aynen bayram sonu ameliyat olacak korunmaya devam 1 gün kaçamak yaptı benim koca hayırlısı bakalım o bi gündende bişi olmaz kaç ay uğraştık ...Dimi herkes bi kayıplarda :) çok şükür geldik buralara kucağımiza almak nasp olsun inslh. Sanada hayirlisiyla nasp olur inslh canm bayramda geldi ameliyat olacaktı dimi esin.? Ameliyata kadr korunmaya devam mı?
Allah yardmcın olsun canım bi kaç gun içinde doğum haberını alırız inşallah hayırla sağlıkla kolaylıkla geçsin bi avazda kurtul inşallah ♡Kızlarrr selammm son günlerimi yaşıyorum heran gelebilir bana dua edin kolay doğum olsun. Ve tabiki tüm isteyenler için bende dua edicem doğumda aklımda gerçekten isteyen herkese nasip etsin Allahım. Zaman öyle hızlı geçiyor ki anlamadık 9 ay nasıl oldu herkes tadıcak Allahın izni ile bu duyguları. Kendinize iyi bakın yaklaşanlara hayırlı doğumlar olsun.
günaydın kızlar nasılsınız
B Biravucmutluluk canım maşallahh zamanın yakınlaşmış Rabbim yardımcın olsun:) Bol bol dua bekliyorum bol boll
@okeanoss00 İnşallah zamanında ve sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın :) bol bol dua et canım bize de
@ zehra ungrms canım nasılsın....
sayfa tenhalarda herkesler dağılmışşşş.. S selifor sen npyon sesin çıkmıyor hamişlik nasıl
Ay öyle desekte yine içimizde şüphe oluyo bılıyosun ben adet olana kadar çatladımaynen bayram sonu ameliyat olacak korunmaya devam 1 gün kaçamak yaptı benim koca hayırlısı bakalım o bi gündende bişi olmaz kaç ay uğraştık ...
yok kızz çok uğraştım da 18. ay zor kaldım bi gecede olmaz.ihtimali bile yok. yani. şüphede etmiyorum:Ay öyle desekte yine içimizde şüphe oluyo bılıyosun ben adet olana kadar çatladım
Ooo ona bakarsan benim 7 yıldır olmamıştı :) bayramda hiç bi planımız yok malesef canım. Büyük ihtimal evde yalnız olacağımyok kızz çok uğraştım da 18. ay zor kaldım bi gecede olmaz.ihtimali bile yok. yani. şüphede etmiyorum:
bayramda plan var mı???
Daha varmış :) yumurtlama döneminde misin ki okadar var16 gün var cnm daha :)
takip etmiyorum :) sen sorana kadar da hiç bakmamıştım adet zamanıma :)Daha varmış :) yumurtlama döneminde misin ki okadar var
Bende 18. Ayda anca kalmistim ya onlarda gitti senin baska gebeligin varmiydi canim.hala o gebeligin uzerine mi korunuyorsunyok kızz çok uğraştım da 18. ay zor kaldım bi gecede olmaz.ihtimali bile yok. yani. şüphede etmiyorum:
bayramda plan var mı???
Ağrılarının önce başlaması belkide gebelik oluştuğu içindir kimbilir. hayırlısıyla nasip olmuştur bu ay inşallah... benim arkadasta ruyasında benim 4.ye 6 aylık hamileyken görmüş üçüncüyüde kaybetmişsin sen dedi. Bide hep ruyaları çıkardı önceden de. Benim de psikolojimi bozdu ister istemez... hayırlısı olsun zorlu süreç Rabbim sağlıkla nasip etsin çifte bayramınız olsun inşallah..Canlar uzun zaman sonra yazıyorum . Ben de hala bebiş yok . Geçen doktora gittim doktor bir sorunun gözükmüyor rahmin yumurtaların gayet iyi dedi . Akıntım için fitil verdi . Bekliyorum bu ay ne olacak . Adete 2 gün kaldı . 1 haftadır yoğun kasık ağrım var . Genelde adete 2-3 kala olmaz mı kasık ağrıları eğer adet olacaksam . Ah kafam yine çok karışık . Memlekete geldik yine çocuk ne oldu var mı baskılarına maruz kalmamak elde değil . Yakınlarım da bi kaç kişi beni rüyasında hamile olarak görmüş . Ben de bu gece doktora gidiyordum birşey için test yapmışlar . Bi baktım beta hcg 94 . Artık bilinç altı oldu herşey . Ya da haberci rüya mı ? hakkımızda hayırlısı olsun . Kusura bakmayın size içimi dökmek çok iyi geliyor . İnşallah Bayram Sevinç'i olur . Bi önceki gebeliğimin kaybı üzerinden neredeyse 1 yıl geçti .
ilk kaldım sonra 18 ay sonra ikinci defa kaldım 20.6.2017 de kürtaj oldum ;Bende 18. Ayda anca kalmistim ya onlarda gitti senin baska gebeligin varmiydi canim.hala o gebeligin uzerine mi korunuyorsun
Allah yardımcın olsun canım yaa kıyamam...Canlar uzun zaman sonra yazıyorum . Ben de hala bebiş yok . Geçen doktora gittim doktor bir sorunun gözükmüyor rahmin yumurtaların gayet iyi dedi . Akıntım için fitil verdi . Bekliyorum bu ay ne olacak . Adete 2 gün kaldı . 1 haftadır yoğun kasık ağrım var . Genelde adete 2-3 kala olmaz mı kasık ağrıları eğer adet olacaksam . Ah kafam yine çok karışık . Memlekete geldik yine çocuk ne oldu var mı baskılarına maruz kalmamak elde değil . Yakınlarım da bi kaç kişi beni rüyasında hamile olarak görmüş . Ben de bu gece doktora gidiyordum birşey için test yapmışlar . Bi baktım beta hcg 94 . Artık bilinç altı oldu herşey . Ya da haberci rüya mı ? hakkımızda hayırlısı olsun . Kusura bakmayın size içimi dökmek çok iyi geliyor . İnşallah Bayram Sevinç'i olur . Bi önceki gebeliğimin kaybı üzerinden neredeyse 1 yıl geçti .
Bir an önce duzelir umarm değerler:)aynen bayram sonu ameliyat olacak korunmaya devam 1 gün kaçamak yaptı benim koca hayırlısı bakalım o bi gündende bişi olmaz kaç ay uğraştık ...
Senin problem esindemiydi canim.dusuklere veya gec kalmaya sebep ne olarak gosterliyor.okadar aylar gectiki unuttum valla ya :) gecen sene imk eylul ayina topik vardi girdim.eylul geldi hala burdayim.eylulden oncede 8 ay vardi :/ilk kaldım sonra 18 ay sonra ikinci defa kaldım 20.6.2017 de kürtaj oldum ;
yani 18 ay korunmadım da hemen kalamadım 1 gün korunmadım diye olacak değil yaa :)
Bana da buraya yazalı 1 sene oldu hâlâ kucağımız boş :) seneye bu zamanlar hepimiz çoluğa çocuğa karışmış oluruz inşallahSenin problem esindemiydi canim.dusuklere veya gec kalmaya sebep ne olarak gosterliyor.okadar aylar gectiki unuttum valla ya :) gecen sene imk eylul ayina topik vardi girdim.eylul geldi hala burdayim.eylulden oncede 8 ay vardi :/
Duyda inanma nasil olcaksa :) valla umudum tukemiyor boyle yaaBana da buraya yazalı 1 sene oldu hâlâ kucağımız boş :) seneye bu zamanlar hepimiz çoluğa çocuğa karışmış oluruz inşallah
Iyiyim cnm 5 ay klomen bir asilama sonuc husran yine senden naberB Bebe58 @buse smile kızlar nerelerdesiniz nasılsınız? Nasıl durumlar güzel haberler vardır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?