2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam kizlar bebekleriniz icin kapi susu dusunuyor musunuz bugun bu kapi susunu 50 tlye dusurdum ilgilenen arkadaslar bana mesaj atabilirsiniz :)

Herkese merhaba. Kizlar kurtaj oldum beklenen sonuctu zaten. Taburcu olmayi bekliyorum. Dualariniz icin cok sagolun. Hayata devam bakalimm daha neler gorecem

canım yaa çok üzüldüm rabbim bu sınavlarından yüzünün akıyla çıkmanı nasip etsin bence sen çok iyi bir dr bulup onunla yoluna devam etmelisin. çok geçmiş olsun

Selam kızlar. Nasılsınız benim moraller çöktü. Bugün 12. Günüm 9. Gün 13.3 olan yumurta büyüklüğü bugün 14.9 cuma yeniden gel dedi doktor ama ne olur bilmiyorumm. Binbir umutla bu yağmur altında oglumu alıp gitmiştim ama kısmet olmayacak sanırım.;(

canım yaa çok üzüldüm rabbim bu sınavlarından yüzünün akıyla çıkmanı nasip etsin bence sen çok iyi bir dr bulup onunla yoluna devam etmelisin. çok geçmiş olsun
Sen nasılsın canım benim bu ay 5 gün önce geldi regl..hic sasirmadim bayram sonrası dr gideceğim galiba

Herkese merhaba. Kizlar kurtaj oldum beklenen sonuctu zaten. Taburcu olmayi bekliyorum. Dualariniz icin cok sagolun. Hayata devam bakalimm daha neler gorecem

çok geçmiş olsun canım haziran da bende aynı şeyi ikinci defa yaşadım seni anlıyorum . RABBİM Büyük canım inşallah bizim de kucağımız dolacak .Biraz dinlenirsin sonra devam edersin ve tez zaman da olur inşallahhh

canım böyle düşünme lütfen en kısa zaman da mutluluğa uçarsın inşallah. En azın dan bi tane oğlun var mış bak ne kadar güzel . ben dahil biçok kişinin daha 1 tane bile yok rabbim yardımcın olsun.

mutluluğun daim olsun inşallah sağlıcakla da kucağına alırsın ..
Rabbim bizede nasip eder inşallahh

ROSE-MOON canım cok geçmiş olsun. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı güzel bir gebelik nasip eder yarabbi.. Zor süreçler ama güçlü olmak gerekiyor. Allah sabır verin canım.

@Htckbrysl canım anlamadım gertiği kadar büyümemiş mi yumurtan. bu süreçleri tam bilmiyorum ama üzme lütfen kendini. Eminim yaradan tüm çabalarının sabrının karşılığında yavruna en hayırlısından bir kardeş nasip edecektir. Hadi biraz güçlü ol umutsuzluk olmasın...

ROSE-MOON canım cok geçmiş olsun. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıklı güzel bir gebelik nasip eder yarabbi.. Zor süreçler ama güçlü olmak gerekiyor. Allah sabır verin canım.

@Htckbrysl canım anlamadım gertiği kadar büyümemiş mi yumurtan. bu süreçleri tam bilmiyorum ama üzme lütfen kendini. Eminim yaradan tüm çabalarının sabrının karşılığında yavruna en hayırlısından bir kardeş nasip edecektir. Hadi biraz güçlü ol umutsuzluk olmasın...

Allah razi olsun canım şükür ki oglum var evet. O tek kalmasın diye tüm çabam Rabbim hayr etsin hepimize nasip eder inşallah

Evet canım yeterince büyümemiş. Kısmet ne diyeyim. Hayırlısı. Sağ ol canım. Nasıl gidiyor hamilelik herşey yolundadır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…