2017 Anneleri ve Anne Adayları❤

Fazlasıyla yıprandım karnım çok kötü. Yarın ilk nst ye gireceğim inşallah canım. Allah razı olsun ♡♡

Fazlasıyla yıprandım karnım çok kötü. Yarın ilk nst ye gireceğim inşallah canım. Allah razı olsun ♡♡
Ay o nts cok heyecanlı hadi canım cok sevindim vallahi cok az kalmış kritik zamanlar geçmiş. bu haftayı atlattıktan sonra bebeğin doğsada sıkıntı olmaz diye biliyorum. Benimde karnım kocaman olmuş nefes alamıyordum ama çok az kalmış sabırla geçecek. Allah senden de razı olsun. Müjdeli haberini bekliyorum.

Kızlar merhaba ben bugun dogum yaptım epiduralli normal doğum. Biraz zorlu bi surec oldu suniye başladık acılma olmadı 17 sinde saat 15 de yattık bugün 14:10 da doğduk çok şükür darısı bekleyenlerin başına olsun. Şu an hastanedeyim ayrıntılı olarak sonra yazarım. .

Sevgili anne adaylari bu sabah 50 gr lik seker testi yapildi oldum oldum durildim sonuc 156 sinirda cikti meyve ve kabohidrat sinirlamasi verdi sadece bebegim 2 hafta onde ve 910 gr . Ve ben sadece 4 kilo aldim seker cikan anne adaylari sizin bebeginiz kac gr .

Merhaba canım nasılsın hayırlı olsun bebeğin. Beni hatırlarmısın bilmem bende bu topikte hamile kaldım . Ağustos 2017 annesiyim oğlum sarp 9.5 aylık oldu. Ben 39+9 da normal doğum yaptım. Cinsiyeti neydi bebeğinin canım allahom sağlıkla kavuşmayı nasip etsin . Acı tecrübelerinden sonra çok sevindim bebeğine.

Hatırlamaz mıyım en zor gunlerimde hep gelip moral verirdin tesekkür ederim canım oğlum olacak nasipse. 2018 annesi olma yolunda gitsemde 2017 nin erkek bebek sırasını bozmadım :))

Maşallah gününü doldurup doğum yapmışsın darısı başıma, oğluşunada maşallah büyümüşş yaa zaman çok hızlı gerçekten..

Canım çok sevindim inşallah sende sağlıcakla kavuş bebeğine . Evet zaman çok hızlı gerçekten .

Allah sağlık sıhatla büyümeyi nasip etsin. Gözünüz aydın...

Ben doğum yapalı 6 ay oldu. Hamileliğimin son ayına kadar bir sıkıntı olmadı ama son ayına girdiğimde tansiyon ve şekerim çok yüksekti. Bu nedenle 1 ay erken alınması gerekti.. 25. Haftada kilosunu pek hatırlayamadım ama benim bebeğimde iki hafta önde gidiyordu. Korkma düzenli kontrollerini yaptır aksatma gerekeni yapıyorlar. Bebeğimde Maşallah çok sağlıklı bir sıkıntı olmadı. İçini ferah tut. Gereken özeni göster beslenmende Dr. Kontrollerini aksatma gerisi Allahın izniyle güzel olur.

Sana da iyi tatil oldu diyeceğim ama annelik daha zor meslek tabi :) huysuz yaa diş çıkardı mı tosunum hepinizi çok özledim bi bilsen ♡ sen kaçıncı haftanda doğum yapmıştn
Ben de seni ozledim canım. Çıkarmaz olur mu ilk dişi 4.5 aylik cıktı suan 7 disi var 8. De patlatmis :) Valla calismak daha kolaymis benimki biraz miz miz :) 36. Haftada dogum yaptım canim

Ben de seni ozledim canım. Çıkarmaz olur mu ilk dişi 4.5 aylik cıktı suan 7 disi var 8. De patlatmis :) Valla calismak daha kolaymis benimki biraz miz miz :) 36. Haftada dogum yaptım canim
Oy maşallah erken çıkarmış oda, demekki ondan mız mız küçük beyimiz :)) sende açılma mı vardı full yatmıştın dimi canım ? Heyecan yapıyorum böyle duyunca varya 34+1 olduk baş çevresi 35+2 bunun doğum süresine etkisi olmaz dimi

Rahim agzi kisalmasi oldu dogum sancilari çektiğimden dolayı. 26. Haftadan 36. Haftaya kadar full sanci cektim her hafta nstye sokuyordu doktor beni sonra da sanci durdurucu serum takiliyordu. Bas cevresi Çınar'ın da hep ileriden gidiyordu onun bi etkisi yok canım.

Dimi hep yatmıştın ama çok şükür sağ salim kavuştun darısı başıma inşallah canım ♡♡♡♡

Allah analı babalı büyutsun

Kızlar uzun bı aradan sonra ilk defa girdim nasılsınız ? Bebisler nasıl? ZK_ASK yanne Babies16 diğerlerini nickler aklımda değil neler yapıyorsunuz?
Simdilik idare ediryz canim ben biraz kansizlik cekiyrm 5.8 cikti kanim.kan nakli fln yapilcak onun disinda hersey iyi cok sukur.sen neler yapiyorsun nasil gidiyor

Simdilik idare ediryz canim ben biraz kansizlik cekiyrm 5.8 cikti kanim.kan nakli fln yapilcak onun disinda hersey iyi cok sukur.sen neler yapiyorsun nasil gidiyor
Ah canım geçmiş olsun inşallah kan takviyesi ülke hemen toparlarsin. Baya düsükmüs ya . Pekmez işe yarıyor diyorlar iç istersen . Bndede vardı bu haftalarda ama 9du sanirm yda 8 günde ikiye çıkardık demir ilacını pekmez faln derken toparladik bnde kızla uğraşıyorum emekliyo oyun istiyo dışarıya alıştı gezmek istiyo baş edemez oldum iyice :) bide sürekli düsüyor bu ara ne kadar dikkat etsemde kasla goz arası

Cekirdekli kuru uzum iyi geliyordu bana bugun hemen aldim yine onu da tuketicem bol bol.ins hemen duzelir cok halsizm yorgunum. duse kalka buyuycekler kendine ciddi zarar vermedigi surece ufak tefek dusmeler olcak illa hayati ogrencek tecrube etcek :) guzel ugraslar havalarda guzel ne yapsin cocuk evde :) seneye yazda benimki ins buzamanlarda 8 9 aylik olcak bakalim nasil duygularmis ins bizde gorcez

Maşallah bebeşine canım. İyi olmanıza cok sevindim. Benimde aynı senin kızın gibi oğlumla başım belada. Cok hızlı şekilde öğreniyorlar maalesef zapt etmek zok zor. Allah büyük kazadan beladan uzak tutsun. Çok sevimli dönemleri. vallahi cok keyifli bir o kadar yorucu. Bu arada benim bebeğimin dişleri hala çıkmadı sende durumlar nasıl.

İnslhh çabuk gelsin o zamanlar gerçekten çok güzel ilk zaman biraz zorluyor gaz sıkıntıları çok kötü uyku keyfi sıcak çay hepsi hayal ama sonra o kadr zevkli oluyorki zaman hızlıca geciyor bu arada benm de tahmini doğum 7 ekimdi 1 Ekim'de doğdu kızım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…