2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Selam arkadaslar. Carsamba dr rahim filmi cekecek. Aranizda yaptiran var mi. Nasil bi islem faydasi oluyor mu hamile kalmaya. Gerci bnm 4 dusuk oldugu icin yaptiracak drum.
Aselam canm.ben hsg nin 3. Ayinda hamile kalmistim ilk.bana fayda etti sanirim ama senin gebelik zaten oluyormus galiba rahimin yapsni incelemek icin cekiyor dr un.

Aselam canm.ben hsg nin 3. Ayinda hamile kalmistim ilk.bana fayda etti sanirim ama senin gebelik zaten oluyormus galiba rahimin yapsni incelemek icin cekiyor dr un.

En sonki kurtajdan 6 ay gecti hamile kalmadim. Evet haklisin yapisina bakacak sanirim. Sen anestezili mi olmustun ben oyle yaptirmayi dusunuyorum da.

En sonki kurtajdan 6 ay gecti hamile kalmadim. Evet haklisin yapisina bakacak sanirim. Sen anestezili mi olmustun ben oyle yaptirmayi dusunuyorum da.
Yok canim ben anestezili olmadim.sekil olarka bi bozukluk cikmadi ama sanirim mukus vardi baya agri hissettm oyuzden.bide sol tupun daha derinde dedi.ama engel deil dedi.belki onlar olmasaydi omadar agrim olmazdi bilmiyrm.gerci 5 dk fln surdu bi sekilde katlaniyorsun.sonrasinda kalktim gezdim bi skintim olmadi

Ayy ne guzel hem icini temizlemesi hem de normal cikmasi. Benim de sorunsuz olur insallah. Ben normal muayenede bile tepki veriyorum fazla bagirabilirim kendimi tutamiyorum. Kasilinca da sorun olabilirmis. Anestezi olmadan hemen kalkman icimi biraz rahatlatti. Cok tesekkur ederim.Rabbim bebegine ve sana saglik versin insallah

Uzun bi zamandan sonra hsg sonucum cikti. Kizlar anestesiz yaptirdi doktorum gercekten de korktugum gibi olmadi agrisiz gecti. Tuplerim cok sukur acikmis rahim sekli de normal cikti. Sadece yonu hafif saga dogru ama sorun degilmis. Bunu da atlattim. Insallah hsg bana bebegimi getirir.

Sizin hamilelik seruveni nasil bakalim :)

Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz büyümeye devam ediyoruz. Kolestrol yüksek cok fazla 1500 de. Hafta da 2 defa makinaya giriyorum ayrıstırmaa icin . Cook zor gunler geciriyorum ama cok sükür oğlusum da bi sorun yokk..

Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz büyümeye devam ediyoruz. Kolestrol yüksek cok fazla 1500 de. Hafta da 2 defa makinaya giriyorum ayrıstırmaa icin . Cook zor gunler geciriyorum ama cok sükür oğlusum da bi sorun yokk..
Geçmiş olsun canm . Allah'ım şifasını versn inslh geçer umarım hepsi bebeğini kucagina alinca :)

Sağolasın canım evet hissediyorum tıkırtılar var hafif hafif :) sen nasılsın
BEN OĞLUMU 19-2DE HİSSETMİŞTİM MAŞALLAH KUZUYA
ERKEK DİMİ CİNSİYETİ İSİM DÜŞÜNÜYORMUSUN YAVAŞ YAVAŞ

BENDE İYİYİM CANIM CUMA KONTROL VAR TRANSFER İÇİN BAKALIM İNŞALLAH ARTIK BU SEFER HAYIRLISI İLE TRANSFER OLUR GELECEK HAFTA

Gün geçtikçe güçlenecek inşallah oda :)

Çok bekledin bu transferi yüzün güler inşallah hayırlı bi şekilde sağlıkla gelsin kuzucuğun bakarsın ikiz olur kaç tane konulacak pek bilgim yok ama sorym dedim

İKİ TANE KONULACAK CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…