2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

ilk ne zaman ikinci ne zaman yapıldı kan testleriniz arkadaşım
Adetim 4 gün gecıkmışti ılk testımı ozman yaptırdım 15,60 cıktı.sonra 6. Gün gecıkmesınde ıkıncı testı yaptırdım sonuc ertesı gün cıkacagıniçin dayanamadım akşamına erken gebelık testı yaptım ıkıncı cızgıyı gördüm hatta durdukca netleşti çizgi ertesı gün kan degerim 78 e yukselmiş onu ögrendım ama hemsıre 100 üzerine kesın gebelık dıyoruz dedi

canın iki gün arayla yaptırdığın testlerde iki katı yükselme var inşallah böyle gider geç döllenme anlaşılan

Evet canım gideceğim 2imizin aileside aynı şehirde artık biraz orası biraz kendi ailem paylaştıracağım ama evime eşime doyamadım evlendim evleneli bizi bi biz anlarız
Bizmkilerde bu akşam çıkıyo kızlar yazmış şu görevlere bi alışamadım artk yeter vs vs yazmışlar napacan ki ne diyecen şu duruma. Arkadaslarınla ailenle vs vakit geçir dycem koca evde olmaynca insanın tadı da olmuyo yaşadığm için diyebileceğim birşey yok Rabbim sağ salim kavuştursun sizi ♡♡♡

Amin canım nereye gidiyor eşin çok mu kalacak Allah yardımcıları olsun

Aynen öyle iyi olsunlar da. Ya renkli degildi bnmki ama ucretde baya azdı sn iyi bi hastanede yaptiriyosan genelde herkesin renkli oluyo

Aynen öyle iyi olsunlar da. Ya renkli degildi bnmki ama ucretde baya azdı sn iyi bi hastanede yaptiriyosan genelde herkesin renkli oluyo

Merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah miadında sağlıkla kavuşursun oğluna az daha sabır annesi inşallah kucağına alınca yüm zorluklar bitecek.

Saçmalamış. Hamilesin inşallah sağlıkla ilerlersin bu süreçte hayırlı olsun

Merhaba canım çok geçmiş olsun inşallah miadında sağlıkla kavuşursun oğluna az daha sabır annesi inşallah kucağına alınca yüm zorluklar bitecek.
Ayyy maşallah sana da çok az kalmış sezaryen mi olacak nasılsın durumlar nasıl yaaa doğduğunda müjdele bizi dualarında da unutma sağ salim kavuşşş yavrunaaa♡♡♡♡♡

Sagol canim hayirlisiyla evlatlarimizi kucagimiza alalim insallah. Senin de cok az kalmış masallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…