- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
Bizimki de 8.ayi bitirince çıkardı alttan iki tane şuanda aşırı huysuz belki de üstler geliyor :) maşallah o kadr hızlı ogreniyorlar ki bazen şaşırıp kaliyorm dün dizimden tek eliyle tutup kalktı hızlıca geri buna sevinip el cirpmaya yeltendi tuttum hhemen sipa sevinmişMaşallah bebeşine canım. İyi olmanıza cok sevindim. Benimde aynı senin kızın gibi oğlumla başım belada. Cok hızlı şekilde öğreniyorlar maalesef zapt etmek zok zor. Allah büyük kazadan beladan uzak tutsun. Çok sevimli dönemleri. vallahi cok keyifli bir o kadar yorucu. Bu arada benim bebeğimin dişleri hala çıkmadı sende durumlar nasıl.
Benimki 6 .5 aylık oldu. Vallahi yeni yeni emeklemeye başladı düne kadar etrafında dönüyordu dün üç kere üst üste emekledi çok mutlu oldum. dişleri 3. aydan beri salya salya gidiyor cok kaşınıyor kabarıklıklar da var ama daha patlamadı Darısı başımıza canım.Bizimki de 8.ayi bitirince çıkardı alttan iki tane şuanda aşırı huysuz belki de üstler geliyor :) maşallah o kadr hızlı ogreniyorlar ki bazen şaşırıp kaliyorm dün dizimden tek eliyle tutup kalktı hızlıca geri buna sevinip el cirpmaya yeltendi tuttum hhemen sipa sevinmişsenin oğlan kaç aylık şuan dis için bende sabırsızlanıyordm görünce çok mutlu oldum ya :) darisisize inslhh
Maşallah kuzucuga bizimki tembel biraz emeklemeyi yeni öğrendi sayılır sürünüyordu bir aydır 1 haftadır da normal emekliyo . Dise dönecek olursak sanirm bizimkininde 4 yda 5.aydi salyalar geliyordu kaşınmalar faln 8.ay bitince çıkardı düşün yani zor vallahi dis :)Benimki 6 .5 aylık oldu. Vallahi yeni yeni emeklemeye başladı düne kadar etrafında dönüyordu dün üç kere üst üste emekledi çok mutlu oldum. dişleri 3. aydan beri salya salya gidiyor cok kaşınıyor kabarıklıklar da var ama daha patlamadı Darısı başımıza canım.
Bol yaramazlık yapıyor :) durduramiyoruz hanimefendiyi bide mızmız ki sorma . Az kalmış çok şükür normal mi olcan sezeryanmi?Bugune şükür canım gunler gecsın dıye bekliyorum :) sen nasılsın bebişin napıyo ♡♡♡
Maşallah ♡♡♡ olsun mızmızlık hakkıdır Allah sabır versin :)) siz büyüttünüz ne varrrBol yaramazlık yapıyor :) durduramiyoruz hanimefendiyi bide mızmız ki sorma . Az kalmış çok şükür normal mi olcan sezeryanmi?
Canm benm özeldeki doktor bni çok korkuttu. Devlete gittim tıp fakültesine gittim hematoloji doktoruna sordm eğer normal doğuma uygunsan bı sorun olmaz bu haftalardan sonra iğneyi kesmenin bı zararı yok dediler. Bn doktorumun kanama olur rahimde veya kalbi durur bebeğin iğneyi bırakıp doğum oluncaya faln gibi sözlerini söyledim dediki rahimde kanamanın olma ihtimali her doğumda var dedi diğer dedigi ise ufak bir risk mesela bn hiç rastlamadim dedi. Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun faln dedi . İğneyi 38+2de nstde düzenli sancıları görünce bıraktık tabi bu arada bn son ay bı kaç kere devlet hastanesine de gittim . Doğum 38+5de başladı bnm doktor burda değildi hastanenin ebesi zebani gbiydi devlete gittim orda oldu doğum ilk girişte kan alıyorlar tahlil için onda kanım fazla sıvı geldi baş ebeye kanın akış hızına baktılar sorun yokmuş doğum 39+0da oldu 2 gün de öyle geçmiş oldu hiç bir sorun yaşamadım iğne kullanmayla . Aşırı stres ve sancı odalarının klimalarinin bozukmus soğuktan dondum ve rahimde etkilendi 4cm de doğum durdu sancı faln kesildi riskleri göze alıyorum diye imza atıp ciktim eve gelip sıcak duş alıp battaniyeye bürlenince bı sancı başladı 4 5 saate doğum oldu yani bu aksaklık olmasa gerçekten doğum süreci gayet güzeldi. Hele doğum anı o kadar güzeldi ki :) hayırlısı neyse o olsun hakkınızda ne uygunsa öyle olsun Allah'ım kavuştursun .Maşallah ♡♡♡ olsun mızmızlık hakkıdır Allah sabır versin :)) siz büyüttünüz ne varrr
Hâlâ sulandırıcı iğne kullanıyorum canım doğum şeklini normal istiyorum sende iğne kullanıyordun ve normal yapmıştın bana o sureci anlatır mısın kaçıncı haftanda doğurdun çatı muayenesine girecem bi kaç haftaya açılma olmazsa normal yapamazsam diye korkuyorum normal yapsam çok kanamam olur mu bebeğe bişy olur mu diye gün yaklaştıkça stres sardı beni , helpp
Allahın izniyle atlattın ben korkuyorum ya sezaryen mi olsam normal miCanm benm özeldeki doktor bni çok korkuttu. Devlete gittim tıp fakültesine gittim hematoloji doktoruna sordm eğer normal doğuma uygunsan bı sorun olmaz bu haftalardan sonra iğneyi kesmenin bı zararı yok dediler. Bn doktorumun kanama olur rahimde veya kalbi durur bebeğin iğneyi bırakıp doğum oluncaya faln gibi sözlerini söyledim dediki rahimde kanamanın olma ihtimali her doğumda var dedi diğer dedigi ise ufak bir risk mesela bn hiç rastlamadim dedi. Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun faln dedi . İğneyi 38+2de nstde düzenli sancıları görünce bıraktık tabi bu arada bn son ay bı kaç kere devlet hastanesine de gittim . Doğum 38+5de başladı bnm doktor burda değildi hastanenin ebesi zebani gbiydi devlete gittim orda oldu doğum ilk girişte kan alıyorlar tahlil için onda kanım fazla sıvı geldi baş ebeye kanın akış hızına baktılar sorun yokmuş doğum 39+0da oldu 2 gün de öyle geçmiş oldu hiç bir sorun yaşamadım iğne kullanmayla . Aşırı stres ve sancı odalarının klimalarinin bozukmus soğuktan dondum ve rahimde etkilendi 4cm de doğum durdu sancı faln kesildi riskleri göze alıyorum diye imza atıp ciktim eve gelip sıcak duş alıp battaniyeye bürlenince bı sancı başladı 4 5 saate doğum oldu yani bu aksaklık olmasa gerçekten doğum süreci gayet güzeldi. Hele doğum anı o kadar güzeldi ki :) hayırlısı neyse o olsun hakkınızda ne uygunsa öyle olsun Allah'ım kavuştursun .
Sormak istediğin ne varsa sor canm aklımda kalanlar bunlar :)
Canm benm özeldeki doktor bni çok korkuttu. Devlete gittim tıp fakültesine gittim hematoloji doktoruna sordm eğer normal doğuma uygunsan bı sorun olmaz bu haftalardan sonra iğneyi kesmenin bı zararı yok dediler. Bn doktorumun kanama olur rahimde veya kalbi durur bebeğin iğneyi bırakıp doğum oluncaya faln gibi sözlerini söyledim dediki rahimde kanamanın olma ihtimali her doğumda var dedi diğer dedigi ise ufak bir risk mesela bn hiç rastlamadim dedi. Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun faln dedi . İğneyi 38+2de nstde düzenli sancıları görünce bıraktık tabi bu arada bn son ay bı kaç kere devlet hastanesine de gittim . Doğum 38+5de başladı bnm doktor burda değildi hastanenin ebesi zebani gbiydi devlete gittim orda oldu doğum ilk girişte kan alıyorlar tahlil için onda kanım fazla sıvı geldi baş ebeye kanın akış hızına baktılar sorun yokmuş doğum 39+0da oldu 2 gün de öyle geçmiş oldu hiç bir sorun yaşamadım iğne kullanmayla . Aşırı stres ve sancı odalarının klimalarinin bozukmus soğuktan dondum ve rahimde etkilendi 4cm de doğum durdu sancı faln kesildi riskleri göze alıyorum diye imza atıp ciktim eve gelip sıcak duş alıp battaniyeye bürlenince bı sancı başladı 4 5 saate doğum oldu yani bu aksaklık olmasa gerçekten doğum süreci gayet güzeldi. Hele doğum anı o kadar güzeldi ki :) hayırlısı neyse o olsun hakkınızda ne uygunsa öyle olsun Allah'ım kavuştursun .Maşallah ♡♡♡ olsun mızmızlık hakkıdır Allah sabır versin :)) siz büyüttünüz ne varrr
Hâlâ sulandırıcı iğne kullanıyorum canım doğum şeklini normal istiyorum sende iğne kullanıyordun ve normal yapmıştın bana o sureci anlatır mısın kaçıncı haftanda doğurdun çatı muayenesine girecem bi kaç haftaya açılma olmazsa normal yapamazsam diye korkuyorum normal yapsam çok kanamam olur mu bebeğe bişy olur mu diye gün yaklaştıkça stres sardı beni , helpp
Kanin fazla geldiğinde korktum tabi ama korkma bakarz biz sorun varsa zaten doktor bey ona göre bı yol çizer dediler . Doğumun durduğunda öyle kötü oldum ki anlatamam ağladım orda ama stres daha da kötü ediyor sezeryana alın dedm bebek çok iyi bu durumda almayalm dediler hayatı bı risk yok diyor bana ama doktora sorcaz o baksın bı suni sancı derse suni yoksa sezeryana alır dediler tabi bunu duyunca bn kaçtım hastaneden :) suni sancidan çok korktum anlamsizca . Bide bu arada doğum durdu derken açılma ilerlemesi durmuştu hala nst de 100lerde faln sancı çıkıyordu ebeler bu sanciyla kıvranman lazm diyorlardı ama bn sadece belde ağrı hissediyordum herkes stresten ağrıyı hissetmedigimi düşündü ama bence soğuktandi. Yani ne yapacağımızı şaştık bide haftasonuydu doktorlar yok hiç bı hastanede hepsi izinde . Hareketlere gelince bn doguma son bir saat kalaya kadar hep hissettim ve sürekli nst bağlıydı kalp atışları takip ediliyordu . bide nasl bı stresteysem doğuma girince dediler sancı geldikçe ikin surekli ikinirsan yorulursun durdum dedm bn sancı hissetmiyorum ikinma hissinden ve bel ağrısından başka bişi yok bn hep ikinaym dedm güldüler baya tamam dediler . Zaten sukur ki uzun sürmeden doğdu . Bn bazen diyorm o kadr stresi yaşayana kadar keşke sezeryan olup çıkaydim bazende diyorm yani bu şans öyle olmayada bilirdi bu tamamen bnm vücudumla alakalı sezeryan yapsam normal içimde kalacakti . İyileşme süresine değinmiyorum bile sadece hastanede yardım aldım gerek yok kalkarım dedim de biliyorsun büyükler öyle tek kalkar gezersem nazar olurmuş :) doğumun 3.gunu annem evine döndü bn normal hayata devam :) yani bilmiyorum avantajları var dezavantajları var kısmet nasılsa öyle oluyor bide . Bu arada coraspini bn sanirm 34de bıraktım tedirginlik biraz oldu ama öyle bı etkilemedi yani çünkü iğne oluyordum . Bu arada son haftalarda bi yazı okudum bu tür gebeliklerde iğnenin 20.haftaya kadar faydası kanıtlanmış ama sonrası kanıtlanamamış yani etkisi yok diyormuş bazı bilim adamları ama doktorlar devam ettiriyor şansa bırakmamak için sanirm . Çok karışık bu konu bnde senin gibiydim içinden gelen sesi dinle bn öyle yaptm :)Allahın izniyle atlattın ben korkuyorum ya sezaryen mi olsam normal miilk nst guzel çıktı bu hafta yıne gidecem doktorum açılman sancın olursa normal de yapabilirsin diyor, bi öneride bulunmuyor ay haliyle içimi rahatlatacak bir söz yok ortada:) coraspinde kullamıyordum ben 32.haftada bıraktırdı, sanırım 37 yada 38de iğneyi bırakırız bizde. Ama iğneye okadar bağlanmışım nasıl bırakacağım. Sen hiç korkmadın mı coraspini bile tereddütte kala kala bıraktım ben :) kanın fazla geldğnde doğumun durduğunda hiç panik yapmadın mı ? Birde o sıralarda bebeğin hareketlerini hep hissettin mi ? Allahım hayırlısıyla bana da nasip eder inşallah :)
Nasıl hevesli hevesli okuyorum yazdıklarını bir bilsen :) neler hissettin o anlar kim bilir :) sen suyun mu gelmişti sancın mı başlamıştı hastaneye gttiğnde. Ben o evreleri hiç bilmiyorum mesela suyum yada sancım var hastaneye gttim doğum anına kadar nst de kontrol altında mı olacağım ? Birde bebek kaç kilo doğdu kesi attılar mı sana dikişsiz doğumun oldu sanırım. Ben son günlerde hiç iyi değilim gebelik kolestazı olmuşum pupp diyolar vucudumun heryeri kabardı felaket kaşınıyo dün cildiyeye gittk kortizonlu hap verdi bebeği irileştirir normal doğum düşünüyorsan zor olur dedi bilmiyorum onada ilerleyen dönemde bakacağız eğer sezercik olursa 20 temmuzda alacak doktorum :)Canm benm özeldeki doktor bni çok korkuttu. Devlete gittim tıp fakültesine gittim hematoloji doktoruna sordm eğer normal doğuma uygunsan bı sorun olmaz bu haftalardan sonra iğneyi kesmenin bı zararı yok dediler. Bn doktorumun kanama olur rahimde veya kalbi durur bebeğin iğneyi bırakıp doğum oluncaya faln gibi sözlerini söyledim dediki rahimde kanamanın olma ihtimali her doğumda var dedi diğer dedigi ise ufak bir risk mesela bn hiç rastlamadim dedi. Sen nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun faln dedi . İğneyi 38+2de nstde düzenli sancıları görünce bıraktık tabi bu arada bn son ay bı kaç kere devlet hastanesine de gittim . Doğum 38+5de başladı bnm doktor burda değildi hastanenin ebesi zebani gbiydi devlete gittim orda oldu doğum ilk girişte kan alıyorlar tahlil için onda kanım fazla sıvı geldi baş ebeye kanın akış hızına baktılar sorun yokmuş doğum 39+0da oldu 2 gün de öyle geçmiş oldu hiç bir sorun yaşamadım iğne kullanmayla . Aşırı stres ve sancı odalarının klimalarinin bozukmus soğuktan dondum ve rahimde etkilendi 4cm de doğum durdu sancı faln kesildi riskleri göze alıyorum diye imza atıp ciktim eve gelip sıcak duş alıp battaniyeye bürlenince bı sancı başladı 4 5 saate doğum oldu yani bu aksaklık olmasa gerçekten doğum süreci gayet güzeldi. Hele doğum anı o kadar güzeldi ki :) hayırlısı neyse o olsun hakkınızda ne uygunsa öyle olsun Allah'ım kavuştursun .
Sormak istediğin ne varsa sor canm aklımda kalanlar bunlar :)
Kanin fazla geldiğinde korktum tabi ama korkma bakarz biz sorun varsa zaten doktor bey ona göre bı yol çizer dediler . Doğumun durduğunda öyle kötü oldum ki anlatamam ağladım orda ama stres daha da kötü ediyor sezeryana alın dedm bebek çok iyi bu durumda almayalm dediler hayatı bı risk yok diyor bana ama doktora sorcaz o baksın bı suni sancı derse suni yoksa sezeryana alır dediler tabi bunu duyunca bn kaçtım hastaneden :) suni sancidan çok korktum anlamsizca . Bide bu arada doğum durdu derken açılma ilerlemesi durmuştu hala nst de 100lerde faln sancı çıkıyordu ebeler bu sanciyla kıvranman lazm diyorlardı ama bn sadece belde ağrı hissediyordum herkes stresten ağrıyı hissetmedigimi düşündü ama bence soğuktandi. Yani ne yapacağımızı şaştık bide haftasonuydu doktorlar yok hiç bı hastanede hepsi izinde . Hareketlere gelince bn doguma son bir saat kalaya kadar hep hissettim ve sürekli nst bağlıydı kalp atışları takip ediliyordu . bide nasl bı stresteysem doğuma girince dediler sancı geldikçe ikin surekli ikinirsan yorulursun durdum dedm bn sancı hissetmiyorum ikinma hissinden ve bel ağrısından başka bişi yok bn hep ikinaym dedm güldüler baya tamam dediler . Zaten sukur ki uzun sürmeden doğdu . Bn bazen diyorm o kadr stresi yaşayana kadar keşke sezeryan olup çıkaydim bazende diyorm yani bu şans öyle olmayada bilirdi bu tamamen bnm vücudumla alakalı sezeryan yapsam normal içimde kalacakti . İyileşme süresine değinmiyorum bile sadece hastanede yardım aldım gerek yok kalkarım dedim de biliyorsun büyükler öyle tek kalkar gezersem nazar olurmuş :) doğumun 3.gunu annem evine döndü bn normal hayata devam :) yani bilmiyorum avantajları var dezavantajları var kısmet nasılsa öyle oluyor bide . Bu arada coraspini bn sanirm 34de bıraktım tedirginlik biraz oldu ama öyle bı etkilemedi yani çünkü iğne oluyordum . Bu arada son haftalarda bi yazı okudum bu tür gebeliklerde iğnenin 20.haftaya kadar faydası kanıtlanmış ama sonrası kanıtlanamamış yani etkisi yok diyormuş bazı bilim adamları ama doktorlar devam ettiriyor şansa bırakmamak için sanirm . Çok karışık bu konu bnde senin gibiydim içinden gelen sesi dinle bn öyle yaptm :)
Canım maşallah sanat az kalmış miniğini kucağına almaya bi avazda inşaallahNasıl hevesli hevesli okuyorum yazdıklarını bir bilsen :) neler hissettin o anlar kim bilir :) sen suyun mu gelmişti sancın mı başlamıştı hastaneye gttiğnde. Ben o evreleri hiç bilmiyorum mesela suyum yada sancım var hastaneye gttim doğum anına kadar nst de kontrol altında mı olacağım ? Birde bebek kaç kilo doğdu kesi attılar mı sana dikişsiz doğumun oldu sanırım. Ben son günlerde hiç iyi değilim gebelik kolestazı olmuşum pupp diyolar vucudumun heryeri kabardı felaket kaşınıyo dün cildiyeye gittk kortizonlu hap verdi bebeği irileştirir normal doğum düşünüyorsan zor olur dedi bilmiyorum onada ilerleyen dönemde bakacağız eğer sezercik olursa 20 temmuzda alacak doktorum :)
Etmez miyim... Her zaman aklımda, kalbimde, duamda tüm isteyenler var . adını anarım inşallah o anda da , hiç şüphen olmasın ♡ nasılsın iyi misin canım ?Canım maşallah sanat az kalmış miniğini kucağına almaya bi avazda inşaallah
Doğum anında o acı korku endişe mutluluk arasında banada hamiş olabilmem için dua eder misin
Çok şükür tatlım iyiyim eşim geldi bu ay ovulasyonda yanımda Allah ın izniyleEtmez miyim... Her zaman aklımda, kalbimde, duamda tüm isteyenler var . adını anarım inşallah o anda da , hiç şüphen olmasın ♡ nasılsın iyi misin canım ?
Ay inşallah vakti zamanı gelmiştir. Hayırlı bir şekilde tabiki. Dualarım sizinle ♡Çok şükür tatlım iyiyim eşim geldi bu ay ovulasyonda yanımda Allah ın izniyle
Sonra yine 2ay boyunca Yok bizde işte fırsat kolluyoruz
Sen nasılsın napıyorsun
Konunu okudum canm geçmiş olsun ya çok üzüldüm bndede çatlak var öyle bı kasinirdi ki seni dusunemiyorum şuan ilaçlar fayda gösterdi mi peki?Nasıl hevesli hevesli okuyorum yazdıklarını bir bilsen :) neler hissettin o anlar kim bilir :) sen suyun mu gelmişti sancın mı başlamıştı hastaneye gttiğnde. Ben o evreleri hiç bilmiyorum mesela suyum yada sancım var hastaneye gttim doğum anına kadar nst de kontrol altında mı olacağım ? Birde bebek kaç kilo doğdu kesi attılar mı sana dikişsiz doğumun oldu sanırım. Ben son günlerde hiç iyi değilim gebelik kolestazı olmuşum pupp diyolar vucudumun heryeri kabardı felaket kaşınıyo dün cildiyeye gittk kortizonlu hap verdi bebeği irileştirir normal doğum düşünüyorsan zor olur dedi bilmiyorum onada ilerleyen dönemde bakacağız eğer sezercik olursa 20 temmuzda alacak doktorum :)
İlaçlarda bugun ikinci günüm canım, krem çok rahatlattı ama geçmedi tabi vucudumun heryeri kıpkırmızı kollarımı goren noldu diyo karnımı bacağımı gorseler :) bugune şükür olsun doğuma az kaldı Allahın izniyle.. seninkide güzel doğum olmuş aslında bence :) sancı nasıldı dayanılır gibi mi peki ? Suni vermediler sana o zaman. Sende çok bağırdın mı :) bebek kaçıncı haftanda doğum pozisyonundaydı ? Ben geçen hafta gttiğmde sırtı dönüktü paşanın. Bu hafta nolacak bakalım :) ayrıca not aldm nst işini doktora gittğmde soracağım :) ♡Konunu okudum canm geçmiş olsun ya çok üzüldüm bndede çatlak var öyle bı kasinirdi ki seni dusunemiyorum şuan ilaçlar fayda gösterdi mi peki?
3300 dogdu kızım normal kilolardaydi yani iri bı bebek olsa zor olur eminim . Dikisim vardı canım ya ama fazla değildi iç dış toplam 5 tane sanirm dışta 2 tane vardı .
Canm dogum sureci de eğitimlerde suyun gelince hemen gel demişlerdi doktorum ve annemde demişti . Sancı öğlenden vardı ama hafifti yalanci sancidir diye dusundm ama içimde acayip bi his vardı akşam 6 bucuk gbi duşa girdim sonrası sancı basladi bekledim tabi yalancı sancidir diye bnde duştan sonralari olurdu son hafta bu kez geçmedi şiddetleniyordu yemek hazirliyordk eşimle suyum geldi gidelim dedim dur yiyelim daha çoktur doguma acikirsin dedi. O kadar rahat ki adam oturdu bı köfte ekmek yedi öküzbnde yemeye çalıştım ama heyecandan yiyemedm keşke yeseymisim ama :) gittik 2 cm açıklık varmış yatış yaptılar hemşirenin biri senin doğum yarın ogleni bulur dedi bn çıkarın o zaman evde çekeyim sanciyi dedim de yok dedi suyun gelmiş daha çok gelir farketmezsin çocuk sikintiyagirer suyun gelmese yollardim zaten dedi . Sabah gelen hemşire ne dese beğenirsin yavrum sen geceyi burda geçirdin evinde rahat rahat geçireydin ya dedi bnde dedm suyum geldi göndermediler kadın dedi ki sızıntı halinde suyun yatarken gelmiyo keşke gitseymissin dedi . Buda bı bilmezlikten olmuş oldu halbuki evde ilk su geldiğinde ayaktaydim yatinca gelmiyordu gerçekten ama bilmiyorum tabi ne bilcem su gelince gel dediler gittim belki evde olsam usumeyecek doğumhane de bağıran kadınları duymayacak strese girmeyecektim. Bu arada ozelleri bilmiyom ama devlette nst de bağlı yatıyorsun arada kaldırıyorlar ve nstleri bilgisayardan takip ediyorlar bu güzel yöntem yani begendm :)
Sancılar dan başlayım :) hani dedim ya eve geldim duşa girdim diye geri vardık 5bucuk cm açıklık vardı yattım sancı can yakıyor illaki ama uyumuşum o açıklıkla düşün bı çok bayan basbas bağırıyor du o açıklıklar da tabi sancı gelince gözlerim açılıyordu dua okuyordum sonra geri siziyordum sancılar 8 9 dk birdi nasıl uyudum hala bilmiyomİlaçlarda bugun ikinci günüm canım, krem çok rahatlattı ama geçmedi tabi vucudumun heryeri kıpkırmızı kollarımı goren noldu diyo karnımı bacağımı gorseler :) bugune şükür olsun doğuma az kaldı Allahın izniyle.. seninkide güzel doğum olmuş aslında bence :) sancı nasıldı dayanılır gibi mi peki ? Suni vermediler sana o zaman. Sende çok bağırdın mı :) bebek kaçıncı haftanda doğum pozisyonundaydı ? Ben geçen hafta gttiğmde sırtı dönüktü paşanın. Bu hafta nolacak bakalım :) ayrıca not aldm nst işini doktora gittğmde soracağım :) ♡
Hemen sütün geldi mi ? Birde kan sulandırıcı kullanmış biri olduğun için özellikle soruyorum çok kanaman oldu mu ? Ay benim psikolojimi bozdular bu konuda biraz :/
Bı soruyu atlamisim bnm kız 20.hafta itibariyle kontrollerde kafası hep asagidaydi evde arada yan biçimde duruyordu sonra geri kafası aşağı iniyordu ama 30dan sonra hep kafası asagidaydi yer daraldi dönemedi tabi öyle de kaldı. Kızlarla konuşuyorduk burda sanirm herkesin ki 32 veya 34den sonra geçti tam hatırlayamadım .İlaçlarda bugun ikinci günüm canım, krem çok rahatlattı ama geçmedi tabi vucudumun heryeri kıpkırmızı kollarımı goren noldu diyo karnımı bacağımı gorseler :) bugune şükür olsun doğuma az kaldı Allahın izniyle.. seninkide güzel doğum olmuş aslında bence :) sancı nasıldı dayanılır gibi mi peki ? Suni vermediler sana o zaman. Sende çok bağırdın mı :) bebek kaçıncı haftanda doğum pozisyonundaydı ? Ben geçen hafta gttiğmde sırtı dönüktü paşanın. Bu hafta nolacak bakalım :) ayrıca not aldm nst işini doktora gittğmde soracağım :) ♡
Hemen sütün geldi mi ? Birde kan sulandırıcı kullanmış biri olduğun için özellikle soruyorum çok kanaman oldu mu ? Ay benim psikolojimi bozdular bu konuda biraz :/
Sancılar dan başlayım :) hani dedim ya eve geldim duşa girdim diye geri vardık 5bucuk cm açıklık vardı yattım sancı can yakıyor illaki ama uyumuşum o açıklıkla düşün bı çok bayan basbas bağırıyor du o açıklıklar da tabi sancı gelince gözlerim açılıyordu dua okuyordum sonra geri siziyordum sancılar 8 9 dk birdi nasıl uyudum hala bilmiyomama son 1 buçuk saat faln di o zamn zorladı yani belim çok ağrıdı bide ikinma geliyo tuvaletin gelmiş gbi şuan düşünüyorum sancı bni hiç zorlamadi gerçekten ama stres öyle bı zorlamış öyle bı yormuş ki kaybetme korkusundan tabi buda oysa Rabbim kaydırıp korumasa biz ne yapsak boş :) bağırma işine gelince doğumda hiç bagirmadim ama şu son zaman doguma alınmadan önce bağırdım hemşireye dedm bnm ikinma ve tuvalet hissim geldi bna inanmadi gelse duramazdın iyisin daha diyor gitti oyle bende bastım yaygarayi :) geri başka biri geldi dedim bni alın artık doğuma valla ikinsam buraya dogururm :) neyse baktı dedi doğum gelmiş artk ama bütün dogumhaneler dolu beklemen lazım (nasıl bekleym geri mi yiteym cocucu kafayı yemiş bunlar gene iyi kimseyi azarlamamisim :) ) doğum sonrası bı ebe kadın dedi maşallah hc zorlamadin bizi o kadr diyoruz bagirmakla dogurulmaz kuvvetlice ikinin dinlemiyorlr 1 saat uğraşıyoruz sonra faln diye konuştu kadın nefes ve ikinma önemli bu konuyu da konuşuruz istersen kanamaya gelince dogum sonrasi doktor bakti servise çıkarken bakıldı tekrar hastaneden çıkarken bakıldı hep normaldi bencede aşırı bı yoğunluk yoktu . 38 gün devam etti adet gbi .
Canım bu arada siz sağlık olarak iyi olunda olsun çatlaklar da ama aşırı kaşıntı kötü işte insalh gecerde geri de olmaz . :)
Bı soruyu atlamisim bnm kız 20.hafta itibariyle kontrollerde kafası hep asagidaydi evde arada yan biçimde duruyordu sonra geri kafası aşağı iniyordu ama 30dan sonra hep kafası asagidaydi yer daraldi dönemedi tabi öyle de kaldı. Kızlarla konuşuyorduk burda sanirm herkesin ki 32 veya 34den sonra geçti tam hatırlayamadım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?