Kuzum benimmmm Allah razı olsun bakalım bu bizimle kalacak mı Allah hepimize yardım etsn inşallah çok sağol hamileliğin en guzel hali nasip olsun sanada en yakın zamnda inşallahhCanimm yaa insallah rabbim saglikla bebisimizi korur. Ruh halini de sagligina da dikkat et. Hersey guzel olacak Allahin izniyle
Ya dr cumartesi gel dedi kan artışına bakacakmış kimyasal mı baska bişy mi emin değiliz diyoo( bişy olmaz mı dedm 2 gunde bısy olmaz dedı Allahtan coraspine başlamışım bu ay... iğneyide kafama gore almak istemiyorum :/
Ahh insallah yaa bide ben inanabilsem buna.ins biz demirbaslarda seneye buraya gelip bebislerimizden haber veririzAllah razı olsun canım sağolasın stressiz ve sağlıklı haliyle darısı başına inşallah... umutsuz olma senin rahim tek seferde iki bebiş gördü arkası gelecek Allahın izniyle
İnlsh bu kez olucak canm dua edicem hep . Allahım sna bagislasin bu kez. İğne vermek için düzenli artış varmı diye bakmaları gerekio artış normalse başlar cumartesi :) hadi hayırlısı olsun bakalımDün akşam kan verdm 61 çıktı sonuç. 3 gün önce negatifti şok oldum tabi ama lekelenmem var yine. Dr a gttm bugun. Cumartesi cagırdı kan testı yapcz sulandırıcı iğne için erken 2 günden bişy olmaz dedi uzandm yatıyorum ruh halim değişik yine
@yanne @okeanoss00 B Biravucmutluluk @YaKaMoZz-z dua edin sizde canlarım 3. Bebişimizi alalım kucağımıza
İnlsh bu kez olucak canm dua edicem hep . Allahım sna bagislasin bu kez. İğne vermek için düzenli artış varmı diye bakmaları gerekio artış normalse başlar cumartesi :) hadi hayırlısı olsun bakalım
Olacak ben ınanıyorum gercekten.. bu ay yapıştırın siz :)Ahh insallah yaa bide ben inanabilsem buna.ins biz demirbaslarda seneye buraya gelip bebislerimizden haber veririz
İnşallah canım sağolasın sen ne durumdasın peki? Hiç girmiyodun da buraya haberini alamadık :)Doktorunun takibinde olman lazim tabi canim. Igne vucudunda kanama yapabilir daha once kullanmamistin bilemeyiz sende haklisin. Ben surekli kullandigim icin deger 10 bile olsa baslattilar bana. Cumartesi degerlerin kat kat artar da kimyasal falan degildir insallah canim.
Dualarin icin de Allah razi olsunn
Dün akşam kan verdm 61 çıktı sonuç. 3 gün önce negatifti şok oldum tabi ama lekelenmem var yine. Dr a gttm bugun. Cumartesi cagırdı kan testı yapcz sulandırıcı iğne için erken 2 günden bişy olmaz dedi uzandm yatıyorum ruh halim değişik yine
@yanne @okeanoss00 B Biravucmutluluk @YaKaMoZz-z dua edin sizde canlarım 3. Bebişimizi alalım kucağımıza
Canım benim çok sağol hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz hepimizin yardımcısı olsun Rabbim... sen nasılsın ne durumdasın ocakta transfer olacak mı?Zehracım hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
inşallah arkadaşım rabbim öncelikle sana nasip etsin çok zor günler geçirdin biliyorumCanım benim çok sağol hayırla sağlıkla gelsin bebişlerimiz hepimizin yardımcısı olsun Rabbim... sen nasılsın ne durumdasın ocakta transfer olacak mı?
Yavaş yavaşta olsa sorunsuz ilerlemenize çok sevindim canım.. sağol güzel düşüncen için Allah hepimize tez zamnda versin belki seninde şubata kalmaz hamıle kalırsın ihtimal yok mu korunmuyorsunuz değilmi?inşallah arkadaşım rabbim öncelikle sana nasip etsin çok zor günler geçirdin biliyorum
rabbim yüzünü güldürsün
Benim bu ayda kontrol histereskopisi oldu yapışıklık yok şükür
dr miyonda yok artık dedi rahim dokusu kendisini yenilemeli miyonun alındığı bölgede dedi
bunun için transfer şubata dedi şubatta adet ol 2. gün gel transfer hazırlıklarına bakalım dedi
Ins esimi denk getrebilirsem :))Olacak ben ınanıyorum gercekten.. bu ay yapıştırın siz :)
canım drda bunu dedi şubata gel transfer hazıdrlığı yaparız dedi peki ben korunalım mı dedimYavaş yavaşta olsa sorunsuz ilerlemenize çok sevindim canım.. sağol güzel düşüncen için Allah hepimize tez zamnda versin belki seninde şubata kalmaz hamıle kalırsın ihtimal yok mu korunmuyorsunuz değilmi?
Canım ikiz gebelik daha zor biliyorsun. İlerleyen yaşta daha da zorlaşıyor.. bence hiç kendini şartlandırma. Nasipte olanı yaşıyoruz. Dış gebelik 1 kere oldu ama üstünden rahim filmi geçti miyom vs vs epey temizlik oldu rahimde. Ben sanmıyorum bak ben ilki dış gebelikti sonraki ay normal gebelikti rahim filmi vs yaptırmamıştım. Onu aklından sil önce. Şubata kadar bebiş olmazsa transfer gerçekleşir. Nasipte varsa ikiz olur bence olabilir tüpte zaten öyle oluyo ki genelde. Gerçi oda Allahın taktiri hiç tutmayadabilir. Kendini rahat bırak bence bu konuları eşinle hiç konusma kafan temelli çorba olur :)canım drda bunu dedi şubata gel transfer hazıdrlığı yaparız dedi peki ben korunalım mı dedim
gerek yok belki gebe kalabilirsin bu süreçte dedi. rahime çizikte attım miyonda alındı rahim tertemiz kendini hazır hissettiğinde gebelikte olabilir dedi
o zaman burdakiler ne olacak dedim (embriyolar) güldü onlarla 3. yü yaparız dedi :))
eşimle dün konuştuk bu hususu biliyorsun geçen ocakta benim gebelikle dış gebelik olmuştu
eşim yine dış gebelik olurda bu sefer değeri düşür iğne tekrar adet gör derken aylarca süreç uzar mı diye korkuyor
benimde korkularım var bu konuda ama tüp bebekte de dış gebelik olabilirmiş
bilemiyorum inan kafam çok karışık ben ikiz olsun bir kerede bu süreci tamamlamak istiyorum
ebriyo transferinde yaşımdan dolayı çift transfer hakkım var tutar tutmaz bilemem ama kendiğiliğinden kalırsam
ikiz olma ihtimali düşük ne yapmalıyım sence
Benden yumurtlama akıntısı geldiği gün aman dedim şuan canım istemiyo bebek için hiç yapamam dedm ertesi gün oldu ilişki. Bence akıntını takip et zaten kontrole gidip geleceksin çatlatma iğnesi oluncaaa yumurtlama öncesi ve sonrası ilişkiye girsen yeter fazlasına gerek yok herifinde nereye giderse gitsin ondan sonra :)Ins esimi denk getrebilirsem :))
haklısın canım rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahCanım ikiz gebelik daha zor biliyorsun. İlerleyen yaşta daha da zorlaşıyor.. bence hiç kendini şartlandırma. Nasipte olanı yaşıyoruz. Dış gebelik 1 kere oldu ama üstünden rahim filmi geçti miyom vs vs epey temizlik oldu rahimde. Ben sanmıyorum bak ben ilki dış gebelikti sonraki ay normal gebelikti rahim filmi vs yaptırmamıştım. Onu aklından sil önce. Şubata kadar bebiş olmazsa transfer gerçekleşir. Nasipte varsa ikiz olur bence olabilir tüpte zaten öyle oluyo ki genelde. Gerçi oda Allahın taktiri hiç tutmayadabilir. Kendini rahat bırak bence bu konuları eşinle hiç konusma kafan temelli çorba olur :)
Bende hamile kaldigim ay yum aki gelmeden bigun once iliski olmustu.yum aki geldigi gun aman nede olsa olmuyor iliskiye fln giremem dedim girmedikte.ramazandi sahur muhabbeti fln.ve sonrasindada 1 hafta fln girmedik iliskiye.ama benim yumdan 1 gun onceki iliskiyle 4 gun arayla 2. Bebekte tutmustu.nasip oldumu cifter cifter geliyor dedigin gibi kismet insalla yine gelirler cifter cifter :)Benden yumurtlama akıntısı geldiği gün aman dedim şuan canım istemiyo bebek için hiç yapamam dedm ertesi gün oldu ilişki. Bence akıntını takip et zaten kontrole gidip geleceksin çatlatma iğnesi oluncaaa yumurtlama öncesi ve sonrası ilişkiye girsen yeter fazlasına gerek yok herifinde nereye giderse gitsin ondan sonra :)
İnşallah canım sağolasın sen ne durumdasın peki? Hiç girmiyodun da buraya haberini alamadık :)
canım drda bunu dedi şubata gel transfer hazıdrlığı yaparız dedi peki ben korunalım mı dedim
gerek yok belki gebe kalabilirsin bu süreçte dedi. rahime çizikte attım miyonda alındı rahim tertemiz kendini hazır hissettiğinde gebelikte olabilir dedi
o zaman burdakiler ne olacak dedim (embriyolar) güldü onlarla 3. yü yaparız dedi :))
eşimle dün konuştuk bu hususu biliyorsun geçen ocakta benim gebelikle dış gebelik olmuştu
eşim yine dış gebelik olurda bu sefer değeri düşür iğne tekrar adet gör derken aylarca süreç uzar mı diye korkuyor
benimde korkularım var bu konuda ama tüp bebekte de dış gebelik olabilirmiş
bilemiyorum inan kafam çok karışık ben ikiz olsun bir kerede bu süreci tamamlamak istiyorum
ebriyo transferinde yaşımdan dolayı çift transfer hakkım var tutar tutmaz bilemem ama kendiğiliğinden kalırsam
ikiz olma ihtimali düşük ne yapmalıyım sence
Bu ay korunmadim drum 3 ay kendiliginden deneyin olmazsa asilama yapariz dedi. Bu ayin nerdeyse sonuna geldik ama 20lik disim vardi cikamayan sisti apse oldu antipiyotik ve agri kesici kullandim. Drlara sordum adet oncesi sorun olmazmis. Sat 1 kasimdi bakalim onumuzdeki adet ne zaman gelecek yada gelecek mi :)) aman oyle takiliyoruzz hamiss hanim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?