2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Baş üstüne :) iki ay oncede klomen kullandı feleği şaştı kullanmıyo akışına bıraktı inşallah olur :) siz nasılsınız
İnslh olur ya :) rahim filmi denemicekmi? Ay çok iyi sayılmaz biz idrar yolu enfeksiyonu olmusum oda fazla sancı ağrı vardı ilaçları kullanınca baya azaldı ama bugn yine var ağrılar . Artk doğursaydim modundaym :/

Günaydın kızlar nasılsınız? sabaha kadar değişik rüyalar gördüm bu gece tuhaf tuhaf .. Allah hayra çıkarsın

Çektirmiş canım nasip bakalım Allah onunda yardmcısı olsun sizlerinde.

Onunda sana slm var özlemiş :) bi kaç güne gelcm diyo

Cok sevgili knkalarim arkadaslarim dostlarim. Nasilsiniz ozledim sizi...

Canim benim gecmis olsun bilirim o agriyi. Ben 6 aylikken oyle oldum o siddetli agriyla asagidan bir cm acilmam olmustu dusun. Hastaneye yattim igneler serumlar hic rahatlatmadi. Tuvalete girince temizlenirken tuvalet suyunu kullanmadim. Bir tasa ilik su yaptim icine de sirke koydum onunla temizlendim uzun bir sure cok sukur hemen gecirmisti. Tavsiye ederim dene

Elma sirkesi ile yıkıyorum hep akintm önce çoğaldı dün akşamdan beri de hc yok demk ki ise yaradı ilaçlarda sirkede. Ama bn ılık suyla yapmiyodum bide öyle denim.

Elma sirkesi ile yıkıyorum hep akintm önce çoğaldı dün akşamdan beri de hc yok demk ki ise yaradı ilaçlarda sirkede. Ama bn ılık suyla yapmiyodum bide öyle denim.
Dene canim ilik su olmasi da ise yariyor soguk su vucuda iltihap veriyor cunku

Ben ikizlere hamile kaldigim ay anason pelin otu cayi icmistim.o cayi icerken sarimsakla fitil gibi kontrol ediyordum tuplerden tadi agzima gelcekmi diye.uzun suredir gelmiyor cayi ictim sut buhari falan yaptim tad gelmeye basladi hergun deniyordum.o ayda hamile kaldim canim

Canım kimyasal degil bence gebelik yok 0,459 değerini doktor nasıl sınıra yakın buldu onu anlamadım bence acil deki doktor karıştırdı sonucu yalnış anladı beni de boş yere umutlandırdı
Bencede gebelik yok ki bu degerde.benim 1.20 cikiyor hep.kimse suphelenmiyordu direk yok deniyor

Canım kimyasal degil bence gebelik yok 0,459 değerini doktor nasıl sınıra yakın buldu onu anlamadım bence acil deki doktor karıştırdı sonucu yalnış anladı beni de boş yere umutlandırdı
Bencede gebelik yok ki bu degerde.benim 1.20 cikiyor hep.kimse suphelenmiyordu direk yok deniyor

Süt buharını tam olarak nasıl kaç gün ve nr zaman yaptın canım

Süt buharını tam olarak nasıl kaç gün ve nr zaman yaptın canım
Adetim bittikten sonra gece yatmadan once 4 5 gun yaptim.icine maydnzda koyup kaynattim.1 kasikta viks koydum.hatta rakida koydum ebru destan kuruymus.alkol buharlasmayi artteyor diye.her gece 20 dk fln otrdum.sarimsagi deniyordum kokusu gelmiyordu son gece geldi koku kürü biraktim devam etmedim bidaha

Ben de deneyeyim sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…