vallahi baba ve beim karışımım kimsenin gönlü kalmasın demiş yavrum... daha yeni yeni oturyor suratı vucut yapısı göz rengi...Allah razı olsun canım. Korku bazen oluyo tabi Allah korktuğumuza uğratmasın♡ amin
Maşallah sizede ayy 2 aylık Cennet kokulu yavrun kime benziyo :) Rabbim iyiliğinizi daim kılsın ♡♡♡♡
Çok şükür canım aynı işte bekliyoruz ben hep bakıyorum ama eskisi kadar aktif yazmıyorumSağol kuzucum sen nasılsın eskılerden birini gorunce sarılasım gelıyo artk :))
Sağol canım bu haftaya nasıl geldık bende anlamadım nasip olursa oğluş geliyo inşallah cinsiyetimiz maviş :)) sağlıkla gelsin ♡♡♡yanne okeanoss00 @YaKaMoZz-z A anneveoglusu kızlaar :)
Allah razi olsun canim aminn ins.masallah sen yolu tamamlamissin nerdeyse rabbim sanada sag salim kucagina almayi nasip etsin
Gözünüz aydin kuzumm ogluma kardes geliyor desene :) Rabbim sag saglim kucağına almayı da nasip etsin ❤
Merhaba hayırlı olsun arkadaşım bebeğin.Çok çok çooooook sevindim Zehra ya allahım kucağına da almayı nasip etsin
Hatırlamaz mıyım Allah razı olsun canım darısı başımıza artk sende sağlıkla büyüt inşallah Rabbim acısını gostermesin evlatlarınızın♡♡♡Merhaba canım. Beni 2017 hatırlatsın 2017 ağustos annesiyim bu topikte az yazmadık birlikte çok sevindim hamileliğine gözün aydın allah sağ sağlım nasip etsin bebeğini. Bende 27 ağıstosta doğum yaptım oğlum sarp doğdu şimdi 5.5 aylık olduk bile.
Canım hayırlı olsun bebeğin allah sağlıkla nasip etsin inşallah.
Merhaba hayırlı olsun arkadaşım oğlun sağlıkla büyüsün.
Merhaba hayırlı olsun arkadaşım bebeğin.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinSağol canım bu haftaya nasıl geldık bende anlamadım nasip olursa oğluş geliyo inşallah cinsiyetimiz maviş :)) sağlıkla gelsin ♡♡♡yanne okeanoss00 @YaKaMoZz-z A anneveoglusu kızlaar :)
Allah razi olsun canm insallahhMerhaba canım. Beni 2017 hatırlatsın 2017 ağustos annesiyim bu topikte az yazmadık birlikte çok sevindim hamileliğine gözün aydın allah sağ sağlım nasip etsin bebeğini. Bende 27 ağıstosta doğum yaptım oğlum sarp doğdu şimdi 5.5 aylık olduk bile.
Cok sagol canim nasilsin? Cok sukur hepimiz bebeklerimizi aldik kucagimiza :) Benim oglum da 4.5 aylik oldu.Merhaba canım. Beni 2017 hatırlatsın 2017 ağustos annesiyim bu topikte az yazmadık birlikte çok sevindim hamileliğine gözün aydın allah sağ sağlım nasip etsin bebeğini. Bende 27 ağıstosta doğum yaptım oğlum sarp doğdu şimdi 5.5 aylık olduk bile.
şükür bugünümüze
Masallah canim ya bende direk o gunlere gecmek istyrm.hamileligm cok zor geciyor midemden dolayi.bi an once zaman gecsede dogsa sagsalim.nasil anne olmak alisabildin mi :) nasil ozeniyrm dogum yapip hamileligi atlatanlara yaaBabies16 çoook mutlu oldum canım giremiyodum benim bebis doğdu ama tekrar hamile kalmis kadar sevindim bebeğine saglikla kucağina al canim insallah biz 45 gunluk olduk
allahın izniyle saglikla sende mis kokuna kavusacaksın insallah canım annelik zor zanaat bizimki kaka yapamiyo bok beklemekle geciyo gunlerim 4 gunde 1 yapiyoz ama yapana kadar canimiz çikiyo iyiyiz allaha bin sukur ama o miss koku omre bedel sende hak vereceksin insallah miden duzelir en kısa zamanda sağlikli hamileligin olsun dogumun hayirli zamanda agrısiz sısiz su gib olsun insallahMasallah canim ya bende direk o gunlere gecmek istyrm.hamileligm cok zor geciyor midemden dolayi.bi an once zaman gecsede dogsa sagsalim.nasil anne olmak alisabildin mi :) nasil ozeniyrm dogum yapip hamileligi atlatanlara yaa
Aminn ins.Oyle valla zor zanaat.rabbim sanada kolaylik versin.allahın izniyle saglikla sende mis kokuna kavusacaksın insallah canım annelik zor zanaat bizimki kaka yapamiyo bok beklemekle geciyo gunlerim 4 gunde 1 yapiyoz ama yapana kadar canimiz çikiyo iyiyiz allaha bin sukur ama o miss koku omre bedel sende hak vereceksin insallah miden duzelir en kısa zamanda sağlikli hamileligin olsun dogumun hayirli zamanda agrısiz sısiz su gib olsun insallah
Rahim filminin faydası çok canım, çektirmende fayda var tabi. Sende pıhtılaşma var mıydı?Selam arkadaslar. Carsamba dr rahim filmi cekecek. Aranizda yaptiran var mi. Nasil bi islem faydasi oluyor mu hamile kalmaya. Gerci bnm 4 dusuk oldugu icin yaptiracak drum.
Rahim filminin faydası çok canım, çektirmende fayda var tabi. Sende pıhtılaşma var mıydı?
İmtihan canım sabret rahim filmi belki vesilen olur Rabbim hayırlısını nasip etsin pıhtılaşma ileri derecede mi acaba diyeceğim ama her nasip vaktine esirmiş dualarımdasınInsallah iyi olur canim. Evet pihtilasma var cleaxane 0.6 igne,coraspirin, b12, folbiol ve deltacortil kortizon ilaci icmeme ragmen dusuk oldu. Tip caresiz yetersiz kaldi bende. Iste rahim filmi cektirecegim ne cikacak bilmiyorum. Tekrar hamile kalirsam 0.6 igneyi gunde iki kez vurmam gerekiyormus.
Aynen canimm rabbimin var bi bildigi. Bakalim insallah nasip olur. Allah razi olsun sen de bebisini saglikla kucagina alirsin insallah.İmtihan canım sabret rahim filmi belki vesilen olur Rabbim hayırlısını nasip etsin pıhtılaşma ileri derecede mi acaba diyeceğim ama her nasip vaktine esirmiş dualarımdasın
Aynen Allah veriyosa bunları var bi bildiği biliyosun umidini kaybetme her zaman söyledik istediğimiz birşey oluyorsa bir hayır, olmuyorsa bin hayır ara demiş Mevlana diye.Aynen canimm rabbimin var bi bildigi. Bakalim insallah nasip olur. Allah razi olsun sen de bebisini saglikla kucagina alirsin insallah.
Pihtilasma ileri derece sanirim mhtfr iki gen heterojen.pai homozigot.lupus degerim de yuksekmis.
Hepsi gelip gececek Allahin takdiri. Carsamba filmden sonra yazarim sana da bakalim ne cikacak. Buarada iyi ki varsin cvp icin cok sagol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?