2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Şükür bugune canım. Nisaberatim iyi görüşüyoruz o çok düşmüyor artk bebek konusuna tedavi vs oluruna bıraktı tamamen.
İnslh olur canm Allah'ım tez vakitte nasp etsn . Sevindim iyi olmana bebiş nasl hareketleri hissetmek nasıl bı duygu :)

Iyi canim cok sukur sende ne var ne yok..hamilelikle ilgili sikintim yok gastritim beni mahvediyor hic dinmeyen bi mide agrisiyla yasiyorum bakalm ilerleyen zamanlarda ne olcak
İlerleyen zamanda migde yanması vs olabilir ama bnmde reflü var ve hamilelikte çok cekicegimi dusundm korktuğum gibi olmadı bazı geceler 4 yastıkla uyuduğum dogrudr:) ama genelde iyiydim inslh seninde öyle olur. Bnde iyiym kızla uğraşıyom işte ..

Canim ilac kullaniyrm bende.insallah bari ilacla fln rahat gecer bilmiyrm hala skintilarm gecmedi ama gorcez artik.bende ins cocugumla ugrastigim gunlere bi gecsemm :)

Merhaba kizlar 5 haftlik hamileyim dr ye gittik ve rahmimin kalp seklinde oldugunu perde olabilecigini söyledi bu konuda bilgisi olan varmi rahim filminde kesin belli olurmus bebek oldugu icin yaptiramayiz
Merhaba şimdi aktifmisiniz bilmiyorum ama aynı problem bende de var, bi düşük ten sonra bi kızım oldu, şimdi tekrar Bi gebeliği sonlandırma söz konusu maalesef . Hamilelik oluyor ama biraz sıkıntılı durum. Benimki de kalp şeklindeydi , çok şükür kızım sağlıkli bir şekilde doğdu

Canim benim kizim oluyormus bugun ogrendik sonunda :)
Yaaaa Bugün sana yazacaktım 16.hafta demiştinya takvimde haftanın 16 yazmasını bekleyim dedim :)) bak tahminlerimiz doğru çıkmış sağlıkla gelsin prenses :) Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin...♡♡♡

O dr u bekleyemedik baska ozele gittim oyleogrendim canim.saolasn canim hepimizinki ins sag saglim gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…