Aa evet oyle olmus :)) rabbim kucagimizada aldirsin ins
Ayy evettt rabbim yar ve yardımcımız olsun
İnslh olur canm Allah'ım tez vakitte nasp etsn . Sevindim iyi olmana bebiş nasl hareketleri hissetmek nasıl bı duygu :)Şükür bugune canım. Nisaberatim iyi görüşüyoruz o çok düşmüyor artk bebek konusuna tedavi vs oluruna bıraktı tamamen.
İlerleyen zamanda migde yanması vs olabilir ama bnmde reflü var ve hamilelikte çok cekicegimi dusundm korktuğum gibi olmadı bazı geceler 4 yastıkla uyuduğum dogrudr:) ama genelde iyiydim inslh seninde öyle olur. Bnde iyiym kızla uğraşıyom işte ..Iyi canim cok sukur sende ne var ne yok..hamilelikle ilgili sikintim yok gastritim beni mahvediyor hic dinmeyen bi mide agrisiyla yasiyorum bakalm ilerleyen zamanlarda ne olcak
Sagol cnm insallahhh
Canim ilac kullaniyrm bende.insallah bari ilacla fln rahat gecer bilmiyrm hala skintilarm gecmedi ama gorcez artik.bende ins cocugumla ugrastigim gunlere bi gecsemm :)İlerleyen zamanda migde yanması vs olabilir ama bnmde reflü var ve hamilelikte çok cekicegimi dusundm korktuğum gibi olmadı bazı geceler 4 yastıkla uyuduğum dogrudr:) ama genelde iyiydim inslh seninde öyle olur. Bnde iyiym kızla uğraşıyom işte ..
Tarifsiz :) Allahım her anne olmak isteyen kuluna nasip etsin.♡İnslh olur canm Allah'ım tez vakitte nasp etsn . Sevindim iyi olmana bebiş nasl hareketleri hissetmek nasıl bı duygu :)
Cinsiyet belli mi :)Canim ilac kullaniyrm bende.insallah bari ilacla fln rahat gecer bilmiyrm hala skintilarm gecmedi ama gorcez artik.bende ins cocugumla ugrastigim gunlere bi gecsemm :)
Cinsiyet belli mi :)
Erkek hemen belli ediyor seninki belki kızdır sağlıkla gelsinGicik dr mz soylemedi ya 16. Haftada soyleycem dedi
Bende kiz oldugunu dusunuyorum aynen saglikla gelsinlerde ins :) sende ne var ne yokErkek hemen belli ediyor seninki belki kızdır sağlıkla gelsin
İyilik hasretle temmuz ayını bekliyorum :)Bende kiz oldugunu dusunuyorum aynen saglikla gelsinlerde ins :) sende ne var ne yok
Senin yine az kalmis vakit hic gecmiyor yaa benim ekimin basii :)İyilik hasretle temmuz ayını bekliyorum :)
Yok kız öyle deme 13.haftayı buldun bile bak :) su gibi geçsin zaman hayırlar getrsin♡♡Senin yine az kalmis vakit hic gecmiyor yaa benim ekimin basii :)
Merhaba şimdi aktifmisiniz bilmiyorum ama aynı problem bende de var, bi düşük ten sonra bi kızım oldu, şimdi tekrar Bi gebeliği sonlandırma söz konusu maalesef . Hamilelik oluyor ama biraz sıkıntılı durum. Benimki de kalp şeklindeydi , çok şükür kızım sağlıkli bir şekilde doğduMerhaba kizlar 5 haftlik hamileyim dr ye gittik ve rahmimin kalp seklinde oldugunu perde olabilecigini söyledi bu konuda bilgisi olan varmi rahim filminde kesin belli olurmus bebek oldugu icin yaptiramayiz
Canim benim kizim oluyormus bugun ogrendik sonunda :)Yok kız öyle deme 13.haftayı buldun bile bak :) su gibi geçsin zaman hayırlar getrsin♡♡
Yaaaa Bugün sana yazacaktım 16.hafta demiştinya takvimde haftanın 16 yazmasını bekleyim dedim :)) bak tahminlerimiz doğru çıkmış sağlıkla gelsin prenses :) Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin...♡♡♡Canim benim kizim oluyormus bugun ogrendik sonunda :)
O dr u bekleyemedik baska ozele gittim oyleogrendim canim.saolasn canim hepimizinki ins sag saglim gelsinYaaaa Bugün sana yazacaktım 16.hafta demiştinya takvimde haftanın 16 yazmasını bekleyim dedim :)) bak tahminlerimiz doğru çıkmış sağlıkla gelsin prenses :) Rabbim sağ salim doğurmayı nasip etsin...♡♡♡
canım mart ayında oldu pozitifi gördüm ama kanama başladı ve düşük yapıyorum en son hcg 62ye düştü maalesefA anneveoglusu selam canım senin tüp bebek işi ne oldu,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?