gelmedi canımA anneveoglusu nasılsın canım? kırmızılar gelmemiştir inşallah
Bende iyi şükür... bugun kaçıncı gün oldu dün bekliyordun dimi? Yaaa inşallah olmazzzssıınnnİyiyim canım yok gelmedi canım
Sen nasılsın
Sagol canim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim insallah. Senin de cok az kalmış masallah :)Merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah miadında sağlıkla kavuşursun oğluna az daha sabır annesi inşallah kucağına alınca yüm zorluklar bitecek.
Evet canım son günlerim heran bekliyoruz artık doğumun başlamasınıSagol canim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim insallah. Senin de cok az kalmış masallah :)
oyy maşallah hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah canım ya darısı bizim başımıza hayırlısıylaEvet canım son günlerim heran bekliyoruz artık doğumun başlamasını
Teşekkür ederim canım sen de inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu hayırlı olsun bebeğinoyy maşallah hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah canım ya darısı bizim başımıza hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?