Var canım incir kürü 21 gün kullanılıyo 7 günde incir kürüne havuç kürü ekleniyo incir yumurta gelişimi havuç ise çatlatması için.. htckbrysl yine özel bir yere gidnce yine para gidecek hem doktor kontrolü hemde çatlatma iğnesi para sonuçta velhasıl ben gittğmde 50 muayene iğne 85 liraydı. Zor iş valla diyorumya paranla rezil ediyolar.. bitkisel olarak çatlatmaya güvenemiyo bizim kız. Haklı. Oda kesin değil sonuçta. Allah yardımcısı olsun doktorlardan kurtulur inşallah gebelik kontrolüne gideceği günlere kavuşsun bi an önce...canım ben bu konudan pek anlamıyorum yani illahi iğne ile çatlıyorsa bunu yazmak zorundalar... Olmadı özel bir hastenenin kadın doğum bölümüne git durumu anlat yazar ne var yani yazmaması için bir sakınca olur mu? bilemedim. için içini hep yer bu iğneyi olmadığın sürece. Bayram önceside olmasıda tabi işi zorlaştıryor... Allah yardımcın olsun dua ediyorum senin için bir çıkar yol bulucaksın... Bu yumurtayı çatlatmanın doğal bi ryolu var mı? Yani doğal kürle büyüttün ya çatlaması içinde onun gibi bi rkür vs. var mı acep?ZK_ASK
Var canım incir kürü 21 gün kullanılıyo 7 günde incir kürüne havuç kürü ekleniyo incir yumurta gelişimi havuç ise çatlatması için.. htckbrysl yine özel bir yere gidnce yine para gidecek hem doktor kontrolü hemde çatlatma iğnesi para sonuçta velhasıl ben gittğmde 50 muayene iğne 85 liraydı. Zor iş valla diyorumya paranla rezil ediyolar.. bitkisel olarak çatlatmaya güvenemiyo bizim kız. Haklı. Oda kesin değil sonuçta. Allah yardımcısı olsun doktorlardan kurtulur inşallah gebelik kontrolüne gideceği günlere kavuşsun bi an önce...
Bu arada müjdemi vereyim. Adet oldum :)) adetin 19.günü yumurtladım yumurtlamanın 15.günü regl geldi. Bu ay gecikmeli oldu ikiside ama çok şükür. Benim döngümün düzeni iyice şaşmadan bu ay bitkisel şeyler deneyeceğim yine. Nasipse inşallah sonucum çıkacak ekimde.. düzeni elden bırakmamak adına doktora gitmeden kendim evde düzenimi kurmaya çalışıyorum yine harikayım :))))
Aynen sökücü kullanmadan adet olamazdım kendi haline bıraktığımda aylar süren bi döngüydü. Yumurtlama akıntısını bile kürtajdan sonra gördüm ben.. rahim bebişi gördü kendine geldi sanırım :) çok şükür bu düzenim bozulmadan çalışmalara başlamak istiyorum bu ay başlardım da işte sonucu beklycem napim.. 29 mayısta kürtaj olmuştum toparlanmışımdır dimi üstüne bir ay daha katarsak ♡senin adına cok sevindim... Kız herşeyde bir hayır var bak... Kötü gebelik tecrübelerinin sayesinde belki adetlerin düzene girmeye başladı belkide... Canım en güzel en hayırlı zamanda engüzel gebelik nasip etsin Allahım... herkesin dr. kendisidir dememişler boşuna...
Doğuma çok az kalmış heyecan var mı :)ROSE-MOON çok geçmiş olsun canm üzüldüm inan . İnslh sağlıklı sahatli sorunsuz bir gebelik nasip eder Rabbim sna ..
Olmaz olurmu heyecan korkuDoğuma çok az kalmış heyecan var mı :)
Okadar aylar geçmiş buda geçecek hele bayram telaşı derken hızla geçer :) Allah yardımcın olsun. Sezaryen düşünüyorsun dimi?Olmaz olurmu heyecan korkunSil olucak diye dusun dur . Bitseydi bir son bir ay :) sn naslsn ne yaptn
Ne demek canım elimizden birşey gelmedi malesefyanne ZK_ASK sağ olun kızlar araştırmalar mesajlar için. Dün birikmişlik bunalttı sanırım bugün daha iyiyim. Vardır bir hayır deyip önüme biliyorum gitmedim farklı bir doktora. Maddi manevi çok yıprattı zaten bu süreç daha fazla üstüne gitmek istemedim. Sakinleştim iyiyim sağ olun herşey için. Hayırlı haberlerde buluşuruz insalah kusura bakmayın yazdığınızda cevap veremedim dün girmeye fırsat olmadı kötüydüm de zaten hakkınızı helal edin o kadar şey arayıp bulmuşsunuz benim için teşekkür ederim
Dua edicm size doğumda bol bol :))).Okadar aylar geçmiş buda geçecek hele bayram telaşı derken hızla geçer :) Allah yardımcın olsun. Sezaryen düşünüyorsun dimi?
Napim bende korunmaya devam sonuca bir ay kaldı benimde. Sen doğurduğnda ben bebiş çalışmasına başlycam :)
Idare ediyorum canım. Gun doldurmaya çalışıyoruz. Salı ve çarşamba günü akciğer geliştirici iğne vurulacagim. Bayramda bir supriz yapıp doğarsa diye onlem amaçlı sanırım. Hayırlısı inşallah.okeanoss00 nasılsın canım merak ettim ?
Niye yasak ki kuzumDua edicm size doğumda bol bol :))).
Bn normal istiyorum da doktorum sezeryan dusunuyor bakalm sonu ne olucak açıkçası doktoruma bu konuda guvenmiyorm iğne kullanıp normal doğum yapan çok kişi varmis ama bna tehlikeli diyo . Belki kendince haklı nedenleri vardır belkide.. hani iğneyi bıraktırmak istemiyo belden uyusturmada tehlikeli oluyormuş igne kullananlarda o yüzden genel anestezi yapiyorlarms. Genel anestezi de bna yasak belki bunu bilse oda normale döner pazartesi konusucam kontrolde
Allah yardımcınız olsun vaktinde sağlığıyla geldin yavrun inşallah... az kaldı sabret kendine çok dikkat et inşallah hayırlı haberlerle görüşürüz... bende iyiym canım bildğnz gibi işteIdare ediyorum canım. Gun doldurmaya çalışıyoruz. Salı ve çarşamba günü akciğer geliştirici iğne vurulacagim. Bayramda bir supriz yapıp doğarsa diye onlem amaçlı sanırım. Hayırlısı inşallah.
Sen nasılsın?
Alerjim var genele uyanmam gecikiyoms . Daha önce verilmişti uyandırmak için tekrar ilaç kullanılmış faln doktor demişti. Bida kesinlikle alma diye . Konuşmak gerek hayırlısı olsun inslh :)Niye yasak ki kuzum
Aklındaki herseyı konuş bencede. Soru işaretlerın kalksın en rahat ve stressiz olman gerekiyo şu dönem. Allah razı olsun sende hep bizm duamızdasın ♡♡♡♡
Dimi herkes bi kayıplarda :) çok şükür geldik buralara kucağımiza almak nasp olsun inslh. Sanada hayirlisiyla nasp olur inslh canm bayramda geldi ameliyat olacaktı dimi esin.? Ameliyata kadr korunmaya devam mı?günaydın kızlar nasılsınız
B Biravucmutluluk canım maşallahh zamanın yakınlaşmış Rabbim yardımcın olsun:) Bol bol dua bekliyorum bol boll
okeanoss00 İnşallah zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın :) bol bol dua et canım bize de
@ zehra ungrms canım nasılsın....
sayfa tenhalarda herkesler dağılmışşşş.. S selifor sen npyon sesin çıkmıyor hamişlik nasıl
Kızlarrr selammm son günlerimi yaşıyorum heran gelebilir bana dua edin kolay doğum olsun. Ve tabiki tüm isteyenler için bende dua edicem doğumda aklımda gerçekten isteyen herkese nasip etsin Allahım. Zaman öyle hızlı geçiyor ki anlamadık 9 ay nasıl oldu herkes tadıcak Allahın izni ile bu duyguları. Kendinize iyi bakın yaklaşanlara hayırlı doğumlar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?