2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Dimi herkes bi kayıplarda :) çok şükür geldik buralara kucağımiza almak nasp olsun inslh. Sanada hayirlisiyla nasp olur inslh canm bayramda geldi ameliyat olacaktı dimi esin.? Ameliyata kadr korunmaya devam mı?
aynen bayram sonu ameliyat olacak korunmaya devam 1 gün kaçamak yaptı benim koca hayırlısı bakalım o bi gündende bişi olmaz kaç ay uğraştık ...

Allah yardmcın olsun canım bi kaç gun içinde doğum haberını alırız inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla geçsin bi avazda kurtul inşallah ♡

İyiym şükür kuzum sen nasılsın bata kaç kaldı :)

aynen bayram sonu ameliyat olacak korunmaya devam 1 gün kaçamak yaptı benim koca hayırlısı bakalım o bi gündende bişi olmaz kaç ay uğraştık ...
Ay öyle desekte yine içimizde şüphe oluyo bılıyosun ben adet olana kadar çatladım

yok kızz çok uğraştım da 18. ay zor kaldım bi gecede olmaz.ihtimali bile yok. yani. şüphede etmiyorum:
bayramda plan var mı???
Ooo ona bakarsan benim 7 yıldır olmamıştı :) bayramda hiç bi planımız yok malesef canım. Büyük ihtimal evde yalnız olacağım

yok kızz çok uğraştım da 18. ay zor kaldım bi gecede olmaz.ihtimali bile yok. yani. şüphede etmiyorum:
bayramda plan var mı???
Bende 18. Ayda anca kalmistim ya onlarda gitti senin baska gebeligin varmiydi canim.hala o gebeligin uzerine mi korunuyorsun

Canlar uzun zaman sonra yazıyorum . Ben de hala bebiş yok . Geçen doktora gittim doktor bir sorunun gözükmüyor rahmin yumurtaların gayet iyi dedi . Akıntım için fitil verdi . Bekliyorum bu ay ne olacak . Adete 2 gün kaldı . 1 haftadır yoğun kasık ağrım var . Genelde adete 2-3 kala olmaz mı kasık ağrıları eğer adet olacaksam . Ah kafam yine çok karışık . Memlekete geldik yine çocuk ne oldu var mı baskılarına maruz kalmamak elde değil . Yakınlarım da bi kaç kişi beni rüyasında hamile olarak görmüş . Ben de bu gece doktora gidiyordum birşey için test yapmışlar . Bi baktım beta hcg 94 . Artık bilinç altı oldu herşey . Ya da haberci rüya mı ? hakkımızda hayırlısı olsun . Kusura bakmayın size içimi dökmek çok iyi geliyor . İnşallah Bayram Sevinç'i olur . Bi önceki gebeliğimin kaybı üzerinden neredeyse 1 yıl geçti .

Ağrılarının önce başlaması belkide gebelik oluştuğu içindir kimbilir. hayırlısıyla nasip olmuştur bu ay inşallah... benim arkadasta ruyasında benim 4.ye 6 aylık hamileyken görmüş üçüncüyüde kaybetmişsin sen dedi. Bide hep ruyaları çıkardı önceden de. Benim de psikolojimi bozdu ister istemez... hayırlısı olsun zorlu süreç Rabbim sağlıkla nasip etsin çifte bayramınız olsun inşallah..

Bende 18. Ayda anca kalmistim ya onlarda gitti senin baska gebeligin varmiydi canim.hala o gebeligin uzerine mi korunuyorsun
ilk kaldım sonra 18 ay sonra ikinci defa kaldım 20.6.2017 de kürtaj oldum ;
yani 18 ay korunmadım da hemen kalamadım 1 gün korunmadım diye olacak değil yaa :)

Allah yardımcın olsun canım yaa kıyamam...
Pazar günü de eşimin babannesine gittik 90 yaşında nezaman ona gitsek yok mu olsun artık 2,5sene oldu evleneli bulun artık diye diye kafamızı yiyor... ne yapacaksın yaa istiyorlar da Allah vakti zamanı gelince verecek Hayırlısıyla evlat..
kimseyle kıyaslanmıyorsan sıkıntı yok canım..bende elti var ilk kürtaj olduğum da aynı zaman da hamileydik o doğum yaptı şimdi gören acıyor bana seninki de olsa aynı yaşta olacaktı o da anne diyecekti falan filan...
Bunlar yoksa sıkıntı yapma nasip olursa bu ay hamile kalırsın inşallahhh.

ilk kaldım sonra 18 ay sonra ikinci defa kaldım 20.6.2017 de kürtaj oldum ;
yani 18 ay korunmadım da hemen kalamadım 1 gün korunmadım diye olacak değil yaa :)
Senin problem esindemiydi canim.dusuklere veya gec kalmaya sebep ne olarak gosterliyor.okadar aylar gectiki unuttum valla ya :) gecen sene imk eylul ayina topik vardi girdim.eylul geldi hala burdayim.eylulden oncede 8 ay vardi :/

Senin problem esindemiydi canim.dusuklere veya gec kalmaya sebep ne olarak gosterliyor.okadar aylar gectiki unuttum valla ya :) gecen sene imk eylul ayina topik vardi girdim.eylul geldi hala burdayim.eylulden oncede 8 ay vardi :/
Bana da buraya yazalı 1 sene oldu hâlâ kucağımız boş :) seneye bu zamanlar hepimiz çoluğa çocuğa karışmış oluruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…